bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 οπως ειπε και ενας γνωστος μου μηχανικος : αν αρχισουνε τα ρευματα γα..... τα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Οτιδήποτε έχει να κάνει με ηλεκτρονικό σε μηχανή με βρίσκει λίγο επιφυλακτικό. Αν στην τεχνολογική εξέλιξη περιλαμβάνονται και οι αναρτήσεις, φρένα κλπ τότε εννοείται πως θα προτιμήσω το πιο φρέσκο. Επειδή όμως αντιλαμβάνομαι πως αναφερόμαστε σε πολλαπλές χαρτογραφήσεις, traction control, ηλεκτρονικά κοντέρ με 30.000 ενδείξεις κλπ τότε σίγουρα δεν με ενθουσιάζουν. Και για να μην μακρυγορώ ένα παράδειγμα.Αν είχα να επιλέξω μεταξύ BMW R1200R και SUZUKI GSX 1400 θα διάλεγα το SUZUKI. Δεν έχει να κάνει με μάρκες το παράδειγμα αλλά καθαρά με φιλοσοφία κατασκευής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Harley πανω απο ολα, και κροσακια του 80! Αλλα δεν με χαλανε και τα πιο νεα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 +στην τεχνολογία. Απορώ πάντως πως γίνεται να είναι τόσο πολλοί λάτρεις του παλιού, καλού, όχι ηλεκτρονικού και να κυκλοφορούν τόσες τεχνολογικά προηγμένες μοτοσυκλέτες και τόσες λίγες τύπου Enfield Bullet, για παράδειγμα. Με μια μικρή πάντως επιφύλαξη θεωρώ ότι οι νέας τεχνολογίας μοτό είναι πιο αξιόπιστες από τις προηγούμενης τεχνολογίας. Άλλωστε είναι αποδεδειγμένο ότι τα ηλεκτρονικά είναι γενικά πολύ αξιόπιστα. Το πρόβλημα αρχίζει να υφίσταται όταν η μηχανή είναι υπερβολικά φορτωμένη από ηλεκτρονικά βοηθήματα. Τώρα αν μιλάμε για σκληρή χρήση, π.χ. χώμα, κτλ πάω πάσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Εγω θελω να θεσω ενα αλλο ερωτημα κυριως για αυτους που επιλεγουν την "παλια σχολη", αν τα ηλεκτρονικα φτασουν στο σημειο να μην βγαζουν ποτε κανενα προβλημα τι θα διαλεγαν; (αν και πλεον ειναι αρκετα κοντα στην τελειοτητα). αν φτασουν σε αυτο το σημειο χαλαρα οτι πιο εξελιγμενο θα υπαρχει τοτε τεχνολογικα. αυτο ειναι αυτονοητο. αλλα μεχρι τοτε εχουμε πολλη ψωμι ακομα πιστευω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 αυτο το σεναριο μου φενετε λιγο τραβηγμενο... αν και στην εσχατη ερχετε η οδικη και σε μαζευει ;) τωρα αν εισε μεσα σε καμια ρεματια βεβαια με το ον οφ και παθεις το ιδιο καλο ειναι να εχεις ενα φτιαρακι για να το θαψεις εκει. για το αυτοκινητο δυστηχος ειναι αληθεια και κανεις δεν ξερει τι φταιει. για την μηχανη τωρα, καπου ακουσα περιστατικο με ενα k1200s που του εσβησε στα καλα του καθουμενου ο κινητηρας ενω ηταν εν κινηση. το πως το εσωσε και δεν επεσε ιδεα δεν εχω, αλλα οπως ειπα και πριν ας τα κανουν ολα πρωτα τελεια (γιατι το αυτοκινητο αν σβησει ερχετε η ελπα και σε μαζευει, στην μηχανη ομως εχεις φοβο να σου μπλοκαρει τον τροχο και αν πηγαινεις και με πολλα τοτε αντε γεια) τεσπα το μελλον θα δειξει σε κανα 2 χρονια πιστευω,ελπιζω αν ειναι ολα οπως πρεπει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 εγω ψηφιζω το δευτερο γιατι σε περιπτοση πολεμου θα καουν ολα τα τσιπακια τις κ δε θα μπορω να κανω βολτα! σε περιπτωση πολεμου μας φαγανε φιλε μου αν σκεφτεσε ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 για το αυτοκινητο δυστηχος ειναι αληθεια και κανεις δεν ξερει τι φταιει. για την μηχανη τωρα, καπου ακουσα περιστατικο με ενα k1200s που του εσβησε στα καλα του καθουμενου ο κινητηρας ενω ηταν εν κινηση. το πως το εσωσε και δεν επεσε ιδεα δεν εχω, αλλα οπως ειπα και πριν ας τα κανουν ολα πρωτα τελεια (γιατι το αυτοκινητο αν σβησει ερχετε η ελπα και σε μαζευει, στην μηχανη ομως εχεις φοβο να σου μπλοκαρει τον τροχο και αν πηγαινεις και με πολλα τοτε αντε γεια) τεσπα το μελλον θα δειξει σε κανα 2 χρονια πιστευω,ελπιζω αν ειναι ολα οπως πρεπει. και το μοτερ να σβηση εν κινηση ο τροχος δεν μπλοκαρη ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Απορώ πάντως πως γίνεται να είναι τόσο πολλοί λάτρεις του παλιού, καλού, όχι ηλεκτρονικού και να κυκλοφορούν τόσες τεχνολογικά προηγμένες μοτοσυκλέτες και τόσες λίγες τύπου Enfield Bullet, για παράδειγμα. Γιατι μαλλον οι περισσοτεροι δεν τις ξερουν, και απο αυτους που τις ξερουν πολλοι θα φοβουνται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Βασικά και εγώ είμαι κάπου στη μέση.Παλια με το moto guzzi τράβηξα ΤΑ δεινά....χάλαγε συνεχώς αλλά πάντα το έφτιαχνα στο δρόμο εγω.Με το vtr τώρα οτι και να πάθει δεν μπορώ να κάνω τίποτα και αυτο με αγχώνει και λίγο,αλλά απο την άλλη δεν με άφησε και ποτέ.....δεν ξέρω σίγουρα που είμαι,όλα έχουν τη χάρη τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Ειμαι υπερ της τεχνολογικης προοδου οχι μονο στις μηχανες αλλα σε οποιοδηποτε τομεα! οτιδηποτε καινουριο βγει και εχιε να κανει με την βελτιωση καποιου τομεα πανω στη μηχανη θα το ασπαστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 οσο πιο φρεσκο τοσο πιο καλο τωρα βεβαια τα abs κτλ ειναι υπερβολη και αμα μεινεις στο δρομο υπαρχουν και οι οδικες δε χρειαζεται να παιδευεσαι :D Φιλε μου..Το ABS, με εχει γλυτωσει τουλαχιστον! δυο φορες με τη μηχανη και πολυ περισσοτερες με το αυτοκινητο απο καταστασεις που δεν θα χρειαζομουν οδικη βοηθεια, αλλα νοσοκομειακη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 Φιλε μου..Το ABS, με εχει γλυτωσει τουλαχιστον! δυο φορες με τη μηχανη και πολυ περισσοτερες με το αυτοκινητο απο καταστασεις που δεν θα χρειαζομουν οδικη βοηθεια, αλλα νοσοκομειακη.. Εμ έτσι είναι!! Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα ορισμένων εναντίον του ABS. Δεν έχουν οδηγήσει με ABS μου φαίνεται. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 Εμ έτσι είναι!! Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα ορισμένων εναντίον του ABS. Δεν έχουν οδηγήσει με ABS μου φαίνεται. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση... εχω οδηγησει με ΑΒΣ και απλα με ξενισε,και το μεγαλυτερο προβλημα για μενα ειναι οτι σε περιοριζει στα παιχνιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 ^Δηλαδή βάζεις τα παιχνίδια πάνω από την προσωπική σου ασφάλεια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 εχω οδηγησει με ΑΒΣ και απλα με ξενισε,και το μεγαλυτερο προβλημα για μενα ειναι οτι σε περιοριζει στα παιχνιδια Oταν θες "παιγνιδια" απλα το απενεργοποιεις! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 Παλια σχολη.Απλα τοτε ξεκινουσα ταξιδι με μερικα εργαλεια για καθε ενδεχομενο,ενω τωρα κανω καλου κακου μια οδικη μη με φαν οι λυκοι πουθενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 μ αρεσει η τεχνολογικη εξελιξη οταν εχει γινει παλια σχολη. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 εγω θα ηθελα η μηχανη μου να εχει καποια ηλεκτρονικα καλουδια πανω τησ αλλα οχι ομωσ σε υπερβολικο βαθμο γιατι θα ηθελα να οδηγαω μηχανη οχι να πεζω playstation Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες