GnMvP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Ποια απο τις δυο μοτοσυκλετες θεωρειτε καλυτερη και γιατι? B) Η αγορα θα γινει στην αγγλια και με τις τιμες εκει.. Sorry αν το εχω βαλει σε λαθος subforum!.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Πολλά μπορεί κανείς να γράψει, αλλά έτσι όπως τις βλέπω στη φωτογραφία, διακρίνω ότι έχουν διαφορετική θέση οδήγησης. Η Hyosung πιο σπορ, η Kawasaki πιο "καθημερινή". Επομένως, κάτσε πάνω τους και δες πρώτα απ' όλα ποια σε βολεύει. Στην πόλη μέσα πάντως, σίγουρα η Kawasaki θα είναι πιο βολική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fosmaniak 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 kawa γιατι ειναι μεγαλυτερο ονομα γιατι εχει καλητερη μεταπωληση πιο ομορφη(υποκειμενικο) η αλλη προσπαθει πολυ να δειξει οτι ειναι γρηγορη.δεν μου αρεσουν οι μηχανες που 'φωναζουν' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Η αξιοπιστία/υποστήριξη της Hyosung είναι άγνωστη ποσότητα. Στο 650άρι μοντέλο τουλάχιστον χρησιμοποιεί τον κινητήρα του SV/VStrom, στο συγκεκριμένο δεν ξέρω. Η μεταπώληση θα είναι σίγουρα καλύτερη στο Kawasaki. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GnMvP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Πολλά μπορεί κανείς να γράψει, αλλά έτσι όπως τις βλέπω στη φωτογραφία, διακρίνω ότι έχουν διαφορετική θέση οδήγησης. Η Hyosung πιο σπορ, η Kawasaki πιο "καθημερινή". Επομένως, κάτσε πάνω τους και δες πρώτα απ' όλα ποια σε βολεύει. Στην πόλη μέσα πάντως, σίγουρα η Kawasaki θα είναι πιο βολική. Ναι, το παρατηρησα και εγω αυτο! Θα το κοιταξω για test ride αν το δινουν πουθενα στα Β.Π.. kawa γιατι ειναι μεγαλυτερο ονομα γιατι εχει καλητερη μεταπωληση πιο ομορφη(υποκειμενικο) η αλλη προσπαθει πολυ να δειξει οτι ειναι γρηγορη.δεν μου αρεσουν οι μηχανες που 'φωναζουν' Ναι αλλα το Hyosung φοραει usd, εχει δυο δισκοφρενα μπροστα κλπ. (βασικα αυτος ειναι και ο λογος που τα συγκρινω.. αλλιως kawa) Η αξιοπιστία/υποστήριξη της Hyosung είναι άγνωστη ποσότητα. Στο 650άρι μοντέλο τουλάχιστον χρησιμοποιεί τον κινητήρα του SV/VStrom, στο συγκεκριμένο δεν ξέρω. Η μεταπώληση θα είναι σίγουρα καλύτερη στο Kawasaki. Νομιζω οτι και αυτο το μοντελο φοραει κινητηρα suzuki.. Τωρα η τιμη μεταπωλησης δεν με απασχολει.. Δεν θελω να το σκεφτω ετσι και σε μια τετοια βαση! Ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Περιμενω και αλλες αποψεις...... ^_^ Αμα υπαρχει και κανας κατοχος του Hyosung, γιατι του καβα δεν πιστευω.. ακομα τουλαχιστο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 ειχα hyosung. σαν αξιοπιστια ουτε να το σκεφτεσε σκυλια μαυρα ειναι αν και εγω δεν ειχα το μοντελο που θελεις αλλα την aquila 650cc. τωρα στο θεμα της μεταπωλησεις, εκει ναι θα υπαρχει προβλημα μιας και στην ελλαδα ειμαστε ολοι μονο japan. στο θεμα των ανταλλακτικων παλι δεν θα εχεις θεμα μιας και η αντιπρωσοπια ειναι σχετικα νεα και γρηγορη οσο πιο πολλη γινεται (χρειαστικα τρομπα φρενου και με παραγγελια που δεν ειχαν και ηρθε απο κορεα περιμενα μονο 2 εβδομαδες). το θεμα της μεταπωλησης ποτε δεν με ενδιεφερε πανω σε μια μηχανη, αλλιως μονο honda θα ειχα. την μηχανη πανω απο ολα την περνουμε γιατι την γουσταρουμε και οχι για να την παρουμε και μετα να την πουλησουμε. και πανω απο ολα ολα πουλιουνται απλα θελουν το χρονο τους. ειναι μεγαλη υποθεσει να εχεις διπλα δισκοφρενα μπροστα, ειδικα σε φρεναρισματα πανικου. δεν θα σου φυγει ποτε ο τροχος απο την μερια του δισκοφρενου. να το σκεφτεις καλα αυτο γιατι καλη η ομορφια αλλα πανω απο ολα η ασφαλεια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Το kawa ειναι κουκλι. Και ειναι και kawa. Εμενα προσωπικα δεν με εντυπωσιαζουν σε ενα 250 τα διπλα δισκοφρενα και το usd. Και τα motard ενα δισκοφρενο φορανε και κανουν για πλακα endo απο τελικη μεχρι να ακινητοποιηθουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Δε ξέρω κανένα από τα δύο αλλά θα επαιρνα aprilia rs που εχω και τωρα :D γιατι απλά μου αρεσει πιο πολυ. όσο για το μονό δισκόφρενο χαλαρά σου διπλώνει το τιμόνι σε περίπτωση φρεναρίσματος πανικου. Πράγμα που νομίζω οτι δε το θες .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Αν θελεις να μας πεις και τις τιμες τους σε ευρω θα κατατοπιζες πολυ κοσμο και θα ελυνες αποριες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Τα διπλά δισκόφρενα ειδικά σε μηχανές 250 είναι καθαρά θέμα marketing. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GnMvP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 ειχα hyosung. σαν αξιοπιστια ουτε να το σκεφτεσε σκυλια μαυρα ειναι αν και εγω δεν ειχα το μοντελο που θελεις αλλα την aquila 650cc. τωρα στο θεμα της μεταπωλησεις, εκει ναι θα υπαρχει προβλημα μιας και στην ελλαδα ειμαστε ολοι μονο japan. στο θεμα των ανταλλακτικων παλι δεν θα εχεις θεμα μιας και η αντιπρωσοπια ειναι σχετικα νεα και γρηγορη οσο πιο πολλη γινεται (χρειαστικα τρομπα φρενου και με παραγγελια που δεν ειχαν και ηρθε απο κορεα περιμενα μονο 2 εβδομαδες). το θεμα της μεταπωλησης ποτε δεν με ενδιεφερε πανω σε μια μηχανη, αλλιως μονο honda θα ειχα. την μηχανη πανω απο ολα την περνουμε γιατι την γουσταρουμε και οχι για να την παρουμε και μετα να την πουλησουμε. και πανω απο ολα ολα πουλιουνται απλα θελουν το χρονο τους. Συμφωνω και εγω ως προς την μεταπωληση! Οχι οτι δεν πρεπει να το σκεφτομαστε καθολου, αλλα δεν πρεπει να ειναι καθοριστικος παραγοντας.. Οσο για την αντιπροσωπεια δεν με ενδιαφερει, στην αγγλια θα παρω οτι παρω.. B) Το kawa ειναι κουκλι. Και ειναι και kawa. Εμενα προσωπικα δεν με εντυπωσιαζουν σε ενα 250 τα διπλα δισκοφρενα και το usd. Και τα motard ενα δισκοφρενο φορανε και κανουν για πλακα endo απο τελικη μεχρι να ακινητοποιηθουν. Ενα usd θα το ηθελα! Βεβαια αμα το ειχε δεν θα το σκεφτομουν καν για το αν θα την αγοραζα.. ειναι μεγαλη υποθεσει να εχεις διπλα δισκοφρενα μπροστα, ειδικα σε φρεναρισματα πανικου. δεν θα σου φυγει ποτε ο τροχος απο την μερια του δισκοφρενου. να το σκεφτεις καλα αυτο γιατι καλη η ομορφια αλλα πανω απο ολα η ασφαλεια ;) Δε ξέρω κανένα από τα δύο αλλά θα επαιρνα aprilia rs που εχω και τωρα :D γιατι απλά μου αρεσει πιο πολυ. όσο για το μονό δισκόφρενο χαλαρά σου διπλώνει το τιμόνι σε περίπτωση φρεναρίσματος πανικου. Πράγμα που νομίζω οτι δε το θες .... Τα διπλά δισκόφρενα ειδικά σε μηχανές 250 είναι καθαρά θέμα marketing. Σοβαρα παιζει τετοιο πραγμα με το 1 δισκοφρενο?? Ρε παιδια σορυ αλλα εγω 2+ χρονια με το innova δεν εχω καταλαβει τιποτα! Αν θελεις να μας πεις και τις τιμες τους σε ευρω θα κατατοπιζες πολυ κοσμο και θα ελυνες αποριες. Λογικα ρωτας για τις τιμες στην Αγγλια.. Kawasaki N250R Hyosung GT250R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 στο hyosung τα ανταλλακτικα ειναι πανακριβα ή φθηνα ή σε κανονικες τιμες οπως ολες οι εταιριες? παιζει και αυτο πολυ μεγαλη σημασια. προσωπικα το προτιμο απο το νιντζα αλλα δεν ξερω τι ακριβως παιζει με τα ανταλλακτικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης... Το νιτζα εχει παραπανω αλογα ,τελικη , καλυτερη θεση οδηγησης κ.α. Τωρα για τα δισκοφρενα π με λες φιλε μου τα ακουω κουτουρου... Ντεμεκ ενα 250αρι δεν μπορει να κοκαλωσει με 1 δισκο? Μη λεμε μλκιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 des edw gia na xereis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 αμαρτία πόστ. σαν να μου λες κίνα εναντίων Ιαπωνίας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 αμαρτία πόστ. σαν να μου λες κίνα εναντίων Ιαπωνίας.. Απο του χρονου θα τρεχει και η Κινα στα χωματινα GP το ξερεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 ειχα hyosung. σαν αξιοπιστια ουτε να το σκεφτεσε σκυλια μαυρα ειναι αν και εγω δεν ειχα το μοντελο που θελεις αλλα την aquila 650cc. τωρα στο θεμα της μεταπωλησεις, εκει ναι θα υπαρχει προβλημα μιας και στην ελλαδα ειμαστε ολοι μονο japan. στο θεμα των ανταλλακτικων παλι δεν θα εχεις θεμα μιας και η αντιπρωσοπια ειναι σχετικα νεα και γρηγορη οσο πιο πολλη γινεται (χρειαστικα τρομπα φρενου και με παραγγελια που δεν ειχαν και ηρθε απο κορεα περιμενα μονο 2 εβδομαδες). το θεμα της μεταπωλησης ποτε δεν με ενδιεφερε πανω σε μια μηχανη, αλλιως μονο honda θα ειχα. την μηχανη πανω απο ολα την περνουμε γιατι την γουσταρουμε και οχι για να την παρουμε και μετα να την πουλησουμε. και πανω απο ολα ολα πουλιουνται απλα θελουν το χρονο τους. ειναι μεγαλη υποθεσει να εχεις διπλα δισκοφρενα μπροστα, ειδικα σε φρεναρισματα πανικου. δεν θα σου φυγει ποτε ο τροχος απο την μερια του δισκοφρενου. να το σκεφτεις καλα αυτο γιατι καλη η ομορφια αλλα πανω απο ολα η ασφαλεια ;) Και τα hyosung γιαπωνέζικα είναι! Απλά στην Ελλάδα είναι ουσιαστικά άγνωστα οπότε λογικά κάτι τέτοιο μεταπωλείται πιο δύσκολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πρωτα απο ολα η Hyosung ειναι Κορεατικη. Ειναι το εργοστασιο της Suzuki στην Κορεα. Οσο για την συγκριση αναμεσα στα δυο μηχανακια ειναι ακριβως το ιδιο οσον αφορα τα αλογα. Το Hyosung εχει απλα κατα πολυ λιγο χαμηλοτερες ροπες. Κατι ακομα, το νιντζα απλα εχει πιο σκληρα πλαστικα(καλυτερης ποιοτητας) ενω το GTR250 εχει πιο μαλακα. (ειναι η ακριβως ιδια συγκριση με Crypton-Innova οσον αφορα τα πλαστικα). Οσο για την θεση οδηγησης το νιντζα εχει πιο touring θεση ενω το GTR250 εχει πιο σπορ. Ο μονο "προβλημα" ειναι τα ανταλλακτικα. Σε τιμες ειναι και τι χρονικο διαστημα κανουν για να ερθουν. Επισης ξεχασα να πω οτι ο κινητηρας απο το GTR250 τον σχεδιασαν οι μηχανικοι της Suzuki. Ρωταμε και τον κυριο Γουγλη πριν πουμε κατι! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2011 από τον pelopidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Hyosung_Motors_%26_Machinery_Inc. Ο κύριος Γούγλης μίλησε από πριν! Τώρα την έχουν Κορεάτες αλλά αυτό δε λέει τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Hyosung_Motors_%26_Machinery_Inc. Ο κύριος Γούγλης μίλησε από πριν! Τώρα την έχουν Κορεάτες αλλά αυτό δε λέει τίποτα ναι ολοι ξερουμε οτι οι κορετικες μηχανες ειναι σκυλια! (πχ Huyndai) τι αλλο θελετε? Επειδη δεν γραφει πανω Kawasaki? Η Ελλαδα ειναι πολυ πισω στην πρωοθηση των εταιριων. Σε αλλες χωρες ειναι αρκετα διαδεδομενη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Εγώ θα προτιμούσα τη hyosung αφού πρώτα καθόμουν πάνω και κάνοντας ένα test drive και τις δύο, και αφού έλενχα οτί τα ανταλλακτικά είναι σε λογικές τιμές (που έτσι πιστευω).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Εγώ θα προτιμούσα τη hyosung αφού πρώτα καθόμουν πάνω και κάνοντας ένα test drive και τις δύο, και αφού έλενχα οτί τα ανταλλακτικά είναι σε λογικές τιμές (που έτσι πιστευω).. Σιγουρα! Αναλογα τι βολευει στον καθενα! Εμεις μιλαμε παντα θεωριτικα με βαση της συγκρισεις και οσα γραφουν για το συγκεκριμενο μηχανακακι. Το μονο "εμποδιο" ειναι τα ανταλλακτικα. Περιμενω να ακουσω κανεναν που να ειχε ωστε να μαθω σε τιμες βρισκονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 H Hyosung δεν συγκρίνεται σε υποστήριξη αντιπροσωπείας, συνεργείων κλπ. με την Kawasaki. Εδώ δεν έφεραν καν το τελευταίο γυμνό 650ρι της μάρκας, το οποίο ήταν εκείνο που θα μπορούσε να πουλήσει καλύτερα απ' όλα ως τώρα... Εγώ δεν θα έμπλεκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 H Hyosung δεν συγκρίνεται σε υποστήριξη αντιπροσωπείας, συνεργείων κλπ. με την Kawasaki. Εδώ δεν έφεραν καν το τελευταίο γυμνό 650ρι της μάρκας, το οποίο ήταν εκείνο που θα μπορούσε να πουλήσει καλύτερα απ' όλα ως τώρα... Εγώ δεν θα έμπλεκα. Σαυτό έχεις δίκιο, αλλά μιλάμε για αγγλία, οπότε ίσως είναι διαφορετικά τα πράματα εκει (όχι οτί ξέρω, αλλά ίσως εκει κυκλοφορουν πιο πολύ, ιδέα δεν έχω..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Απο σερβις ολο και καποιος θα κανει. Δεν πιστευω οτι εχει καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστηκο. Εναν απλο V κινητηρα εχει. Οσο για ανταλλακτικα κοιτουσα τωρα στο ebay απο Αμερικη εχει αρκετα πραγματα. Ακομα και τον διακοπτη για να παρει μπρος! Δεν ξερω τι να πω, εχω μπει και εγω σε φοβερες σκεψεις... H Hyosung δεν συγκρίνεται σε υποστήριξη αντιπροσωπείας, συνεργείων κλπ. με την Kawasaki. Εδώ δεν έφεραν καν το τελευταίο γυμνό 650ρι της μάρκας, το οποίο ήταν εκείνο που θα μπορούσε να πουλήσει καλύτερα απ' όλα ως τώρα... Εγώ δεν θα έμπλεκα. Κανεις δεν ειπε οτι συγκρινετε με την Kawasaki. Αυτο ελειπε! Το μονο θεμα που πιστευω οτι εχουν οσοι το θελουν ειναι με τα ανταλλακτικα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2011 από τον pelopidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες