Jump to content
azyx

Λαδι σε καλη τιμη στη θεσσαλονικη???

Recommended Posts

Κανενα μαγαζι να εχει λαδια σε καλη τιμη... συνηθως περνω απο το macro η το πρακτικερ...

προτιμο MOBIL1 full synthetic, Valvoline

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε τί τιμή τα βρίσκεις;

ΑΥΤΟ λες;;;

(Με παραγγελίες 30? και πάνω στέλνει δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, εγώ απο εκεί παίρνω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο εβδομαδα το μηχανακι θα μπει συνεργειο για το service των 6000χλμ. Τι λαδι προτεινεται να βαλω και σε τι SAE( το manual προτεινει διαφορα και οχι κατι συγκεκριμενο)? Ο πατερας μου λεει να βαλω motul και εγω ψιλοσκεφτομαι Castrol. Το YBR παιρνει 1L λαδι και απ'αυτο λιπαινεται και το κιβωτιο ταχυτητων. Για πειτε γνωμες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

motul einai mia xara

SAE tora gia kalokairaki mia xara einai to 15-50

kai ta yamalube tis yamaha mia xara einai alla etsi ki allios oti goustaroun tha se baloun sti yamaha pou tha to pas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τους ειπα οτι θα φερω δικο μου λαδι ετσι για να δοκιμασω... μου ειπαν οκ. yamalubes μου εβαλαν στα 1600 και στα 3000. φτανει, τα χορτασα.

motul 15-50 λες ε? χμμμ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τους ειπα οτι θα φερω δικο μου λαδι ετσι για να δοκιμασω... μου ειπαν οκ. yamalubes μου εβαλαν στα 1600 και στα 3000. φτανει, τα χορτασα.

motul 15-50 λες ε? χμμμ....

μια χαρα θα εισαι ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να μην ξεχνάμε και το...ηλιέλαιο... :lol:

το εξαιρετικα παρθενο ελαιολαδο κρητης που το βαζεις? :P

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αν σου κολλησει το πιστονι μπορεις να βαλεις και απο αυτο, κανει την ιδια δουλεια!!!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα σημερα σε Macro, Carrefour, Praktiker και δεν βρηκα κατι σε Castrol ή motul (για 20W-50). Μονο Valvoline βρηκα. Ξερετε που θα βρω (και σε καλη τιμη αν γινεται)????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κανενα μαγαζι να εχει λαδια σε καλη τιμη... συνηθως περνω απο το macro η το πρακτικερ...

προτιμο MOBIL1 full synthetic, Valvoline

ΗΛΙΑΙΛΕΟ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ? :lol: (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πηγα σημερα σε Macro, Carrefour, Praktiker και δεν βρηκα κατι σε Castrol ή motul (για 20W-50). Μονο Valvoline βρηκα. Ξερετε που θα βρω (και σε καλη τιμη αν γινεται)????

praktiker μετα το καψιμο του το εχουνε καψει τελειως :lol: στο καρφουρ εχει απλα μπορει να ειχαν τελειωσει απο τα ραφια :think: εγω παντα εβρισκα μοτουλ οταν επαιρνα ακομα μεχρι που ανακαληψα αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες για βοηθηστε λιγο και εδω. Αυριο κανω service τη μηχανη (αλλαγη λαδιων και φιλτρου αερα) αλλα δεν ξερω τι λαδι να βαλω. τωρα εχω χοντρο λαδακι (Bel Ray 20-50), Λεω να ξαναβαλω Bel Ray αλλα δεν ξερω τι ιξωδες να βαλω... για πειτε καμια ιδεα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
mobil1 10w40

δεν βαζω 4Τ μεσα...

Ευχαριστω για το λινκ φιλος!

Κάνεις κακό στο μηχανάκι σου.... μιας και το λάδι που βάζεις.. ναι μεν είναι καλό....αλλά.. για αυτοκίνητα....

το 4Τ σημαίνει οτί ειναι για τετράχρονους κινητήρες μηχανών...

και έχει πρόσθετα για την προστασία σου σαζμάν......

αυτά ! :)

εγώ βάζω 20-50 πάντα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο manual που εριξα μια ματια ειδα οτι μπορω να βαλω τα εξης λαδια: 10-30, 10-40, 15-40, 20-40, 20-50

ποιο ειναι το ποιο καταλληλο γι'αυτη την εποχη? με τον ρυθμο που μαζευω τα χιλιομετρα το επομενο service το υπολογιζω σε κανα 3μηνο. για πειτε οι ειδικοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
10W-40 ή 15W-40, ότι βρεις.

Ετσι...Αν θες βαλε 15 τωρα και αφιου λες σε κανα τριμηνο υπολογιζεις το επομενο σερβις (δηλαδη χειμωνα) στο επομενο βαλε 10-40...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό είναι να μην αλλάζουμε συχνά SAE!!!

Επιλέγουμε ένα που να καλύπτει όλες τις ελληνικές θερμοκρασίες και χρησιμοποιούμε σταθερά αυτό και συνήθως εντός προδιαγραφών του κατασκευαστή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλό είναι να μην αλλάζουμε συχνά SAE!!!

Επιλέγουμε ένα που να καλύπτει όλες τις ελληνικές θερμοκρασίες και χρησιμοποιούμε σταθερά αυτό και συνήθως εντός προδιαγραφών του κατασκευαστή!

Εχει βγει τετοιο λαδακι που να καλύπτει όλες τις ελληνικές θερμοκρασίες???Χαχα αστειευομαι αλλα απο 30 να πεφτουμε στους 9-10 μονο ελλαδα μπορουσε να γινει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει βγει τετοιο λαδακι που να καλύπτει όλες τις ελληνικές θερμοκρασίες???Χαχα αστειευομαι αλλα απο 30 να πεφτουμε στους 9-10 μονο ελλαδα μπορουσε να γινει!

Ναι οκ δεν παίζει ακριβώς τέτοιο λάδι! :D

Φυσικά εξαρτάται και το που μένεις στην Ελλάδα! ;)

Οι 9-10 είναι οτι πρέπει για βολτάρισμα B) να κάνουν και λίγο απόσβεση τα δέρματα και οι κορντούρες! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι οκ δεν παίζει ακριβώς τέτοιο λάδι! :D

Φυσικά εξαρτάται και το που μένεις στην Ελλάδα! ;)

Οι 9-10 είναι οτι πρέπει για βολτάρισμα B) να κάνουν και λίγο απόσβεση τα δέρματα και οι κορντούρες! :D

Για καμμια γουνα ημουνα χτες το βραδυ κατα τις 2.30 που γυρνουσα σπιτι με το καλοκαιρινο μπουφανακι....(ασε που στην ξαφνικη πτωση θερμοκρασιας ολοι οι δρομοι απο ηλιουπολη μεχρι συκιες ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα ειναι πλεον λιγο αργα...

Οπως θα διαβασετε και εδω εβαλα λαδι 15-50 (ασχετα που δεν το προτεινει ο κατασκευαστης) γιατι το 10-40 που πηρα ειναι αρκετα ψιλο λαδι για αυτη τη μηχανη (συμφωνα με τα λεγομενα του μαστορα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα ειναι πλεον λιγο αργα...

Οπως θα διαβασετε και εδω εβαλα λαδι 15-50 (ασχετα που δεν το προτεινει ο κατασκευαστης) γιατι το 10-40 που πηρα ειναι αρκετα ψιλο λαδι για αυτη τη μηχανη (συμφωνα με τα λεγομενα του μαστορα).

Το 15-50 στο προτεινε ο κατασκευαστης οπως ανεφερες πιο πανω αλλα σαν 15-40 (που νομιζω πλεον ισως να μη βγαινει κιολας...) και καλα εκανε και στο προτεινε μιας και θα εχεις καλυτερη προστασια για το μοτερακι σου...(αντε να θελει λιγο παραπανω ζεσταμα μονο το μοτερ το χειμωνα) :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα