Jump to content
anochos

Βοήθεια για fazer s2

Recommended Posts

Λοιπόν είμαι υποψήφιος αγοραστής για FZ6 fazer s2 χωρίς ABS και σημερα έκανα ένα πρώτο βήμα να πάρω προσφορά για το πόσο περίπου θα πάει το "μαλλί".

Έχουμε και λέμε τιμή μηχανής 7.950 € και μαζί με κάγκελα ( όχι μανιτάρια γιατί μου φάνηκε ότι έχουν καλύτερη προστασία και δεν είναι άσχημα εμφανησιακά - λέω τώρα εγώ και δέχομαι αντιπροτάσεις ), σκάρα και βαλίτσα με μαξιλαράκι, αυτοκόλλητο τεποζίτου - όλα αυτά με εκπωση και φτάνει τελική τιμή μαζί με σήμα και πινακίδες στα 8.230,00€.

Το αρνητικό είναι ότι δεν πρόλαβα να πάρω από κάπου αλλού προσφορά αλλά και από την άλλη δεν ξέρω αν αυτή η προσφορά είναι καλή και μπορώ να βασιστώ πάνω της οπότε χρειάζομαι ταπεινά την βοήθειά σας.........

Υ.Γ : το post αυτό δέχεται και οτιδήποτε άλλες συμβουλές μπορεί καποιός νέος να χρειαστεί στον μαγικό κόσμο της moto.......

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Eμενα γνωμη μου παντος να μην βαλεις καγκελα δεν του πανε και τοσο..τα μανιταρακια θα εισαι μια χαρα.

Σαν τιμη εκει πηγαινει νομιζω.. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπόν είμαι υποψήφιος αγοραστής για FZ6 fazer s2 χωρίς ABS

Γιατι; Εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωμη μου καθαρα υποκειμενικη. Οταν παει καποιος για τετοιο ποσο (μεγαλο) για αγορα μοτοσυκλετας το να δωσει 720 ευρω ακομα δηλαδη 8,8% παραπανω για ABS πιστευω αξιζει τον κοπο. Μονο για την ασφαλεια που θα του προσφερει.

Εγω για αεροσακο στο Combo εφαγα ολη την Ελλαδα. Δεν το εβρισκα. Σε καινουριο. Τελικα βρηκα ενα και πληρωσα περιπου 1000 ευρω επιπλεον. Αλλα μια φορα να δουλεψει και να με σωσει τοτε θα εχει κανει αποσβεση τα 1000 ευρω εκατομμυρια φορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το πάρεις ME ABS και να βάλεις τα γνήσια κάγκελα της YAMAHA...Απείρως προτιμότερα απο τα μανιτάρια...Δυστυχώς για την τιμή δεν ξέρω να σου πω αλλά μου ακούγεται κανονική...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε ABS και μην βαζεις τιποτα αλλο (η βαλε μανιταρια) και παζαρεψε την τιμη, να δεις για ποτε τα 720 θα μειωθουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω ότι πρέπει να πάρεις με ABS και όλα τα άλλα γιατί τα κάγκελα δεν έχουν τον φόβο να σου κόψουν πλάισιο σε καμία στραβή. Στο κάτω κάτω την διαφορά εάν δεν την έχεις βάλε 12 δόσεις τον 50 ευρώ και όλα καλά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τους παραπάνω.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι μόλις αποφασίσεις τι ακριβώς θα πάρεις και με τι εξοπλισμό, να πας οπωσδοίποτε να πάρεις προσφορές και από τουλάχιστον 2-3 ακόμα. Θέλει πολύ προσοχή επίσης να σου ξεκαθαρίσουν από την αρχή την μάρκα των αξεσουάρ.

Όταν λες π.χ. σχάρα, μπαγκαζιέρα, ποια μάρκα εννούν αυτοί γιατί οι διαφορές στις τιμές μπορεί να είναι μεγάλες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρωτα κανα 2-3 μαγαζια και αποφασισε.για μενα καλυτερα να σου κωψουν χρηματα παρα να σου κανουν δωρα.τα ιδια δωρα μπορεις να τα βρεις πιο φτηνα.τελος ΟΧΙ καγκελα στο fazer δεν ειναι μαντρα.βαλε μανιταρια.το μηχανακι ειναι σπορ.μην χαλατε τα σπορ, τα μοτοκρος και τα σσ με καγκελα και βαλιτσες.παρτε ενα παπακι για μεσα στην πολη και βαλτε του και πορτα αμα θελετε.ειναι κριμα.ενταξει αμα ειναι ον-οφ ,αλλα τα αλλα ειναι χαλια.(αποψη μου βεβαια.)για τα ταξιδια παρε μαλακες βαλιτσες που μπαινουν και βγαινουν-και τα μανιταρια μια χαρα προστατευουν απο μια απλη πτωση.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tnx όλους για τις απαντήσεις οι οποίες με βοήθησαν αλλά και με μπέρδεψαν..........θα παρω τις τελικές μου αποφάσεις και θα σας ενημερώσω καταλλήλος

Πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δέχομαι άλλες προτάσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα