honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Τωρα που κατάλαβα τι είναι....για εμένα είναι άχρηστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Το iPhone σίγουρα δεν είναι η "τεχνολογική αιχμή" της εποχής. Ο στόχος - σύμφωνα με την Apple - δεν ήταν ποτέ να είναι το απόλυτο όπλο με όλα τα ακρώνυμα φορτωμένα πάνω. Η εταιρεία ήθελε να παρουσιάσει απλά κάτι πολύ διαφορετικό.. κάτι που έκανε.. κάτι που έπιασε.. ψέμματα, ξέσκισε στις Ην.Πολιτείες όπου και κυκλοφόρησε. Δύσκολο όμως να συμβεί το ίδιο και στην Ευρώπη, Το μηλαράκι είναι πολύ δημοφιλές στην Αμερική.. καθόλου όμως από την άλλη πλευρά του ωκεανού. Αυτό όμως έχει να κάνει με θέματα μάρκετινγκ άσχετα με το iPhone. Είναι κομψό και στυλάτο. Η οθόνη του είναι χιλιόμετρα μπροστά σε ευκρίνεια και φωτεινότητα από τον ανταγωνισμό - και αφήστε τα ψυχρά νούμερα.. απλά κοιτάξτε την και θα δείτε την διαφορά. Το σερφάρισμα και η λήψη e-mail είναι πραγματική διασκέδαση. Η αναζήτηση στις επαφές, η αποθήκευση τους και όλα τα διαθέσιμα πεδία το κάνουν πραγματικό όπλο για επαγγελματίες. Η ευχρηστία του είναι απλά ανίκητη, και η οθόνη αφής αισθάνεται κίνηση, πίεση, επιφάνεια, ταχύτητα. Είναι διαφορετικό και αυτό για κάποιους μετράει περισσότερο από 2, 3, 4 ή 14G. Εγώ προσωπικά το πήρα γιατί μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο εστιάζει σε κάποια προβλήματα των συσκευών αυτών. Γιατί να κλειδώσει την οθόνη με χρονοδιακόπτη όταν μπορεί να βάλει αισθητήρα IR; Γιατί να πρέπει να πατήσω κουμπί για να αλλάξω το orientation.. γαμώτο στο 2008 είμαστε. Γιατί να έχω στο PC μου, στον explorer tabs και να μην έχω και στο κινητό; Αυτό μου άρεσε στο εν λόγω κινητό.. ξεκίνησαν από το μηδέν και κάθε πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σαν πρόκληση για κάτι καλύτερο. Όπως έχω ξαναπεί όταν η Sony έκανε rewind της κασσέτες η Apple παρουσίαζε το point & click interface. Η HTC και η Qtek ή όπως αλλιώς λέγονται όλες αυτές οι εταιρειούλες της σειράς έχουν πολύ περισσότερα να κάνουν και να δείξουν πριν τολμήσουν να σταθούν δίπλα σε έναν κολοσσό τεχνολογίας. Το να προσλάβεις 20 αριστούχους κινέζους και να τους βάλεις να σχεδιάσουν παπάδες ίσα ίσα για να κάνεις στα γρήγορα όνομα και μετά από 5 χρόνια να πουλήσεις τις μετοχές μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος να βγάλεις χρήματα.. αλλά σίγουρα όχι ο τρόπος για να καθιερώσεις ένα τόσο αγαπητό brand name όπως αυτό της Apple. Νομίζω έχουμε ξεχάσει να αναφέρουμε 3 βασικά πλεονεκτήματα του iPhone. -Η οθόνη του είναι η πιο ανθεκτική στο εμπόριο. Λέει ότι δεν χαράζει.. και δεν χαράζει. -Λειτουργεί σαν iPod και εν μέρει σαν iTouch. Έχει όλες τις λειτουργίες απλά μειονεκτεί λίγο στον χώρο. Και να μην ακούσω τώρα καμιά ατάκα "χάθηκαν τα Mp3 player;"... καμία σχέση... -Η ακουστική του με ή χωρίς ακουστικά είναι απίθανη. Το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που μου την έχει δώσει ως τώρα είναι το bluetooth, το οποίο το έχει για να συνδέεται με handsfree συσκευές. Δεν μπορεί να συνδεθεί όμως με άλλα κινητά ή υπολογιστές μέσω μπλε δοντιού.. αυτό αναμένεται να διορθωθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ex_hustler 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Είναι φοβερό πάντως από τη μια να γκρινιάζουμε για τις τιμές της βενζίνης και μετά να αγοράζουμε κινητό που κοστίζει όσο ένας ολόκληρος μισθός (μισθός των 700 ευρώ δηλαδή πτυχιούχου χωρίς ειδικά επιδόματα.) Με 700 ευρώ βάζω 100 φορές βενζίνη στο σκουτεράκι μου. Δηλαδή θα μετακινούμαι με το μηχανάκι για 2 χρόνια... (με τη τρέχουσα τιμή της βενζίνης...) ... Τα Iphone και τα συναφή ημιάχρηστα καταναλωτικά προιόντα είναι για να γίνουν οι τράπεζες ΑΚΟΜΗ πιο πλούσιες !!! (γιατί το πιθανότερο είναι να το πάρει κανείς με δόσεις...) Ένα απλό τηλεφωνάκι που τηλεφωνάει και στέλνει sms είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ για τις επικοινωνιακές ανάγκες ενός απλού ανθρώπου... αυτά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Εγω πιστευω εχει να κανει και με οσο επιτυχια εχουν τα apple PC εδω στην ελλαδα,παρολο που ειναι πολυ μπροστα οι ανθρωποι λεμε και τα μηχανηματα πετανε,δεν τα υποστηριζουν και τοσο εδω περα με λογισμικο κτλ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 συμφωνώ με janabeti αλλά διαφωνώ οτι η htc ειναι εταιριούλα. Είναι σαν να λες επειδή η KTM δεν βγάζει αυτοκίνητα είναι εταιριούλα. Το κάθε πράγμα πρέπει να κρίνεται σύμφωνα με αυτο που προσφέρει σε συνδυασμό με την τιμή τού. Φυσικά το iphone είναι πολύ καλό στο χώρο του δεν είναι όμως μονόδρομος όπως νομίζω οτι η apple θελει να το κάνει.Και με τα qtek μπορούσες να σερφάρεις και να παρεις τα mail σου εδώ και πολλά χρόνια και σήμερα μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά φτηνότερα. Το θέμα είναι τελικά αν μας ενδιαφέρει το design και τα 3d γραφικά ή η χρηστικότητα .Δεν είναι τυχαίο οτι οι καθαρά επαγγελματίες που δουλεύουν το κινητο τους σαν ολόκληρο γραφείο και ελέγχουν τα πάντα από αυτό χρησιμοποιούν blackberry για το οποίο υπάρχει και κέντρο απεξάρτησης στην αμερική. Άσχετο απο μπαταρία πως τα πας? ps οταν το iphone θα πουλιέται στα 200 ευρώ που πιστεύω οτι θα γίνει τότε θα παρουμε όλοι απο ένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
megatron 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Μήπως ξέρεις και τιμή; τιμη ανερχεται στα 599 λιανικης!στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και η... επαγγελματικη εκδοση (HTC TouchPro).Τα τεχνικα εχουνε ως εξης ανάλυση 640 x 480 και πληκτρολόγιο Qwerty πέντε σειρών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lalixprincex 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 To θεμα ειναι οτι το καινουριο Iphone στοιχιζει 200 δολάρια το 8αρι και 300 το 16αρι.Στην Αμερικη τουλαχιστον, τιμη πολυ καλη για τετοιο γκατζετ. Εμαθα οτι με προγραμματα που σου βρισκει φιλος χακερας (εχω τετοιον) το ξεκλειδωνεις, στελνεις ΜΜΣ, τραβας βιντεο και γενικα τα κανεις ολα. Ποιος ειναι ο ανταγωνισμος του τωρα?Τι παρομοιες λυσεις υπαρχουνε? Το Ericson εχει μολις 400mb μνημης και παιρνει και καποια καρτουλα.Αμφιβαλλω αν αξιζει. Και το HTC δεν νομιζω να το βρισκεις πιο φτηνα απο Αμερικη. Μηπως να περιμενουμε να βγει κανα iphone με 80 giga? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Άσχετο απο μπαταρία πως τα πας? ps οταν το iphone θα πουλιέται στα 200 ευρώ που πιστεύω οτι θα γίνει τότε θα παρουμε όλοι απο ένα. Μπαταρία πολύ καλά. Αν φορτιστεί/ξεφορτιστεί πλήρως τις πρώτες φορές θα δουλέψει ικανοποιητικά. Δεν μιλάω πολύ στο κινητό μου, όμως έκανα μια δοκιμή. Μία ημέρα με το Wi-Fi συνεχώς ανοιχτό, 1,5 ώρες χρήση iPod με ακουστικά, μέτρια χρήση κινητού και αρκετό σερφάρισμα και σαχλαμάρισμα με τις λειτουργίες του και έπεσε στο 40%. Εγώ το έφερα με 307 ευρώ (8GB) μαζί με τα μεταφορικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h@ris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 To θεμα ειναι οτι το καινουριο Iphone στοιχιζει 200 δολάρια το 8αρι και 300 το 16αρι.Στην Αμερικη τουλαχιστον, τιμη πολυ καλη για τετοιο γκατζετ. Εμαθα οτι με προγραμματα που σου βρισκει φιλος χακερας (εχω τετοιον) το ξεκλειδωνεις, στελνεις ΜΜΣ, τραβας βιντεο και γενικα τα κανεις ολα. Ποιος ειναι ο ανταγωνισμος του τωρα?Τι παρομοιες λυσεις υπαρχουνε? Το Ericson εχει μολις 400mb μνημης και παιρνει και καποια καρτουλα.Αμφιβαλλω αν αξιζει. Και το HTC δεν νομιζω να το βρισκεις πιο φτηνα απο Αμερικη. Μηπως να περιμενουμε να βγει κανα iphone με 80 giga? www.ziphone.org ;) To πιο πλήρες ξεκλείδωμα που κυκλοφορεί! Εμένα από μπαταρία με νορμάλ χρήση και τηλεφωνήματα κρατάει γύρω στις 2-3 μέρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 To θεμα ειναι οτι το καινουριο Iphone στοιχιζει 200 δολάρια το 8αρι και 300 το 16αρι.Στην Αμερικη τουλαχιστον, τιμη πολυ καλη για τετοιο γκατζετ. Εμαθα οτι με προγραμματα που σου βρισκει φιλος χακερας (εχω τετοιον) το ξεκλειδωνεις, στελνεις ΜΜΣ, τραβας βιντεο και γενικα τα κανεις ολα. Ποιος ειναι ο ανταγωνισμος του τωρα?Τι παρομοιες λυσεις υπαρχουνε? Το Ericson εχει μολις 400mb μνημης και παιρνει και καποια καρτουλα.Αμφιβαλλω αν αξιζει. Και το HTC δεν νομιζω να το βρισκεις πιο φτηνα απο Αμερικη. Μηπως να περιμενουμε να βγει κανα iphone με 80 giga? με το να το ξεκλειδωσεις ομως ετσι και παθει κατι εισαι αυτοματα εκτος εγγυησης το γνωριζεις αυτο ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 με το να το ξεκλειδωσεις ομως ετσι και παθει κατι εισαι αυτοματα εκτος εγγυησης το γνωριζεις αυτο ???? αν δεν το ξεκλειδωσεις ομως δεν εχεις κινητο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 αν δεν το ξεκλειδωσεις ομως δεν εχεις κινητο!!! τοτε ποιος ο λογος να το παρεις???? το να δωσω 700 ευρvπουλα για μια συσκευη που για να μου δουλεψει θα πρεπει να την ξεκλειδωσω με αποτελεσμα οταν θα παθει κατι να την πεταξω σκουπιδια μου ακουγεται καπως περιεργο και εξαλλου υπαρχουν ενα σωρο εναλλακτικες στο εμποριο και πολλη καλυτερες αλλα χωρις το ιδιο ομορφο design που θα κανουν ολα οσα κανει το iphone (και αλλα πολλα παραπανω) και χωρις να τις πειραξω και να εχω και την εγγυηση 2 χρονων πληρης ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 τοτε ποιος ο λογος να το παρεις???? το να δωσω 700 ευρvπουλα για μια συσκευη που για να μου δουλεψει θα πρεπει να την ξεκλειδωσω με αποτελεσμα οταν θα παθει κατι να την πεταξω σκουπιδια μου ακουγεται καπως περιεργο και εξαλλου υπαρχουν ενα σωρο εναλλακτικες στο εμποριο και πολλη καλυτερες αλλα χωρις το ιδιο ομορφο design που θα κανουν ολα οσα κανει το iphone (και αλλα πολλα παραπανω) και χωρις να τις πειραξω και να εχω και την εγγυηση 2 χρονων πληρης ;) αυτο φιλε μου γινετε γιατι δεν εχει ερθει επισημα στην ελλαδα, και ειναι κλειδωμενο να λειτουργει σε ορισμενα δικτυα..... για τις εναλακτικες συμφωνω απολυτα, απλα δεν θα βρεις πουθενα την αισθηση της οθονης του ,προσωπικα δεν μπορω πια να γυσισω στις "μαλακες" οθονες αφης..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 τοτε ποιος ο λογος να το παρεις???? το να δωσω 700 ευρvπουλα για μια συσκευη που για να μου δουλεψει θα πρεπει να την ξεκλειδωσω με αποτελεσμα οταν θα παθει κατι να την πεταξω σκουπιδια 1. Με 700 ευρώ σου φέρνω 3 iPhone. Έλεος με τις υπερβολές. 2. Το ξεκλείδωμα γίνεται με λογισμικό. Κοινώς.. ότι ώρα θες το συνδέεις με iTunes, του τραβάς ένα update και τέλος - είναι στην εργοστασιακή του μορφή. 3. Αυτά για τις συσκευές που εισάγουμε "παράνομα". Όταν με το καλό έρθει κανονικά τπτ από τα παραπάνω δεν θα χρειάζεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panevan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 κανενας απολυτος εκτος αν εχεις λεφτα για πεταμα η στο χαρισουν. αυτη ειναι η γνωμη μου μιας και ειμουνα απο τα πρωτα ατομα που δουλευαν το i phone στην ελλαδα πριν απο κατι μηνες με το που πρωτοβγηκε στην αμερικη μιας και το μισο μου σοι ειναι εκει πανω. περνει πολλα πραγραμματα τα οποια ειναι αν το σκεφτει κανεις πιο πολλη για το εφε, πχ. να βλεπεις τις μετοχες σου, να βλεπεις τον καιρο, να βλεπεις να αλλαζει skins και αλλες τετοιες μικρες μπουρδες. τωρα τελευταια εχω συναδελφο που για να μην βαριετε του εχει βαλει μια μπουρδα που σκοτωνεις μυρμηγκια. δλδ εδωσε 750 ευρω για να σκωτονει μυρμηγκια και μιλαμε οτι το ατομο εχει κατεβασει ολα τα προγραμματα που υπαρχουν. να μην αναφερω για το bluetooth εκτος απο αυτα που ειπαν οι υπολοιπη οτι ειναι μονο για να ακουστικα. φτανουμε στο σημειο λοιπον και λεμε οτι απλα ειναι μια συσκευη οπως και πολλες αλλες για το πουλ μουρ μονο και την καφετερια που στοιχιζει οσο ενα μηνιατικο. Συμφωνω απολύτως! Aσχολουμαι με την Apple ( εχω διαβασει την ιστορια της και δουλευω τα μηχανηματα της ) εδω και 8 χρονια. Oντως η Apple ειναι παντα πρωτοπόρος στο design. Oι άλλες εταιριες απλα αντιγραφουν. Tο iPhone τωρα ειναι η πρωτη της αποπειρα να μπει στον κοσμο των smart phones. Aλλα το εκανε πολύ επιθετικα χωρις και πολλές παραχωρησεις προς τους μη μυημενους καταναλωτες. Γενικα εχει ολα τα χαρ/κα μιας πρωτης αποπειρας. Eίναι πισω. Kαι η σχεση αποδοσης - τιμης ειναι δυσαναλογη. Γι' αυτο άλλωστε και εριξε την τιμη του στις HΠA και μαλιστα επεστρεψε τα χρηματα σε οσους το ειχαν αγορασει στην πρωτη του τιμη (!) Προσωπικα είμαι μεγαλος φαν. Aλλα για το iPhone συγγνωμη αλλα δε θα παρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 Καλές οι πολυσυσκευές όπως το Iphone, το Diamond κλπ. αλλά το βασικό τους μειονέκτημα είναι ότι τα κάνουν όλα, αλλά τα κάνουν όχι και τόσο καλά... Π.χ. είναι τηλέφωνα, αλλά κανένα δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο ένα απλό κινητό των 100 ευρώ για τηλεφωνία και SMS έχουν κάποια GPS, αλλά ένα PNA των 80 ευρώ έχει καλύτερο σήμα και βρίσκει τη θέση πιο γρήγορα στην εκκίνηση έχουν φωτογραφικές CMOS που ακόμη και 5 mpixel να είναι, βγάζει φωτογραφίες αισχρές σε σχέση με μια φωτογραφική των 100 ευρώ Καλό είναι να τα έχεις όλα σε μια συσκευή, αλλά πολλές οι υποχωρήσεις που κάνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 1. Με 700 ευρώ σου φέρνω 3 iPhone. Έλεος με τις υπερβολές. 2. Το ξεκλείδωμα γίνεται με λογισμικό. Κοινώς.. ότι ώρα θες το συνδέεις με iTunes, του τραβάς ένα update και τέλος - είναι στην εργοστασιακή του μορφή. 3. Αυτά για τις συσκευές που εισάγουμε "παράνομα". Όταν με το καλό έρθει κανονικά τπτ από τα παραπάνω δεν θα χρειάζεται. Με ενδιαφέρουν αυτά που λες... από που το πήρες? Δικτυακά εννοείς, ή στο έφερε γνωστός σου? Μόνος σου το ξεκλείδωσες μετά? Αν ναι, είναι εύκολο σαν διαδικασία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 Το πήρα πριν από περίπου 4 μήνες από το ebay.ie. Δεν ήθελα να το φέρω από Αμερική αλλά νομίζω ότι στα 307 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά είναι οκ. Το ξεκλείδωμα και την εγκατάσταση των ελληνικών την έκανα μόνος και είναι αρκετά ως πολύ απλό. Θα διαφωνήσω με τον furious99. Το iPhone είναι πραγματικά πολύ εύχρηστο για απλό κινητό και sms... τόσο απλό που γίνεται εθιστικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) Το πήρα πριν από περίπου 4 μήνες από το ebay.ie. Δεν ήθελα να το φέρω από Αμερική αλλά νομίζω ότι στα 307 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά είναι οκ. Το ξεκλείδωμα και την εγκατάσταση των ελληνικών την έκανα μόνος και είναι αρκετά ως πολύ απλό. Θα διαφωνήσω με τον furious99. Το iPhone είναι πραγματικά πολύ εύχρηστο για απλό κινητό και sms... τόσο απλό που γίνεται εθιστικό. ναι ειναι τοσο ευκολο που για πρωτη φορα μετα απο ενα σχεδον χρονο κολλησε στον συναδελφο μου , του εκανε hard reset το γυρισε ενα firmware πισω και εχασε ολες να ολες λεμε τις επαφες με αποτελεσμα να μου ζηταει χτες το κινητο μου. εγω θα το ελεγα επικινδυνο και οτι καποια στιγμη θα ξεφουσκοσει εκτος και αν το δινουν με 200 ευρω σκετη συσκευη που θα το εχει και η κοτση μαρια μετα ασχετα εαν το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να κανεις μολις φτασεις σπιτι θα ειναι να το βαλεις να φορτισει. και να μην ξεχναμε και το σημαντικοτερο απο ολα. Apple iPhone 0.97 δεικτης SAR http://www.ask.li/index.php Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2008 από τον filippos1976 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/v...ion?pageId=3361 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h@ris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 ναι ειναι τοσο ευκολο που για πρωτη φορα μετα απο ενα σχεδον χρονο κολλησε στον συναδελφο μου , του εκανε hard reset το γυρισε ενα firmware πισω και εχασε ολες να ολες λεμε τις επαφες με αποτελεσμα να μου ζηταει χτες το κινητο μου. εγω θα το ελεγα επικινδυνο και οτι καποια στιγμη θα ξεφουσκοσει εκτος και αν το δινουν με 200 ευρω σκετη συσκευη που θα το εχει και η κοτση μαρια μετα ασχετα εαν το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να κανεις μολις φτασεις σπιτι θα ειναι να το βαλεις να φορτισει. και να μην ξεχναμε και το σημαντικοτερο απο ολα. Apple iPhone 0.97 δεικτης SAR http://www.ask.li/index.php Ρε παιδιά μην τα παραλέμε κιόλας. Ο συνάδερφο σου έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης, καθώς στο iphone τα έχεις όλα σε backup μέσα στο itunes. Αν φρόντιζε να το κάνει συχνά sync δεν θα έχανε απολύτως τίποτα. Εγώ ένα ξέρω, έχοντας δοκιμάσει πάρα πολλά απλά κινητά και αρκετά pda, το iphone είναι το πιο εύχρηστο όλων. Δεν λέω το καλύτερο, αλλά το πιο εύχρηστο. Όλα γίνονται υπερβολικά απλά και γρήγορα! Όσο για το unlock που ειπώθηκε, έδωσα ένα λινκ πιο πριν που με αυτή τη μέθοδο πλέον, έχεις ξεκλειδωμένο iphone σε 4 μόνο λεπτά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Παιδιά ρίξτε μια ματιά και εδώ B) Διαβολικό μηχάνημα: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Iphone = best mobile phone προς το παρον, μπορείς άνετα να κάνεις τα πάντα backup συγνώμη αλλά ολοι οσοι το έχουν είναι πειρατικά (σπασμένα) οπότε το να το κολήσεις είναι εύκολο (αν δεν γνωρίζεις και κάνεις χαζομάρα). Δεν αξίζει να αγοράσεις τώρα Iphone γιατι 12 Ιουλίου βγαίνει Iphone 3G (next generation me gps και 3G ) αμερικη και σε αλλες 22 χώρες (ευρώπη εκτός ελλάδα :P) Το οποίο κάνει 200$ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Παντος χθες που ειμουν για καφε ειχε ενας και με το που ειδα την οθονη του κατι πατησε και εκανε κατι περιεργα πολυ μου αρεσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h@ris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Παντος χθες που ειμουν για καφε ειχε ενας και με το που ειδα την οθονη του κατι πατησε και εκανε κατι περιεργα πολυ μου αρεσε Ναι είναι multitouch η οθόνη, που σημαίνει ότι μπορείς να ακουμπάς δυο σημεία ή περισσότερα ταυτόχρονα και να αλληλεπιδρούν. Π.χ για να μεγενθύνεις μια εικόνα, βάζεις τα δυο σου δάκτυλα και απομακρύνεις το ένα από το άλλο και μεγαλώνει και η εικόνα. Έχει και accelerometer (μετρητή επιτάχυνσης) ώστε όταν το γυρίζεις στο πλαι να γυρίζει και η εικόνα. Βασικά 200$ θα κάνει με σύνδεση, όχι σαν σκέτη συσκευή. Και ναι όντως δεν αξίζει να πάρει κάποιος τώρα το "παλιό" iphone μιας και βγαίνει το 3G όπου να 'ναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες