Jump to content
Sign in to follow this  
pavlos79

2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM 650

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους! Έχω 1 v-strom DL650 και μόλις συμπλήρωσα τα 12.000 χλμ το πήγα για το προγραμματισμένο του σέρβις στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Suzuki.

Ερώτηση 1η: Το κόστος του σέρβις είναι 250 €. 160 για ανταλλακτικά (λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα και 4 μπουζί) και άλλα 90 € για την εργασία. Επειδή στα προηγούμενα 2 σέρβις είχα δώσει πολύ λιγότερα, τα 250 λίγο μου φάνηκαν. Τι λέτε, είναι πολλά, λίγα, κανονικά??

Ερώτηση 2η: Σκέφτομαι να πουλήσω τη μηχανή αλλά με το να ρίξουν την τιμή οι ‘μάγκες’ στου Σφακιανάκη, εμείς που την πληρώσαμε 8.000 € πριν 10 μήνες τον έχουμε πιει κανονικά.. Η μηχανή είναι μοντέλο 6ος/07, δεν έχει κλείσει δηλαδή ούτε χρόνο, από την αντιπροσωπεία της Suzuki, έχει ακόμα 13 μήνες εγγύηση, φοράει μπαγκαζιέρα, συναγερμό, χούφτες και κάγκελα τα χαμηλά.. προσπαθώ να την δώσω 6.000 € αλλά δεν βλέπω φως και μου φαίνεται ότι θα πρέπει να ρίξω και άλλο την τιμή.. 2.000 € κάτω σε 10 μήνες, μεταπώληση για κλάματα! Και το κερασάκι… ξέρετε πόσο μου την κρατάει η ίδια αντιπροσωπεία που την αγόρασα?? 4.600€ …….ξεφτίλα :ranting3: ! καλύτερα να πάω να την φουντάρω! Τι τιμή πιστεύετε θα βρώ να την δώσω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε μου εγω για το ίδο σέρβις στις 12.000 χλμ έδωσα 140 ευρώ!

Άλλαξε συνεργείο!

Όσο για την τιμή μεταπώλησης,οντως έχει πέσει!

Ψαξε να την δώσεις σε ιδιώτη και οχι σε έμπορο!

Πιστεύω πως μπορείς να την δώσεις 5.500 με 5.800 ευρω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πω πω ρε φιλε..να θες να αλλαξεις μηχανη σε 10 μηνες κ να στην κρατανε κομματι ψωμι.καρχαριες του ευρω οι κεραταδες...σε ιδιωτη θα παει καλυτερα..

γιατι αν επιτρεπεται να αλλαξεις??δεν σου κατσε τελικα το υφος της?

απο ποιο μερος εισαι αν επιτρεπεται??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

140 € μόνο Snatch?σε εξουσιοδοτημένο service Suzuki την πήγες ή απέξω? εγώ την πάω σε εξουσιοδοτημένο λόγω εγγύησης, και απ’ ότι είδα η αντιπροσωπεία χρεώνει το service των 12.000 χλμ 83€, μόνο την εργασία. Αυτός πήρε 90 γιατί έκανε και κάτι έξτρα ρυθμίσεις-μετρήσεις.. από αναλώσιμα (λάδια φίλτρα κλπ) σου άλλαξε όλα αυτά που σου πα και εγώ? Τι να πώ, τόση διαφορά..

Γιώργο πατρίδα είμαστε, Ηράκλειο εγώ! Όπως το είπες, δε μου έκατσε το ύφος! Καλή χρυσή μηχανή, δε λέω, προβλήματα δεν έχει βγάλει,ταξίδια καλά,γκάζι αρκέτό αλλά θέλω κάτι πιο ελαφρύ, πιο ευκίνητο…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
140 € μόνο Snatch?σε εξουσιοδοτημένο service Suzuki την πήγες ή απέξω? εγώ την πάω σε εξουσιοδοτημένο λόγω εγγύησης, και απ’ ότι είδα η αντιπροσωπεία χρεώνει το service των 12.000 χλμ 83€, μόνο την εργασία. Αυτός πήρε 90 γιατί έκανε και κάτι έξτρα ρυθμίσεις-μετρήσεις.. από αναλώσιμα (λάδια φίλτρα κλπ) σου άλλαξε όλα αυτά που σου πα και εγώ? Τι να πώ, τόση διαφορά..

Γιώργο πατρίδα είμαστε, Ηράκλειο εγώ! Όπως το είπες, δε μου έκατσε το ύφος! Καλή χρυσή μηχανή, δε λέω, προβλήματα δεν έχει βγάλει,ταξίδια καλά,γκάζι αρκέτό αλλά θέλω κάτι πιο ελαφρύ, πιο ευκίνητο…

Ναι φίλε μου σε εξουσιοδοτημένο την πήγα!

Κι εγώ έχω την εγγύηση.

Έκανα όλο το τυπικό 12αρι σέρβις

-Λάδια

-Φίλτρο λαδιού

-Φίλτρο αέρος

-4 μπουζί

-Έλεγχος throttle valve sync

-Έλεγχος και τέντωμα αλυσίδας

-Γένικος έλεγχος και σφιξίματα!

Τα εργατικά ηταν 70 ευρώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια τα ''εξουσιοδοτιμενα σκιζουν ... μακρια, το μηχανακι δεν ειναι και κανα ευρωπαικο να το φοβαστε, γαμω και την εγγυηση, μακρια γιατι αυτα περι εγυησεως ειναι ενα τρυπακι για να σας μαδανε..ιμαρτον 250 ευρω το σερβις τον 12.000 χιλιομετρον... δηλαδη στα 40.000 χιλιομετρα ποσα θα θελουν αν θελει και φρενα 500 ευρω? ρε ουστ και μακρια τιν εχουν δει γιατροι δεν καταλαβα ουτε μισης ωρας δουλεια δεν ηταν αυτη και παρεπιπτοντος εχουν και κερδος απο τα αναλωσιμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλημέρα σε όλους! Έχω 1 v-strom DL650 και μόλις συμπλήρωσα τα 12.000 χλμ το πήγα για το προγραμματισμένο του σέρβις στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Suzuki.

Ερώτηση 1η: Το κόστος του σέρβις είναι 250 ?. 160 για ανταλλακτικά (λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα και 4 μπουζί) και άλλα 90 ? για την εργασία. Επειδή στα προηγούμενα 2 σέρβις είχα δώσει πολύ λιγότερα, τα 250 λίγο μου φάνηκαν. Τι λέτε, είναι πολλά, λίγα, κανονικά??

Ερώτηση 2η: Σκέφτομαι να πουλήσω τη μηχανή αλλά με το να ρίξουν την τιμή οι ʽμάγκεςʼ στου Σφακιανάκη, εμείς που την πληρώσαμε 8.000 ? πριν 10 μήνες τον έχουμε πιει κανονικά.. Η μηχανή είναι μοντέλο 6ος/07, δεν έχει κλείσει δηλαδή ούτε χρόνο, από την αντιπροσωπεία της Suzuki, έχει ακόμα 13 μήνες εγγύηση, φοράει μπαγκαζιέρα, συναγερμό, χούφτες και κάγκελα τα χαμηλά.. προσπαθώ να την δώσω 6.000 ? αλλά δεν βλέπω φως και μου φαίνεται ότι θα πρέπει να ρίξω και άλλο την τιμή.. 2.000 ? κάτω σε 10 μήνες, μεταπώληση για κλάματα! Και το κερασάκι? ξέρετε πόσο μου την κρατάει η ίδια αντιπροσωπεία που την αγόρασα?? 4.600? ??.ξεφτίλα :ranting3: ! καλύτερα να πάω να την φουντάρω! Τι τιμή πιστεύετε θα βρώ να την δώσω?

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 18000ΚΜ ΣΤΑ 12000 ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΜΑ .ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 50 ΕΥΡΟ ΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΜΠΟΥΖΙ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΤΣΟ.

ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5500 ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ.!!!

:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον DPF

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηση 1η: Το κόστος του σέρβις είναι 250 ?. 160 για ανταλλακτικά (λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα και 4 μπουζί) και άλλα 90 ? για την εργασία. Επειδή στα προηγούμενα 2 σέρβις είχα δώσει πολύ λιγότερα, τα 250 λίγο μου φάνηκαν. Τι λέτε, είναι πολλά, λίγα, κανονικά??

Ερώτηση 2η: Σκέφτομαι να πουλήσω τη μηχανή αλλά με το να ρίξουν την τιμή οι ʽμάγκεςʼ στου Σφακιανάκη, εμείς που την πληρώσαμε 8.000 ? πριν 10 μήνες τον έχουμε πιει κανονικά.. Η μηχανή είναι μοντέλο 6ος/07, δεν έχει κλείσει δηλαδή ούτε χρόνο, από την αντιπροσωπεία της Suzuki, έχει ακόμα 13 μήνες εγγύηση, φοράει μπαγκαζιέρα, συναγερμό, χούφτες και κάγκελα τα χαμηλά.. προσπαθώ να την δώσω 6.000 ? αλλά δεν βλέπω φως και μου φαίνεται ότι θα πρέπει να ρίξω και άλλο την τιμή.. 2.000 ? κάτω σε 10 μήνες, μεταπώληση για κλάματα! Και το κερασάκι… ξέρετε πόσο μου την κρατάει η ίδια αντιπροσωπεία που την αγόρασα?? 4.600? …….ξεφτίλα :ranting3: ! καλύτερα να πάω να την φουντάρω! Τι τιμή πιστεύετε θα βρώ να την δώσω?

καλή τιμη για το σερβις αν στο εκαναν καλιγραμμες καλλονες με σκανδαλωδη εσωρουχα ΜΟΝΟ και κατι εξτρα μετα.

Η τιμή του σφακιανακη (7200) για καινουργιο στρωμα ειναι για γυμνη μηχανη οποτε δε χανεις τοσα οσα νομιζεις. Σιγουρα μας εσκισε στην μεταπωληση βεβαια.

Εγω ειχα ρωτησει για ανταλλαγη για ενα φειζερ 1000 και μου το επαιρνε ο γιαμαχας 5500 ή 5000 και δωροεπιταγη 1000? (οχι εκπτωση δωρεαν πραγματα)

Το σύνολο των εξτρα που αναφερεις ειναι περιπου 700 οποτε δε συμφερει όντως για καποιοννα δωσει 6000.

καπου αναμεσα στα 5500-6000 θα τη δωσεις.

Εγω όταν εμαθα ότι ο σφιακ εριξε τις τιμες (για να σκοτωσει τους παραεισαγωγεις) αποφασισα να ΜΗ τη δωσω. Ειναι κριμα να χασεις τόσα χρηματα.

Σε κανα 2 χρονια ισως αλλα τωρα αποκλειεται.

Αν εχεις αποφασισει να τη δωσεις κανε υπομονη. Ολο και καποιος θα βρεθει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι οτι τα εξουδιοδοτημενα βαρανε στις τιμες,το ιδιο εγινε και με εσενα.

Γιατι να το πουλησεις το μοτορι σου? δεν σε ''φτιαχνει'' πια? το δικο μου εχει διανυσει πανω απο 50000 km με μοναδικο foul μια χαλασμενη τρομπα βενζινης που χτυπησε πιθανοτατα απο κακης ποιοτητας βενζινη,κατα τα αλλα αν δεν θελεις απολυτους χρονους και το ζητουμενο σου ειναι η ανεση δεν θα βρεις σε αυτα τα χρηματα κατι καλυτερο.

Τροποποιήθηκε από τον andrewts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
4 μπουζί?! :huh:

Ναι φίλε, από το Κ7 και μετά την έκαναν twin spark (δύο μπουζί ανά κύλινδρο δηλαδή :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
4 μπουζί?! :huh:

2 ανά κύλινδρο ;)

Ρε Λευτέρη αφού έχουμε ίδιο μοτόρι γιατί είσαι ποιο γρήγορος? :huh:

:lol:

Τροποποιήθηκε από τον Drakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε Λευτέρη αφού έχουμε ίδιο μοτόρι γιατί είσαι ποιο γρήγορος? :huh:

:lol:

Γιατί είμαι τρελός χεράς ρε κουλάδιιιιιιι :D :P

Το ξεφτιλίσαμε... τέλος spam... :whistling::_innocent:

Τροποποιήθηκε από τον ltheo2000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάλι καλα που δεν ισχύει το ίδιο για το σιμπιάρ μου γιατί αν ήταν να αλλάζω 8 μπουζί.... κλάφτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πάλι καλα που δεν ισχύει το ίδιο για το σιμπιάρ μου γιατί αν ήταν να αλλάζω 8 μπουζί.... κλάφτα

Βασικά είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Το δικό μου μάνιουαλ τουλάχιστον έχει οδηγίες για το πως να αλλάξεις μπουζί. Που σημαίνει ότι από την στιγμή που ο ίδιος ο κατασκευαστής σου δίνει τέτοιες οδηγίες άρα αν το κάνεις μόνος σου δεν χαλάς την εγγύηση. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μωρε και το δικό μου μανιουαλ λεει πως να τα αλλάξεις τα ρημάδια, ασχετο με το αν θα χρειαστεί να λύσεις την μιση μηχανη <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Το δικό μου μάνιουαλ τουλάχιστον έχει οδηγίες για το πως να αλλάξεις μπουζί. Που σημαίνει ότι από την στιγμή που ο ίδιος ο κατασκευαστής σου δίνει τέτοιες οδηγίες άρα αν το κάνεις μόνος σου δεν χαλάς την εγγύηση. :_thumbsup:

Μα ούτως ή άλλως ποιός θα πάρει χαμπάρι ότι άλλαξες τα μπουζί μόνος σου? Εγώ προσωπικά από τότε που έληξε η εγγύηση κάνω μόνος μου σέρβις και με τα λεφτά που γλυτώνω εργατικά βάζω καλύτερα αναλώσιμα πάνω... πχ λάδια φουλ συνθετικά 12 ευρώ το λίτρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα ούτως ή άλλως ποιός θα πάρει χαμπάρι ότι άλλαξες τα μπουζί μόνος σου? Εγώ προσωπικά από τότε που έληξε η εγγύηση κάνω μόνος μου σέρβις και με τα λεφτά που γλυτώνω εργατικά βάζω καλύτερα αναλώσιμα πάνω... πχ λάδια φουλ συνθετικά 12 ευρώ το λίτρο.

Συμβουλή, μην βάζεις φουλ συνθετικά... Δεν είναι για τον δικό μας κυνιτήρα. Άλλωστε η ίδια η Σουζούκι σου λέει για ήμισυνθετικό ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιώργο εχεις δοκιμασει να βαλεος μπουζι στον πίσω κύλινδρο?

αστο καλύτερα ρε φιλε... :lol: ξηλώνεις τη μιση ρημάδα για να φτασεις να τα δεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ερώτηση 2η: Σκέφτομαι να πουλήσω τη μηχανή αλλά με το να ρίξουν την τιμή οι ʽμάγκεςʼ στου Σφακιανάκη, εμείς που την πληρώσαμε 8.000 ? πριν 10 μήνες τον έχουμε πιει κανονικά.. Η μηχανή είναι μοντέλο 6ος/07, δεν έχει κλείσει δηλαδή ούτε χρόνο, από την αντιπροσωπεία της Suzuki, έχει ακόμα 13 μήνες εγγύηση, φοράει μπαγκαζιέρα, συναγερμό, χούφτες και κάγκελα τα χαμηλά.. προσπαθώ να την δώσω 6.000 ? αλλά δεν βλέπω φως και μου φαίνεται ότι θα πρέπει να ρίξω και άλλο την τιμή.. 2.000 ? κάτω σε 10 μήνες, μεταπώληση για κλάματα! Και το κερασάκι… ξέρετε πόσο μου την κρατάει η ίδια αντιπροσωπεία που την αγόρασα?? 4.600? …….ξεφτίλα :ranting3: ! καλύτερα να πάω να την φουντάρω! Τι τιμή πιστεύετε θα βρώ να την δώσω?

Αυτοι ειναι μεγαλοι αλητες. Ακου 4600 ουτε ενος ετους μηχανη.

Κρατη τη φιλε. Και σε ιδιωτη να τη δωσεις παλι θα χασεις πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα