CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Έχω ένα ARAI CONDOR στο οποίο δεν βγαίνουν τα εσωτερικά. όταν το πήρα μου είπαν ότι το πλένω και το αφήνω ανάποδα με ανοιχτούς αεραγωγούς για να στραγγίσει. Θέλω να ξέρω από κάποιον που το έχει κάνει με τί μπορώ να το καθαρίσω ώστε να μήν χαλάσω το εσωτερικό, τί απορυπαντικό(πχ για ρούχα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Έχω ένα ARAI CONDOR στο οποίο δεν βγαίνουν τα εσωτερικά. όταν το πήρα μου είπαν ότι το πλένω και το αφήνω ανάποδα με ανοιχτούς αεραγωγούς για να στραγγίσει. Θέλω να ξέρω από κάποιον που το έχει κάνει με τί μπορώ να το καθαρίσω ώστε να μήν χαλάσω το εσωτερικό, τί απορυπαντικό(πχ για ρούχα) Σαμπουαν!! Λοιπον βγαζεις την ζελατινα,γεμιζεις μια λεκανη μεγαλη με χλιαρο νερο στο οποιο εχεις ριξει σαμπουαν....προτιμησε καποιο καλο,οχι της πλακας!! Περνεις ενα σφουγαρακι ριχνεις και σε αυτο πανω σαμπουαν και αρχιζεις και τριβεις εσωτερικα τα μαξιλαρακια!!!.. Ξεπλενεις ,και βαζεις το κρανος σε μερος σκιερο!!! Οχι αναποδα,κανονικα και χωρις την ζελατινα! Δευτερη επιλογη ειναι να παρεις αυτα τα σπρει που πουλανε π,χ μοτομαρκετ ,ψεκαζεις,σκουπιζεις τελειωσαμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Πράσινο σαπούνι φιλε μου το καλύτερο. Αυτό που είχαν οι Γιαγιάδες μας και χλιαρό νερό σε μια λεκάνη και αφού το ξεπλύνεις καλά μετά το πατάς στα μαξιλάρια να στραγγίξουν τα νερά και όχι σε ηλιο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Σαμπουαν!! Λοιπον βγαζεις την ζελατινα,γεμιζεις μια λεκανη μεγαλη με χλιαρο νερο στο οποιο εχεις ριξει σαμπουαν....προτιμησε καποιο καλο,οχι της πλακας!! Περνεις ενα σφουγαρακι ριχνεις και σε αυτο πανω σαμπουαν και αρχιζεις και τριβεις εσωτερικα τα μαξιλαρακια!!!.. Ξεπλενεις ,και βαζεις το κρανος σε μερος σκιερο!!! Οχι αναποδα,κανονικα και χωρις την ζελατινα! Δευτερη επιλογη ειναι να παρεις αυτα τα σπρει που πουλανε π,χ μοτομαρκετ ,ψεκαζεις,σκουπιζεις τελειωσαμε!!! Μια χαρα τα'πες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos_bestman 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Εγω το πλενω με Soflan αυτο για τα μαλλινα σε μια λεκανη και λιγο τριψιμο με μια μαλακη βουρτσα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Ευχαριστώ όσους απάντησαν Άρα όπως πλένουμε την κεφάλα μας, απαλά και μετά σε μέρος σκιερό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Συγνώμη....όταν λέτε ξέβγαλμα...εννοείτε το βάζουμε κάτω από την βρύση και ρίχνουμε νερό μέχρι να φύγουν οι σαπουνάδες από τα σφουγγάρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Συγνώμη....όταν λέτε ξέβγαλμα...εννοείτε το βάζουμε κάτω από την βρύση και ρίχνουμε νερό μέχρι να φύγουν οι σαπουνάδες από τα σφουγγάρια? Φυσικά. Πώς αλλιώς;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Συγνώμη....όταν λέτε ξέβγαλμα...εννοείτε το βάζουμε κάτω από την βρύση και ρίχνουμε νερό μέχρι να φύγουν οι σαπουνάδες από τα σφουγγάρια? THATS RIGHT!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Φόρα αδιάβροχο και μπες σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Αφαίρεσε την ζελατίνα πριν μπεις :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ B) Με τη μηχανη, για να πλυθει και αυτη με τα ιδια λεφτα! ;) :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Εγώ την πρώτη φορά το έπυνα με ΑΖΑΞ και μου έκανε τα μαλλιά ΑΟΡΑΤΑ !!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Εγώ την πρώτη φορά το έπυνα με ΑΖΑΞ και μου έκανε τα μαλλιά ΑΟΡΑΤΑ !!!! Και τους γυρω να ανησυχουν...λογω γυαλαδας!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Καλυτερα καποιο σπρευ καθαρισμου γιατι αμα το πλυνεις εχε υποψιν οτι αργει να στεγνωσει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 στα σπαστα ομως τι γινεται ρε παιδες? πως τα πλενεται αυτα??? ουτε στο δικο μου βγαινουν τα εσωτερικα μαξιλαρακια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 Φόρα αδιάβροχο και μπες σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Αφαίρεσε την ζελατίνα πριν μπεις :P :P :P Και γιατί δεν το βάζει έτσι όπως είναι στο πλυντήριο ρούχων; :lol: στα σπαστα ομως τι γινεται ρε παιδες? πως τα πλενεται αυτα??? ουτε στο δικο μου βγαινουν τα εσωτερικα μαξιλαρακια... Δεν έχει διαφορά με τα κλειστά. Για τα κράνη χωρίς αφαιρούμενες επενδύσεις η καλύτερη λύση είναι μάλλον οι ειδικοί αφροί καθαρισμού πουλάνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2008 Δεν ξέρω... αυτά τα spray καθαρισμού δε με ενθουσιάζουν ως ιδέα... χημική σύνθεση δεν έχουν κι αυτά? κι αν δεν "αρωματίζουν" απλώς, τι ακριβώς προσφέρουν στο ιδρωμένο μαξιλαράκι? Γιατί η κασίδα χωρίς νερό, κακά τα ψέματα, δε νομίζω να φεύγει... Όσο για το πλύσιμο, απάντησαν ήδη αρκετοί από τους παραπάνω... κι εγώ συνήθως με σαμπουάν πλένω τα κράνη αλλά προτιμώ να τρίβω απαλά τα μαξιλάρια με το χέρι και όχι με σφουγγάρι. Πάντως σκέφτομαι να χρησιμοποιώ το hand made ελαιοσάπουνο της μαμάς Ξανθούλας από εδώ και πέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DAIMOND 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Έχω ένα ARAI CONDOR στο οποίο δεν βγαίνουν τα εσωτερικά. όταν το πήρα μου είπαν ότι το πλένω και το αφήνω ανάποδα με ανοιχτούς αεραγωγούς για να στραγγίσει. Θέλω να ξέρω από κάποιον που το έχει κάνει με τί μπορώ να το καθαρίσω ώστε να μήν χαλάσω το εσωτερικό, τί απορυπαντικό(πχ για ρούχα) ποιο μοντέλο είναι ρε συ ...τα δικά μου βγαίνουν κανονικά..!! περίεργο.. :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
louki louk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Πράσινο σαπούνι φιλε μου το καλύτερο. Αυτό που είχαν οι Γιαγιάδες μας και χλιαρό νερό σε μια λεκάνη και αφού το ξεπλύνεις καλά μετά το πατάς στα μαξιλάρια να στραγγίξουν τα νερά και όχι σε ηλιο ;) Σωστός ο παιχτης!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 B) Στο πλυντηριο των ρουχων στους 40 βαθμους,χωρις στιψημο... Μπορεις ομως και στο πλυντηριο πιατων,διπλα στις κατσαρολες με το ειδικο φαρμακο βεβαιος,βεβαιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 Παιδια, μια βοηθεια θελω...Θελω να πλυνω τα μαξιλαρακια απο το κρανος μου (Viper GT)..Εχει κανεις καμμια ιδεα πως να τα πλυνω????Ευχαριστω εκ των πρωτερων.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gagarin.gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 κανονικα με ανα.και σφουγγαρι.Μην φοβασαι δεν παθενει και τηποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 κανονικα με ανα.και σφουγγαρι.Μην φοβασαι δεν παθενει και τηποτα Οταν λες με ανα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gagarin.gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 για τα πιατα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες