r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2009 Εγω κρητη θα ειμαι σε αλλο νησι...Κανονικο ομως..Κρητη ΝΑΟΥΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ψευτο-γρήγορος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ενώ βρίσκεσαι με τρίτους -ο ένας εξ'αυτόν- να λέει εσύ που κάνεις αυτό ή είσαι το άλλο κ εσύ να μην έχεις ιδέα για πιο πράγμα μιλάει. Ακόμη χειρότερα να ακούω παρόμοιες π@π@ριες πίσω από την πλάτη άτομου που γνωρίζω... Είμαι περίεργος, αλλά με δικαιολογώ γιατί πραγματικά μου τη δίνουν προβοκάτορες πάσης φύσεως. Δε μπορώ να συγκρίνω με τίποτα μια "στιγμιαία" ενόχληση με ανδρείκελα που διαδίδουν ψεύδη, διαβάλουν "αστειευόμενοι" κ μετά γλύφουν αναξιοπρεπέστατα εκεί που φτήνουν. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2009 από τον Ψευτο-γρήγορος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 1. Να ακουμπάει κάποιος μηχανή-αυτοκίνητο γιατί απλά βαριέται να προσέξει και όταν του λες να προσέξει, απάνταει με ύφος "ελα μωρέ, ενα πράγμα είναι και τίποτα άλλο" 2. Το μάσημα με ανοιχτό το στόμα και η ακουστική της κατσίκας. Ειδικά στο σινεμά όταν υπάρχει ησυχία και ακούς κάποιον/α να μασάει. Έχω κράξει (με τον τρόπο μου) πολύ κόσμο. 3. Φαϊ-ποτό-τσιγάρο στο αμάξι/μηχανάκι. 4. Το τσιγάρο όταν ο καπνός έρχεται στο πρόσωπό μου. 5. Όταν ο κουτάκιας πετάει στάχτη-τσιγάρο απο το παράθυρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 ο κουτάκιας που είναι στη λεωφορειολωρίδα για 83756837465892347652736952734 χιλιόμετρα με το φλάς αναμένο "και καλά" για να στρίψει στο επόμενο στενό, μετά την τροχαία που θα δεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΑΤΑΚΑ : "αφου δε με θες..." ........ ενω ειστε αγκαλια και εχεις φαγωθεινα βρεθειτε..................οχι πες μου, πες μου , μιλα μου..πες μου το προβλημα σου..εδω στη μανουλα, να σε παω στους κξαλυετρους γιατρους.................πες..μου.τι ζορι τραβας?!!?!? καταραμενη ανασφαλεια που δερνεις τους αντρες! Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2009 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Αμάντα,αυτό το κάνουν κι οι κοπέλες όμως. Όπως και να'χει είναι εκνευριστικό όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Αμάντα,αυτό το κάνουν κι οι κοπέλες όμως. Όπως και να'χει είναι εκνευριστικό όμως. ε ναι ...δεν αμφεβαλλα..................αλλα ειναι αν σου γυρναει το ματι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 ε ναι ...δεν αμφεβαλλα..................αλλα ειναι αν σου γυρναει το ματι.... Πάνω που περιμένει να ακούσει μοια καλή κουβέντα ο άλλος... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Πάνω που περιμένει να ακούσει μοια καλή κουβέντα ο άλλος... :D αη ντοντ αντερσταντ γιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 αη ντοντ αντερσταντ γιου Γιου ντοντ αντερσταντ μι?? Είπες αυτό από κάτω: ΑΤΑΚΑ : "αφου δε με θες..." ........ ενω ειστε αγκαλια και εχεις φαγωθεινα βρεθειτε..................οχι πες μου, πες μου , μιλα μου..πες μου το προβλημα σου..εδω στη μανουλα, να σε παω στους κξαλυετρους γιατρους.................πες..μου.τι ζορι τραβας?!!?!? καταραμενη ανασφαλεια που δερνεις τους αντρες! Και σου λέω ότι πάνω που περιμένει να ακούσει μια καλή κουβέντα ο άνθρωπος, σε βλέπει ξαφνικά να αναψοκοκκινίζεις.. :D Όταν το κάνουν οι κοπέλες όμως, "έλα μωρέ την καημένη την αποπήρες, μια καλή κουβέντα ήθελε.." :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Εμένα αυτό που με εκνεύριζε πολύ ήταν οταν μου ερχόταν να πάω βόλτα για μπύρα/ποτό με τους κολλητούς το βράδυ, μετά τις 11, και η μάνα μου με ρώταγε: - Καλά, τέτοια ώρα, ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ??Πως θα πάς αύριο στο Πα.πει.? Δεν δουλεύεις πρωί?Πως θα σηκωθείς?? Και εγώ, για να το προλάβω ξεκίναγα χωρίς ν παρω ανάσα: - Μάνα, πάωγιαμπύραμετονΧοντρόκαιτονΛούνιααύριοδουλεύωπρωίδενεχώμάθημαθαξυπνησωμόνοςμουμ ετοκινητότετοιαώραΝΑΙΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 "κοιτα πως ειναι αυτος!/ αυτη!" Δεν νευριαζω ευκολα. αλλα αν με κατι αηδιαζω ειναι το κουτσομπολιο κ η κριτικη των αλλων για θεματα ανευ αξιας κ η υπαρξη κομπλεξαρισμου σε συνδιασμο με κακια. Αυταααααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 1. Να ακουμπάει κάποιος μηχανή-αυτοκίνητο γιατί απλά βαριέται να προσέξει και όταν του λες να προσέξει, απάνταει με ύφος "ελα μωρέ, ενα πράγμα είναι και τίποτα άλλο" 2. Το μάσημα με ανοιχτό το στόμα και η ακουστική της κατσίκας. Ειδικά στο σινεμά όταν υπάρχει ησυχία και ακούς κάποιον/α να μασάει. Έχω κράξει (με τον τρόπο μου) πολύ κόσμο. 3. Φαϊ-ποτό-τσιγάρο στο αμάξι/μηχανάκι. 4. ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ στο αμάξι/μηχανάκι. 5. Όταν ο κουτάκιας πετάει στάχτη-τσιγάρο και πολλά άλλα απο το παράθυρο. +500000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 1....Να ετοιμάζεται να φύγει για δουλειά και πριν κλείσει την πόρτα....Σκούντιγμα και φιλί...μωρό μου φεύγω!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ;;;;; 2....Να είσαι χαλαρός στο κρεβατάκι σου και να έχεις τον απο κάτω με RMB τον δίπλα με κλαρίνα τον απο πάνω με βαλς και τον απέναντι με σκυλάδικα στην τσίτα και ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ 400w/RMS ηχεία και παίζεις deathila Heaven Shall Burn και ξαφνικά όλοι ενοχλούνται.... 3....Κάφροι τύπου περνάω 3 το πρωί με μουσική και εξάτμισή που ξυπνάει και πεθαμένο 4....Να έχεις μια μουρη μεχρι το πάτωμα για τον Α Β λόγο και να σε ρωτάνε τι έχεις....Τιποτα....τίποτα....ε κάτι απλα δεν σου λέω για να μην σε ρίξω.....ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΑΛΟΓΙΣΙΜΑ ΜΑΠΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ;;;; 5....Όταν η ειρωνεία φτάσει σε σημείο να προκαλεί τον άλλο....εκέι ανοίγω το κλουβί, καταπίνω το κλειδί και αμολάω τον Καραφλοδαίνωνα που κρύβω μέσα μου....Go out 'n play Γενικά όσο δεν με ξυπνας και δεν μου τρως τα γλυκά απο το ψυγείο και δεν περνάς τα δικά μου όρια είμαι καλό παιδί.... Αλλά άμα κάνεις την μαλακία....run forest ruuuuuun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 μπα σε καλο σου ανθρωπε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Λογο γερμανικης καταγωγης εμενα και του ξαδελφου μου, καπως γελασαμε με τα χαλια των ελληνιδων. Μια ομορφη ημερα του καλοκαιριου (ετος 2007), μου ερχετε η ομορφη ιδεα, να το παιξουμε κλασσικοι γερμανοι και να φλερταρουμε (να κανουμε καμακι τελος παντων), με ελληνιδες στην παραλια , φυσικα μιλωντας τους αγγλικα και παιζοντας το γερμανοι. Πραγματικα, δεν χριαζεται να μαντεψεις τι σκευτονται οι γυναικες, εμεις τις ακουγαμε να σχολιαζουν ελευθερα στα ελληνικα... Αφου ακουσαμε τις ενα σορο σαχλαμαρες, σχολια κλπ. Τους ειπαμε και στο τελος ενα ομορφο "Καλα να περασετε". Ξαφνικα η σιωπη. Ουτε σχολια ουτε τιποτα...παρα μονο το δικο μας γελιο :D Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο με τον αδερφό μου σε δυο τύπισες. Πολλά γέλια μιλάμε, αλλά δεν το πήραν στραβά οι κοπέλες και μετά γίναμε και παρεάκι για λίγο καιρό, φιλικά όχι πονιρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Μου έτυχε πρόσφατα να περιμένω το ασανσέρ και να ανοίξει ο άλλος να βγει και όταν μπήκα να διαπιστώσω ότι έχει κλάσει.. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!! Α! Όταν χάνω κάτι π.χ. το κινητό μου και και ψάχνωντάς το μονολογώ Που να 'ναι;; Βρε που να 'ναι;;; Έρχεται ο πατέρας μου και μου λέει δικτικά και με ειρωνεία: " Εκεί που το άφησες..." ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΦΩΣΤΗΡΑ!!!!!!! ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΟΣΟΦΕ;;;;;;;; ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ;;;;;; Αυτό μου έρχεται να απαντήσω αλλα δεν μπορώ και δεν θέλω γιατί τον σέβομαι. Εγώ είμαι μες την τσαντίλα που δεν βρίσκω αυτό που θέλω και εκείνος με δουλεύει... :katana: Κάνε μια αναπάντητη από σταθερό να το ακούσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) Συνοπτικα θα τα πω κ εγω ετσι να μου φυγει η καψα χαχα πρωταπολα δε θελω να μου βρεχεται η μηχανη , χαλαει δε κανει.. δε θελω να μου πατανε το αλεξιπτωτο ΝΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ (ασχετο με το φορουμ αλλα μου τη σπαει) .Ουτε να το στριμωχνουν πολυ. δε θελω να μου πιανουν την κιθαρα και να την γεμιζουν δαχτυλιες!!!!!!!!!! να σχολιαζουν τη μουσικη που ακουω κ να με λενε κολημενο ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΤΑΛ! δε θελω να αγορασω οταν παω για καφε: αναπτηρες , CD, λουλουδια(περιτα εντελως) παιχνιδια με λαμπακια και μαλακιες , χαρτομαντιλα στυλους , δε κανω ελεημοσινες δε πληρωνω εισιτιρια κ καλα σε αυτους που και καλα εχουν μεινει στην ομονοια , δε θελω να μου πλυνουν το τζαμι να σκουπισουν το φαναρι , μου την σπαει οταν ειμια με μηχανη να σκανε καγκουρες cafeδο fighters κ να προσπερνανε απο ΔΕΞΙΑ! Ρε ζωο παω αργα γιατι ο δρομος ειναι ΓΤΠ εντελως λες να μη μπορω να τρεξω κ εγω σα το ladaborgini diablo σου με λαμπακια στο καρμπυλατερ και σποιλερ απο φενιζολ? μου τη σπανε κατι τυποι με tdm χωρις κρανος που γκαζωνουν ολη την ωρα και βαζουν λαμπακια στη μασκα ΜΩΒ και σε κοιτανε λες κ ειναι δε ξερω κ εγω τι!Ρε φιλε λες να μη το σκεφτοντουσαν στη yamaha να τα βαλουν τα λαμπακια κ τους εβαλες τα γυαλια? εε...αυτα τωρα ειναι κ αλλα αλλα δε θελω να επεκταθω χαχα Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2009 από τον cloud_constructor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 βαζουν λαμπακια στη μασκα ΜΩΒ και σε κοιτανε λες κ ειναι δε ξερω κ εγω τι!Ρε φιλε λες να μη το σκεφτοντουσαν στη yamaha να τα βαλουν τα λαμπακια κ τους εβαλες τα γυαλια? :lol: :lol: γαματο 1....Να ετοιμάζεται να φύγει για δουλειά και πριν κλείσει την πόρτα....Σκούντιγμα και φιλί...μωρό μου φεύγω!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ;;;;; σωστο 2....Να είσαι χαλαρός στο κρεβατάκι σου και να έχεις τον απο κάτω με RMB τον δίπλα με κλαρίνα τον απο πάνω με βαλς και τον απέναντι με σκυλάδικα στην τσίτα και ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ 400w/RMS ηχεία και παίζεις deathila Heaven Shall Burn και ξαφνικά όλοι ενοχλούνται.... !!!! 3....Κάφροι τύπου περνάω 3 το πρωί με μουσική και εξάτμισή που ξυπνάει και πεθαμένο δεν ακουβ τιποτα κοιμαμα βαρια συνηθως αλλα οκ 4....Να έχεις μια μουρη μεχρι το πάτωμα για τον Α Β λόγο και να σε ρωτάνε τι έχεις....Τιποτα....τίποτα....ε κάτι απλα δεν σου λέω για να μην σε ρίξω.....ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΑΛΟΓΙΣΙΜΑ ΜΑΠΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ;;;; 5....Όταν η ειρωνεία φτάσει σε σημείο να προκαλεί τον άλλο....εκέι ανοίγω το κλουβί, καταπίνω το κλειδί και αμολάω τον Καραφλοδαίνωνα που κρύβω μέσα μου....Go out 'n play πες τα χρυσοστομε ..ετσι........ Γενικά όσο δεν με ξυπνας και δεν μου τρως τα γλυκά απο το ψυγείο και δεν περνάς τα δικά μου όρια είμαι καλό παιδί.... Αλλά άμα κάνεις την μαλακία....run forest ruuuuuun γιατι παιζει να σηκωθω και να χω μοναδικο λογο να φαω γλυκα αξημερωτα απο το δικο σου ψυγειο!?!? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) καταραμενη ανασφαλεια που δερνεις τους αντρες! Σε μια έρευνα (δε θυμάμαι πού τη διάβασα) υπήρχε το εξής συμπέρασμα: Οι γυναίκες ως νούμερο ένα πρόβλημα που τους ενοχλεί στους άντρες θεωρούν την αδυναμία ανάληψης πρωτοβουλιών. Οι άντρες ξέρετε ποιό θεωρούν ως σημαντικότερο πρόβλημα στη σύγχρονη γυναίκα; (Σύμφωνα με την έρευνα πάντως, που δεν ήταν του "κώλου" αλλά κάποιου ελληνικού πανεπιστημίου). Την επιθετικότητα. Αυτά τα ολίγα από εμέ :D Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 βλεπω τυπισα με βαραντερο(!) προχτες στο δρομο Αλ: ωραια κοπελια μπραβο Τυπισα: ΤΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!! Σου παει η μοτο ειπα οχι πως θελω να σε μαμηκο....βλαμενη....(δε το πα το σκεφτηκα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 βλεπω τυπισα με βαραντερο(!) προχτες στο δρομο Αλ: ωραια κοπελια μπραβο Τυπισα: ΤΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!! Σου παει η μοτο ειπα οχι πως θελω να σε μαμηκο....βλαμενη....(δε το πα το σκεφτηκα) Εγώ ξ'ερω και μία γκριμάτσα μου που σε εκνευρίζει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 σε μια συζητηση 1)...να μου λεει ο αλλος "...εγω να δεις" και την ωρα που μιλαω να εχει το ηλιθιο βλεμμα της ανυπομονησιας για να τελειωσω( η οχι) την προταση μου,ενω ταυτοχρονα προθερμαινει(ανοιγοκλεινοντας) το στομα(σαν να προκειτε να τραβηξει πιστολι σε γουεστερν) για να πει την παπαρια του(συνηθως) 2)...(τυπος πιο εξελιγμενος απο τον προηγουμενο) την ωρα που του μιλας...να ειχε πιασει κουβεντα με τον διπλανο του και να γυρισει να σου πει..."τι ελεγες?"ΚΑΝΩ ΦΟΝΟ ΛΕΜΕ... να πω σε καποιον(υπαλληλο γκισε πχ) "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ....και να μην απαντησει καν( η ακομα χειροτερα να με κοιταξει με το υφος "καλως τον μαλακα τον ευγενικο που θελει να με γλυψει")ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΦΟΝΟ... ...μαλλον πινω πολλους φραπεδες -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 να πω σε καποιον(υπαλληλο γκισε πχ) "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ....και να μην απαντησει καν( η ακομα χειροτερα να με κοιταξει με το υφος "καλως τον μαλακα τον ευγενικο που θελει να με γλυψει")ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΦΟΝΟ... +1 ναι ρε φιλε..... μια καλημερα ειναι, πες την και ας πεσει χαμο... ελεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Όπως κι όταν λες αντίο ή σας ευχαριστώ καλό απογευμα να μης ακούς ούτε ένα χαίρεται! Εκνευριστικό πλήρως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες