Jump to content
ALX™

Πόσο δυσκολεύτηκες να πείσεις τους γονείς ώστε να πάρεις το πρώτο σου μηχανάκι?

Recommended Posts

Έχω πάρει την απόφασή μου και το έχω ανακοινώσει στους γονείς μου, που σιγά σιγά συνήθισαν στην ιδέα..

Κι εκεί που απλά περιμένω να μαζέψω τα λεφτά, σκάει η ΜΠΟΜΠΑ από την κοπέλα μου!

"Δύσκολα θα ανέβω.."

Και σας ρωτάω τώρα εγώ, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; :wallbash:

και μενα ετσι ελεγε ! την χωρισα :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και μενα ετσι ελεγε ! την χωρισα :shoot:

χαχααχ για πειτε ρε παιδες τι να της πουμε για να ανεβει? :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχααχ για πειτε ρε παιδες τι να της πουμε για να ανεβει? :peep:

πες της οτι θα πηγαινεις σιγα οτι δεν ειναι τιποτα και αλλες τετοιες μαλακιες και αν δεν πειθεται την επομενη φορα που ειναι να βγειτε πηγαινε να την παραλαβεις με τη μηχανη :ρεε τι θα κανει? θα κατσει εκει? αν ανεβει.. κερδισες, αν οχι..χωρισε την :ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξυλωστε τα πισω μαρσιπιδια μαγκες η μηχανη ειναι ονειρωξη...(ειδικα καννα 500 exc)

Eκτος αμα εχει πλουσια τα ελεη του θεου και γουσταρετε να πατατε φρενο αποτομα.. γιου νοου γουάι.. :shades:

Τροποποιήθηκε από τον PanosDenzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμία δυσκολία...η δυσκολία ήρθε όταν την είδαν γιατί έπρεπε να τους μαζέψω από το πάτωμα και να τους τρέχω στο Ωνάσειο :P

Δεν υπήρξε καμία εισαγωγική συζήτηση...απλά μια ωραία και ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα,την είδαν πάνω στο πεζοδρόμιο...η αντίδραση πολύ έντονη και λογική για μια οικογένεια που τις μισεί θανάσιμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 4/1/2014 at 6:32 ΠΜ, το μέλος st3li0s έγραψε:

Μετά από τόσα χρόνια αυτό το topic υπάρχουν ακόμα γονείς που φέρουν αντίρρηση στα παιδιά τους ώστε να πάρουν ένα όχημα?

Όποιος γονέας στερεί από το παιδί του το ερέθισμα του να οδηγεί στο βωμό της προστασίας είναι επικίνδυνος!

Η ιδιότητα του να οδηγάς είναι μέσα στην καθημερινότητα, δεν μπορεί να την αποφύγει κάποιος!

Ζούμε σε κοινωνίες που υπάρχουν τα αυτοκίνητα και οι μηχανές και υπάρχουν και τα ατυχήματα/δυστυχήματα!Άρα πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις πραγματικότητες!Εφόσον λοιπόν ένα παιδί θέλει να αποκτήσει μια μηχανή προτιμότερο για την ασφάλεια του είναι ο γονέας όχι μόνο να του πάρει το όχημα αλλά και να τον οπλίσει με σωστά ερεθίσματα!Αυτό προϋποθέτει προνοητικότητα από μωρό σε εξοικείωση με όχημα!Εφόδια που θα του χρησιμεύσουν στην μετέπειτα πορεία του!

Το να μην ασκείς στο παιδί σου το ερέθισμα του να οδηγεί και να αρχίσει να αντιλαμβάνεται από μικρό το πως είναι να οδηγάς από τα πιο απλά πράγματα μέχρι τι πιο σύνθετα σε κατατάσει στους επικίνδυνους ανθρώπους ως γονέα!

Εγκληματικές επιλογές κάνουν οι γονείς που στερούν από τα παιδιά τους ερεθίσματα που θα τα συναντήσουν στην ζωή τους αργά η γρήγορα!Βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους!!!

Τι κάνουν όμως οι γονείς???

Αδιαφορία σε μικρή ηλικία και άρνηση όταν έρθει η στιγμή που ζητάει το παιδί τους όχημα!

Αν του πάρουν το όχημα θα βγει ένας αμφίβολος οδηγός!

Αν δεν τους πάρουν το όχημα θα βγει ένας επικίνδυνος οδηγός!

Να μην ξεχάσω τους εγκληματίες γονείς που προτιμούν το πρώτο όχημα του παιδιού τους να είναι ένα μεταχειρισμένο όχημα!

Πολύ σωστός. Εμένα με αφήνει η μάνα μου να πάρω στα 16 50αρι glx c50 αλλά ο πατέρας μου που έχουν περάσει πολλές μηχανές απτά χέρια του λέει ότι δεν είναι ώριμο ένα παιδί 16 ετών να έχει μηχανάκι.... Αυτό μου ακούγεται γελοίο γιατί δεν είναι όλα τα 16χρονα ανώριμα.... Σε 5 μήνες βγάζει ένας φίλος μου δίπλωμα και έχω αγοράσει ένα κράνος κρυφά για να κάνουμε βόλτες με ασφάλεια. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα