GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 υπαρχει και παρομοια συναντηση απο το Kawasaki-bikers για σερρες 10 συναντηση στο δερβενι νομιζω χαμος θα γινει φενεται πολυ κοσμος :D Επειδή εγώ δεν ξέρω για πιο βενζινάδικο λέτε, υπάρχει κάποιος που να τον βολεύει στην καμάρα και να ξεκινήσουμε από εκεί να βρούμε τους άλλους; το τιταν ξερεις που ειναι ? εκει ειναι το βενζιναδικο πριν αρχισεις να κατεβαινεις το τιταν ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 (τροποποιήθηκε) Βγαίνωντας απο τη πόλη για Σέρρες,έχει μια μεγάλη ανηφόρα.Στη Κορυφή της και πρίν ξεκινήσει να κατηφορίζει ο δρόμος,έχει ένα βενζινάδικο.Για να μπείς στο βενζινάδικο,βγαίνεις απο την εθνική δεξιά αμέσως μόλις θα έχει οπτική επαφή με το BP. η πιο απλά,το ραντεβού θα είναι στο πρώτο BP βενζινάδικο που θα σηναντήσεις μόλις βγείς απο την πόλη!Δεν μπορείς να μην το δείς στο δεξί σου χέρι! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnBG 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 παιδια τελικα που θα πατε? σερρες η παρανεστι? αν και κανονισα βολτα μεχρι την ξανθη αν ειναι για παρανεστι θα μπω σε πειρασμο. B) δεν ψηφιζω, οπως βολεψει εσας γιατι εχω κανονισει. αν ημουν free τοτε θα την εριχνα την ψηφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 λοιποννννννννννννννννννννννννννννννννννν.....................αποφασιζω και ΔΙΑΤΑΖΩ :lol: ΝΑ ΠΑΜΕ ....................λεμε τωρα παρανεστι,μιας και εχει πολυ καλες διαδρομες στην φυση(ΣΤΡΙΦΤΕΡΕΣ),και γνωριζω που καλο μαγαζι για ΤΡΛΛΟ φαι αλλα και για καφε με σκοποβολη -ιππασια-καγιακ-ποδηλατα- κλπ.μπορουμε να παμε και στο φραγμα του θυσαυρου,που ειναι παρα πολυ ομορφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 Τι να σας πω, οτι γουσταρετε. Εγω εριξα την προταση, και ειμαι μεσα για οπου αποφασισει η πλειοψηφια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 λοιποννννννννννννννννννννννννννννννννννν.....................αποφασιζω και ΔΙΑΤΑΖΩ :lol: ΝΑ ΠΑΜΕ ....................λεμε τωρα παρανεστι,μιας και εχει πολυ καλες διαδρομες στην φυση(ΣΤΡΙΦΤΕΡΕΣ),και γνωριζω που καλο μαγαζι για ΤΡΛΛΟ φαι αλλα και για καφε με σκοποβολη -ιππασια-καγιακ-ποδηλατα- κλπ.μπορουμε να παμε και στο φραγμα του θυσαυρου,που ειναι παρα πολυ ομορφα Έχουμε πάει και στο φράγμα του Θησαυρού!Όντως είναι τέλεια αλλά ύπουλος δρόμος και θέλει προσοχή. Η ψηφοφορία λέει Παρανέστι μέχρι στιγμής πάντως ανα και θα προτιμούσα Σέρρες κι εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Εγω πάντως συμφωνώ να περάσουμε και από το μέρος της διανυκτέρευσης για να κατατοπιστούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αφου θα φυγουμε νωρις παμε απο Σερρες και βλεπουμε καφε κερναει ο βασιλιας της σουζας Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2008 από τον EKEINOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Αφου θα φυγουμε νωρις παμε απο Σερρες και βλεπουμε καφε κερναει ο βασιλιας της σουζας +100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αφου θα φυγουμε νωρις παμε απο Σερρες και βλεπουμε καφε κερναει ο βασιλιας της σουζας Το καλτσόν το φοράει ο βασιλιάς της σούζας; :D Το 'σκισε; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2008 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Κερναω ρε καρντασια. Μονο να ξερετε οτι με το που πιω μια-δυο γουλιες Φρεντο εσπρεσσο dopio e lungo, θα χρειαστει να φυγω αρων αρων για Θεσσαλονικη! Κατι θα χει γινει με τους γονεις μου υποθετω... :D Ακομα δεν βλεπω να εχετε αποφασισει ομως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Και τί ώρα ξεκινάμε τελικά αύριο; και τελικά από το βενζινάδικο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Τι να αποφασίσουμε???????Δες την ψηφοφορία!!!Μιλάει η πληοψηφία!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Οκ Παρανέστι λοιπόν... αν και με ισχνή πλειοψηφία... και για την ώρα; Αποφασίσαμε για την ώρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 9:00 με 9:30 στο βενζιναδικο της BP στην κορυφωση του δερβενιου. Ο Multijohn το εγραψε στην αρχη του ποστ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnBG 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 τι ωρα θα ειστε παρανεστι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Θα φερει κανεις το ετερον ημισι μαζι τους? Να ξερω να κανονισω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 9 αρχιζουμε το μαζεμα 9.30 την κανουμε οσοι αργησουνε να κοιτανε για ροδιες στην ασφαλτο και την σκονη που σηκωνουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 ετοιμος πλυμενος γρασσαρισμενος! περιμενω το ρολοι να δειξει 9 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Τώρα εγώ να τολμήσω να πω κάτι; 9 δεν είναι λίγο νωρίς; λέω εγώ τώρα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) τελικα να βαλουμε μια σειρα ,για παρανεστι οπως φαινετε,η κανω ΛΑΘΟΣ? Aragorn O.K Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2008 από τον aragorn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ανακεφαλαιωση. Προορισμος: Παρανεστι Δραμας Μερος Συναντησης: Βενζιναδικο ΒΡ μετα το ΤΙΤΑΝ. Ωρα Συναντησης: 9:00 ( Αν και για μενα ειναι πολυ πρωι ) Τωρα ξαναρωταω, θα ερθει κανεις δικαβαλος ή μπα? Επισης, δεν μου την γλυτωνετε, η επομενη εκδρομη θα γινει Σερρες! :D Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2008 από τον man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a$wto$ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Kαλη φαση η εκδρομουλα γι'αυριο ;) αν και το ειδα λιγο αργα... Κανονισαμε να βρεθουμε μια παρεα GSR στην Καμαρα 11:45 για βολτα προς Σιθωνια μερια. Οποιος ξυπνησει αργα κι εχει διαθεση για καφε στην Χαλκιδικη ειναι ευπροσδεκτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Για εμένα man ξέρεις....το έταιρον ήμισι πηγε Αθήνα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες