Jump to content
Sign in to follow this  
black_hawk

YAMAHA V-MAX, mod. 2009

Recommended Posts

ρε παιδιά αυτό σε τι τιμή υπολογίζεται περίπου? ακομα δεν έχει βγει επίσημη τιμή.... αλλα απο την εμπειρία μερικών εδώ. Πόσα παει το εργαλείο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

από τιμή από ότι ακούγεται γύρω στα 20000!!! :wacko:

ακριβή αλλά απλά δεν παίζεται η μηχανή, μόνο και μόνο ο ήχος της από το επίσημο site σε στέλνει

τυχερός αυτός που θα την αποκτήσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τρελο εργαλειο,παντα μου αρεσαν τα naked αν και δεν τα θεωρουσα καλα για μακρινες βολτες,της καφετεριας καλυτερα,λογω του οτι ειναι γυμνα,ομως παντα μου αρεσαν ειχα κιολας.

το vmax τα σπαει ομως,λιγο τσιμπημενο βεβαια για yamaha.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαυρο και κακο οπως πάντα το V-max...

Το θέμα ειναι οτι αν εβαζα δίπλα του αντιστοιχες μοτο του 22χιλιαρου....ε σίγουρα δεν θα επαιρνα το V-max...!!!

310 κιλά ε?...Για αυτό ειναι οι εξατμίσεις εκεί... να στέκεται οταν σου φεύγει στα φανάρια... :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο προκάτοχος του, ήταν ο πρώτος μου έρωτας! κ ακόμα είναι...

θέλω να το καβαλήσω. οποιοδήποτε από τα δυό. κ ας πηγαίνω με 50. άντε καλά, λίγο παραπάνω...

Τροποποιήθηκε από τον athanasios17

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα μιλαμε τη χαλια ροπη ειναι αυτη...τστστστστστσ

ισα-ισα που φτανει για να παιρνω και το τροχοσπιτο στις διακοπες.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και όμως μάγκες να δειτε κάτι και καλά τυπάκια που θα τσιμπήσουν και θα σκάσουν τα 23,000 ευρώ που έχει για να την πάρουν τη σκοτωστρα :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια αυτο με τον κοφτη που εχει στα 200 το ακουσατε???Ενω κανει το 400αρι με φουλ δυναμη σε ενα ανοιγμα σε μια αλλη ευθεια ας πουμε εχει κοφτες πανω..Τουλαχιστον κατι τετοιο διαβασα σε τεστ σε Ελληνικο περιοδικο πριν κατι μηνες...

Κριμα και ειχα μαζεψει τα λεφτα..τελικα δεν το περνω..τι να με περνανε στις μεγαλες ευθειες και τα στρωματα???.. :grin::_zeppelin: :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον kleftokotas666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια το v max εχει 1679cc τετρακοσαρη κατω απο 9....εχει ηλεκτρονικο κοφτη στα 220.βγαζει 200 bhp στις 9500 και εχει 170nm ροπη!!!!310 κιλα και οποιος αντεξη!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και όμως μάγκες να δειτε κάτι και καλά τυπάκια που θα τσιμπήσουν και θα σκάσουν τα 23,000 ευρώ που έχει για να την πάρουν τη σκοτωστρα :kaaaala:

???????????????????????????????????????

φιλε δεν εχει καμια σχεσει με το παλλιο σε ολα απο θεμα ασφαλειας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει φίλος το παλιό.Το οδήγησα.Όταν σταματάς για κατούρημα έχεις την εντύπωση θα κατουρήσεις αέρα.Στο δρόμο όλο τον μαζεύεις εσύ.Πάνω απ τα 120 είναι απλά τυράνια και με μεγάλη ζελατίνα.Απλά αλλάζει λάστιχο με το service.Κάθε 4000-5000 χλμ το θες το πίσω αφού η ρόδα "γυρνάει "και με 5η μέσα.Τα 1700 cc απλά τα βρίσκω υπερβολή.Είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού νομίζω της εταιρίας και τίποτε άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ποσο γλυκοκοιταζω αυτη την μηχανη μονο ενας Θεος το ξερει...

βγαζει κακια....φαινεται κτηνος,αν και δεν το χω δει απο κοντα,φανταζομαι πως θα χει μεγαλο μεγεθος.κατι που επισης μου αρεσει.

δεν ξερω,ειναι ερωτας...λες και βγηκε απο το ghost rider για σεργιανισμα...

αραγε με ζελατινα υπαρχει περιπτωση να παει καποιος καμια σωικη βολτα χωρις να παλευει με τον αερα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ποσο γλυκοκοιταζω αυτη την μηχανη μονο ενας Θεος το ξερει...

βγαζει κακια....φαινεται κτηνος,αν και δεν το χω δει απο κοντα,φανταζομαι πως θα χει μεγαλο μεγεθος.κατι που επισης μου αρεσει.

δεν ξερω,ειναι ερωτας...λες και βγηκε απο το ghost rider για σεργιανισμα...

αραγε με ζελατινα υπαρχει περιπτωση να παει καποιος καμια σωικη βολτα χωρις να παλευει με τον αερα???

Φιλε μου εχεις παρει πολυ κακο δρομο :thumbsdown:

:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρέθηκα στο δρόμο με το vmax τις προάλλες.. στην μαραθώνος. δεν στρίβει ή δεν μπορούσε να το στρίψει ο τύπος.. ήμασταν και οι 2 δικάβαλοι..

Αυτό που κάνει καλά η μηχανή είναι οι ευθείες.. δεν το πιάνεις το άτιμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα