ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 11ο 36ωρο by ALX H δυσκολία φαινόταν από την περιγραφή της διαδρομής. Όμως αν με ρωτούσατε πριν το κάνω, θα σας έλεγα ότι αποκλείεται να είναι δυσκολότερο από το 5ο 36ωρο του 2002. Κι όμως ήταν! Ήταν το δυσκολότερο όλων ως τώρα. Από που να ξεκινήσεις και τι να πεις; Ας προσπαθήσω με τον τρόπο μου. Η ράμπα ήταν στημένη στην παραλία της Πάχης, και περίμενε τις 195 μοτοσυκλέτες να περάσουν από πάνω της για να ξεκινήσουν το μακρύ ταξίδι τους στα βουνά και τις πεδιάδες της Ελλάδας. Πρόσωπα χαμογελαστά που έπιναν τον καφέ τους πριν την εκκίνηση. Γνωριμίες ανθρώπων που γνωριζόντουσαν μόνο διαδικτυακά και οι κουβέντες όλες ήταν γύρω από την διαδρομή. Η ώρα πήγε 7:15πμ και σιγά σιγά, οι πρώτες μοτοσυκλέτες άρχισαν να φεύγουν. Έτσι ξεκίνησα κι εγώ κάποια στιγμή, παρέα με τον Stomu (Σταύρο) (στις 7:45πμ) Αποφασίσαμε πως αν παίξουμε το παιχνίδι των χρόνων με τα κρυφά τσεκ ποιντ η διαδρομή δεν θα έβγαινε σε μια λογική ώρα, έτσι πετάξαμε από πάνω μας το άγχος αυτό και ξεκινήσαμε οδηγώντας όπως θέλαμε. Αλεποχώρι, Βίλια, Ερυθρές, Λειβαδιά , Αμφίκλεια, και ανάβαση για το χωριό Μπράλος που υποψιαζόμασταν ότι είναι το κρυφό τσεκ πόιντ. Και δεν πέσαμε έξω! Φτάσαμε εκεί με μεγάλη προπορεία. (bye bye κύπελλο :D ) Κατά την ανάβαση είχα και ένα μικρό γλίστρημα και των δύο τροχών ταυτόχρονα, σε καλή σχετικά άσφαλτο και χωρίς να πλαγιάσω ιδιαίτερα. Κάτι που με ξενέρωσε πάρα πολύ καθώς δεν το περίμενα. Ήλπιζα τα Continental να κρατάνε καλά, όμως αυτό το γλίστρημα με "χάλασε". Γενικώς ένιωθα μια ασάφεια από τα λάστιχα στις στροφές η οποία όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια ότι ήταν μόνο στο μυαλό μου και τα λάστιχα ήθελαν απλά να τα συνηθίσω. Το γλίστρημα ίσως οφειλόταν και στο γεγονός πως δεν είχαν πατηθεί ποτέ ως τότε μέχρι εκείνο το σημείο κι ίσως κρατούσαν ακόμα αυτή την γυαλάδα που έχουν από καινούρια. Μετά το τσεκ πόιντ του Μπράλου συνέχεια προς Λαμία, και μετά προς τα χωριά της Φθιώτιδας με κατεύθυνση προς Λουτρά Καΐτσης όπου ήταν και η πρώτη φωτογραφία. Από κει και αφού είχαμε κάνει τον γύρο της Λίμνης από Νότια προς Δυτικά,... ...φτάσαμε στο σημείο της δεύτερης φωτογραφίας. Στην Κερασιά. Μετά τραβήξαμε προς Μουζάκι, Πύλη, Στουρναραίικα φτάνοντας στην Μεσοχώρα παρέα με τον Σπύρο (Hayabusa) τον Παναγιώτη Zephyr (Fazer 1000) και ένα TDM 900 πηγαίνοντας σβαρνώντας στις στροφές :P όπου εκεί ξεκινούσε το χωμάτινο κομμάτι. Ως το μοναδικό ον οφ της παρέας, μπαίνοντας στο χώμα τους άφησα πίσω μου και τράβηξα για το φράγμα όπου ήταν η τρίτη φωτογραφία. Στο φράγμα το σκηνικό θύμιζε φαρ ουέστ. Μια τρομερή ησυχία και ο άνεμος δυνατός. Παντού γύρω μου χώμα και πέτρες. Η φωτό βγήκε και η συνέχεια ήταν προς Γιάννενα. Πριν από αυτά όμως έπρεπε να φωτογραφίσουμε το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας. Φτάνοντας εκεί, ο Σπύρος με το busa μου είπε ότι αν θέλω μπορώ να πάω εκεί με την μοτοσυκλέτα, αφού το ον οφ θα μπορούσε να το κάνει. Κοίταξα το μέρος και δεν το σκέφτηκα πολύ. Βούτηξα μέσα στο νερό στο πλάι του ποταμού πάνω στην κροκάλα και έφτασα μέχρι το γεφύρι. Μετά την φωτογραφία κάναμε ένα μεγάλο λάθος με τον Σταύρο και πήραμε για αρκετά χιλιόμετρα έναν λάθος δρόμο όπου αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω, χάνοντας πολύ χρόνο. Τουλάχιστον ένα μισάωρο! Μετά τα Γιάννενα τραβήξαμε για το χωριό που βρίσκεται πάνω από την Λίμνη. Τους Λιγκιάδες. Εκεί φωτογραφίσαμε το ομώνυμο μνημείο. Και κάπου εκεί ξεκίνησε σιγά σιγά η βροχή. Δεν βάλαμε όμως ακόμα αδιάβροχα καθώς η βροχή ήταν σιγανή. Κάπου εκεί επίσης, πήρα είδηση ότι δεν δουλεύει πια κι ο φορτιστής του GPS! (Ταξίδι και φορτιστή θέλω εγώ! ) Tέλος πάντων. Στην συνέχεια πήραμε τον δρόμο για τα Ζαγόρια. Η βροχή πότε έκανε την εμφάνισή της, πότε σταματούσε. Στρίβοντας για τον δρόμο που πάει προς Πάπιγκο, δυνάμωσε κι έτσι σταματήσαμε με τον Σταύρο να κάνουμε αυτή την πολύ βαρετή διαδικασία. Να βάλουμε τα αδιάβροχα. Ο Δρόμος προς το Πάπιγκο γλιστρούσε αρκετά και οι φουρκέτες ήταν απότομες με μεγάλη διαφορά ύψους. Με πολύ προσοχή φτάσαμε ως εκεί και βγάλαμε την φωτογραφία. Το Πάπιγκο ένα πανέμορφο μέρος που ήταν κρίμα να μην έχουμε χρόνο να το δούμε καλύτερα. Πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για τον κεντρικό δρόμο. Οι φωτογραφίες της πρώτης μέρας είχαν τελειώσει. Ακολουθήσαμε την διαδρομή που μας είχαν πει και τραβήξαμε προς Παραμυθιά. Ευτυχώς το βουνό πριν την Παραμυθιά το περάσαμε στεγνό. Κάτι ήταν κι αυτό γιατί κάπου εκεί μας έπιασε και η νύχτα. Εκεί αγχωθήκαμε λιγάκι με το θέμα της βενζίνης καθώς όλο αυτό το κομμάτι που περάσαμε, δεν είχε πουθενά πρατήριο κι αυτό που θα βρίσκαμε πρώτο, δεν ξέραμε αν θα είχε βενζίνη. Ευτυχώς όμως στο χωριό Νεράιδα, δίπλα από την Παραμυθιά, το πρώτο πρατήριο που βρήκαμε ανοιχτό, είχε κανονικά καύσιμα.Το οδόμετρο είχε γράψει 310χιλ πριν ακόμα μου ανάψει λαμπάκι ρεζέρβας. Φουλάραμε και ακολουθήσαμε πια πορεία προς Πάργα. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο στις 11μμ αλλά με έκπληξη είδαμε πως εκεί ήταν πολλές μοτοσυκλέτες!!! Είχαμε την εντύπωση πως είμασταν αρκετά μπροστά, αλλά στην συνέχεια μάθαμε πως πολλοί δεν έκαναν το Πάπιγκο και πήγαν από Γιάννενα κατευθείαν στο ξενοδοχείο. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου το φαγητό απαίσιο. Δεν ξέρω αν σε κάποιους άρεσε, όμως εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Εκτός του φαγητού είχα κι άλλο πρόβλημα! Τα κρεβάτια ήταν για ανθρώπους με max 180 ύψος. Οι υπόλοιποι είχαμε τα πόδια μας στον αέρα! Αυτό όμως φαντάζομαι δεν πτόησε κανέναν αφού με το που πέσαμε,...ξεραθήκαμε! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 To πρωινό της επόμενη μέρας μας βρήκε με συννεφιά. Την νύχτα είχε βρέξει κιόλας. Πήραμε στα γρήγορα ένα πρωινό και ξεκινήσαμε σιγά σιγά (στις 8:35πμ) για Σύβοτα όπου ήταν η πρώτη φωτογραφία της Κυριακής. Αφού χαθήκαμε πόση ώρα μέσα στο χωριό Πέρδικα μέχρι να βρούμε τον σωστό δρόμο που οδηγούσε προς Σύβοτα, καταφέραμε να φτάσουμε στο σημείο φωτογράφισης μέσα από βρεγμένους δρόμους αλλά όχι γλιστερούς (εκτός κι αν το παράκανες) Η φωτογραφία βγήκε και μετά πιάσαμε τον κεντρικό δρόμο για να κατέβουμε προς Αστακό για την επόμενη φωτογραφία. Περίπου στα 100χιλ από την εκκίνηση της Πάργας, ήταν το κρυφό τσεκ πόιντ. Εκεί φτάσαμε μάλλον με αργοπορεία. (Μας έφαγε η Πέρδικα ) Bέβαια άγχος για τον χρόνο δεν υπήρχε καθώς το είχαμε μαμήσει την προηγούμενη ημέρα με την προπορεία που είχαμε. Αφού τσεκάραμε τον χρόνο μας ξεκινήσαμε για Αστακό μέσω Πρέβεζας, Βόνιτσας κι όλης της παραλιακής διαδρομής. Στο σπίτι μου στον Αστακό σταματήσαμε για να κοιτάξω τον φορτιστή του GPS μιας κι εκεί είχα εργαλεία και χάσαμε άδικα τουλάχιστον μία ώρα. Το άδικα πάει στο ότι δεν κατάφερα να κάνω κάτι με τον φορτιστή. Φωτογραφίσαμε τον Ανεμόμυλο και ξεκινήσαμε για Αντίριο. Στο Olympus Plaza έπρεπε να παίξουμε το παιχνίδι που είχαν σκεφτεί οι Guzzαίοι. Φτάνοντας εκεί διαπιστώσαμε πως το παιχνίδι ήταν αγώνας βραδυπορείας!!!!! Έπρεπε δηλαδή να κάνουμε μια μικρή απόσταση με την μοτοσυκλέτα σε όσο μεγαλύτερο χρόνο μπορούσαμε χωρίς να πατήσουμε κάτω το πόδι μας!!! Πολύ φάση λέμε!!! Να βλέπατε όλους να προσπαθούν οδηγήσουν όσο πιο αργά γίνεται!!! :D Όμως μιας και υπήρχαν πολλοί μπροστά μας που περίμεναν είπαμε να γεμίσουμε λιγάκι τα στομάχια μας με "καύσιμα" Τα σουβλάκια της περιοχής είναι φημισμένα κι έτσι εμείς τα τιμήσαμε δεόντως όπως και οι περισσότεροι :D Mε γεμάτα στομάχια πια, πήγαμε και κάναμε και μεις το παιχνίδι της βραδυπορείας. Πήραμε και το πρόγραμμα της υπόλοιπης μέρας και φύγαμε. Η συνέχεια ήταν στην Πελοπόννησο. Δεν ακούσαμε αυτούς που λέγανε ότι δεν θα βρούμε βενζίνη και ξεκινήσαμε κανονικά να τελειώσουμε όπως πάντα και αυτό το 36ωρο. B) Στην ανάβαση για Καλάβρυτα και στο Άνω Διακοφτό για την ακρίβεια, βρήκαμε πρατήριο. Φουλάραμε και συνεχίσαμε για τα Σπήλαια των Λιμνών όπου ήταν η τρίτη φωτογραφία. Κατεβαίνοντας για εκεί και σε μια δεξιά φουρκέτα, είχα ένα ανεπανάληπτο γλίστρημα του πισινού τροχού!!! Κάτι ότι δεν είχα υπολογίσει σωστά μάλλον την ταχύτητα στην είσοδο της στροφής, κάτι ότι πλάγιασα υπερβολικά την μοτοσυκλέτα για να στρίψω και το γλίστρημα επήλθε φυσιολογικά. Σαν να το περίμενα όμως ότι θα γλιστρήσω και έβγαλα πόδι προς το εσωτερικό της στροφής (κάπως σαν να οδηγούσα motard) κι ίσως αυτή ήταν η κίνηση ματ που έκανα για να γλιτώσω την πτώση. Ο πίσω τροχός ζήλεψε την δόξα του μπροστινού και θέλησε να πάρει την θέση του :D Το πισινό λάστιχο ούρλιαξε στην καλή άσφλτο όπως ακούγονται τα λάστιχα των αυτοκινήτων όταν φρενάρουν, αλλά τελικά δεν του έκανα την χάρη να με δει ξάπλα. Κοιτάξτε το λάστιχο στην άκρη του μετά από αυτό! Περισσότερα θα σας πει ο Σταύρος που ήταν ακριβώς πίσω μου και το είδε σε πρώτο χρόνο και πλάνο :P Στην συνέχεια βγάλαμε την φωτό που έπρεπε και συνεχίσαμε για το φράγμα του Αλφειού όπου ήταν η επόμενη φωτογραφία. Περάσαμε την Κλειτορία(δ) την Λάμπεια, την Ολυμπία και φτάσαμε στο φράγμα. Η συνέχεια προβλεπόταν φανταστική. Είχαμε να κάνουμε την διαδρομή Κρέστενα Ανδρίτσαινα,Στεμνίτσα, Δημητσάνα. Το κατ εξοχήν στροφιλίκι με καλή άσφαλτο. Αν και ένα μεγάλο κομμάτι το κάναμε βρεγμένο :( Αδιάβροχα όμως δεν βάλαμε καθόλου την δεύτερη μέρα. Πηγαίνοντας για Νεμέα, άρχισε να πέφτει η νύχτα. Την τελευταία φωτογραφία την βγάλαμε σούρουπο και μετά συνεχίσαμε για Νεμέα ώστε να πιάσουμε τον κεντρικό δρόμο και να φτάσουμε στην Πάχη. Άφιξη στην Πάχη περίπου στις 10+μμ Το καλύτερο αλλά και το χειρότερο συναίσθημα μαζί. Εκεί που είσαι ευτυχισμένος που κατάφερες για ακόμα μία φορά να τερματίσεις κάνοντας όλο το οδοιπορικό, σκέφτεσαι ότι πλέον τελείωσε και θα πρέπει να περιμένεις άλλες 363 μέρες για να το ξανακάνεις :( Εγώ Ο Σταύρος ...κι ο Θοδωρής (ή baba) με την προ ημερών αγορασμένη R100GS Tέλος καλό όμως όλα καλά λένε. Κι έτσι το 11ο οδοιπορικό 36 ωρών μπήκε στο χρονοντούλαπο του μυαλού μας, μαζί με τις καλύτερες μοτοσυκλετιστικές μας αναμνήσεις και πάμε για το 12ο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Μπράβο βρε ALX! Αντε και του χρόνου!!!! και πιο πολλοί!! Με τι ταχύτητες πηγαίνατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Και του χρόνου αγόρι μου να σαι καλά να το ξανατιμήσεις το 36άωρο !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Μπράβο βρε ALX! Αντε και του χρόνου!!!! και πιο πολλοί!! Με τι ταχύτητες πηγαίνατε? Οι ταχύτητες ήταν ανάλογες των δρόμων. Πάντως σε όλη την Πελοπόννησο είχαμε μέση ωριαία (σύμφωνα με ένα οργανάκι που έχω) γύρω στα 73χαω (Μπορεί να ακούγονται λίγα σαν νούμερο, αλλά μόνο λίγα δεν είναι. Αυτό το ξέρουν καλά όσοι κάνανε αυτή την τόσο σφιχτή διαδρομή) Στα ανοιχτά κομμάτια παίζαμε μέχρι και 160. Max speed έγραψα 174χαω (πραγματικά μετρημένα με το GPS) κι αυτό στιγμιαία μάλλον γιατί γενικώς στις ευθείες δεν τρέχαμε. Εκεί ξεμουδιάζαμε τους καρπούς :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Μπραβο μπραβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Μπραβο, Αλεξ φανταζομαι στην επιστροφη που εισασταν και με τον Θοδωρη θα κανατε καλο τριο! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 B) Alληθεια ζηλεψα διαβαζοντας αυτα που γραφεις φιλε.Μου αρεσε παρα πολυ γιατι εφερα στο μυαλο μου την διαδρομη και οντος ηταν πολυ καλη,βεβαια,ελειπε η ορεινη διαβαση του Ταυγετου και καποιες διαδρομες κοντα στη Μανη,αλλα δεν γινοντε ολα σε μια φορα. Ο φιλος σου,δεν ειχε busa αλλα χχ,αν εννοεις αυτον με το μπλε. Πιστευω τα tourance η,τα anakee δεν θα σε εκθετανε ποτε ετσι οπως περιγραφεις. Τελος καλο,ολα καλα ομως.Μακαρι να εισαι γερος και να πας σε αλλα 100 οδοιπορικα φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Πάντως σε όλη την Πελοπόννησο είχαμε μέση ωριαία (σύμφωνα με ένα οργανάκι που έχω) γύρω στα 73χαω Κουλαδια....παλι γ@μιοντ@ς πηγαινατε; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Μπραβο, Αλεξ φανταζομαι στην επιστροφη που εισασταν και με τον Θοδωρη θα κανατε καλο τριο! :D Το μαθε γρήγορα το μηχανάκι ο λεμές :P και το πήγαινε αρκετά καλά. Η 18χρονη Γερμανίδα έβαλε γυαλιά σε πολλά νεότερα μηχανάκια! Βέβαια παίζουν ρόλο κυρίως και τα χέρια αυτού που οδηγά, κι ο Θοδωρής το πάει καλά....(μόνο που θέλει πολλά ψωμιά ακόμα να με φτάσει ) Γενικώς δεν πιέσαμε πολύ. Πηγαίναμε γρήγορα αλλά όχι με την ταυτότητα στο στόμα. Μόνο στο κομμάτι από Στουρναραίικα μέχρι Μεσοχώρα πίεσα πολύ (εγώ γιατί ο Σταύρος δεν ακολούθησε τον ρυθμό που πιάσαμε το Busa,το Fazer και εγώ για αρκετή ώρα και πηγαίναμε τρενάκι) Ο φιλος σου,δεν ειχε busa αλλα χχ,αν εννοεις αυτον με το μπλε. Λες να μην ξέρω τι έχει ο Σταύρος? :P Μιλούσα για κάποιο άλλο παιδί με busa που συναντηθήκαμε στον δρόμο κάμποσες φορές,ο οποίος ήταν πραγματικά ακούραστος στρίβοντας τάπα πάντα και παντού!!! Μαζί του βέβαια και η παρέα του ο Zephyr του moto.gr (αλλά και του mybike) και ένα TDM. Kάθε φορά που μας προσπερνούσαν μπαίναμε κι εμείς στην πρίζα και τους ακολουθούσαμε, απλά σε εκείνο το κομμάτι που λέω παραπάνω, το παρακάναμε :o Εκεί μείναμε τρεις μας. Το busa το Fazer κι εγώ. Πιστευω τα tourance η,τα anakee δεν θα σε εκθετανε ποτε ετσι οπως περιγραφεις. Ίσως...αλλά θα τα πω εκτενέστερα στο feedback που θα ετοιμάσω για τα Continental Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Κουλαδια....παλι γ@μιοντ@ς πηγαινατε; :D Ήταν κι ένα Κ1200S δικάβαλο στο 36ωρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Ήταν κι ένα Κ1200S δικάβαλο στο 36ωρο. Το κακομοιρο το Κ...το εβαλε στο χωμα το δολιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Δε νομίζω...μάλλον θα έκανε το εναλλακτικό ασφάλτινο κομμάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Άντε και του χρόνου! Το έκανες να ακούγεται εύκολο αλλά πρέπει να ήταν πολλά τα χιλιόμετρα?Πόσα σύνολο? Σαν βόρεια βόλτα πρέπει να είναι.. ^_^ Μέχρι τότε πήγαινε και πουθενά αλλού πάντως! P.S. Φορτιστής στα Ζαγόρια - ΑLX = 2 - 0 ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Άντε και του χρόνου! Το έκανες να ακούγεται εύκολο αλλά πρέπει να ήταν πολλά τα χιλιόμετρα?Πόσα σύνολο? Σαν βόρεια βόλτα πρέπει να είναι.. ^_^ Μέχρι τότε πήγαινε και πουθενά αλλού πάντως! P.S. Φορτιστής στα Ζαγόρια - ΑLX = 2 - 0 ! Τα χιλιόμετρα συνολικά ήταν από Πάχη σε Πάχη 1720χιλ Το θέμα όμως δεν είναι αν είναι πολλά η λίγα σαν νούμερο, αλλά ότι όλα ήταν σε επαρχιακό και ορεινό οδικό δίκτυο (και ενίοτε πολύ σφιχτό) Δηλαδή οι μέσες ωριαίες ήταν πολύ μικρές. Αν κάποιοι κατάφεραν να βγάλουν μέση ωριαία πάνω από 75 - 76 χαω στα στροοφιλίκια (που ήταν και τα περισσότερα σημεία της διαδρομής) πρέπει να πήγαιναν πολύ αέρας. (Σημείωση...1χαω σε μέση ωριαία είναι αρκετή διαφορά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Πειστήκαμε από το λάστιχο,μην ανησυχείς! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μπραβο σας, ALX!! (Πες μας και για τα λαστιχα, τωρα! ) Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Μπράβο ALX και του χρόνου να είσαι καλά να πας και στο 12ο 36ωρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ioannis_Big 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Μπράβο σε όλα τα παιδιά Και του χρόνου με το καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Μπραβο ALX !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zephyr1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Ρε Αλεξ γιατι κοβεις 400 κυβικακια απο το μηχανακι μου? Ο Busas ηταν ο Busas του δομοκου. ;) Η διαδρομη ηταν τοσο καλη που σκεφτομε σε κανα 2 ΣΚ να παρω τον χαρτη του 36ωρου και να τον ξανακανω. Σουπερ και του χρονου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Ρε Αλεξ γιατι κοβεις 400 κυβικακια απο το μηχανακι μου? Ο Busas ηταν ο Busas του δομοκου. ;) Έλα ντε!?!? Εγώ 1000 έλεγα ότι είναι αλλά ο Σταύρος μου είπε ότι είναι 600 κι εγώ τον πίστεψα αφού δεν το πρόσεξα μα την αλήθεια το μηχανάκι. Έλεγα κι εγώ πως καταφέρνει να κρατιέται μπροστά μου (και πίσω από το busa) με το 600αράκι :P :D Το ξέρω ότι ο Σπύρος ήταν με το busa και στο Δομοκό. Πραγματικά ακούραστος (κι εσύ μαζί) Στρίβατε τάπα όπου και να σας πέτυχα Eμείς χαλαρώναμε που και που (μέχρι που μας προσπερνούσατε :D ) Kαι το παιδί με το TDM πήγαινε πολύ καλά. Ειδικά όπως είπα εκεί πριν το χώμα πηγαίναμε φοβερό τρενάκι οι τρεις μας! Και τα κυβικά τα διόρθωσα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasoulisk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 μπράβο σε όλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 εκει στις στροφες προς αλεποχωρι ψαθα και βιλια ο σταυρος πρεπει να πηγαινε γαματα :D :D ;) μπραβο ρε παιδια πολυ ωραια (γαμω τιν δουλεια μου ζηλεψα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες