Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 Απο τον φούρνο?? :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 Μα φυσικά. Τι ποιο ενδιαφέρον από έναν νέο φούρνο που μπορεί να βγάλει αχνιστές πίτσες ή γουρουνόπουλα κτλ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 Πήγα στην συνάντηση χθες όπου και γνώρισα αρκετά άτομα. Κανένας από τους "μεγάλους" δεν ήρθε αλλά ήρθαν αρκετοί νέοι. Τους συμπάθησα όλους και η παρέα μου φάνηκε ωραία! Περιμένω να γνωριστούμε και καλύτερα μέσω κάποιας εκδρομής! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 Να προσεχεις αυτο το λαμογιο απεναντι σου με ενα περιεργο μουσακι και δεμενο το αριστερο χερι. Εχω ακουσει ειναι πολυ υπουλο καθαρμα. Μεχρι τις 9.00 ωρα ειμασταν 3 ατομα, εγω, τζαναμπετης, φοςμανιακ. Μετα σκασαν μαζεμενα καμια 4 ζευγαρια, και 2-3 freelancers :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 Να προσεχεις αυτο το λαμογιο απεναντι σου με ενα περιεργο μουσακι και δεμενο το αριστερο χερι. Εχω ακουσει ειναι πολυ υπουλο καθαρμα. Ναι το ξέρω... είδε με προειδοποίησαν όταν με είδαν να του μιλάω... Ειδικά ο multijohn μου έδωσε πολύτιμες πληροφορίες για το ατομάκι του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 man μάλλον με μπερδεύεις με τον fosmaniac!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2008 rofl. Ναι! χαχαχα και νιωθω πολυ μαλακας. χαχαχα σορρυ ρε φιλε, σορρυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες