Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

Continental Contitrail Attack

Recommended Posts

Aπ'ότι είδα, είναι όντως πολύ καλές οι τιμές του tires4all, αλλά μην ξεχνάμε και τα περαστικά των εδώ βουλκανιζατεράδων. Καλά τα λεφτά που θα τα πάρουμε από κει, αλλά αν συνυπολογίσεις και καμιά 30άρα ? στην καλύτερη, βγαίνει περισσότερο από το να τα έβαζες κατευθείαν στο βουλκανιζατέρ.

Πχ τα Metzeler Tourance EXP τα έχει μπρος/πίσω 253? + 30 περαστικά εδώ = 285? + 5+5? μεταφορικά για το κάθε ελαστικό = 10? . Σύνολον 295?

Εδώ σε βουλκανιζατέρ τα βάζω άμεσα με 270? φορεμένα/ζυγοσταθμισμένα.

ψιτ!!alx,θες να τα παραγγειλω εγω,να στα παρω κ σε καλη τιμη κ οταν ανεβεις στυλιδα να τα βαλεις εδω?25? με ζυγοσταθμιση μαζι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aπ'ότι είδα, είναι όντως πολύ καλές οι τιμές του tires4all, αλλά μην ξεχνάμε και τα περαστικά των εδώ βουλκανιζατεράδων. Καλά τα λεφτά που θα τα πάρουμε από κει, αλλά αν συνυπολογίσεις και καμιά 30άρα ? στην καλύτερη, βγαίνει περισσότερο από το να τα έβαζες κατευθείαν στο βουλκανιζατέρ.

Πχ τα Metzeler Tourance EXP τα έχει μπρος/πίσω 253? + 30 περαστικά εδώ = 285? + 5+5? μεταφορικά για το κάθε ελαστικό = 10? . Σύνολον 295?

Εδώ σε βουλκανιζατέρ τα βάζω άμεσα με 270? φορεμένα/ζυγοσταθμισμένα.

223 euro μαζι με μεταφορικά από m&p: http://www.mandp.co.uk/productInfo.aspx?catRef=541054 (μια επιφυλαξη κρατάω γιατι δεν ειμαι σιγουρος για τις διαστασεις σου, εμπρος- 110/80x19 και πίσω- 150/70x17 δε φοράς?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως πολύ καλές οι τιμές του site και συμφέρουν. Γλυτώνεις ένα 20ευρο τουλάχιστον αν συνυπολογίσεις και το 30άρι που θα σου πάρουν να σου τα περάσουν εδώ. Τώρα βέβαια, δεν είναι και το μεγάλο ποσό που γλυτώνεις για να μπεις στη διαδικασία να παραγγέλνεις απ' έξω, αλλά λέμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όντως πολύ καλές οι τιμές του site και συμφέρουν. Γλυτώνεις ένα 20ευρο τουλάχιστον αν συνυπολογίσεις και το 30άρι που θα σου πάρουν να σου τα περάσουν εδώ. Τώρα βέβαια, δεν είναι και το μεγάλο ποσό που γλυτώνεις για να μπεις στη διαδικασία να παραγγέλνεις απ' έξω, αλλά λέμε.

Και εγω γιαυτο τον λόγο τελικα δεν αγόρασα απο εκει. Τα B-16 τα εβαλα 350 και εκεινη την εποχη με την τοτε ισοτιμια απο m&p μαζι με όλα θα μου ερχόταν γύρω στα 325. Με την ισοτιμία που εχει τώρα όμως θα τα ειχα παρει ασυζήτητη. μαζί με μεταφορικά θα μου έρχονταν γυρω στα 270!!!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kι απ' ότι είδα χτες, ακόμα και δω χρειάζεσαι πολύ ψάξιμο για λάστιχα. Βασικά για τις τιμές αυτών, αφού σε τρία βουλκανιζατέρ που ρώτησα τιμή για τα Metzeler Tourance ΕΧΡ, πήρα 3 διαφορετικές τιμές.

Στο πρώτο (Ψυχογιός) δεν μου είπαν καθαρά τιμή (πήρα τηλέφωνο), αλλά μου είπαν κάτω από 280? (τώρα πόσο κάτω θα είναι δεν ξέρω)

Στο δεύτερο Μοτο ΑΑΡΟΝ (πάλι τηλεφωνικώς) μου είπαν 260?.

Και στο τρίτο που πήγα ο ίδιος (ΤyreShop), μου είπαν 290? !!! Δηλαδή με τον δεύτερο, διαφορά 30?!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπό σήμερα το πρωί τα Continental δεν είναι πια πάνω στη GS μου. Περάσαμε μαζί ακριβώς ένα χρόνο αλλά δεν έλεγε για παραπάνω.

Ήταν μια παρενθεσούλα στις επιλογές μου.

Για την ιστορία...πουλήθηκαν προς 100? αφού είχαν πάνω τους αρκετό "ψωμί" ακόμα κι έτσι βγάλαμε και μέρος της αξίας των καινούριων :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες τα παπά...Τα ιδια εχω...Για να δουμε εσενα πώς θα σου φανουν,αν και ...χωμα δεν πας οπότε μια χαρα θα σου φανουν :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με γειες τα παπά...Τα ιδια εχω...Για να δουμε εσενα πώς θα σου φανουν,αν και ...χωμα δεν πας οπότε μια χαρα θα σου φανουν :)

Γιατί, είπα ποια έβαλα τελικά? :unsure::rolleyes::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε με γειες, ωρε τι θα τραβηξουν τα δολια στο 36ωρο...

τα λυπαμαι απο τωρα...και ολα αυτα για να με φτασεις

:2funny:

Τελικα ποια εβαλες γιατι δε καταλαβα;;; :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τελικα ποια εβαλες γιατι δε καταλαβα;;; :rolleyes:

Δεν έβαλα άλλα τελικά.

(για να περάσω εσένα, μου φτάνει ακόμα και η πρόσφυση που έχουν σκέτες οι ζάντες

:mB_kalo_e: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έβαλα άλλα τελικά.

(για να περάσω εσένα, μου φτάνει ακόμα και η πρόσφυση που έχουν σκέτες οι ζάντες

:mB_kalo_e: )

:shock:

Δηλ εβαλες τα ιδια;;;;;;;

ωρε παλι δικαιολογιες θα ακουω;;;;;πτοοουυυυυυυ ρε διαολε

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 'γείες, καλοπάτητα, και ξέρεις εσύ.................

Αναλυτικές εντυπώσεις. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες!

Ετσι, τωρα, θα εχουμε μια σχεδον πληρη βαση δεδομενων, για ελαστικα "mega on-off"! :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mη βιάζεσαι. Προς το παρών έχω κάνει μόλις 75 χιλιόμετρα και ακόμα πάω όπως η νύφη στο γάμο μέχρι να καθαρίσει καλά η πούδρα.

Μετά το 36ωρο θα έχει (κλασσικά) αναλυτικό feedback για κάθε ενδιαφερόμενο. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια συγνωμη για το off topic αλλα ετοιμαζομαι για Βορειο Ακρωτηριο και ειμαι στα λαστιχα μεταξυ Battle wing και Tourance EXP.Εχει καποιος εμπειρια τι ειναι καλυτερο για εξω?Απο αποψης κρατηματος αλλα και αντοχης στη φθορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από πρόσφατο τεστ που έκανε το Γερμανικό Motorrad, τα Tourance λέει ότι δεν διεκδικούν δάφνες στην αντοχή τους στα πολλά χιλιόμετρα. Το ίδιο και τα Michelin Anakee. Αυτά που έχουν πραγματικά δοκιμασμένη αντοχή είναι τα Continental, αλλά θα έχεις ένα θέμα στη βροχή. Στο στεγνό κρατάνε ικανοποιητικά. Για τα Bridgestone, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη καθώς δεν τα έχω βάλει ποτέ.

ΒΤW... τα Τοurance δοκιμάστηκαν σήμερα υπό βροχή στους ίδιους γνωστούς δρόμους, κι αν μη τι άλλο τα πρώτα δείγματα ήταν πολύ ικανοποιητικά. Επιτέλους είχα και πάλι αίσθηση της μοτοσυκλέτας σε βρεγμένη άσφαλτο. Δοκίμαζα μάλιστα να τα σπινιάρω και μόνο σε πολύ δυνατό άνοιγμα του γκαζιού τα κατάφερνα (με δευτέρα) αλλά και πάλι πολύ ελεγχόμενα, εκεί που τα Conti σπινιάρανε άνετα και με 3η και μάλιστα ξεκόλλαγαν πολύ απότομα σε σημείο που σε τρόμαζε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από πρόσφατο τεστ που έκανε το Γερμανικό Motorrad, τα Tourance λέει ότι δεν διεκδικούν δάφνες στην αντοχή τους στα πολλά χιλιόμετρα. Το ίδιο και τα Michelin Anakee.

Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο τέστ αναφέρεται στα πρώτα Anakee, λένε πως τα Anakee ΙΙ έχουν μεγάλη βελτίωση και στον τομέα της χιλομετρικής απόδοσης.

Πάντως στη θέση σου φίλε Λίβα 81 θα έψαχνα να βρώ τα Bridgestone ΤW που πολλά μηχανάκια φοράνε "μαμά", και που εδώ τα πετάμε αμέσως (και καλά κάνουμε), γιατί για τις συνθήκες της Ελλάδας είναι σκληρά και γλυστράνε, στους δρόμους της Ευρώπης όμως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημ πρόσφυσης, και απο χιλόμετρα, άπειρα...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

post-46-1240325894_thumb.jpg

:yes: ....με γειες!...ωραιο λαστιχο !...καλοστριφτο κια καλοταξιδο φιλε! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑLX, ετσι απο περιεργεια, τι βαθος πελματος εχουν? (Το πισω, στην "κορωνα")

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρκετό, αλλά περίμενε να πάω σπίτι να το μετρήσω, γιατί εδώ στη δουλειά, βαριέμαι να κατέβω στο πάρκινγκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΑLX, ετσι απο περιεργεια, τι βαθος πελματος εχουν? (Το πισω, στην "κορωνα")

Αρκετό, αλλά περίμενε να πάω σπίτι να το μετρήσω, γιατί εδώ στη δουλειά, βαριέμαι να κατέβω στο πάρκινγκ.

9mm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα