Jump to content
smlakis

μπουφάν cordura

Recommended Posts

Έχεις δοκιμάσει ?

Αρκετά πράγματα Colori έχω δοκιμάσει. Από ισοθερμικά μέχρι Cordura. Και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και εγω με τα colori ειμαι ικανοποιημένος

αλλα αφου ρωτας spidi(μου αρεσουν περισσοτερο και τα θεωρω πιο ποιοτικα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θεσσαλονίκη ποιος τα έχει? Να πάω να τα δω από κοντά

Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 15 , TΗΛ.: 2310 968038

:lol:

www.coloriposto.gr

;)

Τροποποιήθηκε από τον Drakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναμεσα σε αυτα τα δυο που σκεφτεσαι θα σου προτεινα Bering .Κοιτα τιποτα και σε colori.Ειναι αριστης ποιοτητας .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ θα σε πρότινα FRANK THOMAS κάτι ποιοτικό, σχετικά φθηνό, και δεν είναι σούπα δηλ. δεν το έχουν όλοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τα Bering. Έχω χειμερινό (Aspen) και καλοκαιρινό (Sunrise) μπουφάν (cordura και τα δύο) και είναι τέλεια! Η Colori επίσης φαίνεται να έχει ωραία και ποιοτικά μπουφάν. Με 400 ευρώ αγοράζεις κορυφαίο μπουφάν από αυτές τις δύο εταιρείες (να μη σου πω ότι δεν χρειάζονται καν τόσα για κορυφαίο μπουφάν...).

Η Spidi δεν με έπεισε τόσο με την ποιότητά της... είχα ένα παντελόνι της που μετά το άλλαξα με ένα Motomod, καμία σχέση σε ποιότητα. Μου φαίνεται σαφώς ανώτερο το Motomod (Cordura και τα δύο) παρά την παρόμοια τιμή τους.

Βέβαια με μία αγορά είναι άδικο να βγάζεις συμπέρασμα για μια τόσο μεγάλη εταιρεία και μπορεί να είναι ιδέα μου η διαφορά ποιότητας, πάντως προσωπικά θα το σκεφτώ να κοιτάξω ξανά κάτι της Spidi.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως, τουλάχιστον από την Colori, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από πλευράς after sale service.

Είχα πάρει ένα INOX το '98, του οποίου κάποια στιγμή φέτος έσπασε το φερμουάρ. Μου άλλαξαν φερμουάρ, τη δερμάτινο τελείωμα στο κολάρο που είχε κάνει σπασιματάκια και μου το έδωσαν πλυμένο και όλα αυτά χωρίς χρέωση. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλες εταιρίες σε αυτόν τον τομέα, αλλά ικανοποιήθηκα απόλυτα ως πελάτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάντως, τουλάχιστον από την Colori, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από πλευράς after sale service.

Είχα πάρει ένα INOX το '98, του οποίου κάποια στιγμή φέτος έσπασε το φερμουάρ. Μου άλλαξαν φερμουάρ, τη δερμάτινο τελείωμα στο κολάρο που είχε κάνει σπασιματάκια και μου το έδωσαν πλυμένο και όλα αυτά χωρίς χρέωση. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλες εταιρίες σε αυτόν τον τομέα, αλλά ικανοποιήθηκα απόλυτα ως πελάτης.

Θες να μου πεις ότι μετά από 10 χρόνια που είχες ένα μπουφάν το πήγες και στο έκαναν ρεκτιφιέ τσάμπα;;;

Μήπως είναι γνωστοί σου και σου το έκαναν σαν χάρη;

δεν έχω ακούσει για after sale service σε είδη ένδυσης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Colori στην Λ.Βουλιαγμένης??????? Και μένα μου αλάξανε τσάμπα εκεί ένα σπασμένο φερμουάρ και μου φαινότανε και πλυμένο όταν το παρέλαβα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λέτε ρε παιδιά, εγώ έλεγα να πάρω Richa ή Dainese αλλά με ψήνεται δυνατά σας λέω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναμεσα σε bering ή spidi, σου προτεινω spidi γιατι ειναι cordura, ενω το bering δεν ειναι! Ω ΝΑΙ! Ρωτα στο καταστημα και αν σου πουν οτι ειναι cordura λενε ψεματα. Και εγω την ιδια αμφιβολια ειχα και την ελυσα. τωρα αν εχεις 400 γιουρα εγω θα προτεινα dainese με 220 ή colori λογω after-sales warranty! Παντως εγω το εραψα στα μετρα μου και στα λεφτα μου, εδω www.tsoto.gr. Καλη επιτυχια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως εχω richa ειναι πολυ καλο ζεστο τον χειμωνα και αφερεισ τισ επενδυσεις και το φορας και το καλοκαιρι

και κανει -200€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην colori στα κεντρικά το είχα στείλει και μάλιστα με τρίτο άτομο (είμαι Πάτρα) και χωρίς πολλά πολλά το πήραν και το φτιάξανε, δεν θυμάμαι αν ήταν κι αυθημερόν, η αν πήγε την επόμενη και το πήρε.

Επαφές γενικά δεν είχα με colori, απλά ένα mail τους έστειλα για να δω πώς γίνονται οι επισκευές και μάλιστα τους ρώτησα και κόστος. Μου απάντησαν ότι απλά πρέπει να παραδοθεί στα κεντρικά τους και κατά τα άλλα η επισκευή είναι δωρεάν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα