Jump to content
sakingas-tdm900

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ????

Recommended Posts

Αρχικα πιστεψα οτι ειχαμε μερικα κοινα,ομως καθε φορα που διαβαζω κατι πεφτω απο τα συννεφα.Ειστε τελικα ολοι τοσο πιλοτοι και με τις σουπερ-γρηρορες μοτοσυκλετες σας κανετε παπαδες ? Τελικα μαλλον οι Ελληναρες δεν ειμαστε για τιποτα. Καλα να περνατε και τα μυαλα σας να προσγειωθουν αναιμακτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αρχικα πιστεψα οτι ειχαμε μερικα κοινα,ομως καθε φορα που διαβαζω κατι πεφτω απο τα συννεφα.Ειστε τελικα ολοι τοσο πιλοτοι και με τις σουπερ-γρηρορες μοτοσυκλετες σας κανετε παπαδες ? Τελικα μαλλον οι Ελληναρες δεν ειμαστε για τιποτα. Καλα να περνατε και τα μυαλα σας να προσγειωθουν αναιμακτα.

Κάποιοι είναι πιλότοι, κάποιοι νομίζουν ότι είναι πιλότοι ενώ είναι κουλάδια και κάποιοι γνωρίζουμε ότι είμαστε κουλάδια. Από όλους θα βρεις εδώ μέσα! Το θέμα όμως είναι να λες απλά αυτό που πιστεύεις και να κοιτάς να μαθαίνεις ότι μπορείς από τους υπόλοιπους. Τώρα εσύ γιατί χαλάστηκες δεν κατάλαβα ακριβώς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπα...για κοψε λιγο.... :)

Πρωτο τοπικ και μας την λες ετσι????

Δεν μπορεις να βαζεις ολους τους ανθρωπους στο ιδιο τσουβαλι.....

Εκτος αν διαβαζεις μονο συγκεκριμενα θεματα που σε κανουν να βγαζεις το συμπερασμα αυτο......και αυτο ειναι λαθος....

εμενα προσωπικα σαν μελος δεν μου εκατσε καλα αυτο το τοπικ που ανοιξες....και οχι μονο για μενα...αλλα και για ατομα που ξερω ..εχω γνωρισει..και ξερω καλα αν το παιζουν πιλοτοι η οχι με τις σουπερ μηχανες τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου δε μπορουμε να ειμαστε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο.Αλλοι ειναι μηχανοβιοι super αλλοι το παιζουν(οπως εγω) και αλλοι ειναι απλως οδηγοι με αγαπη για τη μηχανη.Εγω εχω για παραδειγμα ενα gsxr 1000 και το παιζω μηχανοβιος μπας και φορτωσω καμια γυναικα πισω αλλα τζιφος.Μεχρι και αυτες εχουν καταλαβει οτι μεχρι και παπι στις στροφες με τρωει :lol: :lol: :lol: .Αν αραξεις λιγο καιρο θα καταλαβεις οτι δεν ειναι οπως τα λες.Παντως δε μας γραφεις απο που συμπερανες ολα αυτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτο και τελευταιο θα ειναι. δεν φανηκε να του αρεσε η παρεα μας

ΥΓ. I AM A F****IN ΚΟΥΛΑΔΙ ΩΡΕ και το χαιρομαι :)

Περα απο την πλακα. ναι εχουμε απο ολους εδω, αλλα σιγουρα καποιος μπορει να μην ειναι στον δρομο καλος αλλα να ειναι διαβασμενος και να σου μαθει καποια πραγματα εστω θεωρητικα...

Τελος παντων. Πιστευω δεν υπαρχει λογος να πλακοσουμε να γραφουμε γραμμες και γραμμες γιατι ειναι σχεδον προφανες οτι δεν προκειται ο ιδιος να ασχοληθει ξανα με εμας.... Τι κριμα !!!

Εγω εχω για παραδειγμα ενα gsxr 1000 και το παιζω μηχανοβιος μπας και φορτωσω καμια γυναικα πισω αλλα τζιφος.Μεχρι και αυτες εχουν καταλαβει οτι μεχρι και παπι στις στροφες με τρωει :lol: :lol: :lol:

Post FTW χεχεχε .

τα ιδια σκ*τα και εγω. Μαλλον ο σαρακακης δεν βοηθαει και πολυ !!!!!!!!! :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το forum εχει ατομα απο 15 χρονων μεχρι 105 και απο κουλαδια μεχρι καγκουρες. Ολοι ομως εχουν κατι κοινο: τη ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Το πως την χρησιμοποιει ο καθενας και για πιο σκοπο ειναι δικο του θεμα. Αν ψαξεις εδω μεσα σιγουρα θα βρεις αξιολογα ατομα που θα ταιριαζουν τα ενδιαφεροντα τους με τα δικα σου. προφανως εσυ δεν εψαξες και ειδες κανα 2 συζητησεις που δεν σου αρεσαν και σχηματισες λαθος γνωμη και μας την λες και απο πανω.... Φιλε μου λυπαμαι αλλα δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα, ακομα και αυτο το forum εχει τις ιδιεταιροτητες του....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στο καλο και να μας γραφεις...

γιατί ρε Πανούλη μιλάς έτσι ? Εσένα και τον Αραγκορν εννοει . Κουλαδαρες!!!!! :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πρωτο και τελευταιο θα ειναι. δεν φανηκε να του αρεσε η παρεα μας

ΥΓ. I AM A F****IN ΚΟΥΛΑΔΙ ΩΡΕ και το χαιρομαι :)

Περα απο την πλακα. ναι εχουμε απο ολους εδω, αλλα σιγουρα καποιος μπορει να μην ειναι στον δρομο καλος αλλα να ειναι διαβασμενος και να σου μαθει καποια πραγματα εστω θεωρητικα...

Τελος παντων. Πιστευω δεν υπαρχει λογος να πλακοσουμε να γραφουμε γραμμες και γραμμες γιατι ειναι σχεδον προφανες οτι δεν προκειται ο ιδιος να ασχοληθει ξανα με εμας.... Τι κριμα !!!

Post FTW χεχεχε .

τα ιδια σκ*τα και εγω. Μαλλον ο σαρακακης δεν βοηθαει και πολυ !!!!!!!!! :D :D

Δεν δινει δωρο γυναικα για συνοδηγο ο Σαρακακης?Της πλακας αντιπροσωπεια τελικα :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Εγω ετσι κι'αλλιως :nono: δεν ειμαι μηχανοβιος,αλλα μοτοσυκλετιστης.Μαθε ΠΡΩΤΑ εσυ καποια πραγματα και πως να μιλας και μετα κρινε ενα ολοκληρο φορουμ...

Ναι τελικα,δεν ειμαι μηχανοβιος και το χαιρομε :spiteful:

B) Αλλα γιατι δεν μας λες,ΕΣΥ τι νομιζεις πως εισαι με τη σαβουρα που καβαλας???Ο δικαστης DREAD?????????? :2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τον τιτλο του τοπικ που ανοιξες ηδη εχεις βαλει σε μια συγκεκριμενη κατηγορια τον εαυτο σου...δηλ εισαι ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ...

το θεμα ομως ειναι οτι υπαρχει ενας λεπτος διαχωρισμος αναμεσα σε αυτον τον χαρακτηρισμο και τον χαρακτηρισμο του ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ!

Ε ναι λοιπον, εχεις δικιο... μαλλον ΔΕΝ ειναι ολοι μηχανοβιοι...καποιοι ειναι μοτοσυκλετιστες!

Να περνας καλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
B) Εγω ετσι κι'αλλιως :nono: δεν ειμαι μηχανοβιος,αλλα μοτοσυκλετιστης.Μαθε ΠΡΩΤΑ εσυ καποια πραγματα και πως να μιλας και μετα κρινε ενα ολοκληρο φορουμ...

Ναι τελικα,δεν ειμαι μηχανοβιος και το χαιρομε :spiteful:

B) Αλλα γιατι δεν μας λες,ΕΣΥ τι νομιζεις πως εισαι με τη σαβουρα που καβαλας???Ο δικαστης DREAD?????????? :2funny::2funny::2funny:

:2funny::2funny: που τον θυμηθηκες αυτον τωρα???? :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστουμε! κ καλη προσγιοση κ σε σενα που πεφτις απο τα συννεφα τωρα...

ελπιζω να φωρας ενα αλεξιπτοτο!

Τροποποιήθηκε από τον birichino

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποτε θες εδώ είμαι εγώ...Φανάρια-2η γέφυρα...Λιμανάκι-Φούρνο(βάρκιζα)...διαλέγεις και πέρνεις!Στροφές ή ευθεία!

Κάτι TDMάκια σαν το δικό σου τα χω για πρωινό.

Ένας είναι μόνο αυτός που μπορεί να με περάσει και αυτός δεν είσαι εσύ!Αλλά όπου να 'ναι θα με προσκυνάει και αυτός..

Παρε και τη φοτο μου για να με αναγνωρίσεις στο ραντεβουδάκι μας..

post-5594-1211915391.jpg

:hunter::hunter::hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως αν και ποροση με TDM το τζακετ σου honda γραφει πανω... ΓΙατι αραγε ? ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορείς να μας τη λες έτσι χωρίς να μας εξηγής τι εστί για σένα η λέξη "Μηχανόβιος", και ΝΑΙ ρε φίλε αφού την είδες έτσι είμαι πιλότος :P και έχω την σούπερ ουάου γρήγορη μηχανή (άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου..) και δεν κάνω μόνο παπάδες αλλά και διάκους.

Αλήθεια εσύ είσαι προσγειωμένος; Βέβαια υποθέτω αφού φεύγεις από το φόρουμ θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι στα σύννεφα και εκεί να μείνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παντως αν και ποροση με TDM το τζακετ σου honda γραφει πανω... ΓΙατι αραγε ? ;)

Αυτό ειναι που φοράω όταν τρέχω Gp.....ή μάλλον GTP....0xa0xa0xa0xa0 :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην τρελενεστε ρε τσακαλια....... o καθενασ γραφει οτι γουσταρει με βαση το επιπεδο του :baby: ............. σασ χαλα που το παλικαρι πεταει με TDMMMM :wallbash: και εσεισ δεν εχετε....εεεεεεεεεεεεε ξενερωτακια...... :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τώρα δέσαμε.Και πως βγήκε το συμπέρασμα αυτό ? Μήπως έπρεπε να πεις δύο λογάκια παραπάνω ? Μήπως έπρεπε να φύγεις χωρίς θόρυβο ? Αν δε σου αρέσει κάτι μην το παίρνεις .

Είναι φτηνό να πετάς μια κουβέντα και να χάνεσαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...