Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Αυτή τη φάση με τις ελληνικές μπύρες,το τελευταίο καιρό,δεν μπορώ να τη χωνέψω... Σε λέει ο άλλος "δεν θέλω άμστελ,φέρε άλφα που είναι ελληνική". Τον ίδιο ήλιο τρώνε στο Αιγάλεω ρε τρελέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Το προβλημα σου ειναι η σειρα παρουσιασεις η γιατι δεν εχουν Duvel και La trappe όχι , είναι χάλια,ακριβες γι αυτό που προσφέρουν,ξένων συμφερόντων κι οι 4 και πολεμούν την ελληνική βιομηχανία μπύρας εδώ και χρόνια ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Αυτή τη φάση με τις ελληνικές μπύρες,το τελευταίο καιρό,δεν μπορώ να τη χωνέψω... Σε λέει ο άλλος "δεν θέλω άμστελ,φέρε άλφα που είναι ελληνική". Τον ίδιο ήλιο τρώνε στο Αιγάλεω ρε τρελέ! δεν είναι ετσι απλα τα πράγματα,η ΑΛΦΑ η οποία ανηκει στην αθηναϊκή ζυθοποιία (ξενων συμφερόντων) δεν ήταν καθόλου τυχαία η παραγωγή της σε συγκεκριμένο χρόνο.Δεν είναι τυχαίο ότι ξανάνοιξε ο φάκελος της Επιτροπής Ανταγωνισμού λόγω επικράτησης μονοπωλιακών συνθηκών.Οποιος εχει όρεξη ας ριξει μια ματια http://www.all4beer.com/a4b/index.php?option=com_content&task=view&id=101 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μια χαρά είναι η Amstel Έχω πιει πολλές μπύρες και πιστεύω ότι αυτές τις "mainstream" τις υποβαθμίζει πολύ ο κόσμος χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Είναι ωραίες, πίνονται άνετα και πατάνε κάτω αρκετές "special" Φυσικά θα προτιμήσω μια leffe μοναστηριακή.... Και δεν πολεμούν την ελληνική βιομηχανία, "πολεμούν" ΚΑΘΕ άλλη βιομηχανία γιατί απλά έτσι είναι η αγορά. Στόχος σου είναι να αυξήσεις τα έσοδα/μερίδιο της αγοράς κτλ κτλ. Άμα είναι δυνατός ο ανταγωνισμός τότε... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 από τον g.papas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Μια χαρά είναι η Amstel Έχω πιει πολλές μπύρες και πιστεύω ότι αυτές τις "mainstream" τις υποβαθμίζει πολύ ο κόσμος χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Είναι ωραίες, πίνονται άνετα και πατάνε κάτω αρκετές "special" Φυσικά θα προτιμήσω μια leffe μοναστηριακή.... Τις υποβαθμιζει γιατι ειναι για να τις πιεις σε καμια παραλια στα γρηγορα, οχι επειδη εχουν κατι ιδιεταιρο και επειδη ειναι σχετικα φθηνες. Θα συμφωνησω ομως πως εχει αλλες μπυρες με μεγαλυτερο κοστος (κυριως λογο εισαγωγης) που ειναι χειροτερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Λοιπον... εφερε ο πατερας απο γερμανια παλι νεα σοδια... Μια μπυριτσα που ειχα ξαναπιει και την ζητησα και παλι . Mönchshof Kellerbier Aν και σχετικα φθηνη γερμανικη μαυρη μπυρα, ειναι απιστευτα καλη. Νομιζω η τιμη της εκει ειναι κατω απο 2 ευρω. Μιλαμε ομως για μουρα της προκοπης με γεματη γευση. (Aυτο το μπουκαλι μολις εξαφανηστικε... :P ) Kαι ανοιξα τωρα δευτερο μπουκαλι Andechs kloster beer Doppelbock μπυριτσα, μοναστηριακη. 7.1% δινει ομως την γευση πιο δυνατης μπυρας. Αν και βαβαρικη μοναστηριακη, ομολογω πως ειναι καλη μεν, αλλα δεν ξετρελαθηκα. Για μοναστηριακη αφηνει μια περιεργη ελαφρια πικραδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Στεφανε η Mönchshof οντως ειναι μια πολυ τιμια Kellerbeer (απαστεριωτη) ισανικη για καθε μερα. Η Andechs βεβαια καθοτι Doppelbock (μαυρη Χ2 +εχτρα δοση σταριου) ειναι ολιγο δυσκολη λογω τοσο του αλκοολικου της βαθμου -7,1- οσο κ του τροπου που θα καταναλωθει καθως δυσκολα παει με φαγητο.απαιτει αλλη συνοδεια... αχ..τι μου θυμισες...το 2011 ειχα παει στο μοναστηρι κ τα 1λιτρου ποτηρια εφυγαν αερα.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον George_® 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Στεφανε η Mönchshof οντως ειναι μια πολυ τιμια Kellerbeer (απαστεριωτη) ισανικη για καθε μερα. Η Andechs βεβαια καθοτι Doppelbock (μαυρη Χ2 +εχτρα δοση σταριου) ειναι ολιγο δυσκολη λογω τοσο του αλκοολικου της βαθμου -7,1- οσο κ του τροπου που θα καταναλωθει καθως δυσκολα παει με φαγητο.απαιτει αλλη συνοδεια... αχ..τι μου θυμισες...το 2011 ειχα παει στο μοναστηρι κ τα 1λιτρου ποτηρια εφυγαν αερα.. Ομολογω πως την μπυρα δεν την ηξερα. Εφερε ο πατερας μου παλι 4-5 διαφορετικες εδω. "Δυστυχως" η ποικιλια ειναι τοσο μεγαλη για μπυρες που δυσκολο να δοκιμασεις πολλες και να τις θυμασαι κιολας. Εχω πιει κατα καιρους πολυ νοστιμες μπυριτσες τις οποιες πλεον δεν θυμαμαι καν πως λεγονται για να τις ξανααγορασω Α τωρα θυμιθηκα. Εχθες ημουν Λουκερνη. Μεσω γνωστου εμαθα οτι εχει τοπικη ζυθοποιηα :D Eκει δοκιμασα την Rathaus Special . Τελικα δεν ηταν οσο σπεσιαλ οσο θελει να λεγεται. Πραγματικα οι ελβετικες μπυρες οσο τις δικομαζω, τοσο με απογοητευτουν. Η μπυρα ηταν απλα μετρια. Τουλαχιστον ο χωρος ηταν καλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ αλλά πραγματικά αυτο είναι από τα αγαπημένα μου τοπικ,απίστευτες περιγραφές και πολύ μεράκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 μα δεν περασεις τα συνορα δεν θα δεις καλο ζουμι στο ποτηρι σου Στεφανακο. τραβ μια προς Schwarzwald μερια να δεις Θεο... πιασε σε μια μονοημερη το ανεβασμα του ποταμου Neckar,εχει τρελες γραφικες ζυθοποιιες... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 πιασε σε μια μονοημερη το ανεβασμα του ποταμου Neckar Eλα παππου να σου δειξω τα χωραφια σου.... Εκει γεννηθηκα Οκ οχι μεσα στον ποταμο αλλα σε πολη που ειναι πανο στον ποταμο :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 μικρος ο κοσμος man..ισα μ'ενα ποτηρι μπυρα... (αυστρια 2009) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 μα δεν περασεις τα συνορα δεν θα δεις καλο ζουμι στο ποτηρι σου Στεφανακο. τραβ μια προς Schwarzwald μερια να δεις Θεο... πιασε σε μια μονοημερη το ανεβασμα του ποταμου Neckar,εχει τρελες γραφικες ζυθοποιιες.. ... και πας μια βόλτα να δοκιμάσεις βέλγικες, μαγικό ζωμό δεν έχει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Eλα παππου να σου δειξω τα χωραφια σου.... Εκει γεννηθηκα Οκ οχι μεσα στον ποταμο αλλα σε πολη που ειναι πανο στον ποταμο :lol: Κύριε Στέφανε Αλάρμιε, εκεί στας Ελβετίας έχει μια καλή μπύρα, δεν ξέρω αν την έχετε δοκιμάσει. Εγώ βέβαια την βρήκα στα ανατολικά της χώρας και δεν ξέρω αν έχεις δουλειές προς τα εκεί. Έξω από σχεδόν κάθε μπυραρία στο Σάντ Γκάλλεν και στα περίχωρα έχουν αυτό το σηματάκι με τον σκοπευτή. Try it. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 ... και πας μια βόλτα να δοκιμάσεις βέλγικες, μαγικό ζωμό δεν έχει :D Ειναι ωραιες οι βελγικες λεμεεεεεεεεε Κύριε Στέφανε Αλάρμιε, εκεί στας Ελβετίας έχει μια καλή μπύρα, δεν ξέρω αν την έχετε δοκιμάσει. Εγώ βέβαια την βρήκα στα ανατολικά της χώρας και δεν ξέρω αν έχεις δουλειές προς τα εκεί. Έξω από σχεδόν κάθε μπυραρία στο Σάντ Γκάλλεν και στα περίχωρα έχουν αυτό το σηματάκι με τον σκοπευτή. Try it. Δεν την εχω δει ποτε αυτη. Η ισως δεν την προσεξα. Τωρα που το ανεφερες θα εχω τα ματια μου ανοιχτα. Να καπως ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Χαχχαχαχαχχα. Πρέπει να είναι τοπική, εκεί στο Σαν Γκάλλεν και τριγύρω. Δεν γνωρίζω. Πάντως ήταν ωραία μπυρίτσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Χαχχαχαχαχχα. Πρέπει να είναι τοπική, εκεί στο Σαν Γκάλλεν και τριγύρω. Δεν γνωρίζω. Πάντως ήταν ωραία μπυρίτσα. Eμαθα πως εχει ενα γαματο εργαστηρι σοκολατας εκει. Οποτε εχω ενα λογο παραπανω να παω εκει τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Και έχω μπει και έχω φάει κιόλας αν λέμε το ίδιο. ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ο monster21 πού είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Πνίγηκε στη μπύρα! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Ελληνικη βραδια αποψε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 bikepics πάνω από όλα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Ελληνικη βραδια αποψε... βρες κ μια Νεδα να δοκιμασεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Tην ειχα βρει καλαματα την νεδα αλλα δεν δοκιμασα ο βλακας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 την επομενη φορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες