july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αγάπη είναι να κάνεις πράγματα που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι μπορείς να τα κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 KARAFLODAIMON....Οσο γράφεις σε αυτό το θέμα.....δεν βγάζεις τα κερατάκια απο το avatar? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αγάπη μου όσο έλειπες πήγα με μία ομάδα ποδοσφαίρου μαζί με τους προπονητές και τους φιλάθλους! Μιας και μ'αγαπάς θα με συγχωρέσεις???? :lol: :lol: :lol: Σου είπανε να κλάσεις και εσύ χέστηκες!!! Αγάπη είναι να κάνεις πράγματα που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι μπορείς να τα κάνεις. Στο μυαλό μου είσαι!!! KARAFLODAIMON....Οσο γράφεις σε αυτό το θέμα.....δεν βγάζεις τα κερατάκια απο το avatar? +1000 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markodimitris 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αγάπη είναι όλα αυτά που τα σκεφτεσαι μετά από κάνα δυο χρόνια και λες τι ήμανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Love is like oxygen You get too much you get too high Not enough and you're gonna die Love gets you high Time on my side, I got it all I've heard that pride always comes before a fall There's a rumour going round the town That you don't want me around I can't shake off my city blues Everyway I turn I lose Love is like oxygen You get too much you get too high Not enough and you're gonna die Love gets you high Time is no healer, when you're not there Lonely fever, sad words in the air Some things are better left unsaid I'm gonna spend my days in bed I'll walk the streets at night To be hidden by the city lights city lights Love is like oxygen You get too much you get too high Not enough and you're gonna die Love gets you high :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BER3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Μονο αυτη μενει...................................... ολα τα αλλα τον λεπου...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αν ήξερα ακριβώς τι είναι αγάπη....θα σταμάταγα να ψάχνω....θα το είχα βρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αγαπη ειναι να κατεβαζεις τα σκουπιδια κατω για να μην τα κατεβασει εκεινη και να το κανεις με κεφι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αγαπη ειναι να κατεβαζεις τα σκουπιδια κατω για να μην τα κατεβασει εκεινη και να το κανεις με κεφι ;) Πωπω... σε παντρεύομαι :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αγαπη ειναι να κατεβαζεις τα σκουπιδια κατω για να μην τα κατεβασει εκεινη και να το κανεις με κεφι ;) Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Ακομα αγαπη ειναι να στερηθεις πραγματα που ειναι συμμαντικα για εσενα και απαρετητα , για να κανεις κατι για τον ανθρωπο που εχεις στην καρδια σου , μονο για να δεις ενα χαμογελο απο τον ανθρωπο που αγαπας... και μα μην το μετανιωσεις ποτε για οτι εχασες και δεν εκανες Αγαπη ειναι ενα απλο αγγιγμα της μητερας που ακομα και στα 50 σου σε κανει να θες να αφησεις τα δακρια να κοιλισουν απο χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αγαπη ειναι να ξενοκοιτας περισοτερο,αλλα να μην ξενοπηδ@ς ποτε(οχι γιατι δεν πρεπει αλλα γιατι δεν θελεις). Αγαπη ειναι να κατεβαζεις τα σκουπιδια κατω για να μην τα κατεβασει εκεινη και να το κανεις με κεφι ;) (Παρατηρηση)Κι αν μενεις στο υπογειο να τα ανεβαζεις. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Δύο σε ένα απάντηση: Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ' την κόλαση...Charles Bukowski... Κολλάει και στο topic αγαπημένο βιβλίο αν και είναι ποιητική συλλογή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsif 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αγαπη ειναι να τα εχεις καλα με το αισθημα αλλα να μην καταντας μαλακας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Aγαπη ειναι οταν παρεις ενα σκυλο και ζησεις μαζι του χρονια.Εκει θα τη νιωσεις για τα καλα. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ioannis_Big 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αγάπη είναι όταν σου λέει: "Αγάπη μου τι ωραία που ροχαλίζεις!!!!" :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 +650 Τέτοιες assist δεν βγαίνουν κάθε μέρα αμέσως στην εκμετάλλευση ε!?? ενταξει ...εγώ και πάλι δε το παίρνω πίσω.... το είπα και το εννοώ.... ;) Αγάπη είναι να συγχωρείς πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι μπορείς να συγχωρήσεις... και να χεις τη δυναμη να δεις το "καλο" καιγια τους 2 όχι μονο για τον 1 στην σχεση Αγάπη μου όσο έλειπες πήγα με μία ομάδα ποδοσφαίρου μαζί με τους προπονητές και τους φιλάθλους! Μιας και μ'αγαπάς θα με συγχωρέσεις???? δαιμονα ......................... μηπως να παρεις και μια τρίαινα ??Ε?Ε?Ε? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αγάπη είναι κάτι που μπορείς να νιώσεις αλλά όχι να το περιγράψεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σου έχω πει ... να μην μιλάς ... νατα τώρα!!! :P :D και για να μη ξεχνιομαστε και βγαίνουμε οφ τοπικ Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή Ζήσε μαζί μου στον αέρα, στη φωτιά στη βροχή Μας περιμένουν άδειες μέρες ραγισμένοι ουρανοί Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή............................διαφανα κρινα Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2008 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 και για να μη ξεχνιομαστε και βγαίνουμε οφ τοπικ Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή Ζήσε μαζί μου στον αέρα, στη φωτιά στη βροχή Μας περιμένουν άδειες μέρες ραγισμένοι ουρανοί Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή............................διαφανα κρινα Κι εγώ γιατί νομίζω ότι είναι Τρυπες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) Κι εγώ γιατί νομίζω ότι είναι Τρυπες? yeap... Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2008 από τον tsop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ "ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ" ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΑΪ ΤΟΥ. ME SKOTOSES :( MONO AYTO EXO NA PO... :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 yeap... :blush: απολογούμαι ... είναι τρύπες ...yes it is! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doukas33 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 αγαπη ειναι.......να λες με τα ματια οτι θες να πεις με το στομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eroden 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 αγαπη ειναι.......να λες με τα ματια οτι θες να πεις με το στομα. μια παραλλαγή του προαναφερθείσα!!! Αγάπη είναι να μπορείς να λές την αλήθεια χωρίς λόγια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες