Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Παιδες εχθες το βραδυ καθως κοιταζα για τεχνικα χαρακτηριστικα στο bikeZ βλεπω μια διαφημιση για το εν λογω παιχνιδι. Εγω πρωτη φορα ξεκινησα κατι τετοιο και μου φαινεται πως θα κολλησω λιγο :D Απο οτι καταλαβα ειναι παιχνιδι που μονος σου δεν στεκεσαι με τπτ, εξου και ο τιτλος του φυλετικες μαχες, εαν ψηνεται κανεις ή υπαρχει κανεις εκει μεσα και θελει σκεφτηκα να κανουμε μια φυλη σαν myBike αλλα ας ειναι με αλλο ονομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Είμαι γραμμένος στο παιχνίδι αυτό εδώ και 2 βδομάδες περίπου με το όνομα Dart! (έχω φυλή οπότε αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να γραφτώ στην συμφορουμίτικη, αλλά σας εύχομαι καλή επιτυχία) Τα λέμε μέσα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Την φυλη την εχω ονομασει GreekBikers (GB) και ειμαι με το ονομα DimTh. Να σου πω ρε συ George, δηλ εαν εισαι σε μια φυλη δεν μπορεις να εισαι και σε αλλη; μονο συμμαχιες μπορεις να κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) χμμ ... δεν τα κατέχω αυτού του είδους τα online games αλλά θα προσπαθήσω , να δω τι γίνεται ... γενικότερα παίζω flash animation εδώ και εδώ ;) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2008 από τον liz4rd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Ναι, σε μία φυλή μόνο μπορείς να είσαι. Για τις συμμαχίες δεν ξέρω και πολλά ακόμα, θα το ψάξω. καλά και τα flash animations, αλλά σε παιχνίδια σαν αυτά που λέει ο Θάνος παίζεις εναντίον ανθρώπων ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 χμμ ... δεν τα κατέχω αυτού του είδους τα online games αλλά θα προσπαθήσω , να δω τι γίνεται ... γενικότερα παίζω flash animation εδώ και εδώ ;) Αυτα ειναι για τον γιο σου βρε κουλαδι :lol: :lol: :lol: , περνα απο αυτο που σου λεω ;) Ναι, σε μία φυλή μόνο μπορείς να είσαι. Για τις συμμαχίες δεν ξέρω και πολλά ακόμα, θα το ψάξω. καλά και τα flash animations, αλλά σε παιχνίδια σαν αυτά που λέει ο Θάνος παίζεις εναντίον ανθρώπων ;) Το θεμα premium τι λεει; το εχεις κανει; αξιζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Εγώ είμαι καμμένος από Lineage και από WoW. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 @Liz4rd...τι μου κανεεεεες με κατεστρεψες... :o :o Στο friv.com που εδωσες λινκ υπαρχει ενα παιχνιδι με σωληνες το Plumber 2...Χαμος!!! Βλεπω πολλεεεεεεεεεες εργατοωρες εκει :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 * Προσθήκη κτιρίων στην ουρά κτίσης * Προσωπικά ρυθμιζόμενο μέγεθος χάρτη * Τονισμός παικτών στον χάρτη με χρώματα * Προσωπικά ρυθμιζόμενη γρήγορη λίστα * Δυναμική λίστα μενού * Διαδεδομένη επισκόπηση χωριού * Διαφορετικές επισκοπήσεις όλων των χωριών * Γρήγορη αλλαγή μεταξύ των χωριών σου * Εύκολα συντονισμένες είσοδοι * Καλύτερος εξομοιωτής * Σημειωματάριο * Κατάσταση on-line στην λίστα φίλων * Περισσότερες λειτουργίες με τα μηνύματα * Ομάδες για αναφορές * Απευθείας σύνδεσμος για το αρχείο παίκτη και φυλής * Προσωπική ασπίδα όπλων * Διαθέσιμο γραφικό πακέτο * Καμία διαγραφή λόγο αδράνειας * Βοηθάς στην επιβίωση και βελτίωση των Φυλετικών Μαχών. Αυτά λέει στο site. Εγώ έκανα premium για ένα μήνα δοκιμαστικά με 3 EUR πιο πολύ γιατί σε αφήνει να βάλεις στην ουρά κτίσης πάνω από 2 κτίρια. Αλλα τελικά δεν πολυβολεύει γιατί απο το 4ο κτίριο και μετά έχει επιβάρυνση από 40% στα resources :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Αυτά λέει στο site. Εγώ έκανα premium για ένα μήνα δοκιμαστικά με 3 EUR πιο πολύ γιατί σε αφήνει να βάλεις στην ουρά κτίσης πάνω από 2 κτίρια. Αλλα τελικά δεν πολυβολεύει γιατί απο το 4ο κτίριο και μετά έχει επιβάρυνση από 40% στα resources :o Αρα δεν αξιζει και πολυ ε; Τες πα, θα το δω με τον καιρο! Οταν βλεπεις το χωριο σου δεν εχει καμια διαφορα; δηλ να βλεπεις καλυτερα τριγυρω; Γιατι εγω τωρα βλεπω το επιτελειο και τα αλλα κτηρια γυρω γυρω χωρις να μπορω να δω παραεξω το μερος. χαχαχαχα, θα σε πριξω μου φαινεται :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 lol no problem Όταν βλέπεις το χωριό σου καμία διαφορά, εκτός από το ότι σου λέει κάτω από το επιτελείο σε πόση ώρα τελειώνουν τα χτισίματα και κάτω από την αποθήκη σε πόση ώρα γεμίζει ;) Έχει κι άλλα καλά τα αοποία ακόμα δεν έχω ψάξει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Ολα και ολα.. Online Μόνο WOW :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Παιζει καποιος απο εσας STARCRAFT ??... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dritz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Ολα και ολα.. Online Μόνο WOW :D :D :D +1000 αλλα πολυ καψιμο φιλε ... Που να βγει και το νεο expansion ... ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xr650lord 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 ατελειωτες ωρες wow ωσπου εφτασε η ωρα που ειπα δεν παει αλλο και το εκοψα συριζα αλα να πω μετα απο καποιους μηνες με τρωει το χερακι μου για κανα bg battle i kana instance :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
animehia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Εγώ είμαι καμμένος από WoW. B) Ολα και ολα.. Online Μόνο WOW :D :D :D οπα! :D για πειτε server? :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Twilight hammer ftw !!!(rogue ftw , UD ftw , female ftw :D ) Gul Dan ftw Θανο πες συντεταγμενες του χωριου σου για να ερθω να στα κανω σμπαραλια Παιζει καποιος απο εσας STARCRAFT ??... Δεν λεω καλά ήταν τα Diablo warcraft WoW αλλα σαν το Brood War .... (αντε και για Starcraft II ) :worthy: :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Twillights Hammer και γω. 70 Shadow Priest (Night Elf Male) αν και σκέφτομαι retalent σε Disc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 COD και MOH !!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 εχω 10 μηνες να παιξω wow οι χαρακτηρες μου λετε να υπαρχουν ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Twilight hammer ftw !!!(rogue ftw , UD ftw , female ftw :D ) Gul Dan ftw Θανο πες συντεταγμενες του χωριου σου για να ερθω να στα κανω σμπαραλια Αν ειναι να μου το κανεις σμπαραλια ΔΕΝ σου λεω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 COD και MOH !!!!!!! ... ακόμα να μάθεις να βάζεις emotions ? :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 εχω 10 μηνες να παιξω wow οι χαρακτηρες μου λετε να υπαρχουν ακομα Αν δεν τους έσβησες ναι υπάρχουν ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dritz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 Μπας και να φτιαξουμε κανενα MyBike guild στο WOW ? Ελα ολοι οι Kara Attitude να οργανωνομαστε ... Νομιζω οτι η Blizzard κραταει τους χαρακτηρες για 6 μηνες μετα τους σβηνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 Μπας και να φτιαξουμε κανενα MyBike guild στο WOW ? Ελα ολοι οι Kara Attitude να οργανωνομαστε ... Νομιζω οτι η Blizzard κραταει τους χαρακτηρες για 6 μηνες μετα τους σβηνει. Μετα τους 6 μηνες δεν φερει ευθυνη (δεν τους σβηνει αλλα αν πχ γινει κατι και χαθουν δεδομενα απο τους σερβερ τοτε δεν θα τους κανει ρεκοβερ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες