Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μετά τις 19:00 όπως πάντα στο γνωστό πλέον Borome! Ο καιρός βέβαια δε μας τα λέει και τέλεια αλλά ποιός τον γ@μεί?! Κουλάδια το νού σας! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2008 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Αμάν μωρέ με τις Πέμπτες μανία. Γιατί δεν το κάνουμε Παρασκευή να μπορέσω να έρθω κι εγώ; Μήπως επιμένει το κουλάδι ο motogamoto, ακριβώς για να μην είμαι εγώ και να καπνίζει κρυφά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Ένα θα σου πώ φίλε: Με τσιγάρο έρχεται στο χέρι,με τσιγάρο φεύγει στο στόμα το κουλάδι!Άσε που καμαρώνεει πάντα οτι έχωσε τον αδερφό του για να έρθει! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 KLASIKALY! I'll be there... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 KLASIKALY! :lol: :lol: :lol: :lol: Όπως λέμε unπαικτable?! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Θα κοιταξω να περασω εστω και για λιγο.....ακαπνος ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Τετοια φαση ;) Παντως εγω δεν εχω προβλημα και για αλλη μερα, οπως και αλλο μερος. Αλλα απ'οτι εχει αποδειχτει ειναι η χρυση τομη το Borome. Τουλαχιστον για τις βροχεροσκατιαρικες μερες που περναμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 .........................why not? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Θα κοιταξω να περασω εστω και για λιγο.....ακαπνος wink.gif Κουλαααααααδι μέσα είσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Σιγά σιγά όσο ανοίγει ο καιρός ένα πολύ καλό μέρος είναι και τα Πλατανάκια στο Πανόραμα αλλά εκεί...θα πρέπει να έχει ανοίξει ο καιρός για τα καλά γιατί αλλιώς δεν την παλεύουμε! Επίσης και για μέρα δεν έχω ούτε εγώ πρόβλημα αλλά πιστεύω οτι θα πρέπει να ανοιχτεί απο νωρίς μια ψηφοφορία και όχι μια μέρα πρίν την συνάντηση. Και ερωτώ: Γιατί εσύ gitano canastero δεν ανοίγεις μια τέτοια ψηφοφορία?!ε?! :P Θα κοιταξω να περασω εστω και για λιγο.....ακαπνος ;) Κουλαααααααδι μέσα είσαι? Είναι φανερό οτι βρισκόμαστε ενώπιον μιας τρυφερής οικογενιακής στιγμής! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Δεν ξέρω πως θα είμαι από δουλειά.. θα προσπαθήσω να περάσω έστω και για λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Γιατί εσύ gitano canastero δεν ανοίγεις μια τέτοια ψηφοφορία?!ε?! Διότι multi φίλε μου, είμαι τόσο άστατος και ξενύχτης με την δουλειά, που μπορεί να γυρίσουμε στις Παρασκευές εξαιτίας μου και να καταφέρω να έρθω δυό τρείς φορές όλο κι όλο. Δεν αξίζει τον κόπο. Άσε που η κυρά μπαίνει στον 8ο και μου βγάζει απαγορευτικό απόπλου σιγά-σιγά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Χμμμ Πεμπτη ε?? Αυτη κιολας ε??? -_- Κατσε ρε...στις δυο τελευταιες δεν ηρθα???? ;) . . . . . . Μπααα τοτε...μην το παρακανουμε καθε Πεμπτη!!! (Νοημα:Δουλευω αυτη την Πεμπτη το βραδυ και δεν μπορω να το χωνεψω και ολα με φταινε!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Θα καλύψω το κενό του qazeroti! Γι αυτό είναι οι φίλοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Θα καλύψω το κενό του qazeroti! Γι αυτό είναι οι φίλοι! Εσύ συνήλθες απο την οδηγική εμπειρία με τον βρετανικό μπλέ σίφουνα??? :D :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 κι εγω μεσα για λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Εγώ δυστυχώς δεν.... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Θα προσπαθησω να περασω μια βολτα γιατι εχω καιρο να ερθω σε συναντηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 (τροποποιήθηκε) μεσαααααααααα με συνοδεια της γνωστης παρεας[μαρινος v-strom(τη πρωτοτυπο μηχανακι... :P )] Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2008 από τον kostasgt3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
animehia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 θα ερθω και εγω για μια βολτουλα:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Λέω να έρθω κι εγώ αύριο να σας γνωρίσω κιόλας μια και είμαι ψάρακας στο forum :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Λέω να έρθω κι εγώ αύριο να σας γνωρίσω κιόλας μια και είμαι ψάρακας στο forum :D Βεβαίως και να έρθεις φίλε!!! See you there! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 παιδια δεν θα μπορεσω εγω... δουλευω 5-9 και μετα θα γυρισω σπιτι να κανω εργασια....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 παιδια δεν θα μπορεσω εγω... δουλευω 5-9 και μετα θα γυρισω σπιτι να κανω εργασια....... Εσυ μικρε, ολο μας αποφευγεις... Ελα....Ελα... Μη μας φοβασαι... δεν δαγκωνουμε τρυφερα κωλαρακια. Μονο τα μαστιγωνουμε! :whip: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Εσυ μικρε, ολο μας αποφευγεις... Ελα....Ελα... Μη μας φοβασαι... δεν δαγκωνουμε τρυφερα κωλαρακια. Μονο τα μαστιγωνουμε! :whip: ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :o :o ΕΤΣΙ........................ΕΤΣΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες