Jump to content
Sign in to follow this  
xx1100

Ενα ...............

Recommended Posts

……Παλιό ρητό τον μότολατρων λέει ………..

Δεν με νοιάζει ο προορισμός φτάνει να υπάρχει δρόμος για να πάω.

Έτσι και εγώ ξύπνησα το πρωί και αφού ρύθμισα οοοοοοοολα τα ρολόγια του σπιτιού ήπια καφέ 2 πορτοκάλια ,παρκινγκ ,ξεκίνημα , φουλαρισμα, αττική οδό , και τελευταία στιγμή αποφασίζουμε που θα στρίψουμε , προς Λαμία ,η Πάτρα και ο τροχός της τύχης έβγαλε Πάτρα .

Η επόμενη απόφαση πάρθηκε στο Κιάτο, για να μην είμαι και πολύ ώρα εκτεθειμένος στην καρμανιόλα της Ε,Ο. Πατρών .

Ανάβαση μέχρι το αστεροσκοπείο κρυονεριου -ήταν κλειστό- και μετά Στυμφαλία.

Καλό ορεινό δυκτιο, απίθανη ομορφιά, 250 φωτογραφίες ,και το τέλος της βόλτας με βρίσκει με ξεκούραστα ματιά άδειο κεφάλι ψυχική ηρεμία και, με ένα χαμόγελο από αυτί σε αυτί.

:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

B) Πολυ καλος αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως την παλευεις και κανεις τοσο δρομο μονος σου :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....μπραβο φιλε με το χιλιομετροφαγο σου!...εγω σε καταλαβαινω παντως !

..... ομορφες φωτο! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέλειες φωτογραφίες! Στις μοναχικές διαδρομές νιώθεις όποιες σκέψεις σε ταλαιπωρούν να φεύγουν. Γυρνόντας πίσω νομίζεις τις άφησες κάπου στο βουνό....

Πάντα τέτοια :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
B) Πολυ καλος αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως την παλευεις και κανεις τοσο δρομο μονος σου :/

Πως την παλεύω μονός μου?

Το είχα σκεφτεί παλιά και για πολύ καιρό και κατέληξα ότι είναι πόλοι η λόγοι.

Κατά αρχην δεν απορρίπτω την παρέα στης βόλτες εκτός ίσως από της πολύ πολεμικές που θεωρό ότι έχουν πολύ μεγάλο ρίσκο.

Δουλεύω 6 ημέρες την εβδομάδα πολλές ώρες και ξυπνάω πάντα στις 5,30 επίσης γιορτές , επετείους, Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά ,φωτά, Πάσχα , οπότε έχουμε μειον αυτές βάλε και τα Σάββατα οπότε μένει μια Κυριακή και αυτές όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να είναι και η 52 που έχει ο χρόνος.

Επίσης όλος ο οικογενειακός και φιλικός κύκλος μου δεν έχουν μοτο -είμαι ο ένας και μοναδικός - είτε είναι οικογενειάρχες και δεν έχουν η δεν θέλουν να έχουν λίγο χρόνο για ένα ατομικό κατά βάση χόμπι όπως είναι η μοτοσικλέτα.

Φυσικά είναι και θέμα χαρακτήρα είμαι ολίγον μοναχικός αλλά όχι σε μοναστηριακό επίπεδο.

Όλα αυτά με έχουν κάνει μοναχικό καβαλάρη τουλάχιστον στης περισσότερες βόλτες μου σε μερικές με συντροφεύει και η γυναικά μου αλλά όπως ίσως ξέρετε η γυναίκες δεν είναι και τόσο σκληροπυρηνικές σε λαχτάρα για βόλτα με μοτο και στις εκάστοτε συνθήκες βόλτας π.χ. βροχή, κρύο , καύσωνας .

Είναι και θέμα ρυθμού δέχομαι και είναι φυσικό σε μια μοτοβολτα με ετερόκλητα μηχανάκια να υπάρχει μια χαμηλή ταχύτητα για πόλους λογούς -και σωστά- αλλά έλα που εγώ έχω το βίτσιο ας πούμε την μια 250 την άλλη 50 την μια 4 ώρες οδηγήσει και την άλλη κάθε 50 μέτρα στάση για να απολαύσουμε την θεα.

Δεν μου αρέσει το πρόγραμμα στην βόλτα το ντε και καλά να πάμε εκεί αν το μάτι μου πάρει κάτι άλλο θα πάω πρώτα εκει και μετά βλέπουμε

Μια μοναχική βόλτα βοηθά το μυαλό να αδειάσει αλλά έχει και ένα ρίσκο ,από το να πάθεις μια αβαρια στην μηχανή μικρή η μεγάλη και να είσαι σε μέρος που δεν περνά ψυχή από ένα μικροατύχημα έως και σοβαρό καιναμην υπάρχει μια χείρα βοηθείας αλλά από την άλλη αυτό σε κάνει λίγο πιο προσεκτικό λίγο πιο,μετρημενο,και να μην υπερεκτιμάς της δυνάμεις σου και της μοτο φυσικά.

Εν κατακλείδι η μοτο είναι ένα μοναχικό σπορ θέλουμε δεν θέλουμε ακόμα και σε μια μοτο παρέα πάλι μονός είσαι όταν καβάλας η παρέα σμιγεί ξανά στην στάση που θα κάνεις ακόμα και συναναβατη να έχεις ακόμα και τότε πάλι μονός είσαι αφού δεν μπορείς τουλάχιστον εύκολα να μιλήσεις μαζί του θα τα πείτε στην στάση που θα κάνεις

Αλλά υπόσχομαι οτι σε μια βόλτα που θα κανονίσετε και θα είναι Κυριακή θα έρθω να σας γνωρίσω και από κοντά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονος και ερημος πολλες φορες ειναι οτι καλυτερο.ιδιαιτερα τις φορες που θες να πας βολτα και δεν ευκαιρει κανενας δικος σου να σε ακολουθησει..

ποσα βραδυα εχω βγει μονος στους δρομους της αθηνας ετσι για να ξεσκασω...και ειναι απιστευτα! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπράβο σου!!! :)

Ησουν και μόνος... :huh: ?

Εαν ναι...πες εντυπώσεις από μοναχικές διαδρομές? :yes:

Είναι άλλη φάση. Σορυ που επεμβαίνω αλλά κι εγώ είμαι πολλές φορές σε μοναχικές βόλτες. Κύριος του εαυτού σου. Γίνεσαι 1 με την μηχανή σου, κάνεις τον ρυθμό σου ότι θέλεις, δεν σε νοιάζει ούτε τι ώρα είναι, ούτε που θέλεις να πας. Σε νοιάζει να πηγαίνεις.....

Μπράβο αδερφέ. Πάμε γι άλλες ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ηθελα και εγω μια κυριακατικη βολτα...ομως ηρεμη χωρις τρεχαλες ελπιζω να βρεθουμε και να το κανουμε......να μαστε καλα. :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εν κατακλείδι η μοτο είναι ένα μοναχικό σπορ θέλουμε δεν θέλουμε ακόμα και σε μια μοτο παρέα πάλι μονός είσαι όταν καβάλας η παρέα σμιγεί ξανά στην στάση που θα κάνεις ακόμα και συναναβατη να έχεις ακόμα και τότε πάλι μονός είσαι αφού δεν μπορείς τουλάχιστον εύκολα να μιλήσεις μαζί του θα τα πείτε στην στάση που θα κάνεις

Αλλά υπόσχομαι οτι σε μια βόλτα που θα κανονίσετε και θα είναι Κυριακή θα έρθω να σας γνωρίσω και από κοντά.

B) Οποτε πας με παρεα να γλυτωσεις ολα τα ασχημα και εσυ και οι αλλοι της παρεας,ενω στην ουσια εισαι μονος σου.

Αποτελεσμα=ρισκο 0 ευχαριστηση 100% και αν μιλησουμε και για καλη παρεα????Ε τοτε ειναι ολα τα λεφτα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Οποτε πας με παρεα να γλυτωσεις ολα τα ασχημα και εσυ και οι αλλοι της παρεας,ενω στην ουσια εισαι μονος σου.

Αποτελεσμα=ρισκο 0 ευχαριστηση 100% και αν μιλησουμε και για καλη παρεα????Ε τοτε ειναι ολα τα λεφτα :D

Δεν θα διαφωνησω επι της ουσιας , φυσικα και αμα ειναι καλη η παρεα θα περασεις καλα και θα μηδενισης και το ρισκο, αλλα αν παιρνας καλα και με τον εαυτο σου και αυτο καλο ειναι .

Τελικα ειναι θεμα επιλογων της καθε στιγμης της καθε ωρας .

δρομος να υπαρχει και με καλη διαθεση και καλη καρδια ολα γινονται ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαράκι συγχαρητήρια , μιλάμε ότι δεν παίζεσαι με τίποτα .Εγώ σε πάω με χίλια.

Καλά κάνεις και εγώ τις περισσότερες εκδρομές μόνος.

Όμως δεν ξέρω αν το έκανες επίτηδες αλλά τις Photo με το αμπέλι πολύ τις γουστάρω.

Μάλιστα το συγκεκριμένο είναι πολύ special. Αν έχεις και κάπόιες άλλες σε παρακαλώ στείλε μου στο

arkastt@gmail.com.

Σε τσεκάρψ κάθε φορά που ανεβάζεις photo. Είναι καταπληκτικές. Σου έυχομαι πάνω απο όλα υγεία.

Και εφόσον υπάρχει αυτό να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα.

Καλά ταξίδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως την παλεύω μονός μου?

Το είχα σκεφτεί παλιά και για πολύ καιρό και κατέληξα ότι είναι πόλοι η λόγοι.

Κατά αρχην δεν απορρίπτω την παρέα στης βόλτες εκτός ίσως από της πολύ πολεμικές που θεωρό ότι έχουν πολύ μεγάλο ρίσκο.

Δουλεύω 6 ημέρες την εβδομάδα πολλές ώρες και ξυπνάω πάντα στις 5,30 επίσης γιορτές , επετείους, Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά ,φωτά, Πάσχα , οπότε έχουμε μειον αυτές βάλε και τα Σάββατα οπότε μένει μια Κυριακή και αυτές όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να είναι και η 52 που έχει ο χρόνος.

Επίσης όλος ο οικογενειακός και φιλικός κύκλος μου δεν έχουν μοτο -είμαι ο ένας και μοναδικός - είτε είναι οικογενειάρχες και δεν έχουν η δεν θέλουν να έχουν λίγο χρόνο για ένα ατομικό κατά βάση χόμπι όπως είναι η μοτοσικλέτα.

Φυσικά είναι και θέμα χαρακτήρα είμαι ολίγον μοναχικός αλλά όχι σε μοναστηριακό επίπεδο.

Όλα αυτά με έχουν κάνει μοναχικό καβαλάρη τουλάχιστον στης περισσότερες βόλτες μου σε μερικές με συντροφεύει και η γυναικά μου αλλά όπως ίσως ξέρετε η γυναίκες δεν είναι και τόσο σκληροπυρηνικές σε λαχτάρα για βόλτα με μοτο και στις εκάστοτε συνθήκες βόλτας π.χ. βροχή, κρύο , καύσωνας .

Είναι και θέμα ρυθμού δέχομαι και είναι φυσικό σε μια μοτοβολτα με ετερόκλητα μηχανάκια να υπάρχει μια χαμηλή ταχύτητα για πόλους λογούς -και σωστά- αλλά έλα που εγώ έχω το βίτσιο ας πούμε την μια 250 την άλλη 50 την μια 4 ώρες οδηγήσει και την άλλη κάθε 50 μέτρα στάση για να απολαύσουμε την θεα.

Δεν μου αρέσει το πρόγραμμα στην βόλτα το ντε και καλά να πάμε εκεί αν το μάτι μου πάρει κάτι άλλο θα πάω πρώτα εκει και μετά βλέπουμε

Μια μοναχική βόλτα βοηθά το μυαλό να αδειάσει αλλά έχει και ένα ρίσκο ,από το να πάθεις μια αβαρια στην μηχανή μικρή η μεγάλη και να είσαι σε μέρος που δεν περνά ψυχή από ένα μικροατύχημα έως και σοβαρό καιναμην υπάρχει μια χείρα βοηθείας αλλά από την άλλη αυτό σε κάνει λίγο πιο προσεκτικό λίγο πιο,μετρημενο,και να μην υπερεκτιμάς της δυνάμεις σου και της μοτο φυσικά.

Σωστός, εξήγησες με πολύ απλά λόγια κάτι που συμβαίνει σε πολλόυς από μας αλλά δεν το τολμάμε.

Τα μέρη που πήγες καταπληκτικά και αγαπημένα!

Εγώ πάντως έχω καταλήξει ότι η μοτοβόλτα είναι θέμα 2 μοτοσυντρόφων οι 3 είναι πολλοί, αλλά αυτό ίσως είναι θέμα συζήτησης σε ένα νέο topic !

Πάντα τέτοια :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φιλαράκι συγχαρητήρια , μιλάμε ότι δεν παίζεσαι με τίποτα .Εγώ σε πάω με χίλια.

Καλά κάνεις και εγώ τις περισσότερες εκδρομές μόνος.

Όμως δεν ξέρω αν το έκανες επίτηδες αλλά τις Photo με το αμπέλι πολύ τις γουστάρω.

Μάλιστα το συγκεκριμένο είναι πολύ special. Αν έχεις και κάπόιες άλλες σε παρακαλώ στείλε μου στο

arkastt@gmail.com.

Σε τσεκάρψ κάθε φορά που ανεβάζεις photo. Είναι καταπληκτικές. Σου έυχομαι πάνω απο όλα υγεία.

Και εφόσον υπάρχει αυτό να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα.

Καλά ταξίδια.

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια σου εστειλα μερικες και ναι πανω απο ολα υγεια ολα τα αλλα ερχονται μετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός, εξήγησες με πολύ απλά λόγια κάτι που συμβαίνει σε πολλόυς από μας αλλά δεν το τολμάμε.

Τα μέρη που πήγες καταπληκτικά και αγαπημένα!

Εγώ πάντως έχω καταλήξει ότι η μοτοβόλτα είναι θέμα 2 μοτοσυντρόφων οι 3 είναι πολλοί, αλλά αυτό ίσως είναι θέμα συζήτησης σε ένα νέο topic !

Πάντα τέτοια :D

Συμφωνο .

Ενα πραγμα εχω αποριψει εντελως τις πολυ μεγαλες βολτες σε ωρες και χιλιομετρα και με μεγαλη μοτοπαρεα,

;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μπράβο, οι φωτογραφίες σου είναι σα πίνακες του Bob Ross. Μάρεσουν πολύ. Ιδιαίτερα αυτές που περιέχουν και νερό είναι για εκτύπωση και κρέμασμα στο τοίχο για πόστερ. Πάντα τέτοια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τελικα ειναι θεμα επιλογων της καθε στιγμης της καθε ωρας .

δρομος να υπαρχει και με καλη διαθεση και καλη καρδια ολα γινονται ;)

:yes::yes::yes::yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα με εκανες και ζηλεψα την πανεμορφη βολτα σου

παντα τετοια!!!(οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες)

Σε ευχαριστουμε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ ολους .

πάρτε και μερικές φωτο ακόμα .

καλό μήνα και καλημέρα σε όλους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα