Jump to content
Sign in to follow this  
Dare-Devil

Αθήνα-Πόρτο Ράφτη δικάβαλο με 50άρι...

Recommended Posts

Αττική και Δεξιά λωρίδα... για ασφάλεια ;)

Θα είσαι κομπλέ, με το 110 (lifan) 2κάβαλο (110 κιλά εγώ, και 60 ο φίλος) πήγαμε μέχρι αεροδρόμιο, και γυρίσαμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αττική και Δεξιά λωρίδα... για ασφάλεια ;)

Θα είσαι κομπλέ, με το 110 (lifan) 2κάβαλο (110 κιλά εγώ, και 60 ο φίλος) πήγαμε μέχρι αεροδρόμιο, και γυρίσαμε!

στην ΑΟ Απαγορευονται δικυκλα των 50 κυβικων...

απο 100 κ πανω εισαι οκ!

ωπα τωρα ειδα οτι εχεις 135 κυβικα,με μπερδεψε ο τιτλος...

ξεκινα αερα...

Τροποποιήθηκε από τον TRANTEN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μη με παρει ο αερας φοβαμαι στην αττικη ειμαι και 60 κιλα ανθρωπος (λεμε τωρα) :na_mB:

ειπαμε, φυγε αερα κ δεν θα σε παρει ο αερας..χε,χε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο άνετα? Απορώ γιατί έχεις την οποιαδήποτε αμφιβολία. Το πορτοράφτη θεωρείτε ουσιαστικά προάστιο των Αθηνών δεν είναι κανένα ταξίδι.

Με το C50 έκανα την διαδρομή αυτή αλλά την συνέχιζα μέχρι Λαύριο κάθε σαββατοκύριακο και για 2 χρόνια.

Κάνε τη βόλτα που γουστάρεις και μην το σκέφτεσαι καθόλου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγινε ευχαριστω πολυ μαγκες θα το παω απο λαυριου λογικα να κανω και τη βολτουλα μου χαλαρα μη πλερωνουμε και διοδια :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eυγε παλληκαρια .............μου ηρθαν εικονες απο την παιδικη μου ηλικια :_rock-on: προσοχη για να το κανετε μια ζωη αυτο που γουσταρετε :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα θα πας.με το αστρα γκραντ πηγα 4-5φορες αθηνα-λαυριο πηγενε-ελα μονοκαβαλο-δικαβαλο.μαλιστα φετος τον αυγουστο εγω με τον παπιο μ και ενας φιλος με το μηχανακι του(crypton r) γυρισαμε με 6-8 μποφορ αερα μεσω λαυριου-αττικης οδου.ειδικα με καλο καιρο θα το ευχαριστηθεις πολυ

Τροποποιήθηκε από τον billis93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα κάνω κάθε μέρα τη διαδρομή. Την κάνω και με το crypton x μερικές φορές. Με το παπί πάω πάντα από Λαυρίου δεν σκέπτομαι Αττική οδό. Θέλει πολύ προσοχή η διαδρομή ειδικά στο γύρνα από Μαρκόπουλο (The Twilight Zone). Πηγαίνοντας και γυρίζοντας αναγκαστικά θα περάσεις από εκεί. Στο Μαρκόπουλο λοιπόν δεν υπάρχουν STOP ούτε προτεραιότητες περνάει όποιος θέλει όποτε θέλει όπου να'ναι, εκεί πας με 30.....μετά άνοιξε το αλλά πρόσεχε γιατί μετά το Μαρκόπουλο έχει αστυνομικό τμήμα με μηχανές και κάνουν συνέχεια πάνω κάτω περιπολίες, άρα κράνος και σιγά. Αυτά m8 have fun

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλά πρόσεχε γιατί μετά το Μαρκόπουλο έχει αστυνομικό τμήμα με μηχανές και κάνουν συνέχεια πάνω κάτω περιπολίες, άρα κράνος και σιγά.

Αδερφέ, μου επιτρέπεις;

Μην φοράς κράνος για τους αστυνομικούς/μπάτσους, ή για το τι θα πει ο γείτονας...

Φόρα το κρανάκι σου διότι μπορεί να βρεις λάδια στο δρόμο, μπορει ο άλλος να περάσει με στοπ/κόκκινο.

Και για να μην γίνομαι γραφικός στο ότι πάντα φταίει ο άλλος, φώρα το το τιμημένο, διότι μπορεί να αφαιρεθείς, και να πέσεις, ή να εκτιμήσεις λάθος κάποια κατάσταση!

Με το κράνος δεν γίνεσαι άτρωτος, αλλά για σκέψου να συρθεί (με χαμηλή ταχύτητα) το κεφάλι σου στο έδαφος για 10 μέτρα... Κρίμα δεν είναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα