Jump to content
CIVIL

ΠΩΣ ΠΛΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ

Recommended Posts

Έχω ένα ARAI CONDOR στο οποίο δεν βγαίνουν τα εσωτερικά.

όταν το πήρα μου είπαν ότι το πλένω και το αφήνω ανάποδα με ανοιχτούς αεραγωγούς για να στραγγίσει.

Θέλω να ξέρω από κάποιον που το έχει κάνει με τί μπορώ να το καθαρίσω ώστε να μήν χαλάσω το εσωτερικό, τί απορυπαντικό(πχ για ρούχα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

όταν το πήρα μου είπαν ότι το πλένω και το αφήνω ανάποδα με ανοιχτούς αεραγωγούς για να στραγγίσει.

Θέλω να ξέρω από κάποιον που το έχει κάνει με τί μπορώ να το καθαρίσω ώστε να μήν χαλάσω το εσωτερικό, τί απορυπαντικό(πχ για ρούχα)

Σαμπουαν!!

Λοιπον βγαζεις την ζελατινα,γεμιζεις μια λεκανη μεγαλη με χλιαρο νερο στο οποιο εχεις ριξει σαμπουαν....προτιμησε καποιο καλο,οχι της πλακας!!

Περνεις ενα σφουγαρακι ριχνεις και σε αυτο πανω σαμπουαν και αρχιζεις και τριβεις εσωτερικα τα μαξιλαρακια!!!..

Ξεπλενεις ,και βαζεις το κρανος σε μερος σκιερο!!!

Οχι αναποδα,κανονικα και χωρις την ζελατινα!

Δευτερη επιλογη ειναι να παρεις αυτα τα σπρει που πουλανε π,χ μοτομαρκετ ,ψεκαζεις,σκουπιζεις τελειωσαμε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πράσινο σαπούνι φιλε μου το καλύτερο.

Αυτό που είχαν οι Γιαγιάδες μας και χλιαρό νερό σε μια λεκάνη και αφού το

ξεπλύνεις καλά μετά το πατάς στα μαξιλάρια να στραγγίξουν τα νερά και όχι σε ηλιο

;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σαμπουαν!!

Λοιπον βγαζεις την ζελατινα,γεμιζεις μια λεκανη μεγαλη με χλιαρο νερο στο οποιο εχεις ριξει σαμπουαν....προτιμησε καποιο καλο,οχι της πλακας!!

Περνεις ενα σφουγαρακι ριχνεις και σε αυτο πανω σαμπουαν και αρχιζεις και τριβεις εσωτερικα τα μαξιλαρακια!!!..

Ξεπλενεις ,και βαζεις το κρανος σε μερος σκιερο!!!

Οχι αναποδα,κανονικα και χωρις την ζελατινα!

Δευτερη επιλογη ειναι να παρεις αυτα τα σπρει που πουλανε π,χ μοτομαρκετ ,ψεκαζεις,σκουπιζεις τελειωσαμε!!!

Μια χαρα τα'πες! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω το πλενω με Soflan αυτο για τα μαλλινα σε μια λεκανη και λιγο τριψιμο με μια μαλακη βουρτσα!! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ όσους απάντησαν

Άρα όπως πλένουμε την κεφάλα μας, απαλά και μετά σε μέρος σκιερό :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη....όταν λέτε ξέβγαλμα...εννοείτε το βάζουμε κάτω από την βρύση και ρίχνουμε νερό μέχρι να φύγουν οι σαπουνάδες από τα σφουγγάρια? :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Συγνώμη....όταν λέτε ξέβγαλμα...εννοείτε το βάζουμε κάτω από την βρύση και ρίχνουμε νερό μέχρι να φύγουν οι σαπουνάδες από τα σφουγγάρια? :shock:

Φυσικά. Πώς αλλιώς;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

THATS RIGHT!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φόρα αδιάβροχο και μπες σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Αφαίρεσε την ζελατίνα πριν μπεις :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ B)

Με τη μηχανη, για να πλυθει και αυτη με τα ιδια λεφτα! ;)

:P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ την πρώτη φορά το έπυνα με ΑΖΑΞ και μου έκανε τα μαλλιά ΑΟΡΑΤΑ !!!!

Και τους γυρω να ανησυχουν...λογω γυαλαδας!!! :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα καποιο σπρευ καθαρισμου γιατι αμα το πλυνεις εχε υποψιν οτι αργει να στεγνωσει.. :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα σπαστα ομως τι γινεται ρε παιδες? πως τα πλενεται αυτα??? ουτε στο δικο μου βγαινουν τα εσωτερικα μαξιλαρακια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φόρα αδιάβροχο και μπες σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Αφαίρεσε την ζελατίνα πριν μπεις :P :P :P

Και γιατί δεν το βάζει έτσι όπως είναι στο πλυντήριο ρούχων; :lol:

στα σπαστα ομως τι γινεται ρε παιδες? πως τα πλενεται αυτα??? ουτε στο δικο μου βγαινουν τα εσωτερικα μαξιλαρακια...

Δεν έχει διαφορά με τα κλειστά. Για τα κράνη χωρίς αφαιρούμενες επενδύσεις η καλύτερη λύση είναι μάλλον οι ειδικοί αφροί καθαρισμού πουλάνε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω... αυτά τα spray καθαρισμού δε με ενθουσιάζουν ως ιδέα... χημική σύνθεση δεν έχουν κι αυτά? κι αν δεν "αρωματίζουν" απλώς, τι ακριβώς προσφέρουν στο ιδρωμένο μαξιλαράκι? Γιατί η κασίδα χωρίς νερό, κακά τα ψέματα, δε νομίζω να φεύγει...

Όσο για το πλύσιμο, απάντησαν ήδη αρκετοί από τους παραπάνω... κι εγώ συνήθως με σαμπουάν πλένω τα κράνη αλλά προτιμώ να τρίβω απαλά τα μαξιλάρια με το χέρι και όχι με σφουγγάρι. Πάντως σκέφτομαι να χρησιμοποιώ το hand made ελαιοσάπουνο της μαμάς Ξανθούλας από εδώ και πέρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιο μοντέλο είναι ρε συ ...τα δικά μου βγαίνουν κανονικά..!!

περίεργο.. :o

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πράσινο σαπούνι φιλε μου το καλύτερο.

Αυτό που είχαν οι Γιαγιάδες μας και χλιαρό νερό σε μια λεκάνη και αφού το

ξεπλύνεις καλά μετά το πατάς στα μαξιλάρια να στραγγίξουν τα νερά και όχι σε ηλιο

;)

Σωστός ο παιχτης!!! :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Στο πλυντηριο των ρουχων στους 40 βαθμους,χωρις στιψημο...

Μπορεις ομως και στο πλυντηριο πιατων,διπλα στις κατσαρολες με το ειδικο φαρμακο βεβαιος,βεβαιος :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια, μια βοηθεια θελω...Θελω να πλυνω τα μαξιλαρακια απο το κρανος μου (Viper GT)..Εχει κανεις καμμια ιδεα πως να τα πλυνω????Ευχαριστω εκ των πρωτερων..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα