Jump to content
Sign in to follow this  
azyx

Στροφιλικια θεσσαλονικη που εχει?

Recommended Posts

Μιλαω για δρομο... οπως απο πλατανακια στο πανοραμα μεχρι κεραιες χορτιατη, δευτερο ποδι χαλκιδικη κτλπ!

Μιλαω για δρομο... οπως απο πλατανακια στο πανοραμα μεχρι κεραιες χορτιατη, δευτερο ποδι χαλκιδικη κτλπ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

..Καλυτερα να μην πολυσκεφτεσαι, αυτο που σκεφτομαι οτι σκεφτεσαι!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο πανοραμα και πανω ειναι σκατοδρομος δεν κανει παρα μονο για πατιναζ , λιγο φτιαχνει μετα τον αγιο βασειλιο αλλα και παλι θελει προσοχη μεγαλη

χολομοντα χαλκιδηκης εχει εξαιρετικο δρομο με στροφες , και γενικα δευτερο ποδι αλλα με πολλες κακοτεχνιες !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ναι: Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών! Το φυσικό περιβάλλον της μηχανής σου!! ;)

B) +10000000000000 B)

Θα συμφωνησω.Κανεις φιλε 70χλμ και πινεις καφεδακι,και λυσσας ΜΕΣΑ οσο θελεις με ΑΣΦΑΛΕΙΑ. <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστόοοοοοοοοοοοοο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
απο πανοραμα και πανω ειναι σκατοδρομος δεν κανει παρα μονο για πατιναζ , λιγο φτιαχνει μετα τον αγιο βασειλιο αλλα και παλι θελει προσοχη μεγαλη

χολομοντα χαλκιδηκης εχει εξαιρετικο δρομο με στροφες , και γενικα δευτερο ποδι αλλα με πολλες κακοτεχνιες !!

:_thumbsup:

Να αποφυγεις σαν τρελος το πανραμα και την ανηφορα αποΑγ.Βασίλειο για πανόραμα. Είναι χιονοπίστες. Και γενικα δημόσιους δρόμους. Πάνε στην πίστα για ενα τεστ ντραιβ ικανοτητων

Ασχετα με ολα τα παραπάνω να ξες ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ πΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 100% ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ. Δενυπάρχουν μονο επικύνδινοι δρόμοι αλλα και επικυνδινα μυαλα

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα θες να στριψεις πραγματικα μπες πιστα... και εγω πριν μπω πιστα ελεγα οτι στριβω αλλα @@ εξω απλα κινδυνευεις ουτε μπορεις να στριψεις στο οριο

και ουτε κονδρες λεει σε στροφες σε δημοσιους δρομους

να φυγεις σε κανα γκρεμο δε λεει

φιλικα στα λεω ολα αυτα

δε στο παιζω αγιος και εγω κανω πολλες μαλακιες στο δρομο

αλλα ποτε σε στροφες με χαλια ασφαλτο και γκρεμους απο κατω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αμα θες να στριψεις πραγματικα μπες πιστα... και εγω πριν μπω πιστα ελεγα οτι στριβω αλλα @@ εξω απλα κινδυνευεις ουτε μπορεις να στριψεις στο οριο

και ουτε κονδρες λεει σε στροφες σε δημοσιους δρομους

να φυγεις σε κανα γκρεμο δε λεει

φιλικα στα λεω ολα αυτα

δε στο παιζω αγιος και εγω κανω πολλες μαλακιες στο δρομο

αλλα ποτε σε στροφες με χαλια ασφαλτο και γκρεμους απο κατω

Να μιλησω? Αντε να μην μιλησω τωρα!!! χαχαχαχαχα :P :P :P

Υ.Γ Συμφωνω με τον φίλο μου τον αρχικαγκουρα !!1 ΟΥΠΣ!!!! :lipssealed: :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νεε μου,εκτος απο την πιστα των Σερρων,ο δρομος προς Ταξιαρχη κεντρικη Χαλκιδικη.Ειναι καλη η ασφαλτος αλλα σφικτη η διαδρομη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OK:)

thank u all!

με βοηθησατε πολυ!

Πολυ καλος πραγματι! Απο αρναια μεχρι στρατονι! Και απο στρατονι προς ολυμπιαδα ειναι απιστευτος μεσα στην φυση και καλη ασφαλτο!

Νεε μου,εκτος απο την πιστα των Σερρων,ο δρομος προς Ταξιαρχη κεντρικη Χαλκιδικη.Ειναι καλη η ασφαλτος αλλα σφικτη η διαδρομη.

Μιλαω για δρομο απο πλατανακια που βγαζει στις κεραιες μεσα απο το δασος... οχι από τον κεντρικο που περνανε τα αμαξια... το κακο ειναι οτι εχει κατολισθισεις:(

Ρωτησα για δρομο κα νανω τις βολτες μου... Οχι πιστα!

Σκεφτομαι για βολτουλα με στροφες!

Για κατι περισοτερο μπενω πιστα!

Συμφωνω!

:_thumbsup:

Να αποφυγεις σαν τρελος το πανραμα και την ανηφορα αποΑγ.Βασίλειο για πανόραμα. Είναι χιονοπίστες. Και γενικα δημόσιους δρόμους. Πάνε στην πίστα για ενα τεστ ντραιβ ικανοτητων

Ασχετα με ολα τα παραπάνω να ξες ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ πΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 100% ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ. Δενυπάρχουν μονο επικύνδινοι δρόμοι αλλα και επικυνδινα μυαλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα