Jump to content
Elias_IDA

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΒΑΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ V-strom 650 η ΤΟ Transalp 650 ?

Recommended Posts

έδωσα το Transalp 650/04 και αγόρασα V-strom 650A/07 τελείως διαφορετικά συνθήματα, ανάμικτα θα μπορούσα να πω, το καθένα έχει τα καλά του και….

Πάμε παρακάτω εγώ θέλω να σταλθώ ως προς την κάλυψη του αναβατή.

Αν και έχω βάλει στο V-strom την ζελατίνα της kappa SD260ST μου φαίνεται ότι έχει χειρότερη κάλυψη από το Transalp με την ζελατίνα της kappa SD209ST ?

Μπορεί να κάνω και λάθος ? αν κάποιος από εσάς έχει οδήγηση και τις δυο μηχανές η μονό την μια από τις δυο μήπως μπορεί να πει την γνώμη του.

post-5681-1209741106_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νομίζω ότι το Στρόμα έχει καλύτερη κάλυψη...πάνε όμως χρόνια που είχα και τα 2 και δεν μπορώ να θυμάμαι ακριβώς...

Αν μη τι άλλο το Στρόμα έχει ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα και αν πειραματιστείς έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρείς την θέση που σου κάθεται καλύτερα...

Άσε που πιστεύω ότι το Στρόμ ίσως δίνει φαινομενικά την (ψευδο)αίσθηση χειρότερης κάλυψης απλά γιατί ανεβάζει πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από το Τράνσαλπ....εκεί που το Τράνσαλπ τελικιάζει το Στρόμ μπορεί να ταξιδεύει συνεχώς...

Μια παρενέργεια αυτού είναι τα φαινόμενα του αέρα να γίνονται πιο έντονα απλά και μόνο γιατί λόγω του ισχυρότερου κινητήρα χωρίς να το συνειδητοποιείς πηγαίνεις με περισσότερα χιλιόμετρα...

Τροποποιήθηκε από τον THEOD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Νομίζω ότι το Στρόμα έχει καλύτερη κάλυψη...πάνε όμως χρόνια που είχα και τα 2 και δεν μπορώ να θυμάμαι ακριβώς...

Αν μη τι άλλο το Στρόμα έχει ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα και αν πειραματιστείς έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρείς την θέση που σου κάθεται καλύτερα...

Άσε που πιστεύω ότι το Στρόμ ίσως δίνει φαινομενικά την (ψευδο)αίσθηση χειρότερης κάλυψης απλά γιατί ανεβάζει πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από το Τράνσαλπ....εκεί που το Τράνσαλπ τελικιάζει το Στρόμ μπορεί να ταξιδεύει συνεχώς...

Μια παρενέργεια αυτού είναι τα φαινόμενα του αέρα να γίνονται πιο έντονα απλά και μόνο γιατί λόγω του ισχυρότερου κινητήρα χωρίς να το συνειδητοποιείς πηγαίνεις με περισσότερα χιλιόμετρα...

Φίλε TEO ευχαριστώ για την γνώμη σου, όσο για την απόφαση σου για ανταλλαγή πιστεύω ότι είναι λογική αφού όπως λες την κλεινής στο γκαραζ την 1000αρα σου,

Πάντως για το V-strom σου λέω ότι είναι το καλύτερο και ευκολοδήγητο μηχανάκι για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη και όχι μονό, και επίσης το ποιο οικονομικό από άποψη κατανάλωσης και service.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι ζελατινες της καππα ειναι πολυ σκατα.

Οσο αναφορα την καλυψη αν εισαι κατω απο 1,70 ολα ιδια ειναι

απο εκει και πανω στρωμα με MRA h Airmax

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
έδωσα το Transalp 650/04 και αγόρασα V-strom 650A/07 τελείως διαφορετικά συνθήματα, ανάμικτα θα μπορούσα να πω, το καθένα έχει τα καλά του και….

Πάμε παρακάτω εγώ θέλω να σταλθώ ως προς την κάλυψη του αναβατή.

Αν και έχω βάλει στο V-strom την ζελατίνα της kappa SD260ST μου φαίνεται ότι έχει χειρότερη κάλυψη από το Transalp με την ζελατίνα της kappa SD209ST ?

Μπορεί να κάνω και λάθος ? αν κάποιος από εσάς έχει οδήγηση και τις δυο μηχανές η μονό την μια από τις δυο μήπως μπορεί να πει την γνώμη του.

Eγω είχα το transalp και πήρα το tdm και μπορώ να πω πως το transalp είχε πολύ καλύτερη οδήγηση,έμπαινε στις κλειστές στροφές πολυ καλύτερα,και σε βάραγε ο αέρας πολύ λιγότερο,οσο για μεσα στη πόλη δεν το συζητώ είναι μέρα με τι νύχτα η οδήγηση διότι το 900 δεν στρίβη οπως το transalp.To μόνο μείον που είχε το transalp ήταν πως είχε πολυ ηψιλή κατανάλωση,μετά τα 140 οπου έβλεπες βενζινάδικο έπρεπε να σταματάς.Οσο για το vstrom δεν το έχω οδηγήση αλλά είχα το παλιό ενα κοκκινο DR-S 650 KAI ήταν το καλύτερο 650 που έχω καβαλήση,και στο ταξείδι πρώτο και στη κίνηση αριστο με πολύ ωραίο γκάζι και με πολύ καλή κατανάλωση όσο για τις στροφες έμπαινες ανετα φέτα!!Αν κρίνω λοιπόν απ το παλιό 650 συμπαιρένω πως το vstrom θα είναι και πάλι αν οχι το καλύτερο, μεσα στα΄δύο πρώτα!παντος κανένα δεν είναι τέλειο,το transalp εχει υπερβολικη κατανάλωση και ζεσταίνη πάρα πολύ ο κινητήρας του με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να είναι αδύνατον να οδηγήσης με κοντο πανταλόνι γιατί σου καίη τα πόδια.το tdm δεν στρίβη τόσο καλά,στη πόλη σε δυσκολεύη και στο ταξείδι θέλεις μπράτσα.Οσο για το vstrom δε μπορώ να πω δεν το ξέρω αλλά εκείνο που πιστεύω γιατί έχω οδηγήση απειρες μηχανές απ το 1975 παρακαλώ καμία δεν είναι τέλεια όλες εχουν τα προτερηματά τους και τα ελατώματα,δεν ξέρω αν κάνω λάθος ας με διορθώση κάποιος διότι και εδώ το ίδιο ισχύη,''οσο ζω μαθαίνω''

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω είχα το transalp και πήρα το tdm και μπορώ να πω πως το transalp είχε πολύ καλύτερη οδήγηση,έμπαινε στις κλειστές στροφές πολυ καλύτερα,και σε βάραγε ο αέρας πολύ λιγότερο,οσο για μεσα στη πόλη δεν το συζητώ είναι μέρα με τι νύχτα η οδήγηση διότι το 900 δεν στρίβη οπως το transalp.To μόνο μείον που είχε το transalp ήταν πως είχε πολυ ηψιλή κατανάλωση,μετά τα 140 οπου έβλεπες βενζινάδικο έπρεπε να σταματάς.Οσο για το vstrom δεν το έχω οδηγήση αλλά είχα το παλιό ενα κοκκινο DR-S 650 KAI ήταν το καλύτερο 650 που έχω καβαλήση,και στο ταξείδι πρώτο και στη κίνηση αριστο με πολύ ωραίο γκάζι και με πολύ καλή κατανάλωση όσο για τις στροφες έμπαινες ανετα φέτα!!Αν κρίνω λοιπόν απ το παλιό 650 συμπαιρένω πως το vstrom θα είναι και πάλι αν οχι το καλύτερο, μεσα στα΄δύο πρώτα!παντος κανένα δεν είναι τέλειο,το transalp εχει υπερβολικη κατανάλωση και ζεσταίνη πάρα πολύ ο κινητήρας του με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να είναι αδύνατον να οδηγήσης με κοντο πανταλόνι γιατί σου καίη τα πόδια.το tdm δεν στρίβη τόσο καλά,στη πόλη σε δυσκολεύη και στο ταξείδι θέλεις μπράτσα.Οσο για το vstrom δε μπορώ να πω δεν το ξέρω αλλά εκείνο που πιστεύω γιατί έχω οδηγήση απειρες μηχανές απ το 1975 παρακαλώ καμία δεν είναι τέλεια όλες εχουν τα προτερηματά τους και τα ελατώματα,δεν ξέρω αν κάνω λάθος ας με διορθώση κάποιος διότι και εδώ το ίδιο ισχύη,''οσο ζω μαθαίνω''

Φίλε μου για όλα αυτά που λες είσαι απόλυτα σωστός.

Όπως λες κανένας και τίποτα δεν μπορεί να είναι τέλειο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέποντας αυτήν την πραγματικά τεράστια ζελατίνα που έχεις βάλει στο V-Strom σου, αγαπητέ Ηλία, μου έρχονται στο νου τα λόγια ενός φίλου μοτοσικλετιστή που έχει γράψει πάρα πολλά διεθνή ταξιδιωτικά χιλιόμετρα και που έλεγε ότι οι καλύτεροι ανεμοθώρακες είναι οι μέτριου ύψους και με αεροδυναμική σχεδίαση. Κι αυτό γιατί οι πολύ μεγάλοι ανεμοθώρακες (στυλ τζαμαρίας) δημιουργούν ένα αντίστοιχα μεγάλο "κενό" πίσω τους (ένα κενό υποπίεσης) που εν τέλει περισσότερο χαλάει την οδική συμπεριφορά παρά ωφελεί. Επίσης, κάτι άλλο που μου είχε τονίσει ο έμπειρος στα ταξίδια φίλος ήταν και το εξής: -Βάλε όσο πιο κοντό ανεμοθώρακα γίνεται, υπό την έννοια ότι ναι μεν να είναι ψηλοτερος από τον μαμίσιο αλλά να είναι τόσο ψηλός όσο χρειάζεται για το δικό σου ανάστημα και όχι ψηλότερος. Αν έχεις ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα, ρύθμισέ τον στη χαμηλότερη δυνατή θέση που σε καλύπτει οριακά. Μην τον βάλεις "τέρμα πάνω", νομίζοντας ότι έτσι είναι καλύτερα.

Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ ότι ο μαμίσιος ανεμοθώρακας του V-Strom είναι μια χαρά για τα περισσότερα αναστήματα και μόνο οι πολύ ψηλοί αναβάτες ίσως χρειαστούν κάτι εξτρά. Προσωπική μου γνώμη επίσης είναι οτι οι ανεμοθώρακες της Givi είναι οι καλύτεροι, τουλάχιστον από αεροδυναμική σχεδίαση και (συνακόλουθα) σταθερότητα στο ταξίδι. Στο ταπεινό XT660R είχα βάλει (όσοι με διαβάζουν θα το ξέρουν ήδη) τον ανεμοθώρακα της Givi και ταξίδεψα μπόλικα χιλιομετράκια (Κων/πολη) ανετότατα και χωρίς στροβιλισμούς και μάλιστα με ένα απλό μονοκύλινδρο, χωρίς φαίρινγκ, μηχανάκι. Για περισσότερες λεπτομέρειες παραπέμπω εδώ.

Τώρα πλέον με το 700άρι Transalp πάλι σκέφτομαι να βάλω έναν ψηλότερο ανεμοθώρακα (της Givi σίγουρα) αλλά κάποιον μετρίου μεγέθους και όχι "γκουμούτσα".

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως φιλε αφου δοκιμασα 2 ζελατινες ξαναεβαλα την μαμα, ακριβως για του λογους που λεει ο Αιγαιοπλόος

Ασε που την εχω μονιμα στην 2η θεση, ακομα και σε ταξιδια εξωτερικου απλα σε πολυωρες διαδρομες (800+Κμ) μερικες

φορες καμπουριαζα λιγο για να ησυχασω απο την φασαρια του κρανους.

το υψος μου ειναι 1,78

Τροποποιήθηκε από τον paitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγω παντως φιλε αφου δοκιμασα 2 ζελατινες ξαναεβαλα την μαμα, ακριβως για του λογους που λεει ο Αιγαιοπλόος

Ασε που την εχω μονιμα στην 2η θεση, ακομα και σε ταξιδια εξωτερικου 1,78 υψος

Α γεια σου. Κι εγώ στην δεύτερη θέση το έχω με 1.73 που είμαι. Σε μία λίγο μακρινή βόλτα όταν το πήρα ένιωσα λίγο άβολα, και όταν επέστρεψα σπίτι, έφτιαξα την ζελατίνα στην 2η θέση. Από τότε έτσι είμαι μια χαρά :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βλέποντας αυτήν την πραγματικά τεράστια ζελατίνα που έχεις βάλει στο V-Strom σου, αγαπητέ Ηλία, μου έρχονται στο νου τα λόγια ενός φίλου μοτοσικλετιστή που έχει γράψει πάρα πολλά διεθνή ταξιδιωτικά χιλιόμετρα και που έλεγε ότι οι καλύτεροι ανεμοθώρακες είναι οι μέτριου ύψους και με αεροδυναμική σχεδίαση. Κι αυτό γιατί οι πολύ μεγάλοι ανεμοθώρακες (στυλ τζαμαρίας) δημιουργούν ένα αντίστοιχα μεγάλο "κενό" πίσω τους (ένα κενό υποπίεσης) που εν τέλει περισσότερο χαλάει την οδική συμπεριφορά παρά ωφελεί. Επίσης, κάτι άλλο που μου είχε τονίσει ο έμπειρος στα ταξίδια φίλος ήταν και το εξής: -Βάλε όσο πιο κοντό ανεμοθώρακα γίνεται, υπό την έννοια ότι ναι μεν να είναι ψηλοτερος από τον μαμίσιο αλλά να είναι τόσο ψηλός όσο χρειάζεται για το δικό σου ανάστημα και όχι ψηλότερος. Αν έχεις ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα, ρύθμισέ τον στη χαμηλότερη δυνατή θέση που σε καλύπτει οριακά. Μην τον βάλεις "τέρμα πάνω", νομίζοντας ότι έτσι είναι καλύτερα.

Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ ότι ο μαμίσιος ανεμοθώρακας του V-Strom είναι μια χαρά για τα περισσότερα αναστήματα και μόνο οι πολύ ψηλοί αναβάτες ίσως χρειαστούν κάτι εξτρά. Προσωπική μου γνώμη επίσης είναι οτι οι ανεμοθώρακες της Givi είναι οι καλύτεροι, τουλάχιστον από αεροδυναμική σχεδίαση και (συνακόλουθα) σταθερότητα στο ταξίδι. Στο ταπεινό XT660R είχα βάλει (όσοι με διαβάζουν θα το ξέρουν ήδη) τον ανεμοθώρακα της Givi και ταξίδεψα μπόλικα χιλιομετράκια (Κων/πολη) ανετότατα και χωρίς στροβιλισμούς και μάλιστα με ένα απλό μονοκύλινδρο, χωρίς φαίρινγκ, μηχανάκι. Για περισσότερες λεπτομέρειες παραπέμπω εδώ.

Τώρα πλέον με το 700άρι Transalp πάλι σκέφτομαι να βάλω έναν ψηλότερο ανεμοθώρακα (της Givi σίγουρα) αλλά κάποιον μετρίου μεγέθους και όχι "γκουμούτσα".

Φίλε σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, τελικά στα ποιο πολλά από αυτά που λες είσαι μέσα.

Αεροδυναμική και κάλυψη είναι μεγέθη ολίγον τι αντίστροφα και όχι ανάλογα.

πάντως έχω να πω μετά από πολύ ψάξιμο ότι για να βρεις την ιδανική προστασία από τον αέρα και την καλύτερη αεροδυναμική πρέπει να έχεις στην κατοχή σου αεροδυναμική σήραγγα, ακούγεται πολύ τραβηγμένο αλλά έτσι είναι.

Τώρα πειραματικά μπορείς να δοκιμάσεις διαφόρους τύπους ζελατίνας και σε διαφορά ύψη μέχρι να βρεις την κατάλληλη για εσένα.

ΥΓ: το 700αρι τι λέει από κάλυψη σκέτο από την μαμά του.

:mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

file kita na dis....to v-strom den tha to sigkrinis me to transalp.safos kai to v strom ine kalitero.to v-stro omos to sigkrinis me ti varadero.ap'avtes tis dio to varadero ine alitero s eola ektos apo dinami.ta suzuki ine ligo pio dinta panta.milo panta gia 1000res.exio aderfos mou to varadero 07 abs kai einai kai g@mo..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
[ΥΓ: το 700αρι τι λέει από κάλυψη σκέτο από την μαμά του.

:mellow:

Δεν το έχω στρώσει ακόμη (έχω παιδί βλέπεις και ο χρόνος μου είναι κάπως περιορισμένος), οπότε δεν το έχω τσεκάρει στα πολλά χιλιόμετρα, ακόμη. Το επόμενο καλοκαίρι, που σκέφτομαι για Αμστερνταμ, σίγουρα θα βάλω αυτήν την Givi. Τωρα, από φίλους που έχουν το 700άρι, ακούω ότι μέχρι τα 130 χ.α.ω. είναι μια χαρά η μαμίσια ζελατίνα και γενικά η κάλυψη είναι επαρκής, παρά το πιο μαζεμένο φέρινγκ, σε σχέση με το 650. Από κει και πάνω, όμως, χρειάζεται μια ψηλότερη ζελατίνα (αεροδυναμική πάντα και όχι ... τζαμαρία) για να ταξιδεύεις άνετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το έχω στρώσει ακόμη (έχω παιδί βλέπεις και ο χρόνος μου είναι κάπως περιορισμένος), οπότε δεν το έχω τσεκάρει στα πολλά χιλιόμετρα, ακόμη. Το επόμενο καλοκαίρι, που σκέφτομαι για Αμστερνταμ, σίγουρα θα βάλω αυτήν την Givi. Τωρα, από φίλους που έχουν το 700άρι, ακούω ότι μέχρι τα 130 χ.α.ω. είναι μια χαρά η μαμίσια ζελατίνα και γενικά η κάλυψη είναι επαρκής, παρά το πιο μαζεμένο φέρινγκ, σε σχέση με το 650. Από κει και πάνω, όμως, χρειάζεται μια ψηλότερη ζελατίνα (αεροδυναμική πάντα και όχι ... τζαμαρία) για να ταξιδεύεις άνετα.

ωραια.για απαντα τωρα και σε αυτο που ρωταει το παληκαρι.

Νομίζω ότι απάντησα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α!!!kris,γραφε σε παρακαλω κανονικα και οχι greekenglish γιατι τα ματια μας πεταχτηκαν εξω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α γεια σου. Κι εγώ στην δεύτερη θέση το έχω με 1.73 που είμαι. Σε μία λίγο μακρινή βόλτα όταν το πήρα ένιωσα λίγο άβολα, και όταν επέστρεψα σπίτι, έφτιαξα την ζελατίνα στην 2η θέση. Από τότε έτσι είμαι μια χαρά :D

Δευτερη θεση κι απο εμενα.Πιστευω οτι ειναι η χρυση τομη,εκτος κι αν εισαι πολυ ψηλος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι.Κατω κατω ειναι κανονικα.Ριξε μια ματια στις τρυπες και θα το δεις.Αν ειναι κατω κατω και εισαι γυρω στο 1,75 ανεβασε τη μια.Ειναι πολυ ευκολο.Ενα σταυροκατσαβιδο κι ενα alen. ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή από την μαμίσια θέση ανεβάζω τη ζελατίνα μια θέση πάνω;

Ναι εκεί στο 1.75 είμαι ...... τρομάρα μου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δηλαδή από την μαμίσια θέση ανεβάζω τη ζελατίνα μια θέση πάνω;

Ναι εκεί στο 1.75 είμαι ...... τρομάρα μου :P

Φίλοι μου τροχοσυντροφοι το έχετε προσέγγιση πολύ καλά το θέμα, μονό κάτι να πω ότι όταν ρυθμιστή η ζελατίνα της μαμάς στην δεύτερη θέση τότε όλος ο αέρας πηγαίνεις στήθος(για άτομα με 1,70-1,750 και εάν είναι χειμώνας θα ξεπαγιάσουμε νομίζω, βεβαία το θετικό είναι ότι δεν έχεις καθόλου στροβιλισμούς στο κράνος.

Έχει κανένας καμιά ένσταση ως προς τα παραπάνω, μπορεί να κάνω και λάθος.

:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά είχα τα V-Strom 650 & 1.000 κάνοντας περίπου 25.000 χλμ μαζί τους.

Νωρίτερα είχα το ΤΑ 650 για ~ 6.000 χλμ.

Το ύψος μου (1.85) φυσικά δεν άλλαξε κι η εμπειρία μου λέει το εξής:

Ο φίλος που αναφέρει παραπάνω ότι με το ΤΑ τερματίζεις εκεί που το Στρομ ταξιδεύει έχει δίκιο. Με το ΤΑ πηγαίνεις 130-140 και ΕΧΕΙΣ στροβιλισμούς ενώ με το Στρομ (650) πας +20-30 χλμ και ΔΕΝ έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Οκ, πρέπει να είσαι λίγο σκυφτός αλλά με αυτό το μηχανάκι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα ακόμα και να ξαπλώσεις πάνω στο ρεζερβουάρ.

Με το ΤΑ δεν είχα την αίσθηση ότι μπορούσα να το κάνω, σαν να μην ήταν (που δεν ήταν βέβαια) φτιαγμένο για τέτοια οδήγηση.

Να σημειώσω ότι είχα σε όλα την μαμίσια ζελατίνα στην χαμηλή της θέση ακριβώς διότι διαορετικά έτρεμε στις ψηλές ταχύτητες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν βγενει ακρη απο οτι καταλαβενω με αυτο το θεμα , εγω αυτο που καταλαβα εχοντας ακομα την μαμισια ζελατινα ειναι οτι στην τριτη θεση και 3 ποντους ακομα ισως να ειναι ολλα οκ , εχω 1,87 υψος . σημαντικο ρολο πεζει το κρανος με μια δοκιμη που εκανα εντελος διαφορετικα δεδομενα οσον αφορα τους θορυβους οταν το κρανος δεν μπαζει.

θελω παντος να δοκιμασω και τη βαση που δινει κλιση στη ζελατινα ισως να δινει πιο ομαλη ροι στον αερα γιατι με την υπαρχουσα κατασταση νιοθω το v strom φολα μετα τα 130 αλλο να σε βρισκει αερας και αλλο να σε ταραζει στη σφαλιαρα . μηπως τελικα η ψιλη της suzuki με το φρυδακι ειναι η καλυτερη λυση ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι 1,86 εχω τι ζελατινα στη 2η θεση και δεν εχω κανενα προβλημα απο τον αερα στο στηθος και στο κεφαλη μου ελα ομως που το χειμωνιατικο μπουφαν που εχω ειναι αρκετα φαρδη και φουσκωνει απο κατω αρκετα ενοχλητικα ιδιως ανοιξη και φθινοπωρο που δεν εχω την εσωτερικη επενδηση απο μεσα :what: :what: :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα