Jump to content
Sign in to follow this  
tonia

Κομμένη ακτίνα σε ζάντα

Recommended Posts

Ουπς...........τελικά σπάνε και τα Yamaha??????(έστω και οι ακτίνες τους)..... :shock:

Ευρωπαϊστές ορμάτε............. :whistling:

Πέρα από πλάκα, δέν είναι τίποτε σοβαρό, αρκεί να μήν ζορίσεις πολύ τον πίσω τροχό, ξέρεις, άλματα, σούζες κλπ. μέχρι να την αλλάξεις.

Μάλλον κάποια αστοχία υλικού, πιστεύω πως θα σου την αλλάξουν χωρίς χρέωση, ή έτσι τουλάχιστον θά 'πρεπε, εκτός κα αν είναι αποτέλεσμα καταπόνησης του τροχού. Κοίτα τον τροχό για πιθανό στράβωμα και το λάστχο για ¨βουζούνι¨, που θα σημαίνει σπασμένο λινό, που θα σημαίνει καινούργιο λάστιχο.

Κράτα μας ενήμερους...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ουπς...........τελικά σπάνε και τα Yamaha??????(έστω και οι ακτίνες τους)..... :shock:

Ευρωπαϊστές ορμάτε............. :whistling:

Πέρα από πλάκα, δέν είναι τίποτε σοβαρό, αρκεί να μήν ζορίσεις πολύ τον πίσω τροχό, ξέρεις, άλματα, σούζες κλπ. μέχρι να την αλλάξεις.

Μάλλον κάποια αστοχία υλικού, πιστεύω πως θα σου την αλλάξουν χωρίς χρέωση, ή έτσι τουλάχιστον θά 'πρεπε, εκτός κα αν είναι αποτέλεσμα καταπόνησης του τροχού. Κοίτα τον τροχό για πιθανό στράβωμα και το λάστχο για ¨βουζούνι¨, που θα σημαίνει σπασμένο λινό, που θα σημαίνει καινούργιο λάστιχο.

Κράτα μας ενήμερους...........

Είναι μοντέλο 2001 που σημαίνει ότι έχει γίνει μετατροπή σε motard!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι θα πληρωσεις ειναι σιγουρο, απλα εχε το νου σου εαν παιζει πολυ! Μαθε απο τον προυγουμενο που το ειχε

κανει motard και πηγαινε εκει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην αγχώνεσαι λογικά πας για μια επισκευή και ακτινολόγηση.. δεν είναι τίποτα φοβ?ρό

υγ. Είσαι καγκούρι τελικά.. σε σούζα ή σε έντο έγινε? :P :P

Τροποποιήθηκε από τον janabetis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μην αγχώνεσαι λογικά πας για μια επισκευή και ακτινολόγηση.. δεν είναι τίποτα φοβ?ρό

υγ. Είσαι καγκούρι τελικά.. σε σούζα ή σε έντο έγινε? :P :P

Αποκλείεται να έγινε από μένα....από χρήματα πόσο περίπου πάει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει κάποιος κάποιο μαγαζί να προτείνει από Αθήνα μεριά?? ..να ρίξω μια ματιά?

Γενικά είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει άμεσα?

Και πόσο τη κρατάνε σε ομηρία...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνήθως την κρατάνε μισή/μία μέρα.

Θα κοιτάξω σε λίγο να σου πω για μαγαζί.. αλλά θέλει προσοχή αυτό.. όλη η δουλειά είναι στον μάστορα και στα εργαλεία.

Άμεσα δεν ΠΡΕΠΕΙ να γίνει.. αλλά είναι πολύ συνετό να γίνει. Με κουλ οδήγηση θα είσαι μια χαρά.. αλλά δεν είναι λόγος να ρισκάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω εξωτερικές δουλειές να κάνω και χωρίς τη μηχανή ρε γμτ δε γίνεται...

γι'αυτό ρωτάω αν πρέπει να γίνει άμεσα ή μπορεί σε μιά βδομάδα χωρίς πρόβλημα....

Θα περιμένω κανένα μαγαζί αν ξέρει κάποιος να προτείνει :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου θύμισες τα παιά μου τώρα... Μέχρι να βάλω αλουμηνίου είχα πάντα 5-6 σπασμένες ακτίνες... Τώρα για 5-6 ακτίνες αλλαγή και ακτινολόγηση πλήρωνα το 1996-2001 1.500-4000 δρχ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θέλω εξωτερικές δουλειές να κάνω και χωρίς τη μηχανή ρε γμτ δε γίνεται...

γι'αυτό ρωτάω αν πρέπει να γίνει άμεσα ή μπορεί σε μιά βδομάδα χωρίς πρόβλημα....

Θα περιμένω κανένα μαγαζί αν ξέρει κάποιος να προτείνει :thumbsup1:

Τονια πηγαινε στην Μιχαλακοπουλου στον Χρονόπουλο να το δει,μηπως μπορει να στο φτιαξει επιτοπου,και πες του οτι εισαι απο τον Ορεστη με το Husqvarna, 2107482076, ειναι και φθηνος μηχανικος και γ@μ@ει το ατομο!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοοολ!!! εχει ακριβως απεναντι τον "PeRiStErA" με τα λαστιχα οποτε θα βρει ακρη για τα παντα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω ενα παπι dy 50 και διαρκως σπανε οι ακτινες (μονο πισω).το χα παει για αλλαγη ακτινων κ ακτινολογηση το φθινοπωρο κ τωρα παλι εχω 4 ακτινες σπασμενες .το ασχημο ειναι οτι παω να τις σφιξω λιγο οσες ειναι χαλαρες κ σπανε κ αυτες...ειχα και παλιοτερα παπια kawa ,yamaha δεν θυμαμε να μου σπαγανε οι ακτινες τι διαολο απο ζαχαρη τις φτιαχνουν οι κινεζοι?τεσπα το θεμε μου ειναι τωρα αν ειναι να αγορασω καινουργεια ζαντα να παω σε αλουμινιου ,σιδερενια με ακτινες η με μπρατσα ,τι ειναι καλυτερο και αν συμφερει οικονομικα κατι απ ολα αυτα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο πιάνεις το κλειδί και σφίγγεις αυτές οι συγκεκριμμένες θα σπάνε!

Να το πας για ακτινολόγιση και μην ξανασφίγγεις μόνος σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όσο πιάνεις το κλειδί και σφίγγεις αυτές οι συγκεκριμμένες θα σπάνε!

Να το πας για ακτινολόγιση και μην ξανασφίγγεις μόνος σου!

γιατι ομως ο μαστορας που μου εκανε την ακτινολογηση μου το πε, οταν καποια ακτινα ειναι χαλαρη πρεπει να την σφιξεις δηλαδη αυτος δεν θα την εσφιγκε μονο στα δικα μου χερια σπαει ?αλλα ουτως η αλλως 3 απ αυτες σπασαν απο μονες τους...καμια προταση οσον αφορα καινουργειες ζαντες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα