porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Καλημέρα σε όλους, το καλοκαίρι, εγω και άλλοι δυο φίλοι σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε Βέλγιο με τις μηχανές μας..η αρχική ιδέα είναι να περάσουμε από Ιταλία - Ελβετία - Γαλλία για να φτάσουμε εκεί..Η διαδρομή, σκεφτόμαστε, να περνάει από Ανκόνα-Μιλάνο-Βέρνη(Ελβετία)-Nancy(Γαλλία) πριν τον τελικό προορισμό. Θα θέλαμε να ξέρουμε αν υπάρχουν προτάσεις για ξενοδοχεία-διαμονή γενικότερα, εναλλακτικές διαδρομές (είμαστε υπέρ των όμορφων φυσικών τοπίων ) -περάσματα, Ή ίσως και πράγματα που θα πρέπει να αποφύγουμε..Κανείς μας δεν έχει ταξιδέψει ξανά εξωτερικό οδικώς, επομένως οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motoriders Club 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Ισως βρεις καποιες πληροφοριες που σε ενδιαφερουν στο ταξίδι που ειχα κανει το 2005. Γενικες πληροφοριες για τις χωρες μπορεις να βρεις εδώ Γενικα υπαρχουν αλυσιδες ξενοδοχειων για ολες τις τσεπες. Απλα να προσεξεις λιγο τα ωραρια για να μην μεινεις ξεκρεμαστος. Στο Βελγιο υπαρχει ενας συμπαθητικος ξενώνας νεότητας στο κεντρο (κοντα στο ιστορικο κεντρο) με δυνατοτητα παρκινγκ για τις μοτοσικλετες. Ειναι καθαρο και καινουργιο. Για περισσοτερες πληροφοριες μην διστασεις να επικοινωνησεις μαζι μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Τι τρέχει λαγέ ?!?!?! Μπράβο σας παιδιά! Γ@μ@τη βόλτα πρέπει να είναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 ....πολυ ομορφα σχεδια και ταξιδαρα με τα ολα της !!! σας ευχομαι να εκπληρώσετε αυτης σας την επιθυμία και να μας ταξιδευσετε με τις φωτογραφίες σας οταν γυρισετε!! ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 Πρέπει να είναι εκπληκτικό ταξίδι. Περιμένουμε νέα και βέβαια φωτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Σας ευχαριστούμε όλους για τις πληροφορίες και τις ευχες! :D Υποσχόμαστε για πλήρη περιγραφή, με κείμενο, εικόνες, ίσως και video από το οδοιπορικό. Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για 28 Ιουνίου - 15 Ιουλιου, όταν γυρίσουμε με το καλό θα τα ανεβάσουμε όλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eroden 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 ελπίζω να ξέρει κανέις σασ ιταλικά και γαλλικά διότι λίγοι μιλάνε Αγγλικά και να ξέρουν δεν θα σου απαντήσουν. Καλού κακού έχετε και κάνα λεξικό μαζί. Προσωπικά είχα κάνει ένα παρόμοιο ταξίδι πολύ μικρή για να σας δώσω πλήρεις λεπτομέρειες και αυτό με αμάξι. Ευελπιστώ κάμια στιγμή να το κάνω και με μηχανή. Απο τα ωραιότερα μέρη είναι Λίμνη Κόμο, αν μπορέσετε να περάσετε αξίζει όλα τα λεφτά, και απο Γαλλία την cote d'azur. Kαλό σας ταξίδι και να περάσετε υπέροχα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 bravo σκεψου και την ολανδια που ειναι κοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 bravo σκεψου και την ολανδια που ειναι κοντα Υπαρχει πλάνο για 3ημερη παραμονή μετά το Βελγιο ;) ..Όντως αυτό ξέχασα να το αναφέρω!! Στο Βέλγιο θα μείνουμε 4 ημέρες λόγω ενός φεστιβάλ (3-6 Ιουλίου) και μετά θα ανηφορίσουμε :D ελπίζω να ξέρει κανέις σασ ιταλικά και γαλλικά διότι λίγοι μιλάνε Αγγλικά και να ξέρουν δεν θα σου απαντήσουν. Καλού κακού έχετε και κάνα λεξικό μαζί. Προσωπικά είχα κάνει ένα παρόμοιο ταξίδι πολύ μικρή για να σας δώσω πλήρεις λεπτομέρειες και αυτό με αμάξι. Ευελπιστώ κάμια στιγμή να το κάνω και με μηχανή. Απο τα ωραιότερα μέρη είναι Λίμνη Κόμο, αν μπορέσετε να περάσετε αξίζει όλα τα λεφτά, και απο Γαλλία την cote d'azur. Kαλό σας ταξίδι και να περάσετε υπέροχα!!!! Με Ιταλικά,Αγγλικά είμαστε ΟΚ..στα Γαλλικά χωλαίνουμε λιγάκι (..δεν ξέρουμε ούτε το όνομα μας ένα πράγμα :D ) αλλά κάτι θα κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Υπαρχει πλάνο για 3ημερη παραμονή μετά το Βελγιο ;) ..Όντως αυτό ξέχασα να το αναφέρω!! Στο Βέλγιο θα μείνουμε 4 ημέρες λόγω ενός φεστιβάλ (3-6 Ιουλίου) και μετά θα ανηφορίσουμε :D Ε, οχι και ενός φεστιβάλ... Τρίτη μέρα οι sigur ros θα παίξουν support στους radiohead... Αυτό δεν είναι ένα φεστιβάλ... είναι Το φεστιβάλ.... Καλά χιλιόμετρα και καλά να περάσετε... photos όχι μόνο από την διαδρομή αλλά και από τις συναυλίες... Τα λέμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 Ε, οχι και ενός φεστιβάλ... Τρίτη μέρα οι sigur ros θα παίξουν support στους radiohead... Αυτό δεν είναι ένα φεστιβάλ... είναι Το φεστιβάλ.... Καλά χιλιόμετρα και καλά να περάσετε... photos όχι μόνο από την διαδρομή αλλά και από τις συναυλίες... Τα λέμε... Χαίρομαι που εκτός από τους μηχανόφιλους συμμετέχουν και οι μουσικόφιλοι σε αυτό το post :D Στα ονόματα έπεσες διάνα, περιμένουμε να τους δούμε και τους 2 πως και πως (μεταξύ άλλων..)!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyridwn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2008 Eγω το εχω κάνει αυτο το ταξείδι πριν πολλα χρονια με αμάξι βέβαια και πήγα ιταλία περασα Αλπεις μπήκα ελβετία Γαλλία,Γερμανία και σταμάτησα στο Λουξεμβούργο,δε νομίζω να συναντισης πρόβλημα ως προς τη γλωσσα θα τα καταφέρης αν και να σου πω την αλήθεια και είμαι σίγουρος γι αυτό πως όπου και αν πας θα βρης Ελληνες!!καλό ταξείδι να έχετε και να περάσετε όμορφα :). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Καλησπέρα σε όλους και πάλι, επειδή ξεκίνησαν ήδη οι μεταξύ μας αψιμαχίες (μακάρι να τσακωνόμαστε πάντα για τέτοια ) για τις πόλεις διαμονής, ήθελα να ρωτήσω αν κανένας γνωρίζει ποιά από τις δύο παρακάτω Ελβετικές πόλεις είναι προτιμητέα και αν είναι δυνατόν με μια μικρή τεκμηρίωση: Interlaken Η Βέρνη;; Η ψήφος σας θα ληφθεί σοβαρά υπόψην ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Καλημέρα σε όλους, το καλοκαίρι, εγω και άλλοι δυο φίλοι σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε Βέλγιο με τις μηχανές μας..η αρχική ιδέα είναι να περάσουμε από Ιταλία - Ελβετία - Γαλλία για να φτάσουμε εκεί..Η διαδρομή, σκεφτόμαστε, να περνάει από Ανκόνα-Μιλάνο-Βέρνη(Ελβετία)-Nancy(Γαλλία) πριν τον τελικό προορισμό. Θα θέλαμε να ξέρουμε αν υπάρχουν προτάσεις για ξενοδοχεία-διαμονή γενικότερα, εναλλακτικές διαδρομές (είμαστε υπέρ των όμορφων φυσικών τοπίων ) -περάσματα, Ή ίσως και πράγματα που θα πρέπει να αποφύγουμε..Κανείς μας δεν έχει ταξιδέψει ξανά εξωτερικό οδικώς, επομένως οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ! Αν παίζει διανυκτέρευση βόρεια Ιταλία, κοντά στο Μιλάνο, ψάξτε για ξενοδοχείο στο Brunate, πάνω απο το Como, όλα τα λεφτά. Συνιστώ το Locanda Milano 1873, πολύ καλό και φιλικό στους μοτοσυκλετιστές. Για διαδρομη μπες στο http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/g.../MaHomePage.htm Απο εκεί μπορείς να κλείσεις και ξενοδοχείο. Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές, πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν, για Interlaκen και Βερνη δεν γνωρίζω.... Εμείς μείναμε στη Λουκέρνη σε camping με bungalows (μικρά δωμάτια των τεσσάρων ατόμων με δύο κουκέτες, θυμίζει λίγο ΕΣ) μέσα στην πόλη, πολύ καθαρό και όμορφο, δίπλα στη λίμνη. Κόστος 50 φράνκα για δύο άτομα, δηλαδή γύρω στα 30euros. Η λουκέρνη από μόνη της είναι πολή όμορφη πόλη αλλά κάπως ακριβή: πληρώσαμε για ένα pint μπύρας 7 euros. Λουκέρνη by night, την περασμένη Τετάρτη (07/05/2008)... Τα λέμε... Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2008 από τον vasdekiss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veniamin z 750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Μπραβο ρε παιδια πρεπει να ειναι απιστευτη εμπειρια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Αλήθεια παιδιά με τι μηχανές θα ταξιδέψετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Αλήθεια παιδιά με τι μηχανές θα ταξιδέψετε; 1 MotoGuzzi Griso 1100, 1 Aprilia Caponord kai mia kainourgia (ftou ftou) BMW R1200GS Elpizoume na mhn xreiastoume skoini rymoulkhshs gia kanenan mas :lol: Αν παίζει διανυκτέρευση βόρεια Ιταλία, κοντά στο Μιλάνο, ψάξτε για ξενοδοχείο στο Brunate, πάνω απο το Como, όλα τα λεφτά. Συνιστώ το Locanda Milano 1873, πολύ καλό και φιλικό στους μοτοσυκλετιστές. Για διαδρομη μπες στο http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/g.../MaHomePage.htm Απο εκεί μπορείς να κλείσεις και ξενοδοχείο. Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές, πολύ ευχαριστημένος. Βρηκαμε στο Como, κλείσαμε ένα bungalow σε ένα camping που έχει εκεί.Ευχαριστούμε πολύ πάντως :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Λοιπόν, για Interlaκen και Βερνη δεν γνωρίζω.... Εμείς μείναμε στη Λουκέρνη σε camping με bungalows (μικρά δωμάτια των τεσσάρων ατόμων με δύο κουκέτες, θυμίζει λίγο ΕΣ) μέσα στην πόλη, πολύ καθαρό και όμορφο, δίπλα στη λίμνη. Κόστος 50 φράνκα για δύο άτομα, δηλαδή γύρω στα 30euros. Η λουκέρνη από μόνη της είναι πολή όμορφη πόλη αλλά κάπως ακριβή: πληρώσαμε για ένα pint μπύρας 7 euros. Λουκέρνη by night, την περασμένη Τετάρτη (07/05/2008)... Τα λέμε... Η πρόταση λήφθηκε υπ'όψην και είναι ήδη υπό συζήτηση..η φωτογραφία ( η οποία είναι σαν card postal ^_^ ) βοήθησε σε μεγάλο βαθμό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 ... 1 MotoGuzzi Griso 1100, 1 Aprilia Caponord kai mia kainourgia (ftou ftou) BMW R1200GS ... ...3 μοτοσυκλετες ...ομορφη παρεα!!!.... αναμενουμε μαχιμες φωτο! ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Λοιπόν, για Interlaκen και Βερνη δεν γνωρίζω.... Εμείς μείναμε στη Λουκέρνη σε camping με bungalows (μικρά δωμάτια των τεσσάρων ατόμων με δύο κουκέτες, θυμίζει λίγο ΕΣ) μέσα στην πόλη, πολύ καθαρό και όμορφο, δίπλα στη λίμνη. Κόστος 50 φράνκα για δύο άτομα, δηλαδή γύρω στα 30euros. Η λουκέρνη από μόνη της είναι πολή όμορφη πόλη αλλά κάπως ακριβή: πληρώσαμε για ένα pint μπύρας 7 euros. Λουκέρνη by night, την περασμένη Τετάρτη (07/05/2008)... Τα λέμε... Επειδή η πρόταση για Λουκέρνη κρίθηκε θετική, θα θέλαμε αν είναι ευκολο να μας δώσεις το όνομα από το camping που έμεινες, μηπως βρούμε και μεις κάνα bungalow εκεί :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Επειδή η πρόταση για Λουκέρνη κρίθηκε θετική, θα θέλαμε αν είναι ευκολο να μας δώσεις το όνομα από το camping που έμεινες, μηπως βρούμε και μεις κάνα bungalow εκεί :D Καλημέρα. Το camping λέγεται Lido (μπορεί να παραπέμπει σε cabaret αλλά δεν είναι). Είναι μέσα στην πόλη της Λουκέρνης δίπλα στη λίμνη. Να φανταστείς ότι όταν φεύγαμε, ζητήσαμε αυτοκόλλητα και δεν είχαν να μας δώσουν εκείνη τη στιγμή... κράτησαν τη διεύθυνση μας και μας έστειλαν 2χ4 αυτοκόλλητα με το ταχυδρομείο. Ο φάκελος γράφει: Camping und Caravanning Club Luzern Lidostrasse 19 CH 6006 LUZERN Θα τους βρεις εδώ. Τα dormitories φαίνονται εδώ. Αν και έκανα πρόσφατα το ταξίδι σας ζηλεύω... Ήθελα και εγώ να είμαι στο Wrechter festival να δω τους Sigur Ros... Το αστείο είναι ότι από τον Αύγουστο μετακομίζω στο Leuven (εκεί που γίνεται το φεστιβάλ) για να κάνω master.... αλλά δυστυχώς τα φράγκα δεν φτάνουν και για το festival... Γενικά ότι χρειαστείς πες μου και αν ξέρω θα χαρώ να απαντήσω.... Καλό δρόμο και καλά να περάσετε.... υ.γ: Το porcupineRabbit από που προέρχεται, αν επιτρέπεται η ερώτηση; (μου θυμίζει Porcupine Tree και Echo and the Bunnymen).... μπαντάρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα. Το camping λέγεται Lido (μπορεί να παραπέμπει σε cabaret αλλά δεν είναι). Είναι μέσα στην πόλη της Λουκέρνης δίπλα στη λίμνη. Να φανταστείς ότι όταν φεύγαμε, ζητήσαμε αυτοκόλλητα και δεν είχαν να μας δώσουν εκείνη τη στιγμή... κράτησαν τη διεύθυνση μας και μας έστειλαν 2χ4 αυτοκόλλητα με το ταχυδρομείο. Ο φάκελος γράφει: Camping und Caravanning Club Luzern Lidostrasse 19 CH 6006 LUZERN Θα τους βρεις εδώ. Τα dormitories φαίνονται εδώ. Αν και έκανα πρόσφατα το ταξίδι σας ζηλεύω... Ήθελα και εγώ να είμαι στο Wrechter festival να δω τους Sigur Ros... Το αστείο είναι ότι από τον Αύγουστο μετακομίζω στο Leuven (εκεί που γίνεται το φεστιβάλ) για να κάνω master.... αλλά δυστυχώς τα φράγκα δεν φτάνουν και για το festival... Γενικά ότι χρειαστείς πες μου και αν ξέρω θα χαρώ να απαντήσω.... Καλό δρόμο και καλά να περάσετε.... υ.γ: Το porcupineRabbit από που προέρχεται, αν επιτρέπεται η ερώτηση; (μου θυμίζει Porcupine Tree και Echo and the Bunnymen).... μπαντάρες Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Έχεις ιδέα αν εκτός της Brigge και Βρυξελλών, υπάρχει καμιά άλλη πόλη που αξίζει να επισκεφτούμε στο Βέλγιο;; Η αλήθεια είναι ότι τα 2 βασικά κίνητρα για το φεστιβάλ είναι Sigur Ros και Radiohead ;) Εσύ μάλλον θα προλάβεις το επόμενο! Όσο για το όνομα, το πρώτο σκέλος το βρήκες, τους λατρεύω το δεύτερο σκέλος οφείλεται στο επώνυμο μου ^_^ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2008 από τον porcupineRabbit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Το σίγουρο είναι ότι θα δοκιμάσετε πολλές μπύρες και θα φάτε πολλές σοκολάτες... Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ για να βρεις που είναι τα κάστρα, τα μουσεία και αν παίζει και τίποτα άλλο από εκδηλώσεις τις μέρες που θα είσαστε πάνω... Γενικά και εγώ ακόμα ψάχνω τι παίζει στο Βέλγιο... Από εκεί και πέρα όλα είναι τριγύρω: Παρίσι και Άμστερνταμ μία ώρα με το τρένο... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2008 Κανένα νέο; Πήγατε; Γυρίσατε; Πώς περάσατε; Καμιά φωτογραφία; Οι Sigur Ros; Αν είστε ακόμα στο δρόμο σας εύχομαι καλή βόλτα και καλά να περάσετε... Τα λέμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες