xlapatsas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αν η πορέια βγήκε από τη μέση ως τρόπος διαμαρτυρίας για το λόγο που αναφέρεις, τότε πιθανόν να θέλεις να με πείσεις ότι το να κόβεις το ρεύμα σε όλο τον κόσμο ενοχλεί λιγότερο από το να κόψεις την κυκλοφορία για ένα δίωρο.Προφανώς αντιλαμβάνεσαι , να το πώ ευγενικά, ότι το επιχείρημα σου είναι το λιγότερο αστείο και δεν απευθύνεται σε νοήμονες ανθρώπους.Οσο για το ότι πεθαίνουν άνθρωποι όπως το λες copy paste:Όπως πεθαίνουνε άνθρωποι από έλλειψη ρεύματος, έτσι πεθαίνουνε και από έλλειψη άμεσης μετακίνησης.Μάλλον το ξέχασες αυτό.,να σου απαντήσω.Οταν πεθαίνει κάποιος απο έλλειψη μετακίνησης, φταίει αυτός που έπρεπε να τον μετακινησει και δεν το έκανε.Ετσι, όταν πεθαίνει καποιος από διακοπή ρεύματος, φταίει αυτός που κατεβάζει το διακόπτη.Και, αν υπήρχε εισαγγελέας που δεν ασχολείται με τους τραβεστί σε αυτή τη χώρα, αλλά κάνει τη δουλιά του, ήδη καποιοι θα έπρεπε να είναι μέσα. Αν ο θάνατος, για τον οποίο μιλάς ετσι ευκολα αφορούσε τον πατερα σου, τότε πολύ θα ήθελα να δω αν θα δικαιολογούσες τον κάθε κερατά έτσι εύκολα. Για τη στάση εργασίας δε νομίζω να χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.Είναι αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι πιο ευαίσθητοι κοινωνικά φορείς (λεωφορεία, ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ κτλ.)Χωρίς να κατεβάσεις διακόπτη, διακόπτεις την εργασία σου γαι ένα δίωρο.Με αυτό τον τρόπο και πιέζεις για το αίτημά σου, και δεν πηδάς όλο τον κόσμο. Τέλος,για το ψήφισμα διαμαρτυρίας,μάλλον κανεις χιούμορ, ή τουλάχιστον γράφεις στο ποστ για να περάσεις την ώρα σου.Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι ενώ τώρα στα κανάλια παίζει αποκλειστικά το θέμα της ΔΕΗ, σε περίπωση άλλου τρόπου διαμαρτυρίας να πέρναγε στα ψιλά??ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ "ΤΡΕΧΕΙ " ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ και πάλι όλη η επικαιρότητα είναι η ΔΕΗ σε βάρος του σοβαρότατου εθνικού μας προβλήματος? Απλώς οι άνθρωποι της ΔΕΗ, στο έδαφος του μπουρδέλου που ζούμε, και υπό το πρίσμα της εξάιρεσης του κλάδου των δημοσιογράφων από τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις (άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ), επιδιώκουν με όμηρους όλους εμάς να περάσουν τις απαιτήσεις τους.Απαιτούν το βάρος των ρυθμίσεων να πέσει σε όλους τους άλλους που δε μπορούν να κόψουν κανένα ρεύμα, και αυτοί να λουφάξουν διατηρώντας τα προνόμιά τους, όπως έγινε με τους δημοσιογράφους.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ.Απλά πρόκειται περί γαϊδουριάς (έτσι λέγεται η "κοινωνική αναλγησία" στο δικό μου το χωριό), και οι συνδικαλιστές τους είναι απλα αλήτες.Στο πλαίσιο του γενικού ξεχαρβαλώματος δεν υπολογίζουν κανένα απολύτως.Αυτό είναι η επιτομή της γαϊδουριάς, και οι παθόντες σίγουρα τους το φυλάνε,όλοι εμείς δηλαδή, όταν μεθαύριο το μονοπώλιο της συντεχνίας τους θα γίνει παρελθόν ,και οι ίδιοι θα βγουν στο δρόμο-μια και τότε το παιχνίδι με το διακόπτη θα είναι αδιέξοδο-και θα ζητούν κοινωνική συμπαράσταση.Το έχω ξαναπεί, η μόνη συμπαράσταση που θα εισπράξουν τότε θα είναι ένα κοινωνικό γιαούρτωμα. Και μην ξανακούσω την όχι ιδιαίτερα ευφυή δικαιολογία ότι "οι εργαζόμενοι δεν κατεβάζουν το διακόπτη".Είναι σα να λέτε ότι ο οδηγός του λεωφορείου δεν πατάει το γκάζι, αλλά δε φταίει αυτός που το λεωφορείο μένει ακίονητο.Ημαρτον λέμε.Σε αυτή τη χώρα χάσαμε το μέτρο, την κοινή λογική.Ερχεται κάποιος το βράδυ, σε πηδαέι στα καλά καθούμενα, και την άλλη μέρα αναρωτιέσαι άν είχε δίκιο που σε γ@μησε, η αν ήταν διακιολογημένη πράξη επειδή στην παιδική του ηλικία είχε ελλειπή καθοδήγηση, και κάπου στο βάθος πρέπει να αναρωτιέσαι να θα πρέπει τελικά να ξαναστηθείς.Ημαρτον λέμε!! Απάντησα με το ύφος που έγραψες πιο πάνω στην πρώτη τοποθέτηση σου, copy paste όπως λες. Ασε τους χαρακτηρισμούς κατά μερος ("αστείος","δεν απευθύνεται σε νοήμονες ανθρώπους","όχι ιδιαίτερα ευφυή δικαιολογία" ). Δεν βοηθάνε το σκεπτικο σου, αντιθέτως... Εγω σεβομαι την αποψη σου.Εσυ; Δεν είπα ότι ενοχλεί λιγότερο η διακοπη του ρευματος, εσύ το είδες έτσι. Ενοχλεί το ίδιο με όλες. Αλλες φορες πιο λιγους ανθρώπους, αλλες πιο πολλους. Σε καθε περιπτωση, όσοι θίγονται έχουν μεγάλο πρόβλημα. Για το επιχείρημα μου πιστευε ότι θες, εγω αυτό που βλέπω είναι ότι με μεγάλη ευκολία τσουβαλιάζονται οι εναερίτες και οι ανθρακωρυχοι με τους καρεκλάδες χαραμοφάηδες συνδικαλιστές. Βρίζετε την ΔΕΗ γενικότερα, λέτε "ρεμάλια, τυπάκους,βολεμένους" κλπ. προς όλους εκεί πέρα , ξεχνώντας ότι η ΔΕΗ δεν είναι μόνο καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές. Για την έλλειψη μετακίνησης δεν φταίει αυτός που δεν μπόρεσε να τον πάει, αλλά αυτός που του έκλεισε τον δρόμο. Μου λες δλδ ότι φταίει ο οδηγός ασθενοφόρου αν έχουν κλείσει οι κομβικοί δρόμοι και αργήσει να φθασει στο νοσοκομειο και χαθεί ο ασθενής; Για τον θάνατο δεν μιλάω καθόλου εύκολα, άκουσα επιχειρήματα ότι πεθαίνουν άνθρωποι λόγω των διακοπών του ρεύματος και έτσι ανέφερα παρόμοια περίπτωση. Άνθρωποι χάνουν λεφτά, και ζωές κινδυνεύουν ΚΑΙ στις 2 περιπτώσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι λιγότερο έντονο αυτό στην περίπτωση της πορείας θα το κάνουμε γαργάρα. Συμφωνείς; Και τις υποθέσεις για τον πατέρα μου, αν πάθαινε κάτι, να τις αφήσεις.Ενταξει; Σε τετοιες περιπτωσεις ενας τετοιος ανθρωπος ειναι δικαιολογημενος σε ολα, εχει το δικαιωμα να πει και να κανει οτι θελει, γτ ειναι σε πολυ κακη ψυχικη κατασταση. Το θέμα είναι να κρίνει κάποιος όταν είναι ήρεμος, όχι όταν είναι μες στα νεύρα. Και εγώ θα έβριζα τότε, εσυ τι λες να εκανα δλδ; Για την σταση εργασίας ετσι οπως την λες συμφωνουμε.Παλι όμως ταλαιπωρεις συνανθρωπους σου, σε μικρότερη κλιμακα, αλλά το κάνεις, και αυτό έχει σημασία. Σημασια δεν εχει αν ενοχλώ λίγο ή πολύ, σημασία (για να λεμε ότι σεβομαστε τους υπόλοιπους πολιτες) έχει το αν προκαλείς ενοχληση γενικότερα Για το ψηφισμα διαμαρτυριας ναι θα περναγε στα ψιλά γτ δεν πουλάει για τους δημοσιογραφους. Για αυτους πουλάει το ξύλο με τα ΜΑΤ στις πορείες, οι οικονομικές ζημιές από την διακοπη ρευματος και τέτοια. Ναι ομήρους μας κρατάνε με το ρεύμα, όπως ομήρους κρατάει και η πορεία αυτούς που πρέπει να μετακινηθούν. Δεν ειναι ετσι; Οταν λες ότι τους το φυλάς, πρόσεξε μην τυχόν και είσαι μόνος σου και εσυ όταν θα βγεις να διαμαρτυρηθείς. Αυτη ειναι η κοινωνια, ο καθενας για τον εαυτο του τελικα. Τι σε κανει να πιστευεις οτι οταν βγεις εσυ θα σε ακολουθησουν και αλλοι κλαδοι; Παλι καποιους θα ενοχλεις εσυ και αυτοι θα στραφουν εναντιον σου. Η μονη κατευθυνση που θα είναι πολύς κόσμος ενωμενος (δεν λεω όλος ο κόσμος γτ εξαιρώ αυτους που ψηφιζουν κυβερνηση) είναι όταν θα στραφούμε εναντίον της ΝΔ και την στείλουμε απο εκει που ηρθε. Αν συνεχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας καθε φορα που καποιος κλάδος απεργεί και μας θίγει, η κυβερνηση θα το απολαμβανει Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2008 από τον xlapatsas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xlapatsas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Εμενα αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι, που πρωτα τους ψηφιζουν και μετα βγαινουν διαμαρτυρόμενοι απεργούντες... Ποιος εδωσε "ψηφο εμπιστοσυνης" πριν λιγο καιρο στην υπαρχουσα κυβερνηση; Ποιος απο την μεταπολιτευση και μετα εβγαζε ΠΙΟΝΙΑ πολιτικους "ηγετες"; Ποιος ετρεχε στις πλατειες και στις συγκεντρωσεις με σημαιες στα χερια; ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ; Εγω παντως δεν το εκανα αυτο. Το 29% που λενε οι δημοσκοπησεις οτι ψηφιζει ακομα ΝΔ να δουμε γτ το κανουν ακομα. Και γτ οπως λες λιγο πριν την καλπη ξανακάνουν τα ίδια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Φίλε μου χλαπάτσα λες δηλαδή οτι ''εφόσον υπάρχει ενόχληση, οκ δε γαμιέται ας κάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή, το ίδιο είναι'' ??? Γιατί εγω αυτό κατάλαβα..! Για τα άλλα πραγματικά βαριέμαι να αναλύω και να αναμασάω τα ίδια και τα ίδια, την άποψή μου την ξέρετε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xlapatsas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) Φίλε μου χλαπάτσα λες δηλαδή οτι ''εφόσον υπάρχει ενόχληση, οκ δε γαμιέται ας κάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή, το ίδιο είναι'' ??? Γιατί εγω αυτό κατάλαβα..! Για τα άλλα πραγματικά βαριέμαι να αναλύω και να αναμασάω τα ίδια και τα ίδια, την άποψή μου την ξέρετε ;) Καταλαβε ότι θελεις.Ξαναδιάβασε στα ποστ τι λεω γιατί και εγω βαριεμαι να ξανααπανταω τα ιδια και τα ιδια μονος μου εναντιον ολων, σε καθε εναν ξεχωριστα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2008 από τον xlapatsas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Επέτρεψε μου να απαντήσω εγω τότε τα ίδια και τα ίδια απο τα δικά σου πόστ Ενοχλεί το ίδιο με όλες. Αλλες φορες πιο λιγους ανθρώπους, αλλες πιο πολλους. Άνθρωποι χάνουν λεφτά, και ζωές κινδυνεύουν ΚΑΙ στις 2 περιπτώσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι λιγότερο έντονο αυτό στην περίπτωση της πορείας θα το κάνουμε γαργάρα. Συμφωνείς; Σημασια δεν εχει αν ενοχλώ λίγο ή πολύ, σημασία (για να λεμε ότι σεβομαστε τους υπόλοιπους πολιτες) έχει το αν προκαλείς ενοχληση γενικότερα Αλλά ντάξ όπως λες και συ....... Αυτη ειναι η κοινωνια, ο καθενας για τον εαυτο του τελικα. Και οκ δε θέλω να στραβώσεις, συζήτηση κάνουμε δε σου εναντιώθηκα, θέλησα απλά να μου πεις στα ισα αν κατάλαβα καλά κάτι που κατα την ΔΙΚΗ μου άποψη είναι λάθος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xlapatsas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αντε ξανα τα ιδια... Διαχωρίζω την ενόχληση ανάμεσα σε υπαρκτή ή μη,όχι ως προς σε πόσους απευθύνεται. Για μενα εχει σημασια αν ενοχλείς, όχι αν ενοχλείς λίγους ή πολλούς. Και λίγους να ενοχλείς (περιπτωση πορειας) παλι μπορεις να τους κανεις μεγαλη ζημια αυτους τους λιγους. οποτε δεν δεχομαι το επιχειρημα: "νταξ μωρε δεν ενοχλω πολλους , τι πειραζει;". Δεν θα μιλησω ξανα σε αυτο το θεμα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2008 από τον xlapatsas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Κοίτα σόρυ κιόλας σαν σκεπτικό είναι σωστο αλλά εσυ αν για τη διαμαρτυρία σου βλέπεις μόνο τρόπους που ενοχλούν είτε πολλούς είτε λίγους και αποφασίζεις 1ον να την κάνεις και 2ον να κανεις και αυτή που ενοχλεί πολούς Ε... το βλέπω λάθος.. Εγω φταίω? Απόψεις είναι αυτές :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) Απάντησα με το ύφος που έγραψες πιο πάνω στην πρώτη τοποθέτηση σου, copy paste όπως λες. Ασε τους χαρακτηρισμούς κατά μερος ("αστείος","δεν απευθύνεται σε νοήμονες ανθρώπους","όχι ιδιαίτερα ευφυή δικαιολογία" ). Δεν βοηθάνε το σκεπτικο σου, αντιθέτως...σου. Η μονη κατευθυνση που θα είναι πολύς κόσμος ενωμενος (δεν λεω όλος ο κόσμος γτ εξαιρώ αυτους που ψηφιζουν κυβερνηση) είναι όταν θα στραφούμε εναντίον της ΝΔ και την στείλουμε απο εκει που ηρθε. Αν συνεχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας καθε φορα που καποιος κλάδος απεργεί και μας θίγει, η κυβερνηση θα το απολαμβανει Φίλε χλαπάτσα, δεν είναι θέμα σεβασμού άποψης.Ολοι – υποθέτω –ότι σεβόμαστε τις απόψεις όλων εδώ μέσα. Αλλιώς καθένας θα πεταγε ένα αει γ@μησου και θα τελείωνε.Το θέμα είναι να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων προκειμένου να βγει κάποιο γαμημενο συμπέρασμα σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει. Αναλύοντας αυτά που έχω γράψει ώστε να γίνω απόλυτα κατανοητός, κατηγορώ τους δεητζήδες για 2 πράγματα: 1.ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ,επειδή ταλαιπωρούν όλο το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. .Δεν εννοώ «ενοχλούν», λέω ταλαιπωρούν. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο, με τεράστια διαφορά μεταξύ τους. 2. ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΙΑ, γιατί πρώτα οι δημοσιογράφοι και κατόπιν αυτοί διέρρηξαν το κοινό μέτωπο των εργαζομένων επιδιώκοντας ευνοϊκή ρύθμιση ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. τσουβαλιάζονται οι εναερίτες και οι ανθρακωρυχοι με τους καρεκλάδες χαραμοφάηδες συνδικαλιστές. Βρίζετε την ΔΕΗ γενικότερα, λέτε "ρεμάλια, τυπάκους,βολεμένους" κλπ. προς όλους εκεί πέρα , ξεχνώντας ότι η ΔΕΗ δεν είναι μόνο καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές.Δηλαδή οι εναερίτες και οι ανθρακωρύχοι δεν απεργούν ταλαιπωρώντας το κοινωνικό σύνολο???!!! Ή μήπως οι καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές δεν ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ? Δηλαδή αυτοί κατέλαβαν μια ωραία μέρα τα πόστα τους χωρίς εκλογές?Δε νομίζω!!Στην προκειμένη περίπτωση εκπροσωπούν επάξια όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ.Είναι άδικο να βρίζουμε μόνο τους συνδικαλιστές, θέλουν βρίσιμο όλοι. Για την περίπτωση θανάτου που λες, πως αξιολογείς ποιος πρέπει να αγανακτεί περισσότερο?Αυτός που η μάνα του πεθαίνει γιατί πέφτει στο ρέμα, ή ο ανάπηρος που ταλαιπωρείται γιατί δεν υπάρχει ασανσέρ ώστε να μπορεί να βγει από το σπίτι του?? Εχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο αδιαφορίας λοιπόν? είναι όταν θα στραφούμε εναντίον της ΝΔ και την στείλουμε απο εκει που ηρθε. Αν συνεχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας καθε φορα που καποιος κλάδος απεργεί και μας θίγει, η κυβερνηση θα το απολαμβανειΑπό τα λεγομενά σου αντιλαμβάνομαι ότι έχεις κομματικό κίνητρο.Αν πράγματι είναι έτσι λυπάμαι γιατί μέσα από αυτό το πρίσμα δεν θα δοθεί ποτέ λύση στο θέμα.Και εξηγούμαι: Λες ο κωστάκης να είχε καμμιά ιδιαίτερη κ@υλα να ανοίξει το ασφαλιστικό, ερχόμενος ευθέως σε αντιπαράθεση με όλο τον κόσμο?Προφανώς όχι.Το ασφαλιστικό είναι ένα ζήτημα που έτσι και αλλιώς θα σκάσει, και αν δε ρυθμιστεί τώρα ώστε να υπάρχει δυνατότητα να πάρεις σύνταξη και εσύ και εγω σε 10-20 χρόνια, θα παραπεμφθεί στο μέλλον.Τότε τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα, και οι δυό μας θα πάρουμε ξέρεις τι.Θέλεις δηλαδή οι ήδη βολεμένοι να καβατζάρουν αυτά που ζητάνε και να πέσει το πρόβλημα πάνω σου και πάνω μου όταν θα είμαστε εμείς για σύνταξη?Καλύτερα να τελειώνουμε τώρα με το θέμα μια και καλή. Και εδώ είναι που σιχάθηκα τα υπόλοιπα κόματα.Αντί να βάλουν κάτω τους κώλους τους όλοι στη βουλή μέσω εποικοδομητικών προτάσεων/τροποποιήσεων του νομοσχεδίου προκειμένου να βρεθεί μια ριζική λύση, προτίμησαν το δρόμο της στείρας αντιπολίτευσης και της ξεπερασμένης απλοϊκής ρητορικής του «όχι» για το κέρδος εντυπώσεων. Είδες εσύ να γίνει καμία πρόταση στη Βουλή από άλλο κόμα για το συνταξιοδοτικό? Ολοι κάνουν την πάπια, να βγαι στη φόρα ατόφιο το νομοσχέδιο ώστε να ξαναρχίσουν τις παπαριές περί αντιλαϊκής πολιτικής. Προσωπικά σκοτίστηκα για το ποιος κυβερνάει, αν κάτι έχω καταλάβει είναι ότι όλοι τους κάνουν ακριβώς τα ίδια.Οσο δούλευα και όσα έπαιρνα με το ΠΑΣΟΚ, το ίδιο δουλεύω και τα ίδια παίνω με τη ΝΔ. Με ενδιαφέρει απλώς το κράτος να είναι δίκαιο απέναντί μου και να μου επιστρέψει σε 10 χρόνια τις κρατήσεις μου υπό μορφή σύνταξης. Αν δε γίνει τώρα αυτό πολύ φοβάμαι ότι θα τις χάσω, και εγώ και εσύ και όλοι μας. Και δεν ανέχομαι κανένα κερατά συντεχνίτη να πιέζει καμιά κυβέρνηση προκειμένου να διατηρήσει αλώβητα τα δικά του δικαιώματα σε βάρος των δικών μου. Α, και κάτι άλλο, άσχετο, που ήθελα να πω από καιρό.Το Best of me σου είναι άπαιχτο, πρέπει να το δουν όλοι!! :lol: :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2008 από τον DOMINATOR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Ρε παιδιά μιλάτε λες και αυτοί που κάνουν απεργία έχουν δίκιο... Το ασφαλιστικό ήταν χάλια και πρέπει να αλλάξει. Και μπράβο στην κυβέρνηση που έχει τα αρχίδια και δεν μετράει το πολιτικό κόστος και το κάνει! Εγώ τους βγάζω το καπέλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 Δηλαδή οι εναερίτες και οι ανθρακωρύχοι δεν απεργούν ταλαιπωρώντας το κοινωνικό σύνολο???!!! Ή μήπως οι καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές δεν ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ? Δηλαδή αυτοί κατέλαβαν μια ωραία μέρα τα πόστα τους χωρίς εκλογές?Δε νομίζω!!Στην προκειμένη περίπτωση εκπροσωπούν επάξια όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ.Είναι άδικο να βρίζουμε μόνο τους συνδικαλιστές, θέλουν βρίσιμο όλοι. ..Σα να λεμε οτι για τις αποφασεις-πραξεις μιας κυβερνησης, φταινε ολοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ! οι ψηφοφοροι, ενα πραμα, ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2008 ..Σα να λεμε οτι για τις αποφασεις-πραξεις μιας κυβερνησης, φταινε ολοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ! οι ψηφοφοροι, ενα πραμα, ε? Αυτό είναι άστοχη γενίκευση φίλε μου.Ολα τα συνδικάτα της ΔΕΗ ΟΜΟΦΩΝΑ συμμετέχουν στην απεργία, αντίθετα με τις βουλευτικές , όπου η πλειοψηφία ΔΕΝ ψήφισε το κυβερνόν κόμμα.Υπάρχει εμφανής διαφορά μεταξύ των δύο.Αλλο ολοι και άλλο μειοψηφία.Ωστόσο -επαναλαμβάνω- το ασφαλιστικό πρέπει να λυθεί.Το βάρος της απόφασης και της συμμετοχής στη λύση πέφτει στην κυβέρνηση ΚΑΙ στην αντιπολίτευση συνολικά.Απαιτείται συνεργασία όλων στη Βουλή.Τώρα η αντιπολίτευση βγάζει την ουρά της απέξω, δε συμμετέχει στη λύση ,έτσι ώστε η κυβέρνηση να φορτωθεί την κοινωνική δυσφορία.Παλιό κόλπο, το ίδιο γίνεται συνέχεια σε όλα τα σοβαρά θεματα, με αποτέλεσμα να μη λύνεται ποτέ τίποτα σε αυτό τον έρημο τον τόπο...Το πρόβλημα μετατίθεται στο μέλλον, δηλαδή πάνω στη δική σου και στη δική μου πλάτη, όπου θα πάρουμε τ@ρχίδι@ μας ως σύνταξη, δεδομένου ότι μέχρι τότε τα μισοάδεια τώρα ταμέια θα έχουν μέινει τελείως άδεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregKozani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Λέει ο φίλος ο DOMINATOR...........Οσο δούλευα και όσα έπαιρνα με το ΠΑΣΟΚ, το ίδιο δουλεύω και τα ίδια παίνω με τη ΝΔ. Με ενδιαφέρει απλώς το κράτος να είναι δίκαιο απέναντί μου και να μου επιστρέψει σε 10 χρόνια τις κρατήσεις μου υπό μορφή σύνταξης. Αν δε γίνει τώρα αυτό πολύ φοβάμαι ότι θα τις χάσω, και εγώ και εσύ και όλοι μας. Και δεν ανέχομαι κανένα κερατά συντεχνίτη να πιέζει καμιά κυβέρνηση προκειμένου να διατηρήσει αλώβητα τα δικά του δικαιώματα σε βάρος των δικών μου........... .......και απλά επειδή κατευθύνει τα βέλη του στους εργαζομένους της Δέη απλά να απαντήσω και ταυτόχρονα να ρωτήσω σαν εργαζόμενος της Δέη πόσες είναι οι κρατήσεις σου κάθε μηνά να παραθέσω ταυτόχρονα κάποια προσωπικά δεδομένα μου (17 χρόνια στα ορυχεία μισθός αυτήν την στιγμή 1400 ευρώ-κρατήσεις με εισφορά εργοδότη κλπ 846 ευρώ κλπ)τουτέστιν όλα μαζί μικτά σκατά κλπ 2200 χοντρικά(στο χερι 1400 να ρωτήσω ποια τα δικά σου δικαιώματα και ποια τα δικά μου <<αλώβητα >>ποιο το κοινό μέτωπο εργαζομένων (λες και συμφωνήσανε ποτέ οι εργαζόμενοι για τα αίσχη τις κάθε κυβέρνησης)ποιος σου ειπε φιλε μου οτι σε 10 χρονια θα σου επιστρέψουν τις κρατήσεις σου (και αν τρεφεις αυταπάτες οτι μπορεί να βγάλουν ένα νόμο για το κατά τα αλλά ωραίο σκεπτικό σου ) ποιος σου εγγυάται οτι αύριο μια υπουργική απόφαση δεν θα το αναιρέσει και να φτάσεις εσύ στο σημείο να κανείς απεργία για αυτά που σου υποσχέθηκαν και δεν σου κάνανε ,γιατί έτσι και σε μας το 99 αποφασίστηκε με σύμφωνη πλευρά όλων να μην πειράξουν την ΔΕΗ(έγινε και νόμος) και το ασφαλιστικό της μιας και από τις κρατήσεις μας και την περιουσία που φτιάχτηκε μόνο απο τις εισφορές μας είμαστε υγείες ταμείο που θα έδινε τις συντάξεις κανονικά για τα επόμενα 50 χρόνια μιας και οι εργαζόμενοι - συνδικαλιστές που εσύ καταφερεσε εναντίων τους πρόβλεψαν αγωνίστηκαν και φτιάξανε ένα σωστό ταμείο με χρήματα εργαζομένων που κα8ε φορά μια κυβέρνηση που βρίσκει ζόρια(και δεν πάει να φορολογήσει μεγαλοβιομηχάνους και όλους όσους φοροδιαφεύγουν(οι μισθωτοί πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους) θέλει να τα βάλει στα ελλειμματικά ταμεία της για να γίνει αρεστή παρακαλώ να μιλάμε όταν έχουμε στοιχεία και οχι λαϊκίστικα η με την αγανάκτηση της στιγμής ακόμη ακόμη όταν ένας καταχραστής -κλεφτής- κλπ πάει φυλακή το δικαστήριο δεν ακούει τον κάθε χχχχ που λεει φταίνε οι κλέφτες οι καταχραστές ΑΛΛΑ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ κάτι που εσύ φίλε μου δεν έχεις ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΤΏΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΑ 1500 ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 1200(για τα σημερινά πάντα δεδομένα) αφού θέλεις ένα κοινό μέτωπο εργαζομένων και πίστεψε με θα είμαι δίπλα σου στην απεργία σου απεργός και εγώ (ο τεμπέλης το γαϊδούρι που εργάζεται στα ορυχεία)γιατί σίγουρα θα έχω μελετήσει τις προθέσεις σου το δίκαιό σου και μαζί θα δώσουμε την μάχη για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον μακρυά από κόμματα παρατάξεις Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2008 από τον gregKozani Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Ρε παιδιά μιλάτε λες και αυτοί που κάνουν απεργία έχουν δίκιο... Το ασφαλιστικό ήταν χάλια και πρέπει να αλλάξει. Και μπράβο στην κυβέρνηση που έχει τα αρχίδια και δεν μετράει το πολιτικό κόστος και το κάνει! Εγώ τους βγάζω το καπέλο! Μη τους το βγάζεις και τόσο πολύ....γιατί θα τους φύγουν κάτι μικρά χαρτονομίσματα που προσπαθούν να χώσουν όπου μπορούν.... καπέλα τσέπες κάλτσες άντε και καμιά φορά στην ....Ελβετία και....σε καμιά off-shore. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις οι οποίες αναμφισβήτητα κάνουν τα στραβά μάτια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Ποτέ δεν έιπα ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ είναι τεμπέληδες, ίσως δε διάβασες καλά το ποστ.Για άλλα πράγματα τους κατηγόρησα, ότι διέσπασαν το κοινό μέτωπο και ότι είναι -ευγενικά το γράφω-κοινωνικά ανάλγητοι. Για τις κρατήσεις μου τώρα..1620 στο χέρι, 1760 κρατήσεις.Βλέπεις ότι δεν είστε οι μονοι παραπονούμενοι? Δες όμως και το πρόβλημα που διαιωνίζεται και θα σκάσει στα δικά μας μούτρα σε μερικά χρόνια.Ετσι θα καταλάβεις το σκεπτικό μου. Οσοι φωνάζουν τώρα, φωνάζουν για την παρτη τους.δεν τους ενδιαφέρει ποσώς τι θα κανουμε εμείς αυριο.εκεί είναι όλο το παραμύθι. Οσο για τις εισφορές σας, δύσκολα τις λες έτσι γιατί προέρχονται από δημόσια επιχείρηση μονοπωλειακού χαρακτήρα.Οταν ζεις στην ελλάδα, υποχρεωτικα καταβάλλεις μηνιαία παγια στη δεη.Αυτό δεν είναι ακριβώς εισφορές σας, ισχύει ότι και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αυτό που άκουσα σήμερα, από στόμα συνδικάλα της ΔΕΗ ήταν ότι τα σπάσανε με την υπουργό επειδή ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.Αυτό είπε ο τυπάκος, δείχνοντας ότι όλο το πανηγύρι γίνεται για την παρτη τους και μόνο!! Οσο για το δεύτερο ερώτημα, υπάρχει η πορεία- μάλλον το ξέχασες, η στάση εργασίας- μάλλον το ξέχασες και αυτό,το ψήφισμα διαμαρτυρίας-σου διέφυγε και αυτό, και ένα σωρό άλλοι τρόποι να διαμαρτυρηθείς χωρίς να γράφεις στα @ΡΧΙΔΙ@ σου το κοινωνικό σύνολο, από το οποίο πληρώνεσαι... Εγω λέω να κάνουμες οπως οι γιαπωνέζοι . Μόνο που αντι για ασπρο πανι στο μπράτσο να φορέμα ροζ στριγκάκια αφου μας μαμαμε που μαμανε να το χαρούμε κι όλας. Στάση εργασίας? Α κάνω 1 ώρα και μετα το ξεχνάω. Πορεία? Σε βλέπω εντελώς απληροφοριτο φίλε μου. Διάβασε και καμια άλλη εφημερίδα εκτος απο αυτήν που παίρνεις καθημερινά και θα δείς αν γίνονται η όχι. Ηλία πραγματικά δεν ξέρω αν τα έλεγες μεταξυ αστείου και σοβαρού αλλα προσωπικά με στεναχωρεσαν. Πληροφοριακά κάτι που άκουσα προχθες . Για τους υπαλλήλους στην ΔΕΗ που ανεβαίνουν στις κολλώνες έχουν 30 θανατους τον χρόνο. Αν σας λέει αυτο τπτ. Τώρα το γιατί δεν κάνουν οι ιδιωτικοι υπάλληλοι απεργίες, νομίζω πως η απάντηση εινα περιτή. Εσυ γιατι λες? Αυτο βολευέι και τους εργοδότες . Υπο καθεστως ομοιρίας. Δημοκρατικότατο καθεστώς. Και για κάποιον που ΄ρωτησε που δουλεύω ... Φίλε μου όχι δεν ειμαι τις ΔΕη αλλα της χωματερης. Μήπως πρέπει να μας θαψουν και εμας μαζι με τα σκουπίδια της πόλης μας των δικώνα μας σκουπιδιών? Ε? Μήπως να μας κάψουν ζωντανους? Τ ι κάνουμε τώρα ρε παιδιά? Ελεος δλδ \dominator? Με 15χρονια προυπηρεσια πάιρνω 952 καθαρα. Δουλευω δίπλα στα σκουπίδια εισπνεω καθηκεμρινα 5 μερες την βδομάδα 20 μέρες τον μήνα 240 μέρες τον χρόνο αυτα όλοι όσοι διαφωνουν, διαμαρτύρεστε δημοκρατικά μέσω ενος δημοκρατικου δικαωματος που διεκδικησαν αλλοι πριν απο εμας με ακριβως τους ιδιους τρόπους και με σκληρότερους τρόπους αντιμετώπησεις απο το κράτος και το κεφάλαιο επιχειρηματίες.Με θυμήζουν κάποιοιυς συνταξοιούχους που λένε ασχημους χαρακτηρισμους για τους υπαλλήλους στην καθαριότητα επειδη το πρόβλημα ακουμπάει το σκατωμένο και ριτιδιασμένο κώλο τους , ξέχνοντας το δικό τους πρόβλημα των 400 ευρω σύνταξης που πάιρνουν και το οποίο θυμούντε ξαφνικά και φωνάζουν μετα αυτοί. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!!!!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2008 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Φίλε χλαπάτσα, δεν είναι θέμα σεβασμού άποψης.Ολοι – υποθέτω –ότι σεβόμαστε τις απόψεις όλων εδώ μέσα. Αλλιώς καθένας θα πεταγε ένα αει γ@μησου και θα τελείωνε.Το θέμα είναι να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων προκειμένου να βγει κάποιο γαμημενο συμπέρασμα σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει. Αναλύοντας αυτά που έχω γράψει ώστε να γίνω απόλυτα κατανοητός, κατηγορώ τους δεητζήδες για 2 πράγματα: 1.ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ,επειδή ταλαιπωρούν όλο το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. .Δεν εννοώ «ενοχλούν», λέω ταλαιπωρούν. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο, με τεράστια διαφορά μεταξύ τους. 2. ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΙΑ, γιατί πρώτα οι δημοσιογράφοι και κατόπιν αυτοί διέρρηξαν το κοινό μέτωπο των εργαζομένων επιδιώκοντας ευνοϊκή ρύθμιση ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. τσουβαλιάζονται οι εναερίτες και οι ανθρακωρυχοι με τους καρεκλάδες χαραμοφάηδες συνδικαλιστές. Βρίζετε την ΔΕΗ γενικότερα, λέτε "ρεμάλια, τυπάκους,βολεμένους" κλπ. προς όλους εκεί πέρα , ξεχνώντας ότι η ΔΕΗ δεν είναι μόνο καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές.Δηλαδή οι εναερίτες και οι ανθρακωρύχοι δεν απεργούν ταλαιπωρώντας το κοινωνικό σύνολο???!!! Ή μήπως οι καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές δεν ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ? Δηλαδή αυτοί κατέλαβαν μια ωραία μέρα τα πόστα τους χωρίς εκλογές?Δε νομίζω!!Στην προκειμένη περίπτωση εκπροσωπούν επάξια όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ.Είναι άδικο να βρίζουμε μόνο τους συνδικαλιστές, θέλουν βρίσιμο όλοι. Για την περίπτωση θανάτου που λες, πως αξιολογείς ποιος πρέπει να αγανακτεί περισσότερο?Αυτός που η μάνα του πεθαίνει γιατί πέφτει στο ρέμα, ή ο ανάπηρος που ταλαιπωρείται γιατί δεν υπάρχει ασανσέρ ώστε να μπορεί να βγει από το σπίτι του?? Εχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο αδιαφορίας λοιπόν? είναι όταν θα στραφούμε εναντίον της ΝΔ και την στείλουμε απο εκει που ηρθε. Αν συνεχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας καθε φορα που καποιος κλάδος απεργεί και μας θίγει, η κυβερνηση θα το απολαμβανειΑπό τα λεγομενά σου αντιλαμβάνομαι ότι έχεις κομματικό κίνητρο.Αν πράγματι είναι έτσι λυπάμαι γιατί μέσα από αυτό το πρίσμα δεν θα δοθεί ποτέ λύση στο θέμα.Και εξηγούμαι: Λες ο κωστάκης να είχε καμμιά ιδιαίτερη κ@υλα να ανοίξει το ασφαλιστικό, ερχόμενος ευθέως σε αντιπαράθεση με όλο τον κόσμο?Προφανώς όχι.Το ασφαλιστικό είναι ένα ζήτημα που έτσι και αλλιώς θα σκάσει, και αν δε ρυθμιστεί τώρα ώστε να υπάρχει δυνατότητα να πάρεις σύνταξη και εσύ και εγω σε 10-20 χρόνια, θα παραπεμφθεί στο μέλλον.Τότε τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα, και οι δυό μας θα πάρουμε ξέρεις τι.Θέλεις δηλαδή οι ήδη βολεμένοι να καβατζάρουν αυτά που ζητάνε και να πέσει το πρόβλημα πάνω σου και πάνω μου όταν θα είμαστε εμείς για σύνταξη?Καλύτερα να τελειώνουμε τώρα με το θέμα μια και καλή. Και εδώ είναι που σιχάθηκα τα υπόλοιπα κόματα.Αντί να βάλουν κάτω τους κώλους τους όλοι στη βουλή μέσω εποικοδομητικών προτάσεων/τροποποιήσεων του νομοσχεδίου προκειμένου να βρεθεί μια ριζική λύση, προτίμησαν το δρόμο της στείρας αντιπολίτευσης και της ξεπερασμένης απλοϊκής ρητορικής του «όχι» για το κέρδος εντυπώσεων. Είδες εσύ να γίνει καμία πρόταση στη Βουλή από άλλο κόμα για το συνταξιοδοτικό? Ολοι κάνουν την πάπια, να βγαι στη φόρα ατόφιο το νομοσχέδιο ώστε να ξαναρχίσουν τις παπαριές περί αντιλαϊκής πολιτικής. Προσωπικά σκοτίστηκα για το ποιος κυβερνάει, αν κάτι έχω καταλάβει είναι ότι όλοι τους κάνουν ακριβώς τα ίδια.Οσο δούλευα και όσα έπαιρνα με το ΠΑΣΟΚ, το ίδιο δουλεύω και τα ίδια παίνω με τη ΝΔ. Με ενδιαφέρει απλώς το κράτος να είναι δίκαιο απέναντί μου και να μου επιστρέψει σε 10 χρόνια τις κρατήσεις μου υπό μορφή σύνταξης. Αν δε γίνει τώρα αυτό πολύ φοβάμαι ότι θα τις χάσω, και εγώ και εσύ και όλοι μας. Και δεν ανέχομαι κανένα κερατά συντεχνίτη να πιέζει καμιά κυβέρνηση προκειμένου να διατηρήσει αλώβητα τα δικά του δικαιώματα σε βάρος των δικών μου. Α, και κάτι άλλο, άσχετο, που ήθελα να πω από καιρό.Το Best of me σου είναι άπαιχτο, πρέπει να το δουν όλοι!! :lol: :lol: :lol: Αν αυτα που γραφεις δεν αποτελουν φιλοκυβερνητικη προπαγανδα τοτε γιατι κατηγορεις τον φιλο xlapatsa για την κομματικη του τοποθετηση.Συγγνωμη αλλα τα γραφομενα σου διαιωνιζουν το "βασιλευε και διαιρει". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Για τους υπαλλήλους στην ΔΕΗ που ανεβαίνουν στις κολλώνες έχουν 30 θανατους τον χρόνο. Αν σας λέει αυτο τπτ. Τώρα το γιατί δεν κάνουν οι ιδιωτικοι υπάλληλοι απεργίες, νομίζω πως η απάντηση εινα περιτή. Εσυ γιατι λες? Αυτο βολευέι και τους εργοδότες . Υπο καθεστως ομοιρίας. Δημοκρατικότατο καθεστώς. Η απάντηση είναι όπως είπες ... περιττή. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν απεργούν όχι γιατί δεν έχουν λόγους να απεργήσουν αλλά γιατί όποιος τολμήσει την άλλη μέρα θα ψάχνει για δουλειά... Και επειδή εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να διαμαρτυρηθώ πρέπει να τα βάλω με αυτούς που την έχουν??? Μου θυμίζει το ανέκδοτο.... ...με τους γείτονες και τα πρόββατα, που ο ένας είχε ενώ ο άλλος όχι και ευχήθηκε όχι να αποκτήσει και αυτός αλλά να πεθάνουν του γείτονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Η απάντηση είναι όπως είπες ... περιττή. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν απεργούν όχι γιατί δεν έχουν λόγους να απεργήσουν αλλά γιατί όποιος τολμήσει την άλλη μέρα θα ψάχνει για δουλειά... Και επειδή εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να διαμαρτυρηθώ πρέπει να τα βάλω με αυτούς που την έχουν??? Μου θυμίζει το ανέκδοτο.... ...με τους γείτονες και τα πρόββατα, που ο ένας είχε ενώ ο άλλος όχι και ευχήθηκε όχι να αποκτήσει και αυτός αλλά να πεθάνουν του γείτονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Μου θυμίζει το ανέκδοτο.... ...με τους γείτονες και τα πρόββατα, που ο ένας είχε ενώ ο άλλος όχι και ευχήθηκε όχι να αποκτήσει και αυτός αλλά να πεθάνουν του γείτονα. Γνωστο, και ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ! οχι μονο του "νεοελληνα" αλλα και καθε κοινωνιας που λειτουργει σαν το γαιδουρι που του'χουν κρεμασει το καροτο μπρος απο το στομα του! (Αλλα το'χουν στερεωμενο στην ραχη του, οποτε, οσο και να τρεχει...) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αν αυτα που γραφεις δεν αποτελουν φιλοκυβερνητικη προπαγανδα τοτε γιατι κατηγορεις τον φιλο xlapatsa για την κομματικη του τοποθετηση.Συγγνωμη αλλα τα γραφομενα σου διαιωνιζουν το "βασιλευε και διαιρει". Σάββα δεν προπαγανδίζω καθόλου, αν κατάλαβες κατι τέτοιο κάνεις λάθος. Ο φίλος ο χλαπάτσας μίλησε "να παρεί πόδι η νέα δημοκρατία",΄΄η κάτι τέτοιο τέλοσπάντων.Αυτό είναι προπαγάνδα. Πιστεύω ότι όποιος και να έρθει ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.Ξεχάσατε το σχέδιο Γιαννίτση?Απλά τώρα τα κόματα της αντιπολίτευσης κάνουν την πάπια γιατί τους συμφέρει.Αργά η γρήγορα πρέπει να ρυθμιστεί, και όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.Εδώ είναι που τα συνδικάτα έπρεπε να είναι παραγωγικά.Να προτείνουν λύσεις στο πρόβλημα, όχι να διευκολύνουν την κυβέρνηση να περάσει ατόφιο το νομοσχέδιο με πρόσχημα την έλλειψη κοινωνικού διαλόγου.Το μόνο που λένε έιναι οχι, οχι, οχι, παίζοντας ουσιαστικά αυτό το παιχνίδι.Για να δούμε μεθαύριο τους μεγαλοσυνδικάλες κομματικά στελέχη.Κάθε μέρα δείχνει στην τηλεόραση τους συνδικαλιστές της προηγούμενης κοπής στα κομματικά τους γραφειάκια, τηλεόραση δε βλέπετε?Ακόμα δεν έχετε καταλάβει το παιχνίδι? Πάρτε το χαμπάρι, το συνταξιοδοτικό είναι ένα κακό σπυρί που θα σπάσει.Στα δικά μας μούτρα.Και τότε θα είναι χειρότερο από ότι είναι τώρα. Αυτοί που φωνάζουν νοιάζονται μονο για πάρτη τους.Και πρώτοι οι δεητζίδες.Αυτούς κατηγόρησα οτι ΔΊΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. Αυτό ρε Σάββα σου φαίνεται προπαγανδιστικό?Σου φαίνεται "διαίρει και βασίλευε?"Είμαι πολύ νεοοδημοκράτης όταν φωνάζω για ενιαίο μέτωπο εργαζομένων?Για όνομα λέμε!!Οι πρωτοι που διαίρεσαν τους εργαζόμενους ήταν οι δημοσιογράφοι.Αυτοί πρώτοι απέσπασαν τη συμφωνία εξαίρεσης από το ασφαλιστικό.Η δεν το μάθατε αυτό?? Οι της ΔΕΗ μέσω των συνδικαλιστών τους μας κόβουν το ρεύμα ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ,όπως οι δημοσιογράφοι.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Το πρόβλημα να το φορτωθούν οι υπόλοιποι που δεν κρατάνε διακόπτες, οι μ@λ@κες.Και περισσότερο οι νεότεροι, όπως εμείς.Οι παλιότεροι να κρατήσουν τις απολαβές ατόφιες, και εμείς οι νεότεροι να πάρουμε τα @ρχίδι@ μας. Η φίλη η Τόνια αναρωτιέται αν πρέπει να τα βάλει με αυτόύς που έχουν το δικαίωμα να κάνουν απεργία.Θεωρητικά το έχει και η ίδια, μόνο που θα το πληρώσει ακριβά.Οι της ΔΕΗ και οι του δήμου, απεργούν, κόβουν το ρεύμα, βρωμίζει η πόλη, και κερδίζουν για παρτη τους αυτό που διεκδικούν. εσύ Τόνια κάτσε και δούλευε να τους πληρώνεις, και να το χαίρεσαι κιόλα.Από τα δικά σου λεφτά θα βγουν οι συντάξεις τους. Οσο για το Βελιγκέκα, καλά ρε φίλε, με 30 θανάτους το χρόνο σε λίγο όλοι οι δεητζίδες θα είναι μακαρίτες!.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, πες την αλήθεια, μεταξυ μας είμαστε.Μήπως τους μπερδεύεις με τους κακόμοιρους τους κούριερ?? ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ και δε μπορουν να πετάξουν σκουπίδια στους δρόμους?? Οσο για την εφημερίδα,παίρνω μονο χρυσή ευκαιρία την κυριακή, επειδή είναι όλες κίτρινες, ΕΝΤΕΛΩΣ.θα σου συνιστούσα να κανεις και εσυ το ίδιο, καθαρίζει το μυαλό και βλέπεις τα πράγματα ανεξαρτητα. Και κάπου στο βάθος το κοινο καλό, όχι μόνο το δικο σου, αλλά και εκείνων που δε μπορούν να φωνάξουν. Το νομοσχέδιο στο τέλος θα περάσει.Και θα φταίνε οι ανίκανες συνδικαλοηγεσίες, αλλά και οι ανεγκέφαλοι που τις υποστηρίζουν.Με την ανόητη, μουλαρωμένη στάση τους, όχι, όχι, όχι, τόσο καιρό έδωσαν την πολύ καλή δικαιολογία στην κυβέρνηση να περάσει ότι ήθελε λόγω έλλειψης προτάσεων -διαλόγου.Το παιχνίδι παίχτηκε ακόμα μια φορά στην πλάτη μας, αφού φάγαμε της διακοπές στη μαπα , λουστήκαμε και τα σκουπίδια.Το ίδιο παραμύθι κάθε φορα.Λίγη σκέψη δε βλάπτει...Αλλά έτσι έιναι, όταν φωνάζεις δε μπορείς να σκεφτείς.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2008 από τον DOMINATOR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Εγω αν και εχω σταματήσει να ασχολούμαι με το θέμα εχω να πω οτι απο χθες είμαι ο ευτυχής κάτοχος μιας καμμένης 8800GTX ULTRA... Τι ευτυχία θεε μου απο τότε που την πήρα την ονειρευόμουνα καμμένη για να δω αν θα μου την αλλάξουν με την εγγύηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Οχι ρε πο*^& μου!Εισαι στην εγγύηση??Την απόδειξη και στο μαγαζί.Πάρε και κάνα ουπσ (UPS)!!!Το δικό μου τάβγαλε τα λεφτά του.Λίγο το καλοκαίρι, λίγο η απεργία, απόσβεση! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2008 από τον DOMINATOR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Όντος... Θελω και 2ο UPS γιατί εχω 3 πισι στο δωματιο και τα 2 είναι 24/7 ΟΝ :( Το καλό είναι πως εχω δουλέψει τεχνικός στο Πλαίσο και απο την εμπηρεία μου μπορώ να πω πως κατα 90% θα την αλλάξουν... Είναι πολύ εντάξει τα τελευταία χρόνια σε αυτο το θεμα... Αλλά και πάλι για το γαμώτο είναι το θέμα και λιγότερο για το 10% που μένει να μην την αλλάξουν / να μη βρούν διαθέσημο παρόμοιο μοντέλο κτλ κτλ κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εγώ έχω 2 πισιά και ένα ουπς.Εχω συνδέσει το ένα κομπλέ με οθόνη και από το άλλο μόνο τη μονάδα.Ετσι τα έχω σώσει από τις πτώσεις τασης.Οταν κοπεί το ρεύμα βέβαια το δεύτερο το κλείνω από το διακόπτη, ομως έτσι γλυτώνω τις κάρτες μου.Δοκίμασε να ρίξεις πάνω με Τ το ένα κομπλέ και από τα άλλα τις μοναδες μόνο.Θα γλυτώσεις τις κάρτες γραφικών,τους δίσκους και τα τροφοδοτικά ακόμα, γιατί μερικές φορές οι ασφάλειές τους δεν είναι αρκετές. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2008 από τον DOMINATOR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Ακόμα μιαμιση ωρα διακοπή σήμερα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Έχει καταντήσει Αηδία οκ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες