Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

Τελικά πόσο ρόλο παίζει να προστατεύεις την μοτοσυκλέτα από τα καιρικά φαινόμενα!

Recommended Posts

Τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει η Wurth ένα πολύ καλό σπρέι σιλικόνης που διατηρεί τα άβαφα πλαστικά σε εξαιρετική κατάσταση και τα "θρέφει", ώστε να μην ξασπρίζουν από τον καιρό και την ήλιο. Πριν κανένα χρόνο το ανακάλυψα (κοστίζει κάπου 12 ευρώ) και είναι καλό για όσους ενδιαφέρονται για τη μακροζωία της μοτοσικλέτας τους.

Που το βρηκες φιλε αυτο το σπρέι γιατι ψαχνω κατι τετοιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ έφτιαξα ένα κάλυμμα αποκλειστικά για την σέλα, piagio beverly στυλ.

Ευτυχώς έχω και πιλοτή.

Το πλύσιμο όμως είναι ένα θέμα… Η μαυρούλα μου όλο βρόμικη φαίνεται…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα προσωπικά δεν παίζει κανένα ρόλο. Προσωπικά, την χαίρομαι περισσότερο εαν είναι γρατσουνισμένη, βρώμικη, άπλυτη, σκονισμένη, λασπωμένη, λειωμένη από τον ήλιο....Τότε την κοιτώ και σκέφτομαι....Ω, μάγκα...εγώ το έκανα όλο αυτό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως στην Αθήνα συμβαίνει το εξής παράδοξο. Από τη μία οι κλιματολογικές συνθήκες (ξηρός αέρας, λίγη υγρασία, λίγες βροχές) συνθέτουν ένα πολύ καλό σκηνικό για το θέμα "προστασία μηχανής από καιρικά φαινόμενα" κι από την άλλη η ρύπανση, η κάπνα και η μπόχα που γλιτζώνει όσους χρησιμοποιούν τη μηχανή τους στο κέντρο κυρίως είναι ο θάνατος της μηχανής. Αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα. Εδώ στον καθαρό αέρα του Αιγαίου δεν έχει μεν ρύπους αλλά η υγρασία φροντίζει να .... περιποιείται κατάλληλα τα μεταλλικά μέρη των μοτοσικλετών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχε αγοραση ενας γνωστος ενα xt Που το ειχε διπλα σε θαλασσα ο αλλος.

απο τιν μια μερια ηταν τελιος χαλια ξεθοριασμενο σα σαπιο καραβο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Μια ζωη,τα σκεπαζω οταν εχουν κρυωσει με μια απλη κουκουλα και παντα τα μηχανακια μου,διατυρουντε σαν καινουργια.Χωρις κερια,χωρις τιποτα.Κανα πλυσηματακι μονο μια φορα το δυμηνο σε κορμαλ συνθηκες.Καθαρησμα απο μηγακια και λασπες βεβαια,καθε μερα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα