Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 http://gr.news.yahoo...-110812198.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 http://gr.news.yahoo...-110812198.html Φτού γαμώτο. Απο εδώ και πέρα μόνο weihenstephaner να μάθουν. :D Υ.Γ. Πλάκα στη πλάκα εχω καλή κατανάλωση σε αυτές τις μπύρες. Λές να πάω για κανα τσεκ απ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Φτού γαμώτο. Απο εδώ και πέρα μόνο weihenstephaner να μάθουν. :D Υ.Γ. Πλάκα στη πλάκα εχω καλή κατανάλωση σε αυτές τις μπύρες. Λές να πάω για κανα τσεκ απ; :_rock-on: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Απο εδώ και πέρα μόνο weihenstephaner να μάθουν. vitus 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 vitus γευστικη και ακουστικη η βιτους ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 γευστικη και ακουστικη η βιτους ;) η αγαπημενη μου απο την 1η φορα που την δοκιμασα και για μη-weiss η la-goudale οπως λεει ο Στεφανος στην προηγουμενη σελιδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 υπαρχει μη-weiss κατηγορια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 υπαρχει μη-weiss κατηγορια? ειναι σαν να λεμε "εμενα μου αρεσουν τα on-off ,απο τα μη-οnoff ειναι πολυ ωραιο το fazer..." :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 ειναι σαν να λεμε "εμενα μου αρεσουν τα on-off ,απο τα μη-οnoff ειναι πολυ ωραιο το fazer..." :D Αυτό είναι μετάφραση :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Δεν καθησαννα διαβασω 71 σελιδες, γιαυτο ρωταω ευθεως.. Ασχολειται κανεις με την παρασκευη μπυρας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Δεν καθησαννα διαβασω 71 σελιδες, γιαυτο ρωταω ευθεως.. Ασχολειται κανεις με την παρασκευη μπυρας? αν ρωτουσες για την καταναλωση ισως ειχες περισσοτερες πιθανοτητες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 αν ρωτουσες για την καταναλωση ισως ειχες περισσοτερες πιθανοτητες... Xαχαχα ισχυει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Κι εγω το ιδιο, γενιες τωρα στην οικογενεια ασχολουμαστε αποκλειστικα με την καταναλωση της μπυρας, ουδεμια σχεση με εμποριο, παρασκευη κτλ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ήπια μια Erdinger προχτές.Ισορροπημένη μπύρα,χωρίς πολύ ανθρακικό,καθόλου νερουλή.Γεμάτη αλλά οχι βαριά γεύση.Την προτείνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δεν καθησαννα διαβασω 71 σελιδες, γιαυτο ρωταω ευθεως.. Ασχολειται κανεις με την παρασκευη μπυρας? Έιχα ξεκινήσει πριν απο καιρό εγώ. Είχα πάρει και τα διάφορα κιτάκια, μαγια κτλπ. Καλή φάση + μπορείς να κάνεις διάφορα πειράματα. Δεν συμφέρει και τόσο όμως.... Οπότε κάποια στιγμή βαρέθηκα και το παράτησα και ασχολήθηκα να φτιάξω ένα kegerator :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Καπνιστή και ιδιαίτερη,εμένα προσωπικά μου αρέσει,είναι απο τις μπύρες που είτε σ' αρέσει ή δεν την ακουμπάς.Πάντως εγώ που την ήπια με αυστριακά καπνιστά λουκάνικα ήταν τέλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Έιχα ξεκινήσει πριν απο καιρό εγώ. Είχα πάρει και τα διάφορα κιτάκια, μαγια κτλπ. Καλή φάση + μπορείς να κάνεις διάφορα πειράματα. Δεν συμφέρει και τόσο όμως.... Το χω παρει ζεστα το θεμα και σκεφτομαι να ξεκινησω, αλλα σκεφτομαι να παρω βυνη και να ξεκινησω απο κει να μην παρω ετοιμα κιτ! Θα δειξει προς το παρων ψαχνω να βρω ενα βιλιο που εχω μπανισει που εχει και συνταγες μεσα! Οπότε κάποια στιγμή βαρέθηκα και το παράτησα και ασχολήθηκα να φτιάξω ένα kegerator :D Εσυ το πηγες αλλου το επιπεδο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν υπάρχει πιο καλη φάση να κάνεις καμια μάζωξη, και αντί για 10 μπουκάλια vitus, straffe κτλπ., να φορτώνεις βαρελάκι :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 από τον MentalRay 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Σήμερα βρήκα σε μπύρα ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια και από τις αγαπημένες μου ποικιλίες μπύρας.Εγγλέζικη ALE.Αμα την πετύχετε χτυπήστε τη αλύπητα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 φιλτατε gilles ζεις σ'εναν αναδυομενο παραδεισο ζυθου καθως η Δανιμαρκια την τελευταια 5ετια δινει σοβαρα δειγματα ποιοτικης μπυρας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Ασχολειται κανεις με την παρασκευη μπυρας? νωρις το ειδα αλλα θα απαντησω... εγω ασχολουμαι με παρασκευη μπυρας... καθε Παρασκευη ειναι Παρασκευη μπυρας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 νωρις το ειδα αλλα θα απαντησω... εγω ασχολουμαι με παρασκευη μπυρας... καθε Παρασκευη ειναι Παρασκευη μπυρας Το ξερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 εορταστικες προμηθειες... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες