Jump to content
Sign in to follow this  
Alarm

Track Day Μεγαρα 2/7

Recommended Posts

Αυριο λεω για ακομα μια φορα να τιμησω την ασφαλτο με την γωμα των ελαστικων μου.

Οποιος θελει να ερθει ας κανει κανενα ποστ εδω.

Λεω να κανω μια σταση στα διοδια κατα τις 14:00 .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ε τοτε καλα σε εβαλα με το ζωρι χεχε .

Gillete αυριο τελικα 2 στα διοδια ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι φιλος!!!!θα τα πουμε εκει!!!!! :thumbsup:

...στα διοδια εννοω!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακαρι να μπορουσα ρε γαμωτο... :(

να τον προσεχεις τον xourafi... απο την τελευταια φορα στη πιστα που εξυσε γονατο εχει αγριεψει πολυ :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας ξυνει αγκονες, ομους και δεν ξερω εγω τι αλλο :) Απο πισω του θα ειμαι , οποτε δεν με ανησυχει :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα καλα και ομορφα εχθες. Μας εβαλε τα γυαλια ο xourafis .

Αν και τον ειδα να μου γκρινιαζει: ΡΕΕΕΕΕΕΕ ακομα ορθιος εισαι οταν οδηγας.

Του εσκασα τα λαστιχα και αλλαξε γνωμη αμμεσως.

Προσωπικα ειδα πως ειδικα στο τελευταιο 20λεπτο τα πραγματα πηγαν αρκετα καλα, εβγαλα αρκετο κωλαρακι (και τι κωλαρακι θεε μου). Βγαινοντας λιγο απο την μηχανη (πχ δεξια), και προσπαθωντας να ερθω παλι πανω στην μηχανη πατωντας στον δεξι μαρσπιε , μαλλον εκανα πολι βιεες κινησεις γιατι εννοιωθα την μηχανη να παιζει αρκετα εκεινη την στιγμη που ερχομουν παλι πανω στην μηχανη.

Το να βρισκει η μποτα κατω πια για εμενα ειναι κατι νορμαλ... πιστευω ειναι νεα τεχνικη , αντι να βρισκω με γονατο, εγω βρισκω με την μποτα. και συγκεκριμενα με το μπροστινο μερος της. Πως ? Μακαρι να ηξερα.

Η μαλακια ηταν πως δεν υπηρχε φωτογραφος εχθες να μπορω να αγορασω φωτογραφιες, να εχω και να δω τι ακριβως κανω στην στροφη.

Τα δυσαρεστα ηταν πως ειχαμε 2 απολειες. 1 στο πρωτο 20λεπτο με ενα KTM Duke που εφυγε στην Κ2 . Ευτυχως την εβγαλε σχετικα φτηνα , μερικα γραρσιματα στο πλαστικο και ενα σπασμενο μαρσπιε.

Και το 2ο το λιγο πιο βαρβατο, μαυρη ducati (749 νομιζω) εφυγε στην Κ9 . Εξυσε καλα ολα τα πλαστικα , σπασμενο φρενο, σπαμενο γκριπ γκαζιου

Κατα τα αλλα, τα λαστιχα μου μια χαρα κρατησαν ασχετα με τις ανυσηχιες που ειχα και τις προηδοποιησεις του μηχανικου μου. Δεν εννοιωσα ουτε 1 γληστριμα εχθες και το φαγωμα τους μου φανικε πολυ πιο ομαλο απο την πρωτη φορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις τις μυτες στα μαρσπιε ή οχι? αν οχι μολις βρηκες την αιτια που ξυνεις μποτα τοσο ευκολα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις μυτες πιστευω πως ναι, ισως οχι οσο θα επρεπε ομως. και γυρνωντας το ποδι προς τα εξω στην στροφη βρησκει η μποτα κατω πριν βρει το γονατο.

Σε αυτο το σημειο βρησκω συνεχεια (αρκετα συχνα)

post-4289-1215072551_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΑαααααααα κατι που ξεχασα.... για να δουμε και ποσο καθαρη ειναι η πιστα...!!!

Λιγο πριν μπω στην Κ9 (στην μεγαλη στροφη στις εξεδρες) , πεταγονται μεσα στην πιστα 1 τεραστιο κομματι αφρολεξ. Διαστασεις πρεπει να ηταν σιγουρα οσο ενα tower ενος υπολογιστη, και ενα δευτερο μικρο κομματι, το οποιο οπως το επερνε ο αερας δεν καταφερα να το αποφυγω και το πατησα. Ευτυχως ηταν λεπτο και εσπασε αμεσως... Γλεντι που θα επεφτε αν το εβρησκα πανω στην στροφη και οχι στην εισοδο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στις μυτες πιστευω πως ναι, ισως οχι οσο θα επρεπε ομως. και γυρνωντας το ποδι προς τα εξω στην στροφη βρησκει η μποτα κατω πριν βρει το γονατο.

Σε αυτο το σημειο βρησκω συνεχεια (αρκετα συχνα)

Αυτό φίλε μου πρεπει να γίνεται γιατι πλαγιάζεις πολύ την μηχανή για την στροφή (μιας κ που έχεις το σώμα σου αρκετά όρθιο). επισεις το σημείο που ακουμπά δείχνει οτι όντος πατάς μύτες. μόλις συνηθίσεις να ρίχνεις το σώμα χαμηλά κ σωστά θα μειωθούν οι επαφές.

πρόσεχε μόνο γιατι αυτό δείχνει οτι φτάνεις την μηχανή στο όριο της κλίσεις που όρίζει το μασπιέ κ σε περίπτωση στραβής δεν θα έχεις περιθόριο να "μπεις" κ αλλο. βγάζε το σώμα σου πιο έξω, προσπάθησε το κεφάλι σου να είναι στην ευθεία των καθρευτών και στο ύψος τους. θα δείς οτι θα μπαίνεις στις ίδιες στροφές, με τα ίδια χλμ με πρίν κ η μηχανή θα είναι πολύ πιο όρθια

Τροποποιήθηκε από τον anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω αυτο πιστεω πως ειναι, μεγαλη κληση , λαθος θεση σωματος.

Αντε να δουμε στο επομενο τρακ νται πως θα παει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Καλα στα ειπε ο φιλος απο πανω.Προσπαθηστε να δουλεψετε την τεχνικη σας και επειτα θα ερθουν οι χρονοι απο μονοι τους :D

Χαρικα που σας ειδα εχθες και ξαναπιστεψα οτι μερικα ατομα απο εδω μεσα(mybike)αξιζουν ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα