smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Τι προτείνετε για μπουφάν cordura?. Bering η spidi Διαθέτω μέχρι 400 ευρώ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Τι προτείνετε για μπουφάν cordura?. Bering η spidi Διαθέτω μέχρι 400 ευρώ ;) Colori :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Έχεις δοκιμάσει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Έχεις δοκιμάσει ? Αρκετά πράγματα Colori έχω δοκιμάσει. Από ισοθερμικά μέχρι Cordura. Και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Θεσσαλονίκη ποιος τα έχει? Να πάω να τα δω από κοντά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fosmaniak 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 και εγω με τα colori ειμαι ικανοποιημένος αλλα αφου ρωτας spidi(μου αρεσουν περισσοτερο και τα θεωρω πιο ποιοτικα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Θεσσαλονίκη ποιος τα έχει? Να πάω να τα δω από κοντά Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 15 , TΗΛ.: 2310 968038 :lol: www.coloriposto.gr ;) Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2008 από τον Drakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Αναμεσα σε αυτα τα δυο που σκεφτεσαι θα σου προτεινα Bering .Κοιτα τιποτα και σε colori.Ειναι αριστης ποιοτητας . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apegnas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 εγώ θα σε πρότινα FRANK THOMAS κάτι ποιοτικό, σχετικά φθηνό, και δεν είναι σούπα δηλ. δεν το έχουν όλοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 Ασχετο αλλα γιατι οχι δερμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Κι εγώ θα συμφωνήσω με τα Bering. Έχω χειμερινό (Aspen) και καλοκαιρινό (Sunrise) μπουφάν (cordura και τα δύο) και είναι τέλεια! Η Colori επίσης φαίνεται να έχει ωραία και ποιοτικά μπουφάν. Με 400 ευρώ αγοράζεις κορυφαίο μπουφάν από αυτές τις δύο εταιρείες (να μη σου πω ότι δεν χρειάζονται καν τόσα για κορυφαίο μπουφάν...). Η Spidi δεν με έπεισε τόσο με την ποιότητά της... είχα ένα παντελόνι της που μετά το άλλαξα με ένα Motomod, καμία σχέση σε ποιότητα. Μου φαίνεται σαφώς ανώτερο το Motomod (Cordura και τα δύο) παρά την παρόμοια τιμή τους. Βέβαια με μία αγορά είναι άδικο να βγάζεις συμπέρασμα για μια τόσο μεγάλη εταιρεία και μπορεί να είναι ιδέα μου η διαφορά ποιότητας, πάντως προσωπικά θα το σκεφτώ να κοιτάξω ξανά κάτι της Spidi. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 COLORI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orestis_G 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2008 Πάντως, τουλάχιστον από την Colori, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από πλευράς after sale service. Είχα πάρει ένα INOX το '98, του οποίου κάποια στιγμή φέτος έσπασε το φερμουάρ. Μου άλλαξαν φερμουάρ, τη δερμάτινο τελείωμα στο κολάρο που είχε κάνει σπασιματάκια και μου το έδωσαν πλυμένο και όλα αυτά χωρίς χρέωση. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλες εταιρίες σε αυτόν τον τομέα, αλλά ικανοποιήθηκα απόλυτα ως πελάτης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2008 Πάντως, τουλάχιστον από την Colori, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από πλευράς after sale service. Είχα πάρει ένα INOX το '98, του οποίου κάποια στιγμή φέτος έσπασε το φερμουάρ. Μου άλλαξαν φερμουάρ, τη δερμάτινο τελείωμα στο κολάρο που είχε κάνει σπασιματάκια και μου το έδωσαν πλυμένο και όλα αυτά χωρίς χρέωση. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλες εταιρίες σε αυτόν τον τομέα, αλλά ικανοποιήθηκα απόλυτα ως πελάτης. Θες να μου πεις ότι μετά από 10 χρόνια που είχες ένα μπουφάν το πήγες και στο έκαναν ρεκτιφιέ τσάμπα;;; Μήπως είναι γνωστοί σου και σου το έκαναν σαν χάρη; δεν έχω ακούσει για after sale service σε είδη ένδυσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2008 Πάντως, τουλάχιστον από την Colori, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από πλευράς after sale service. Είχα πάρει ένα INOX το '98, του οποίου κάποια στιγμή φέτος έσπασε το φερμουάρ. Μου άλλαξαν φερμουάρ, τη δερμάτινο τελείωμα στο κολάρο που είχε κάνει σπασιματάκια και μου το έδωσαν πλυμένο και όλα αυτά χωρίς χρέωση. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλες εταιρίες σε αυτόν τον τομέα, αλλά ικανοποιήθηκα απόλυτα ως πελάτης. Στην Colori στην Λ.Βουλιαγμένης??????? Και μένα μου αλάξανε τσάμπα εκεί ένα σπασμένο φερμουάρ και μου φαινότανε και πλυμένο όταν το παρέλαβα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2008 Τι λέτε ρε παιδιά, εγώ έλεγα να πάρω Richa ή Dainese αλλά με ψήνεται δυνατά σας λέω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gavlogazakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2008 Αναμεσα σε bering ή spidi, σου προτεινω spidi γιατι ειναι cordura, ενω το bering δεν ειναι! Ω ΝΑΙ! Ρωτα στο καταστημα και αν σου πουν οτι ειναι cordura λενε ψεματα. Και εγω την ιδια αμφιβολια ειχα και την ελυσα. τωρα αν εχεις 400 γιουρα εγω θα προτεινα dainese με 220 ή colori λογω after-sales warranty! Παντως εγω το εραψα στα μετρα μου και στα λεφτα μου, εδω www.tsoto.gr. Καλη επιτυχια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2008 εγω παντως εχω richa ειναι πολυ καλο ζεστο τον χειμωνα και αφερεισ τισ επενδυσεις και το φορας και το καλοκαιρι και κανει -200€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orestis_G 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Στην colori στα κεντρικά το είχα στείλει και μάλιστα με τρίτο άτομο (είμαι Πάτρα) και χωρίς πολλά πολλά το πήραν και το φτιάξανε, δεν θυμάμαι αν ήταν κι αυθημερόν, η αν πήγε την επόμενη και το πήρε. Επαφές γενικά δεν είχα με colori, απλά ένα mail τους έστειλα για να δω πώς γίνονται οι επισκευές και μάλιστα τους ρώτησα και κόστος. Μου απάντησαν ότι απλά πρέπει να παραδοθεί στα κεντρικά τους και κατά τα άλλα η επισκευή είναι δωρεάν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες