kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Εμένα δεν με χαιρετάνε οι αλήτες ...Σε πολύ πρόσφατη βόλτα πρέπει να χαιρέτησα...και 5 μηχανές...Ούτε ένας δεν έκανε τον κόπο....Ας ελπίσω ότι έπεσα σε μειοψηφία, και όχι ότι δεν τους αρέσει το κράνος μου....(κατά το δεν τους αρέσουν τα μούτρα μου.... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Ουτε εμένα με χερετανε...αλλα καποιες φορες το κανουν και δεν ξερω αλλα χερομαι πολυ...λες και υπαρχει ενας δεσμος αναμεσα σε μηχανοβιους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) Να σε'χω στα υποψην μου απο του χρονου αν ειμαι με το καλο στην αστυφηλακων για ψηλου πηδημα παραβασεις! ΡΑΤΣΙΣΤΗ! Συμφωνω! Αν ο παποβιος - σκουτεροβιος ειναι σωστος ειναι και αυτος αξιος χαιρετισμου! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 από τον ozfrox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Δεν χαιρετω σκουτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Πολλες φορες μου ερχεται να χαιρετισω καποιον με μηχανη,ετσι χωρις λογο. Εχω διστασει ομως γιατι νομιζα οτι θα ηταν καπως κουφο...Οσο ζουμε μαθαινουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Χαιρετισμος με το χερι, με το παςς. Τωρα ποτε θα το κανω δεν ξερω. Αναλογα τα κεφια, η διαδρομη κλπ κλπ. Πχ Ροδο δεν θα το εκανα γιατι εχουν οι περισσοτεροι αν οχι ολοι πληρη αγνοια. Οποτε αν το κανω θα νομιζουν οτι τους περιμενει μπλοκο παρακατω. Δεν τους θελω να περνανε μεσα απο χωραφια για να γλητωσουν ενα μπλοκο που δεν υπαρχει Το σιγουρο ειναι πως θα το κανω ποιο συχνα εκτος κεντρου. Το ειρωνικο ειναι πως, εκτος πολης χαιρετιομαστε και ειμαιστε μια παρεα, και μεσα στην πολη βριζουμε ο ενας τον αλλον. Ο καλυτερος χαιρετισμος που θα δεις μεσα στην πολη ειναι η μουτζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 χαιρετάω πάντοτε, κατά 99% με το χέρι, ακόμα και σκουτεροειδή που θα δω σε βόλτες εκτός πόλεως. αρνούμαι όμως πεισματικά να χαιρετήσω "ξέσκεπους", "βερμουδωμένους", "μαγιάτους" και "σαγιοναράτους" δικυκλιστές! ουγκ! <span style='font-size:25pt;line-height:100%'>.-</span> ναιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! και εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Eγω οσες φορες θα βγω εκτος πολης(ελαχιστες προς το παρον) χαιρεταω με τα φωτα και αν μπορω με το χερι...Ανταποκριση μηδεν!!! Αντιθετως φετος το καλοκαιρι, λιγο εξω απο το χωριο μου, στον επαρχιακο δρομο προς ενα φραγμα που εχει, συναντησα δυο πληρως εξαρτημενα με μπαγκαζια(και εξοπλισμο οι αναβατες τους) και οχι απλως χαιρετησα μονο που δεν σηκωθηκα να τους χαιρετησω!!!Χερια ποδια φωτα!!! Με χαρα μου ειδα οτι ο πρωτος μου κορναρε και σηκωσε το χερι του σαν να ελεγε "Γεια" και ο δευτερος σηκωσε το χερι και το εβαλε στο πλαι απο το κεφαλι του οπως στον στρατο!!!(οπως χαιρετανε ομως οχι οπως παρουσιαζονται!!!) Εκει πραγματικα το ευχαριστηθηκα!!!Μαλλον τους εκανε εντυπωση να δουν μαμισιο 6βολτο στρογγυλοφαναρο με οδηγο με κρανος γαντια(τα φοραγα γτ τα γκριπ εβγαζαν πολυ μαυριλα χεχε!!!) και μακρυ τζην παντελονι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Συνηθως χαιρεταω κανοντας νοημα με το κεφαλι...Και αν ο απεναντι σηκωσει χερι κανω και εγω το Αλλα πολλες φορες δεν ανταποδιδουν και αισθανομαι χαζος ...Μηπως πρεπει να αισθανομαι οτι αυτοι ειναι χαζοι? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 χαιρετάω πάντα εκτός από μερικές φορές που δεν πρόλαβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gr4vity 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Συνηθως ναι Σήμερα το προι 7 η ώρα απο κατεχάκη προς περιφεριακό πήγαινα προς μια διάστάυρωση και απο μακριά είδα να μπαίνουν 2 τύποι με μηχανές και επειδή έτρεχα σαν πούστης και θα πέρναγα με κίτρινο, τους έκανα τα φώτα μου(για να μην μπούν)..ε όσο κόντευα είδα ότι ήτανε 2 ζητάδες, και με χαιρετήσανε και οι 2 με κεφάλι.... Μου φάνηκε πολύ περίεργο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasospast 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Χαιρεταω παντα οταν βρισκομαι σε επαρχιακους δρομους.Σε αυτους που δεν δινω σημασια ειναι οι παππουδες-πιτσιρικαδες-καγκουρες με χαρβαλωμενα παπακια,οι ξεκρανωτοι,οι και-καλα-τωρα-μα-ποιος-ειμαι-σουπερ-ουαου ελεκτρονικ βατζινα μπεμβεδακιδες-μη-χεσω.Αυτοι που μου αφηνουν αριστη αντυπωση μοτοαλληλεγγυης ειναι τα ss.Παντα ανταποδιδουν.Μα παντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Δεν ξερω αν εχει γραφτει ηδη, αλλα δεν φαινονται οι επιλογες τις δημοσκοπησης. εκτος αν γινεται αυτο μονο σε εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Χαιρεταω παντα οταν βρισκομαι σε επαρχιακους δρομους.Σε αυτους που δεν δινω σημασια ειναι οι παππουδες-πιτσιρικαδες-καγκουρες με χαρβαλωμενα παπακια,οι ξεκρανωτοι,οι και-καλα-τωρα-μα-ποιος-ειμαι-σουπερ-ουαου ελεκτρονικ βατζινα μπεμβεδακιδες-μη-χεσω.Αυτοι που μου αφηνουν αριστη αντυπωση μοτοαλληλεγγυης ειναι τα ss.Παντα ανταποδιδουν.Μα παντα! ααααααααααχαχχααχααα ελιωσα!!! αχαχααχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Πάντα χαιρετάω και 99% με το χέρι. Με το πόδι χαιρετάω όταν προσπερνάω κάποιον. Σηκώνω το δεξί πόδι αφού τον έχω περάσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Παιδιά.... Δεν το ήξερα... Δεν έχω χαιρετήσει κανέναν... Ευτυχώς που διαβάζουμε και τίποτα να μαθαίνουμε.... οπότε χαιρετάμε με χέρια ή πόδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Passing? Εγώ αναβοσβήνω τα προβόλια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) τρελενομαι να χαιρεταω και να με χαιρετανε!!!! ειναι απο τα πιο ομορφα μοτοσυκλετικα συναισθηματα και δεν χανω ποτε την ευκαιρια να ανταποδιδω χαιρετουρες. αυτο με το ποδι δεν το ηξερα στην προσπεραση (σηκωνα τα 2 δαχτυλα του δεξιου χεριου σε σημα νικης V απο την γκαζιερα) και θα αρχισω να το εκτελω. επισης και εγω δεν χαιρεταω ακρανωτους, σανδαλατους, γυμνους (χωρις μαγιο), ημιγυμνους (με μαγιο) κτλ. επισης χαιρομαι παρα πολυ που ενα φιλαρακι πιο πανω αναφερεται στην σταση των κατοχων ss που χαιρετανε ΠΑΝΤΑ. :) Παιδιά.... Δεν το ήξερα... Δεν έχω χαιρετήσει κανέναν... Ευτυχώς που διαβάζουμε και τίποτα να μαθαίνουμε.... οπότε χαιρετάμε με χέρια ή πόδια? με τα φωτα ή αν δεν προλαβεις (γιατι εχεις το ενα χερι εκτος τιμονιου), χαιρετας. με το δεξι ποδι χαιρετας οταν κανεις προσπεραση. :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 από τον xourafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 renovatio likes :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Έχω την εντύπωση ότι θα νοιώθω πολύ βλάκας αν βγώ τώρα και χαιρετάω.... σαν τον τρελό... τουλάχιστον μέχρι να πάρω χεραιτούρα πίσω... :P Λόγω κλήματος ίσως... μου ήρθε αυτό στο μυαλό... Δείτε.... συνηθως δεν γινεται χαιρετουρα μεσα στην πολη οποτε μην ανησυχεις. οταν θα βγεις για κανενα ταξιδι να θυμασαι τι σημαινει οταν σου ανοιγοκλεινουν τα φωτα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 από τον xourafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 spad ειναι πολλες οι φορες που θα χαιρετισεις και δεν θα λαβεις καμια ανταποκριση. αλλα μην κολλας. πολλες φορες γινεται επειδη οι απεναντι σου δεν το γνωριζουν, οπως εσυ για παραδειγμα, αν σου το εκανε καποιος δεν θα ηξερες τι τρεχει, επειδη δεν εχουν την δυνατοτητα να το κανουν. Το αντιλιφθουν καπως αργα, η κανουν καποιο ελιγμο, η τελος το γνωριζουν αλλα ειναι μακακες και στο παιζουν υπερανο ναουμ συνηθως δεν γινεται χαιρετουρα μεσα στην πολη οποτε μην ανησυχεις. οταν θα βγεις για κανενα ταξιδι να θυμασαι τι σημαινει οταν σου ανοιγοκλεινουν τα φωτα. spad αν δεις ομως οτι σου αναβοσβηνουν τα φωτα μηχανες, αμαξια, φορτηγα, τραχτερ κλπ κλπ... παει να πει οτι η μηχανη σου εχει βγαλει καπνους και διαλυεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χαιρεταω παντα οταν βρισκομαι σε επαρχιακους δρομους.Σε αυτους που δεν δινω σημασια ειναι οι παππουδες-πιτσιρικαδες-καγκουρες με χαρβαλωμενα παπακια,οι ξεκρανωτοι,οι και-καλα-τωρα-μα-ποιος-ειμαι-σουπερ-ουαου ελεκτρονικ βατζινα μπεμβεδακιδες-μη-χεσω.Αυτοι που μου αφηνουν αριστη αντυπωση μοτοαλληλεγγυης ειναι τα ss.Παντα ανταποδιδουν.Μα παντα! Εγω χαιρετάω και έχω και BMW cuz renovatio is cooooool! :shades: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 από τον renovatio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Εγω χαιρετάω και έχω και BMW cuz renovatio is cooooool! :shades: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΨΗΜΕΝΟΣ 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 χερι η φωτα.μονο εκτος πολης.τον χαιρετισμο τον εμαθα και τον εφαρμοσα στα ταξιδια ,εκει τον χρειαζομαι μου δινει κουραγιο να συνεχισω ιδιως οταν ταξιδευω μονος.πολλα ΒΜW(ιδιαιτερα τα 1200) δε χεραιτανε πιστευω γιατι οι οδηγοι τους ειναι πολυ κυριλε και τα αγοραζουν μονο επειδη πιστευουν οτι διαθετουν κοινωνοικο στατους ,(ειναι το ιδιο κοινο που αγοραζε βαραντερο πριν απο μια δεκαετια)και συνηθως ειναι ασχετοι με την μοτο και τα συναφη. απο την αλλη εχω βαρεθει να απολογουμαι στον καθε κολλημενο γιατι εχω ΒΜW. με εχουνε κλασει πολλες φορες οταν χαιρεταω αλλα στα παπαρια μου εγω συνεχιζω και δε το κανω θεμα.ο πιο ωραιος χαιρετισμος που ειχα ηταν μια φορα που πηγαινα Αιτολωακαρνανια και στις στροφες μετα το Αντιριο με πλησιασε ενα κοκκινο μουλτιστραντα και αφου μου κανει να κοψω μου φωναζει ¨σταματαμε για κανα τσιγαρο βαρεθηκα τοση ωρα μονος¨.εννοειται πως σταματησα και αραξαμε.μαλλον το παληκαρι δεν εχει προβλημα με τα μπεμβε και τους ασχετους ψωνισμενους φλωρους ποζεραδες κονομημενους κουλους(και οτι αλλο ακουω επειδη επελεξα αυτη τη μηχανη)αναβατες τους.σορρυ αν σπαμαρα το θεμα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες