IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 ..... 3 καλοκαιρια δικαβαλια το 2ο ποδι χαλκιδικης, 450 χιλιομετρα συνολο, με μοναδικο εξοπλισμο το μαγιω μου, και την σαγιοναρα... ....σε μια φαση καπου προς αρμενιστη ηθελα να αναψω ενα τσιγαρο, μου εφυγε απο τα χειλια, και επεσε αναμεσα στα σκελια μου... χαχαχα ο αλλος απο πισω (κι αυτος μονο με μαγιω και σαγιοναρα) τα ειδε ολα... Παλι καλα αποδειχτηκε τελικα οτι το Aprilia Atlantic μου ειχε και OFF δυνατοτητες, και το ξαναεφερα στον δρομο... ...Kαγκουρια στο μεγαλειο της... Αφου θυμαμαι βγαινουμε απο την θαλασσα, καβαλαμε το μηχανακι, παμε στην διπλανη παραλια, και οταν παμε να την κανουμε για Θεσσαλονικη το βραδακι, η σελα ειχε το σχημα των μεγαλων κωλομεριων μου απο το αλατι... Ααααααχ ωραιες εποχες, πανε πια αυτα... ............εισαι θεος Λεμεεεεεε!!! ....μια απ τα ιδια και για μενα περι κρανους και καγκουριας !(...βλεπε Επταλοφος :P )....μεχρι να φυγω για σπουδες στα "υπερβόρεια"...νομιζα οτι το κρανος ειναι για να μην σε γραφουν μεσα στη πόλη και για να την γλιτώνεις απ τα μυγακια μεχρι να φτασεις Χαλκιδικη!!!! ...απ την πρωτη μερα που πατησα το ποδι Γερμανια και για 12 συναπτα χρονια μεχρι και σημερα δεν εχω κανει ουτε ενα μετρο ξεκρανοτος !...αυτο αν το δεις εδω θα ειναι η ειδηση της χρονιας!!!!...και οταν λεω ουτε μετρο μιλαμε κυριολεχτικα δεν εχω δει ξεκρανοτο μοτοσυκλετιστη ουτε σε φωτογραφια !!! ...αλλα δεν σας κρυβω και συγχωρεστε με που τα διαβαζουν και νεοτεροι (παρολο που δεν νομιζω να ξανακυκλοφορήσω ακομα και στη πατριδα ακομα και το κατακαλοκαιρο ξεκρανοτος)... αναπολω με νοσταλγια εκεινες τις παλιες εποχες που ρολαριζα με το παπακι την Αγιων Παντων με το fly μου,ασπρο πουκαμισακι, 501 και τις μποτες Sendra χαλαρα με το ενα χερι στο γκαζι και το αλλο σφηνωμένο στα @@ μου ! ...α ρε εποχες !!!!...μακαρι να γινοταν χωρις κρανος ...αλλα ειπαμε πρωτα η ασφάλεια μας !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 Όπως και πολλοί προλαλησαντες μου αρέσει που και που να κάνω 1-2 χλμ χωρίς κράνος με ταχύτητες μέχρι τα 50 χλμ/ώρα βαριά-βαριά σε ερημικούς δρόμους πάντα εκτός θεσ/νικης και πολυσύχναστων περιοχών . Είναι αυτό το αεράκι που σε χτυπάει στο πρόσωπο και σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας. Σιγά και μόνος όμως όπως είπαμε! On the other hand από τον πατέρα μου έχω μάθει να "ακούω τις μηχανές" και θέλω να την ακούω μερικές φορές σε κίνηση για παράξενους θορύβους κτλ που δεν ακούς όταν φοράς το κράνος και μπορούν να "προδώσουν" πολλά. Δεν είμαι παλιός οδηγός σε μοτοσυκλέτα αλλά σε αλλά οχήματα αυτό το "κόλπο" με έχει σώσει πολλές φορές από σοβαρές βλάβες. Απο εκεί και πέρα πάνω σε εθνική και γενικά κατά το 99% των χιλιομέτρων ...πάντα κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 (τροποποιήθηκε) Για ένα νέο, γυμνασμένο παιδί, το όριο είναι τα 35 km/h Για τις παλιοσειρές και τους γέρους (σαν κι εμένα), κατεβαίνει στα 25 km/h. Πάνω απο αυτά τα χιλιόμετρα, φορέστε το .... το ρημάδι ... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2008 από τον Άσωτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEDORE 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) ειχα παπακι χωρις κρανος MTX 200 KDX 200 TZR 250 RGV 250 GSXR 750 KAI ENA ΑΛΛΟ GSXR 750 META GSXR 1100 :P META ASTREA 100 :P META XR 600 :P ΥΣΤΕΡΑ DIO 50cc :P ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΕΝΑ SUPER TENERE [ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟς] ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΧ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ :D ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΝΓΚΟΥΡΑΣ ????????? :blink ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ [ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ;] Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2008 από τον GEDORE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 Για ένα νέο, γυμνασμένο παιδί, το όριο είναι τα 35 km/h Για τις παλιοσειρές και τους γέρους (σαν κι εμένα), κατεβαίνει στα 25 km/h. Πάνω απο αυτά τα χιλιόμετρα, φορέστε το .... το ρημάδι ... Διαφωνω καθετα . Ακομα και με 20 χιλιομετρα μπορει να πεσεις ευκολα πανω σε κυλιδα λαδιων και να βρεθεις με το κεφαλι καρφομενο πανω σε καμια σιδεροβεργα. Αντε για να μην παρουμε τις ακρεες καταστασεις, και με 20 χλμ ευκολα αφηνεις ομορφα σημαδια στο προσωπο με τοσα λιγα χιλιομετρα, δεν θελει περισσοτερα. αρα τι νεος, τι γερος δεν την γλυτωνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ [ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ;] οχι ρε προς θεου τι λες τωρα :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 Πόσα χιλιόμετρα την ώρα είπατε;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΑΝΟΣ.ΚΑΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ 50ΑΡΙ ΕΧΩ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΜΙΑ 300ΑΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 εννοειτε πως αμα κ εγω ειχα 1000 θα το φορουσα συνεχεια γιατι δεν οδηγιεται αλλιως!μετα τα 200 στεγνωνει το ματακι απο δακρυα και αρχιζεις να μην βλεπεις τιποτα...ασε που με το 1000 αμα πεσεις θα πεσεις με χιλιομετρα κ δεν λεει χωρις κρανος! φιλε αν πεσεις με 200+ οχι κρανος δε σε σωζει... απλα κανεις το σταυρο σου και ελπιζεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 χωρίς κράνος? μάμα μία! η ανασφάλεια σε ΟΛΟ της το μεγαλείο! ναι, το έχω δοκιμάσει και όχι πάντως γιατί θέλησα να νιώσω το αεράκι να μου παίρνει τα μαλλιά. Ειλικρινά, άνευ κράνους, ακόμα και για 300-500 μέτρα είμαι χεσμεντέν!!! προσπαθώ να κρατάω την κοστολόγηση της κεφαλής μου σε πολύ υψηλές τιμές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΑΝΟΣ.ΚΑΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ 50ΑΡΙ ΕΧΩ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΜΙΑ 300ΑΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ? εχεις δικιο , απ τα 650 και πανω πρεπει να φορας κρανος ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2008 μια φορα το ειχα ξεχασει το χειμωνα, και εννοειται ειχα χστει πανω μου. πηγαινα με 40, κ ετυχε εκεινη τη μερα να ριξει και ψιλο χιονονερο. το τι πονο τραβηξα στη μαπα δε συζητιεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
0-200aras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Με το GLX και φυσικα σε ηλικία έως τα 18 το κράνος ήτανε εξοπλισμός του Αχιλλέα και των κοσμοναυτών. Αλλά μετα με το 125 και αργοτερα με το 660 δεν το αποχωρίζομαι σχεδόν ποτέ. Χωρίς το κράνος νιώθεις πραγματικά πολύ easy rider και όντως ακούς εντελώς διαφορετικά το μοτερ σε επίπεδο που λές ότι κάτι τρέχει με την πάρτη του. Τώρα μόνο ελάχιστα Χλμ και αυτά σε ειδικές περιπτώσεις ξεκράνωτος.Αλλά ας μου εξηγήσει κάποιος αν υπάρχει μεγαλύτερη ταύλα απο το πηγαίνεις ανάμεσα στα τουτια! με το φιμέ τζαμάκι και να απορούν όλοι. ΣΑΠΟΙΟΣ να'ναι ΣΑΠΟΙΟΣ να'ναι!!!!!! Κάγκουρας; το δέχομαι αλλά καγκουρας με στύλ και άθικτο κεφάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Σιγα μην λένε είναι και ΣΑΠΙΟΣ.....χαχαχαχαχαχα Σωστό πάντως...σε κοιτάζουν σε φανάρια λες και είσαι εξωγήινος. Α ρε κρανούμπα!!!!! Η μόνη φορά που δεν το θέλω στο κεφάλι μου είνια όταν το φοράω πολύ ώρα (2 σερί πούμε) μέσα σε κίνηση και τον κακό χαμό με ζέστα και την ψιλοακούω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΑΝΟΣ.ΚΑΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ 50ΑΡΙ ΕΧΩ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΜΙΑ 300ΑΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ? Πήγαινε στην κουζίνα, άνοιξε το ντουλάπι, σκύψε απο κάτω και σήκωσε απότομα το κεφάλι σου! Θα χτυπήσεις το κεφάλι σου στο ντουλάπι με 4-5 χλμ.α.ω ......... και έλα να μου πείς άν πόνεσες και τί καρούμπαλο έκανες!!!! Σκέψου τί ζημιά θα πάθεις άν πέσεις απο το παπί με 20 ή 30 χλμ.α.ω...... Τί λέω....σιγά μήν πηγαίνεις με 30 χλμ με το παπί σου...... Βάλε κράνος ρέ φίλε και άν δεν έχεις λεφτά να το πάρεις στείλε μου διεύθυνση και όνομα να σου αγοράσω εγώ ένα! -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Λαβαζός Ανδρέας Βερανζέρου 5 106 77 Αθήνα 4ος Όροφος Small παρακαλω το uvex Enduro Carbon...... Αντε τελέιωνεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Πες του τα πες του τα Χωρίς κράνος νιώθω σαν ξυπόλυτος στ' αγκάθια. Και ήμουν πολλά χρόνια ξεκράνωτος πιτσιρικάς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Λαβαζός Ανδρέας Βερανζέρου 5 106 77 Αθήνα 4ος Όροφος Small παρακαλω το uvex Enduro Carbon...... Αντε τελέιωνεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! Εσένα θα σου στείλω κάτι άλλο πιό καλό!!!! Με μπικίνι.... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Βερανζέρου 5 Ελα, ρε! Εκεί μεγάλωσα. Σατωβριάνδου και Βικτωρ Ουγκώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dixronila 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Παντα κρανος παντα... Αλλα ρε παιδια εγω τωρα που το φοραω πεθαινω απο τη ζεστη και φοβαμαι μην παθω καμια θερμοπληξια Δηλαδη γαντια και μπουφαν πως να φορεσω?Συνηθιζεται ποτε η ζεστη? Βεβαια το χειμωνα σκεφτομαι να παρω κανα μπουφανακι παρ'ολη την καζουρα που θα τρωω (μ@@@@α εχεις το 50αρακι το ψευτοmotard και θες μπουφαν κλπ) :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Εσένα θα σου στείλω κάτι άλλο πιό καλό!!!! Με μπικίνι.... :lol: Να έχει και "κρανος" μαζί του....μην "τρακάρουμε" πουθενά και παίξει.......ξώγαμο Και άντε να βρεις μετα δικαιολογία.....αγαπη μου ήμουν για εντουράδα κα ικοίτα τι έπεσε πάνω μου ένα δέντρο..... -Χικ μπεμπέ Absolute......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 γαντια και μπουφαν πως να φορεσω? Συνηθιζεται ποτε η ζεστη? :yes: :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nibble 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τελευταία φορά που οδήγησα χωρίς κράνος ήταν πριν 10 χρόνια περίπου, εκείνη την ημέρα φυσούσε τόσο πολύ που σε έπαιρνε ο αέρας και είτε το πιστεύετε είτε όχι έπεσε γλάστρα (πήλινη) στο κεφάλι μου, με αποτέλεσμα (ευτυχώς) να με γδάρει λίγο δίπλα από το δεξί μου μάτι (ελάχιστα ξυστά δηλαδή) και να πέσει πάνω στο χέρι μου η υπόλοιπη....Εκείνη την στιγμή εγώ δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί, δύο πεζοί όμως που είδαν όλο το σκηνικό σε απόσταση 5-6 μέτρων είχαν μείνει κάγκελο. Έκτοτε μόνο κράνος και αυτό μάλιστα να είναι καλής ποιότητας και το προσέχω σαν τα μάτια μου (στην κυριολεξία). Όσο για το υπόλοιπο ντύσιμο, προς το παρόν μπουφάν και γάντια, παντελόνι και μπότες ακόμα να πάρω....(που θα πάει όμως θα τα πάρω και αυτά) :) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2009 από τον nibble Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Αχ το θεμα ποναει, Ναι η ασφαλεια ειναι το παν και η παιδεια αλλο τοσο, μεγαλωσα στο νησι τισ Κω οπου κρανος δεν εισαγουν ειναι ειδος "ξενοφερτο" και προκαλει γελιο λογου του βαρους, σχηματος χρωματος κτλ.....Δεν θυμαμε κανεναν να το βαζει στο κεφαλη αλλα και ουτε διακοσμητικο στο χερι, μιλαμε τωρα απο το 1984 εποχη, ετσι, και ασφαλως αυτο εννοω περι παιδειας, δεν το μαθαμε ποτε δεν το βαζαμε ποτε, σε ενα νησι με 35000 κατοικους, ασχημη ασφαλτο,ατελειωτους τουριστες,μεθυσμενους σε βεσπα/σολεξακια/παπακια/αυτοκινητα/τζιπακια και κρανος πουθενα......το 1998 αρχισε η " τροχαια" να κυνηγα περι του κρανους τους ντοπιους αλλα οχι τους τουριστες, Αισχος και χρειαστηκαν αλλα 8 χρονια να ερθει ενασ δοιηκητης αστυνομιας τις προκοπης να πατησει το ποδι του και να βαλει ταξη στο μπου@δελονησο.......3 χρονια τωρα δεν πας βημα χωρις περικεφαλα και δεν εχει σχεση εαν εισαι τουριστας η ντοπιος και αυτο κατα την γνωμη μου ειναι ενα μεγαλο επιτευμα για το νησακι μας, στην διπλανη Ροδο δε........σαν την Κω το 84......... Να σας πω και εγω την πικρη αληθεια ετσι ειχα μαθει ετσι μεγαλωσα αλλα τωρα στην Αθηνα που κανω Bronx (Κατω Πατησια) - Κωλονακι 4 φορες την ημερα το συνηθησα το καρπουζι στο κεφαλη, αλλα παω ταχτικα μεσοβδομαδα κατι Αθηνα - Ορχομενο-Καστρο-Ιτεα-Γαλαξειδι και ο δρομος ειναι αδειος και απο Ορχομενο το βγαζω το ριμαδι μεχρι και το Γαλαξειδι, δεν μπορω πε πνιγει το ριμαδι, τι να πω ψεματα? και φραπεδια και τσιγαρο και μουσικη, κινουμενος στοχος ειμαι και οι πιο πολλοι απο σας μαλλον μολις τρομαξατε μονο και μονο με την εικονα αλλα ετσι μου αρεσει το ριμαδι και ας παω πιο νωρις εαν το φερει ετσι η μοιρα ( Θεος φυλαξη) αλλα λεμε τωρα, εαν.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Χωρις κρανος μπορει να ειναι ανασφαλες αλλα ειναι η χαρα της ελευθεριας μονο στην εθνικη φοραω λογο ταχυτητας. στην αθηνα ποτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες