Jump to content
Harris_X

HORNET 2005-2006 vs HORNET 2007

Recommended Posts

Λόγω του ότι έχω ακούσει τελευταία πολλές αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με το ποιο είναι “καλύτερο” θα ήθελα την γνώμη σας!

:what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που όλοι μας σιγά-σιγά θα συνηθίσουμε!

Από μηχανικής πλευράς; Να λάβουμε υπόψη μας την κλασική άποψη: «…είναι καινούριο, άρα και καλύτερο»;

:_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα είναι πιό ''φρέσκο'' . Απο τη στιγμή που είναι ένα upgrade του ήδη υπάρχοντως μοντέλου σίγουρα θα το έχουν κάνει (θεωρητικά πάντα μιλόντας) καλύτερο σε τομείς όπως πχ φρένα, γεωμετρία, κινητήρα.... Περεταίρω δεν γνωρίζω να σου πώ προς το παρόν. Θα το ψάξω όμως ..... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ομορφότερο πάντως και χωρίς καμία αμφιβολία είναι σίγουρα το παλαιό.

+600

Ήταν υποψήφιο πριν πάρω το fazer κ θα το έπαιρνα αλλά ανταυτού αποφάσισα να πάρω το πιο όμορφο fairingάτο ( :P ) λόγο χρηστικότητας.

Πάντως όποτε το βλέπω στο δρόμο (το hornet 06) το χαζεύω κ ας είμαι με το fazer. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον, εχω το '06 (οπως κ εσυ) σε πορτοκαλί χρωμα συγκεκριμενα.

Απο θεμα ομορφιας μιας και ειπωθηκε παραπανω δεν το συζηταω απλα το 'χαζευουν' σε καθε φαναρι που θα σταματησω :P Εχω κανει 15.000 χλμ αξιοπιστο,γεωμετρια και φρενα πολυ καλα.

Το θεμα ειναι για το ΄07 πως αν δεν 'τσουλησει' λιγο καιρο σιγουρα κανεις δεν μπορει να ξερει ο καιρος θα δειξει αν ειναι καλυτερο ή οχι (μηχανικα) απο εμφανιση παντως ειναι εντελως διαφορετικο.. :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ομορφοτερο ειναι αυτο που σου αρεσει εσενα πιο πολυ. ;)

(και μενα το παλαιοτερο μου αρεσε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλi προτιμώ το καινούργιο, αν και μου αρέσει πάρα πολύ και το παλιό! Επίσης απο θέμα κινητήρα το νέο φοράει τον καινούργιο κινητήρα του cbr600rr του 2007 ο οποίος απ'ότι διάβασα μ@μ@ει!!!

B)

2006_honda_599.jpg

static-noire.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά δεν την πάλεψα… το πήρα test ride!!

Έχει απίστευτο σαζμάν, διαφορετική θέση οδήγησης (νιώθεις μέσα στο μηχανάκι όχι πάνω του) μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε! :D :wub:

…για τον κινητήρα δεν θα πω τίποτα… με κάλυψε ο φίλτατος stoui!

Λέω να το “χτυπήσω”!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
λοιπον, εχω το '06 (οπως κ εσυ) σε πορτοκαλί χρωμα συγκεκριμενα.

Απο θεμα ομορφιας μιας και ειπωθηκε παραπανω δεν το συζηταω απλα το 'χαζευουν' σε καθε φαναρι που θα σταματησω :P Εχω κανει 15.000 χλμ αξιοπιστο,γεωμετρια και φρενα πολυ καλα.

Το θεμα ειναι για το ΄07 πως αν δεν 'τσουλησει' λιγο καιρο σιγουρα κανεις δεν μπορει να ξερει ο καιρος θα δειξει αν ειναι καλυτερο ή οχι (μηχανικα) απο εμφανιση παντως ειναι εντελως διαφορετικο.. :greece:

Εγω παντως ειχα το Hornet 07 και το πουλησα γιατι, οπως εχω αναφερει και αλλου, μου εβγαλε προβληματα απο σκουριες και σκασιμο χρωματος μεχρι που εμεινα απο τρομπα βενζινης και περιμενα 2 μηνες να μου ερθει η καινουρια. Απο τους 6 μηνες που το ειχα τους 2 τους περασε στο συνεργειο :cry: :cry: :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:o

Όχι ρε φίλε!

Έχεις ακούσει και άλλα τέτοια περιστατικά ή μπορεί να θεωρηθεί κάτι μεμονωμένο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:o

Όχι ρε φίλε!

Έχεις ακούσει και άλλα τέτοια περιστατικά ή μπορεί να θεωρηθεί κάτι μεμονωμένο;

Δεν εχω ακουσει τιποτα κακο για καποιο αλλο, το αντιθετο μαλιστα. Μαλλον εγω σταθηκα ατυχος και το ενα απο ολα που βγηκε ελλατωματικο εκατσε σε μενα :( . Απλως το ανεφερα για να βγαλω τον πονο μου, η πρωτη μου μηχανη ηταν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε καλά καινούριο είναι, θα είναι ''αναβαθμισμένο'' αλλά να.. πως να το πω... Έβλεπα με ενα φιλαράκι μου αφτό το τόπικ και μόλις φτάνω στις φωτό και βλέπει το '07 λέει.. Ρε μαλάκα του Μπάμπη δεν είναι αυτό? (Z750)

Νταξ δε λεω οτι μοίαζουν τόσο αλλά να το '06.. Είναι αυθεντικό... Ποιός θα το μπέρδευε.... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Harris_X: Φίλε μιας και έχεις το hornet το παλιό, θα έλεγα να σκεφτείς την αγορά του cb1000R αντί του 600 B)

moto_honda_cb1000r_08_7.jpg

Το λέω όχι γιατί το 600 δεν είναι καλό (αντιθέτως!!!) αλλά επειδή είδη έχεις το 600 και η μετάβαση δεν θα είναι και τόσο φοβερή, όσο με το 1000άρι (λέω γω τώρα...κουβέντα να γίνεται :P )! Επίσης μάλλον η περίπτωση του φίλου με το προβληματικό hornet είναι μεμονωμένη! Πάντως δεν θα φοβόμουν την honda και ιδιαίτερα τα street της μηχανάκια σε θέματα αξιοπιστίας!

@RIDERGr: Ναι στην φώτο αυτήν μοιάζει λίγο με το Z750 αλλά στην πραγματικότητα άμα το δείς απο κοντά καμία σχέση! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μου άρεσε πολύ αυτή η επιλογή αλλά η τιμή του είναι απαγορευτική προς το παρών για ‘μένα και επιπλέον, σε μεταχειρισμένο που θα μπορούσα, ίσως, να προσεγγίσω δεν είναι ακόμα διαθέσιμο!

Καταλαβαίνω πως η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά προς το παρών το 600αρι με καλύπτει!

:rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

egw iha to 600 2006 mod.

Den borw oute na kitaxw to kenourio enw ine mihanara (kinitiras ,frena ,plesio )ola ta ehoun alaxi ine ashimo .Mia kaki apomimisi tou Z750

Stin thesi sou ke egw tha eperna to kenourio 1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα δεν μπορούν να συγκριθούν. Είναι δύο διαφορετικά μηχανάκια όχι τόσο μηχανικά ή αισθητικά όσο ιδεολογικά.

Το καινούριο είναι streeetfighter πιο χωμένη θέση οδήγησης, πιο κοντός κώλος, μετατοπισμένο το μοτέρ πιο πίσω ώστε να σηκώνεται και πιό ευκολα..

Το παλιό όμως είναι αλλιώς.....

Έχει αυτο το ρετρό ύφος που δεν μπορεις να σταματήσεις να κοζαρης στο φανάρι, αυτο το άρωμα του παλιού, του διαχρονικού, του γυμνού. Άσε που αυτό το καντράν είναι μέσα στη καρδιά μου.post-5671-1206917722_thumb.jpg

Με αυτα τα μηχανάκια,ένα φραπέ κ μια ντισκο ο Στιβ ο Ντουζος μεγάλωσε γενιες κ γενιές για να έρθουν οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής να τροποποιήσουν μια ολόκληρη κατηγορία σε αυτό το μάτσο-επιθετικό στυλ.

Ας φτιάξουν ειδική καινούρια κατηγορία για τα streetfighter και ας αφήσουν τα γυμνά να ακολουθήσουν την δική τους όμορφη πορεία..{ΊΣως θα πρέπει να τεθεί σε ψηφοφορία αυτο.}

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ArhoN φίλε έχεις ωραίο μηχανάκι και οι απόψεις σου όντως έχουν μια βάση. Εγώ το βλέπω ότι όπως εξελίσονται οι υπόλοιπες κατηγορίες, έτσι και τα γυμνά παύουν σιγά σιγά (διστυχώς) να βγαίνουν με τα κλασσικά στρογγυλά φανάρια και το στυλ του γομαριού, γίνονται πιο μαζεμένα, στυλάτα και πάει λέγοντας. Είναι απλά η εξέλιξη τους...μακάρι να διατηρηθούν τουλάχιστον τα μεγαλύτερα αδέλφια (cb1300, gsx 1400 κ.τ.λ)

ΥΓ: Γιατί δεν φοράς κράνος? :o

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε ArhoN έχεις δίκιο! :_thumbsup:

Όπως θα είδες και παραπάνω ήμουν έτοιμος να το αλλάξω με το καινούριο, όμως ο φίλος που το πουλούσε το έδωσε πριν του πω ότι θα το έπαιρνα!

Τελικά θα το κρατίσω και θα δω αργότερα για το 1000 ή για κανα SS. :biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΥΓ: Γιατί δεν φοράς κράνος? :o

*Η συγκεκριμένη φωτό είναι για λόγους ιλουστρασιόν κ μόνο. Πραγματοποίηθηκε τηρουμένων κανονισμών ασφαλείας*

{Έχεις δει το Ντούζο με κράνος?}

Stoui το ίδιο λέμε αλλά θέλουμε άλλο. ΔΙΑΦΩΝΟ με την τροποίηση μιας τόσο ιστορικής κατηγορίας μηχανών με μια καινούρια που δεν έχει καμία σύγκριση ούτε σε ιδεολογία, ούτε σε αισθητική.

Ας φτιάξουν καινούρια κατηγορία streetfighter.

Αλλωστε τα streetfighτ μηχανάκια ξεκίνησαν σαν custom bikes και μάλιστα 1ος στην Ελλάδα που ακολούθησε την ιδέα αυτη ήταν o gg που είχε φτιάξει το CBR του σαν θεριο ανήμερο. Τώρα όσοι θέλουν μπορούνε πολλύ πιο άνετα να γίνουν "streetfighters" πηγαίνοντας στην αντιπροσωπεία της Honda και της Kawa. Ας είναι. Μη γ!@#$ς εμάς όμως..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'03--------------->03 Honda CB 600 F Hornet specifications

----------->03 rating

'06--------------->06 Honda CB 600 F Hornet specifications

----------->06 rating

Σύγκριση:03 vs. 06

03 vs 07

και όντως το καινούριο μοτέρ του CBR μ@μ@ει

Τροποποιήθηκε από τον ArhoN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θα έπαιρνα τώρα naked 600 μοτό θα κοίταζα το νέο Hornet...δυνατό μοτέρ,πλαίσιο στιβαρό,μοντέρνο σχέδιο,και αρκετά"κακό...αλλά δεν θα με χάλαγε και το παλιότερο (05-06) σε μια καλή προσφορά... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος 6 μηνες τωρα............

ουτε βλαβες ουτε περιττα εξοδα.........

μακαρι καποια στιγμη να χτυπησω το 1000.........

παντως κ το 600 πολυυυυυυυυυ γκαζι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες ειμαι κ εγω κατοχος του νεου Hornet. Πραγματικα το μηχανακι ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ στην οδηγηση. Δουλευει γραμμικα οποτε τα γκαζια τα συνηθιζεις. . . Σε ομορφια ειναι κορυφη το ασπρο χρωμα το πηρε ο κολλητος μου. Φρεναρισμα αψογο . . . Σουζες καλες . . . Επιταχυνση απο σταση ειναι πολυ δυνατο . . .Ποιο γρηγορο απο Ζ750. . . Στη πολη σα σκουτερ παει ΑΞΙΖΕΙ . . .

Δειτε το βιντεο το ενα ειναι δικο μου το μαυρο κ το αλλο του κολλητου μου. . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα