City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2008 14 ΑΤΟΜΑ σε 13 μηχανές και πολύ όρεξη για άλλα 450 χιλιόμετρα! Η μέρα ήταν υπέροχη,η ατμόσφαιρά πεντακάθαρη,οι στροφές πολλές και τα τοπία πανέμορφα.. Χάζευες βουνά και καταγάλανο ουρανό! Ο καφές ΚΑΙ το φαγητό ιδιαίτερα πετυχημένες επιλογές του ενός εκ των θηριοδαμαστών! Συνοψίζοντας,ωραία βόλτα,χαλάλι το εγερτήριο!! Πάντα τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2008 Μπραβο ρε παιδια. Παντα τετοια. με κανετε και ζηλευω.... Ευχομαι και οι υπολοιπες βολτες σας να ειναι πετυχημενες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2008 Na doume pote tha erthw kai gw kamia fora... (Λέτς σί γουέν άη γουίλ κάμ τού σάμ τάιμ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Μπράβο παιδιά. Πάντα τέτοια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 κριμα που δεν μπορεσα να ερθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Υπέροχη βόλτα, γρήγορη παρέα, φανταστικά τοπία, άψογη διαδρομή, πολύ γέλιο! Την Κυριακή αυτή, την βάζω στο Top 10 από το τότε που είμαι στο forum. Πάμε γι'άλλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 παντα τετοια ευγε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Υπέροχη βόλτα, γρήγορη παρέα, φανταστικά τοπία, άψογη διαδρομή, πολύ γέλιο! Την Κυριακή αυτή, την βάζω στο Top 10 από το τότε που είμαι στο forum. Πάμε γι'άλλα... Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Vittorio ίσως ακομα καλύτερα!!!!!!!!!!!! Οσοι δεν ήρθαν ΧΑΣΑΝΕ!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Εχω να δηλωσω, οτι οποιος ακουμπησει ξανα το πιατο μου, θα λουστει ενα μπουγιουρντι με καυτερη στην σουφρα του! :D Ωραια και πολλα χιλιομετρα, απιστευτη μερα, και αρκετες αναμνησεις στο μυαλο μου. Περιμενετε τα βιντεα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Με τον καιρό να καλυτερεύει συνεχώς ,την όρεξη που έχουμε όλοι για εξορμήσεις αλλά και το γεγονός οτι πάντα γουστάρουμε και περνάμε καλά ,βλέπω να γίνεται χαμός απο δω και πέρα!!! :vv: Έχουμε πολλά χιλιόμετρα να γράψουμε και το μόνο σίγουρο είναι οτι θα περνάμε και γ@μω!!! Κρίμα που κάποιοι απο την παρέα δεν μπορέσατε να έρθετε! Άντε πάμε δυνατά για την επόμενη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a$wto$ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Ωραιες φωτο! Μπραβο ρε παιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 φωτογραφιες κυριακης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Καλωσηρθες Ανδρεα παρεπιμπτοντως. Αντε και με τον βασικο εξοπλισμο τωρα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Ηταν με ωραια και γρηγορη παρεα,φυγαμε στην ωρα μας και ειχαμε χρονο,ωραιος καιρος,καλο φαι μονο η φυση ηταν λιγο γκριζα αλλα δεν πορεις να τ'αχεις ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 αντρεα καλως ήρθες και καλές τις φωτο βαλτες ρε σε κανενα imageshack γιατι μου κανει μερες για να κατεβει η μια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 φωτογραφιες κυριακης! Φίλε azyx...μην το ξανακάνεις αυτό με τις φωτό. :o Γονάτισες και τις πιο γρήγορες dsl συνδέσεις!!!! Με 12mb σύνδεση και ακόμα ανοίγουν οι φωτό!!! Ή να τις μικραίνεις σε ανάλυση (το πολύ 100-150kb) ή να τις βάζεις σε μορφή thumbnail και να τις ανοίγουμε εμείς όποιες θέλουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Λοιπον... ελπιζω να ειστε ετοιμοι... για το καλυτερο βιντεο που εχετε δει. Ανεβαστε το volume για να ακουτε διαλογους, αλλα να ειστε ετοιμοι να το χαμηλωσετε στην φαση με τις μηχανες στην στροφη γιατι φυσουσε απειρα. <object width="425" height="350"> <param name="movie" value=" </param> <embed src=" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object> Και για οποιον θελει να το δει σε φουλ σκριν... Big up 2 my dad. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Wait προσπαθω να λυσω το προβλημα, μην κραζετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xlapatsas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) na kraksw? :P Kapou eixa dei enan odigo gia anevasma video apo youtube... A, kai an to anevases molis twra, prepei na perimeneis ligo gia kana dekalepto Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2008 από τον xlapatsas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Κρααα κρααααα κραααααα Και το κράξιμο θα συνεχιστεί man αν δεν επιλύσεις το πρόβλημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 Δεν μου κανουν approve το βιντεο. Το εκανα ποστ, μετα απο 2 λεπτα το καναν απρουβ, και μετα διορθωσα ενα λαθος στο κειμενο μου. Απο τοτε, εχουν περασει 30 λεπτα, και τζιφος. Βρηκα και τον τροπο να το βαλω embedded, οποτε απλα περιμενω να μου το κανουν απρουβ. Αλλιως δεν παω για υπνο. Please stop spamming peoples για να διατηρηθει μια ευκρινεια στο ποστ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 (τροποποιήθηκε) Λοιπον παιδια περιμενα μιαμισι ωρα και τιποτα ακομη, και τα βλεφαρα μου κλεινουν....Θα το δω οταν ξυπνησω... Κριμα παντως γιατι το περιμενα πως και πως να το ποσταρω εδω μεσα. www.youtube.com/watch?v=lFKIQmnDRg0 Νομιζω κατι εκανα... και εδω το Link Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2008 από τον man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Πάντα τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Καλά το βίντεο ήταν όλα τα λεφτά. Πάντα τέτοια. Άντε και για την επόμενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Τέτοια παραγωγή ούτε ο Jerry Bruckheimer.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες