Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 σου βάζω 5 γιατί αν και σωστό παρόλα αυτά οδηγείς scooter!!! και δεν τα πάω μία τα scooter!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 Του βάζω 8,5 ... γιατί μου έχει τσακίσει τα νεύρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 Της βάζω 2 γιατί είναι και δυσκολοδιάβαστο, και δεν είναι στα Ελληνικά αλλά και γιατί είναι ψευτοκουλτουριάρικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 Αίσχος!!! Δεν ξέρεις αγγλικά???? Διάβασε να δεις τι γράφει ... !!! Συνεχίζω να του βάζω 8,5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 Αγγλικά ξέρω και μάλιστα πολύ καλά.. δεν είπα ότι δεν καταλαβαίνω τι λέει. Είπα ότι είναι δυσκολοδιάβαστο. Λόγω γραμματοσειράς και χρωματικού τόνου αλλά και μεγέθους... 2 και πάλι λοιπόν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 Τώρα τα βλέπεις ... ή μήπως θες γυαλιά και πάλι 8,5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 τώρα είναι πολύ καλύτερα!!! αλλά επειδή δεν ξέρω Λατινικά 3!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 6 γιατί δεν ξέρεις Λατινικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 (τροποποιήθηκε) Toυ βάζω 20 διότι γράφει την μαγική λέξη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Στον viper πάει το σχόλιο μου... Στην Ιουλίτσα θα της βάλω 3 (τΓια)!!! Να μάθει να μην έρχεται στις συναντήσεις!!! Την Πέμπτη αν θες να μου ζητήσεις τον λόγο!!! Την επόμενη μέρα ίσως αναθεωρήσω... :kill: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2008 από τον panosxlv650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 Toυ βάζω 20 διότι γράφει την μαγική λέξη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Στον viper πάει το σχόλιο μου... Στην Ιουλίτσα θα της βάλω 3 (τΓια)!!! Να μάθει να μην έρχεται στις συναντήσεις!!! Την Πέμπτη αν θες να μου ζητήσεις τον λόγο!!! Την επόμενη μέρα ίσως αναθεωρήσω... :kill: Άργησα να φύγω από την δουλειά.... έχω πήξει στις υπερωρίες Panosxlv.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 με αριστα το 10.... ... βαζω 9 γιατι δεν ξερω τι λεει το λατινικο και γιατι ολο το υπολοιπο με εκφραζει απολυτα...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 με αριστα το 10.... ... βαζω 9 γιατι δεν ξερω τι λεει το λατινικο και γιατι ολο το υπολοιπο με εκφραζει απολυτα...!!! Η απόλαυση είναι αμαρτία, για μερικούς, αλλά η αμαρτία είναι απόλαυση, για μένα... 20!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 xampos thanks και πολυ ωραια η φωτο στην υπογραφη σου, ειδικα εκει που φαινεται να γυαλιζει ελαφρα η ασφαλτος απο τον ηλιο...ετοιμη να την σκισεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 καλή ατάκα περί αμαρτίας .......... δε μποΓώ να σου βάλω ...λιγότεΓο από 8!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2008 Βάζω απλά 10 ... έτσι χωρίς λόγο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2008 Βάζω απλά 10 ... έτσι χωρίς λόγο ... 10 στην μανατζερ και εμενα 9 ? ααααα, κατι δεν παει καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2008 (τροποποιήθηκε) 10 στην μανατζερ και εμενα 9 ? ααααα, κατι δεν παει καλα... σσσσ ... θέλεις δουλειά ακόμα :P Βάλε και κανένα βαθμό στον αποπάνω Alarmako!!! :D Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2008 από τον july Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2008 της βάζω 7 μονο και μόνο επειδη δεν πιστεύω στην Sweet revenge Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 5 γιατί πρώτον δεν είναι στα Ελληνικά και 2ον γιατί δείχνει μανία καταδίωξης... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 6... γιατι ειναι επικυνδινο να πηγαινεις με 200 και στην εθνικη, γιατι και σε αυτην δεν ειναι φτιαγμενει να πηγαινεις με 200 αλλα με πολυ λιγοτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 του βάζω 9 γιατί είναι γαμάτη η φωτογραφία!!! το 10 το χάνει γιατί η γκόμενα είναι μπάζο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) 7 .............................εχω τις ξινιλες μου σημερα! και ως μανατζερ του alarm ..................η "γκομενα" ειναι μια χαρα.... θα μπορουσες να βαλεις 9.5!! :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2008 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 5 γιατί την έχει δει εξουσία!! και μάλιστα μαγική εξουσία! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 σου δινω 10 μονο και μονο γιατι την διαβασα 10 φορες και δεν το πιασα το νοημα ...Αααααααρα καλο ειναι! χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) παλι 7......................... (με στραβωμενη φατσα αυτη τη φορα)... πρεπει να υπερασπισω τα συμφεροντα του πελατη μου.. Η υπογραφη του πελάτη μου alarm ειναι 1. ευφύης 2. ευαναγνωστη 3. πνευματωδης 4. αστεία 5.παρακινητικη 6. θετικης ενεργειας ... :lol: :lol: Κοιτα μη σε κάνω βάτραχο Viper!!!! :devil: συγνωμη ..προσπερασα καποιον... @ sony δίνω 9 γιατι η σαμπανια παει μονο σε φιλους ...σωστο... και ο πονος εκει που αρμοζει ...Τωρα που το σκεφτομαι , 8 γιατι ειναι λιγο μοχθηρο! ;) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2008 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες