kakos_ntais 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Geia se olous!Eimai neos odigos kai meta tin empeiria mou me to cbf 250 kai me merika automata apofasisa na allaxw katigoria...Psaxnw ena street 600 ari kai den exw prob apo xrimata apla thelw to kalitero apo apopsi timhs /poiotitas...Gsr(abs),fz6,hornet(new),speed triple,tin ducati tin apokleio malon kai logw timhs/poiotitas..Kathe gnwmi kalodexoumeni kai eimai sigouros pws tha boithisei poli!!!Ta km p kanw einai kiriws mesa stin Thessaloni kai Xalkidiki,ante k kana kontino taxidaki...Euxaristw proeretika! A kai p.s. to cbf den to exw poulisei akomi se periptwsi pou kapoios endiaferetai! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2008 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 Φίλε μου καταρχάς καλως μας ήρθες. Εγώ να σου πω την αλήθεια, από γυμνά δεν ξέρω τίποτα. Βλέπεις είμαι παλαιών αρχών εγώ κι αυτά τα μοντέρνα πράγματα του να βγαίνουν οι κυρίες έξω στον δρόμο τσίτσιδες δεν τα πολυκαταλαβαίνω. Πάντως από εμφάνιση και μόνο, μπορώ να πω με σιγουριά ότι η δις GSR είναι γκομενάρα!!!! Τώρα το τι λέει ως χαρακτήρας και προσωπικότητα, είναι κάτι το οποίο όπως προείπα δεν το γνωρίζω και δεν με απασχολεί διόλου, διότι σε καμία μα καμία περίπτωση δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ με κάποια που κυκλοφορεί στον δρόμο ξεβράκωτη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 speed triple ειναι η λυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyv4s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 Εχω το Hornet(new) εδω κ ενα χρονο ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Τα ABS μες τη πολη ειναι πολυ καλα για αποφυγη τουμπας. Κ εγω μεσ τη πολη κινουμαι κυριως αλλα κανω κ λιγα ταξιδακια. Επισης να σου πω η παρεα μου εχει ενα Z750, τρια Hornet, ενα Ducatti Monster Νew, ενα Aprilia Shiver, ενα Super DUke απο γυμνα. Πιστευω πως απο ολα αυτα εκτος του Duke το Hornet ειναι το ποιο δυνατο σε ταχυτητα.Τωρα ποιοτητα κατασκευης δε μπορω να σου πω πολλα. Για το Triple to GSR, to Fz6 δε εχω αποψη. Συντομα θα εχω κ για το triple. Η επιλογη ειναι δικη σου οτι κ να σου πουμε . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 ... Πιστευω πως απο ολα αυτα εκτος του Duke το Hornet ειναι το ποιο δυνατο σε ταχυτητα... γκούχου , γκούχου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyv4s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 γκούχου , γκούχου ! Το συγκρινα με τα ποιο πανω μη βαρας . . . :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 Fazer & Street triple (to SPEED TRIPLE είναι 1000άρι και δεν στο προτείνω!!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kakos_ntais 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 eida simera to gsr kai mallon pros ekei siglinw!!Exa akousei oti i katanalwsi einai auximeni kai exei mono 16,5 lt rezervuar...Afto mallon tha einai problima..Xerei kaneis apo katanalwsi gsr me numera? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LiXoR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 GSR ABS και τα μυαλα στα καγγελα ανετη σελα, πολυ καλα γκαζια, παιχνιδιαρικο, και ταξιδιαρικο* *(αναλογος τα βυτσια) εντος πολεως, βασικα ειναι ενα πολυμορφικο StreetFighter ... 7200 ? με πινακιδες ,τελοι κυκλοφοριας, Κρανος... (αμμα πετυχεις καλο μαγαζατορα και 2 ζευγαρια γαντια και την ασφαλεια του 1 χρονου!) ε ναι ειμουνα τυχερος B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 hornet i triple Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 Παλίκαρε από την στιγμή που δεν κάνεις συχνά ταξίδια το γυμνό είναι ότι πρέπει! Όντας κάτοχος GSR μπορώ να σου πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι πανέμορφο, κινείται άνετα μέσα στην πόλη (Θεσσαλονίκη και εγώ), έχει πολύ γκάζι και σπορ χαρακτήρα! Το μόνο ίσως μείον του είναι η μεγάλη κατανάλωση! Αλλά κάτι ανάλογο θα βρεις σε όλα σχεδόν της κατηγορίας αυτής... eida simera to gsr kai mallon pros ekei siglinw!!Exa akousei oti i katanalwsi einai auximeni kai exei mono 16,5 lt rezervuar...Afto mallon tha einai problima..Xerei kaneis apo katanalwsi gsr me numera? Τα νούμερα ποικίλουν ανάλογα με το πόσο το τρέχεις... έχω ακούσει από 4,5lt/100Km έως 8lt/100km... πάντως ότι είναι αυξημένη όπως είπα και παραπάνω είναι! και έχει μικρή αυτονομία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 Εχω το Hornet(new)...........Επισης να σου πω η παρεα μου εχει ενα Z750,......... Πιστευω πως απο ολα αυτα εκτος του Duke το Hornet ειναι το ποιο δυνατο σε ταχυτητα. Ξαναγκουχου γκουχου και παλι γκουχου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Μην τα θελουμε και ολα δικα μας, οπως μου ειχε πει καποιος για την δικια μου μηχανη, αν θελουμε καλες επιδοσεις πρεπει να σκευτουμε οτι θα εχουμε και μεγαλυτερη καταναλωση, αλλιως παμε σε αλλη κατηγορια. Ποναει οταν θα βαζεις πιο συχνα βενζινες, αλλα χαλαλι, θα χερεσε αυτο που οδηγας , μην σκευτεσε τοσο την βενζινη. ασε που μπορει να μειωθει και η τιμη της,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Ξαναγκουχου γκουχου και παλι γκουχου.... γκουχ γκουχ κι απο δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 γκουχ γκουχ κι απο δω αααχα, απ'ότι βλέπω, το Ζ εκτός του ότι σέρνεται, βγάζει και πολλά καυσαέρια... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Sorry κιολας βρε παληκαρε...αλλα δεν βλεπεις καλυτερα ποιο γουσταρεις εσυ εμφανισιακα ποιο πολυ? Δες με ποιο χτυπαει η καρδια σου και το θελεις σαν τρελος και μετα οταν μεινουν κανα 2 μοντελα τοτε να σου πουμε γιατι ετσι δεν προκειται να βγαλεις ακρη με τα δικα μας θελω :P Εγω παλι θα λεγα η FAZER600 για να κανεις και κανα ταξιδι με καλυψη αερα και σου κανει και γουστα πολλα η το kawasaki to Z750 για ποιο αλητεια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Εγώ συστίνω fazer, γιατί είμαι ικανοποιημένος από το δικό μου κυρίως. Τώρα για τα γυμνά, δεν ξέρω, προσωπικά γυμνό μηχανάκη με 100 άλογα και πάνω πρέπει να είσαι (ή να γίνει) body bilder για να κάνεις ταξίδια με τον αέρα που θα τρως. Το δικό μου το πήρα 5500 και είναι μοντέλο του 2006. Βασικά όλα καλά είναι , να σου αρέσουν στην όψη και να σου κάνουν click στην οδήγηση. Αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες