ale3andro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Γειά σε όλους. Πριν 2 μήνες πήρα δίπλωμα για μεγάλη μηχανή και τώρα ψάχνομαι να αγοράσω. Σκέφτομαι για on/off και κοιτάω για μεταχειρισμένα V-Strom ή TransAlp. Το forum είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Έχω διαβάσει άπειρα threads και αρχίζω να αποκτώ μια εικόνα για τα πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα των μοντέλων που με ενδιαφέρουν. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να είχε και ένα thread με αγγελίες γιατί συνήθως οι forumίτες πουλάνε μηχανές προσεγμένες (λόγω της αγάπης τους για τις μηχανές). Το smarterbiker.gr το βρίσκω δύσχρηστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλως ηρθες!! Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ :_hi: :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 welcome! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 καλως τον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TERRY 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Καλώς ήρθες φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 καλώς τον εκκολαπτόμενο μεγαλοκυβισμένο! :D προσδεθήτε και καλή διαμονή να έχετε! μην ξεχνιόμαστε οι υπόλοιποι... αυτές τις ζεστές μέρες δεν έχει φοντανάκι κέρασμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale3andro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.. Μακάρι να βρω πολύ σύντομα και μια μηχανή να αγοράσω για να γίνω πλήρες και μάχιμο μέλος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Για Vstrom σε κοβω παντος...καλο ομορφο και τιμιο πανω απο ολα ;) Καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 καλωσήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 Καλως ηρθες!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 Καλως ηλθες και καλα να περνας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale3andro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 Για Vstrom σε κοβω παντος...καλο ομορφο και τιμιο πανω απο ολα ;) Και εγώ για VStrom με κόβω, εκτός και αν βρω καμμιά πολύ καλή περίπτωση σε TransAlp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 καλως ηρθες στην παρεα μας φιλαρακο... και τα δυο μηχανακια ειναι τιμια.... το vstrom ειναι ισως λιγο καλυτερο (πρωσοπικη μου αποψει) αλλα παρε αυτο που σου κανει κλικ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 Καλως τον. Καλα να περναμε. Εγω σαν περηφανος ιδιοκτητης suzuki ενα εχω να σου πω. Strom και παλι strom. Οπως ειπε και καποιος αλλος και εχουν γραφτει και σε σχετικο θεμα πολυ καλο και τιμιο on off σε σχεση με το transalp. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 wilkommen! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Καλως ήρθες στην παρέα μας ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 καλώς ήρθες φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Μεταξύ των 2 υποψήφιων επιλογών σου (V-Strom 650 - Transalp 650) σε απόλυτη σύγκριση καλύτερο είναι το πρώτο. Διότι συγκεντρώνει τα περισσότερα (αντικειμενικά) πλεονεκτήματα: Δυνατότερος κινητήρας, οικονομικότερο (λόγω ψεκασμού), στιβαρότερο πλαίσιο, μεγαλύτερη ροπή, ανετότερη σέλα, καλύτερη προστασία από τον αέρα, καλύτερη ποιότητα υλικών και βαφής (Japan made γαρ), τηλε-προφόρτιση αμορτισέρ. Επίσης, το V-Strom είναι μοντέλο που παράγεται ακόμη ενώ το 650άρι Transalp ήδη έχει παραδώσει τη θέση του στο Transalp 700, με προφανές αποτέλεσμα το ότι μπαίνει πια στην ιστορία (ως ένα πολύ καλό μηχανάκι βέβαια). Από την άλλη θα πωλείται, υποθέτω, σε πολύ καλή τιμή, οπότε μπορεί να σε συμφέρει. Ομως, υπάρχουν κάποιοι λόγοι (πέραν των οικονομοτεχνικών) που μπορεί να βαρύνουν υπέρ του κλασικού Transalp, όπως η ικανότητά του να ελίσσεται στην πόλη καλύτερα από το V-Strom, λόγω κοντύτερου μεταξονίου και μικρότερου όγκου πλαστικών, η κίνησή του σε χωματόδρομους ανετότερα από τον αντίπαλό του (λόγω 21'' μπροστινού τροχού, ακτίνων και ενδοτικότερων αναρτήσεων - ενδοτικότερου πλαισίου) και τα καλύτερα φρένα (σε αίσθηση, όχι σε απόλυτες τιμές φρεναρίσματος). Επίσης, ο εκπληκτικά "γλυκός" τρόπος δουλέματος του V-2 κινητήρα της Honda (με την εικοσαετή παρουσία του) προδιαθέτει για εξαιρετικά άνετες και χαλαρές βόλτες. Οπότε αν για σένα προέχουν οι επιδόσεις, το στήσιμο, η ασφάλτινη συμπεριφορά και το άνετο ταξίδι με υψηλές μουαγιέν ασχέτως απόστασης: Suzuki DL 650 V-Strom, δαγκωτό :D Αν προέχει η ευχρηστία, η χωμάτινη συμπεριφορά, η αστική χρήση και το χαλαρό ταξίδι το Honda XL650V Transalp θα σε ικανοποιήσει περισσότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 :_hi: καλα ρε παιδι μου εσυ ποτε δεν χαιρετας αλλιως??? δεν με χαλαει απλως αναρωτηθηκα :D καλος ηρθες φιλε Αλεξανδρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale3andro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Μεταξύ των 2 υποψήφιων επιλογών σου (V-Strom 650 - Transalp 650) σε απόλυτη σύγκριση καλύτερο είναι το πρώτο. Διότι συγκεντρώνει τα περισσότερα (αντικειμενικά) πλεονεκτήματα: Δυνατότερος κινητήρας, οικονομικότερο (λόγω ψεκασμού), στιβαρότερο πλαίσιο, μεγαλύτερη ροπή, ανετότερη σέλα, καλύτερη προστασία από τον αέρα, καλύτερη ποιότητα υλικών και βαφής (Japan made γαρ), τηλε-προφόρτιση αμορτισέρ. Επίσης, το V-Strom είναι μοντέλο που παράγεται ακόμη ενώ το 650άρι Transalp ήδη έχει παραδώσει τη θέση του στο Transalp 700, με προφανές αποτέλεσμα το ότι μπαίνει πια στην ιστορία (ως ένα πολύ καλό μηχανάκι βέβαια). Από την άλλη θα πωλείται, υποθέτω, σε πολύ καλή τιμή, οπότε μπορεί να σε συμφέρει. Ομως, υπάρχουν κάποιοι λόγοι (πέραν των οικονομοτεχνικών) που μπορεί να βαρύνουν υπέρ του κλασικού Transalp, όπως η ικανότητά του να ελίσσεται στην πόλη καλύτερα από το V-Strom, λόγω κοντύτερου μεταξονίου και μικρότερου όγκου πλαστικών, η κίνησή του σε χωματόδρομους ανετότερα από τον αντίπαλό του (λόγω 21'' μπροστινού τροχού, ακτίνων και ενδοτικότερων αναρτήσεων - ενδοτικότερου πλαισίου) και τα καλύτερα φρένα (σε αίσθηση, όχι σε απόλυτες τιμές φρεναρίσματος). Επίσης, ο εκπληκτικά "γλυκός" τρόπος δουλέματος του V-2 κινητήρα της Honda (με την εικοσαετή παρουσία του) προδιαθέτει για εξαιρετικά άνετες και χαλαρές βόλτες. Οπότε αν για σένα προέχουν οι επιδόσεις, το στήσιμο, η ασφάλτινη συμπεριφορά και το άνετο ταξίδι με υψηλές μουαγιέν ασχέτως απόστασης: Suzuki DL 650 V-Strom, δαγκωτό :D Αν προέχει η ευχρηστία, η χωμάτινη συμπεριφορά, η αστική χρήση και το χαλαρό ταξίδι το Honda XL650V Transalp θα σε ικανοποιήσει περισσότερο. Πιστεύω ότι το δίλημμα V-Strom ή TransAlp έχει απασχολήσει και άλλους υποψήφιους αγοραστές. Προσωπικά πάντως αυτό που με προβληματίζει είναι αυτό ακριβώς που γράφεις. Η V-Strom φαίνεται (και είναι) μεγαλύτερη σε μεταξόνιο οπότε μάλλον θα ελίσσεται δυσκολότερα από την TransAlp μέσα σε κίνηση (πόλη). Για χώμα δεν με απασχολεί. Όσο ο καιρός είναι καλός ταξιδάκια με μηχανή φαντάζομαι ότι είναι απόλαυση και θέλω να κάνω, αλλά τον υπόλοιπο καιρό θα κινούμαι μέσα στην πόλη οπότε ο όγκος είναι μείον αλλά η χαμηλότερη κατανάλωση είναι μεγάλο συν. Επίσης η προστασία από τον αέρα είναι σημαντική για μένα δεδομένου ότι είμαι σχετικά ψηλός (190cm) όπως επίσης και η άνεση του συνεπιβάτη. Και μιας και αφιέρωσες αρκετή ώρα για αυτή την ανάλυση (και σε ευχαριστώ πολύ) θα καταχραστώ λίγο ακόμη τον χρόνο σου για μια ακόμη ερώτηση: Γράφεις για τα φρένα του V-Strom ότι είναι καλύτερα σε αίσθηση και όχι σε απόλυτες τιμές. Αυτό ισχύει και για την ABS έκδοση; Και ποια η διαφορά του ABS της V-Strom (Suzuki) με αυτό της 1150 (BMW); Γνωστός μου (και τρελαμμένος με το 1150 του) μου έλεγε ότι καμμιά σχέση γιατί στην BMW ο κάθε τρόχος έχει διαφορετικό ABS σε αντίθεση με τη SUZUKI όπου το ABS πιάνει και στους δύο τροχούς ταυτόχρονα (μπορεί να το είπε και λίγο διαφορετικά, εγώ πάντως με λίγα λόγια αυτό κατάλαβα). Ευχαριστώ προκαταβολικά P.S. Είμαι κοντά στην αγορά ενός V-Strom '95 με ABS, σχεδόν 4.000 km σε τιμή 5.000 ευρώ. Νομίζω ότι είναι καλή η τιμή. Άποψη σας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Καλωσήλθες φίλε και με το καλό να πάρεις το V-Strom 650 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες