Jump to content
Sign in to follow this  
^tasoulis^

TRIUMPH TIGER 1050 VS YAMAHA FZ1 ??

Recommended Posts

Λοιπον λοιπον...επειδη ο καιρος πλησιαζει(νομιζω)

Θα σας ζαλισω αλλη μια φορα με τα ερωτηματα μου,νταξ μωρε κουβεντα να κανουμε κιολαςwhistling.gif

Μου αρεσουν και τα δυο ομως παραπολυ..απο την μια σκευτομαι οτι εχω μαθει σε ποιο street καταστασεις και ισως να μου ταιριαζε καλυτερα κατι σαν το FZ1(Μιας και μου αρεσουν και η τελικεςwhistling.gif)αλλα μου αρεσει και το TRIUMPHunsure.gif

Μεταχειρισμενο θα το παρω οτι και αν ειναι αυτο γιατι αρκετα χασαμε απο την τελευταια αγοραlipssealed.gif

Παντως οι τιμες ειναι πολυ κοντα και στα δυο για να ηταν ενα κινητρο για να ξεχωρισω το ενα απο τα δυο εστω με βαση την τσεπη μου.

Το ξερω δυσκολα κατασταλαζω το κερατο μουmad.gif

Τι να κανω ωρε??Μην το μετανιωσω παλιohmy.gif

tiger1050mc1.jpg

VS

fz1-black.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τασο η προυγουμενη μοτοσυκλετα μου ηταν το fz1 fazer.πολυ ωραιο μοτορι με απαιχτα φρενα,πλαισιαρα,ψαλιδαρα,και μοτερουκλα,που δουλευε ομως μετα τις 8000στροφες.του ειχα βαλει και γραναζι εμπρος για να το συμαζεψω................κατι εγινε αλλα οχι δραματικα.θελει εξατμιση και φιλτρο για να γινει η δουλεια.μετα ενα αλλο θεμα ειναι το φωρτωμα για ταξιδι ,μιας και η yamaha ηθελε περσι σχεδον 800ευρω για τις βαλιτσες τις.εαν εισαι ανθρωπος που θελεις απο το μηδεν τα 1000 κυβικα,τοτε η λυση ειναι ο τιγρης,εαν παλι θες υψηλες ταχυτητες πανω απο τα 240,θα πας στο fz1.ο τιγρης ταξιδευει πιο ανετα (για μενα και με μενα 1,89 υψος 105κιλα)φωρτωνεται πιο ανετα και οχι πιο φθηνα ,και εχεις απο το ρελαντι μια ακαταπαυστη χωρις τρυπες και λακουβες παροχη ισχυος που πιστεψε με προβληματιζει πολυ κοσμο :lol: :P :rolleyes:

οτι θες τα λεμε :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aragorn Σε περιμενα πρωτο:P

Τα ταξιδια δεν μπορω να πω οτι ειναι και τα φορτε μου λογω δουλειας κτλ.

Οποτε δεν θα το εβαζα σαν κυριο παραγοντα..οχι πως δεν θελω να μπορω να κουβαλησω και καποια πραγματακια μαζι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τασουλη το περιμενα(με) καιρο αυτο το τοπικ... ;) Κατ'αρχας με το καλο σού ευχομαι.Κατα δευτερον προσωπικα αναμεσα στα δυο θα επαιρνα το Tiger...Εγω ομως...Διοτι θα εκανε πιο πολλα για μενα σε σχεση με το FZ1...Οπότε τι σου λεω;Παρε αυτο που θα σου κανει πιο πολλα γουστα...Οποιο και να'ναι κανε κι ενα τεστ ride πριν...Μπορει κατι ν'αλλαξει.Και να εισαι σιγουρος οτι οποιο απο τα δυο και να επιλεξεις...χαμενος δεν θα εισαι με κανενα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον λοιπον...επειδη ο καιρος πλησιαζει(νομιζω)

Θα σας ζαλισω αλλη μια φορα με τα ερωτηματα μου,νταξ μωρε κουβεντα να κανουμε κιολαςwhistling.gif

Μου αρεσουν και τα δυο ομως παραπολυ..απο την μια σκευτομαι οτι εχω μαθει σε ποιο street καταστασεις και ισως να μου ταιριαζε καλυτερα κατι σαν το FZ1(Μιας και μου αρεσουν και η τελικεςwhistling.gif)αλλα μου αρεσει και το TRIUMPH%7Boption%7Dhttp://bikerspirit.net/BS_forum/images/smilies/unsure.gif[/img Tασουλη χωρις να ξερω τις μοτοσυκλετιστικες σου ιδιοτροπιες (αναφερομαι στον μεσο ορο των αναβατων) το triumhp θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τασουλη το περιμενα(με) καιρο αυτο το τοπικ... ;) Κατ'αρχας με το καλο σού ευχομαι.Κατα δευτερον προσωπικα αναμεσα στα δυο θα επαιρνα το Tiger...Εγω ομως...Διοτι θα εκανε πιο πολλα για μενα σε σχεση με το FZ1...Οπότε τι σου λεω;Παρε αυτο που θα σου κανει πιο πολλα γουστα...Οποιο και να'ναι κανε κι ενα τεστ ride πριν...Μπορει κατι ν'αλλαξει.Και να εισαι σιγουρος οτι οποιο απο τα δυο και να επιλεξεις...χαμενος δεν θα εισαι με κανενα :)

Εγω να δεις πως το περιμενω B)

Νταξ το Tiger το εχω κανει τεστ ντραιβ και στο αλλο απλα εχω κατσει πανω και μου αρεσε πολυ η θεση οδηγησης,ειναι σαν τα πιανεις τον ταυρο απο τα κερατα :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι ειπες τωρα? Παλι τους ασκους του Αιωλου θες να ανοιξεις? χαχαχα

Κοιταξε καταρχην, ειναι δυο διαφορετικα μηχανακια. Και τι θελω να πω μαυτο. Κανουν αρκετα κοινα πραγματα, αλλα με διαφορετικο τροπο. Δεν ειναι κοινως στην ιδια κατηγορια, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι θα στερηθεις καποιες απολαυσεις, αν διαλεξεις το ενα ή το αλλο. Αυτο που ισως αν εισαι ψηλο και στιβαρο παιδι να μπορεις να κανεις παραπανω με τον τιγρη, ειναι να πας σε καποια οφφ βατα μονοπατια που με το φειζερ, θα πηγαινεις με 20. Απο την αλλη, με το φειζερ θα μπορεσεις να νιωσεις πιο μαχιμι στην εθνικη οδο, αφου εκει ξεδιπλωνει καλυτερα τον Yamaha κινητηρα του. Οποτε μια ή αλλη, εχεις μια ισορροπια στην συγκριση.

Ταπεινη μου γνωμη, ειναι να οδηγησεις και τα δυο, σε καταστασεις καθημερινης τριβης, και να δεις ποιο σε βολευει περισσοτερο.

Αλλα τωρα μεταξυ μας...αφου το χεις καψουρα τον τιγρη, γιατι δεν τον τσακωνεις? :) Καλη τυχη με την επιλογη σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα δύο μηχανάκια δεν έχουν καμμιά σχέση σε τίποτα και ειδικά σε επιδόσεις(35 ίππους διαφορά θυμίζω)

Σκέψου, όχι τι θέλεις να κάνεις αλλά τι έκανες μέχρι τώρα,άν σου άρεσε και εάν το έκανες σε ικανοποιητικό βαθμό.Κάπως έτσι πιστεύω θα καταλήξεις.

Κανείς δε σε ξέρει καλύτερα απο τον εαυτό σου για να μπορέσει να σου πεί πάρε το τάδε.ΕΣΥ μόνο ξέρεις τι θέλεις ή για να το πώ καλύτερα ξέρεις τι ΔΕΝ θέλεις.

Για τα δικά μου όμως γούστα και μετά τη βόλτα που έκανα το Tiger θα πήγαινα καρφωτός στο Fazer.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για τα δικά μου όμως γούστα και μετά τη βόλτα που έκανα το Tiger θα πήγαινα καρφωτός στο Fazer.

Απο τι αποψη το λες αυτο??Μπορεις να το εξηγησεις λιγο ποιο αναλυτικα? :respekt:

Η αληθεια ειναι οτι σαν λειτουργια μου αρεσουν ποιο πολυ τα τετρακυλινδρα :think:

Υ.Γ καποτε ειχα το fazer600 το ποιο παλιο και μπορω ναπω μου εκανε πολλα γουστα και ποτε δεν με ξενερωσε παρα μονο στις αναρτησεις που υστερουσε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι διαφορες στις δυο μοτοσυκλετες ειναι πολυ μικρες σε απολυτο νουμερο στη πραγματικη ζωη(ΔΡΟΜΟΣ).το γιαμαχα παει πανω απο τα 240 που τελειωνει το τιγρακη οχι σαν super sport,αλλα παει.στον τιγρη υπαρχει τροπος να βγει ο χιλιομετρικος κοφτης,και να δεις απιθανα νουμερα φιλε τασο :devil::wacko:

παντως και οι δυο ειναι στις κορυφες των κατηγοριων τους,και ειναι πολυ αξιολογες μοτοσυκλετες :yes::yes:

μαλιστα καπου πηρε το αυτι μου οτι η γιαμαχα για το 2008 εχει βαλει νεο χαρτη που διαγραφει τις τρυπες του παρελθοντος.

.

.

.

.

..

ελπιζω να μην κουρασα :smoke:

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ[/color] :vampire::vampire::vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο τ' άλλο κι άλλο τ' άλλο. :-)

Διαφορετικές εντελώς κατηγορίες . Προσωπικά δεν θα επέλεγα κανένα από τα δύο .

Νομίζω πως οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα με 70 άλογα είναι υπεραρκετή για άνετο δικάβαλο ταξίδι .

Οπότε αν σε ενδιαφέρουν τα ταξιδάκια δίαλεξε αυτή που σου αρέσει πιο πολύ .

Αν θέλεις η μηχανή σου να είναι η πιο γρήγορη από τις δύο παίρνεις το FZ1 !

Εγώ έχω κατασταλάξει πως γύρω στα 12000 ευρά θα έπαιρνα μόνο ένα , το παρακάτω :

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά πολύ δύσκολη επιλογή!

Τα θεωρώ και τα 2 κορυφαία εργαλεία!

Το Fazer είναι πιο άγριο σαν καθαρό street,αλλα και ο τίγρης πανέμορφος και καλοστημένος με απίστευτο κινητήρα!!!

Πιστεύω πως πρέπει να σκεφτείς πολύ καλα τι πραγματικά θέλεις.

Αν γουστάρεις αγριάδα και νεύρο παρε το Fazer.

Aν γουστάρεις να κάνεις και κανενά ταξιδάκι πιο άνετος χωρίς βέβαια να υστερείς πολύ σε δύναμη πάρε τον τίγρη.

Το θέμα εμφάνισης είναι βέβαια καθαρά υποκειμενικό,οπότε είναι θέμα του δικού σου γούστου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα,μιλάμε καταρχάς για μαμά μοτοσυκλέτες και όχι να ρίξεις επάνω ένα κάρο χρήμα after sale.Λοιπόν:

Στήσιμο:με βόλεψε περισσότερο το Fazer αλλά ήταν και εκτενέστερη η βόλτα(σε στροφές).Το τιγράκι καλό μέν αλλάζει πολύ εύκολα κατεύθυνση αλλά όχι όπως θα ήθελα εγώ.

Φρένα:Τιγρης.Προσωπικά με την όση εμπειρία έχω,δεν έχω καταλάβει ποτέ τις διαφορές των ακτινικών του τίγρη απο τις...''απλές''.Παρόλα αυτά όμως και το Fazer πλέον έχει πολύ καλά φρένα και οι διαφορές τους σε αυτό το σημείο είναι αμυδρές

Στήσιμο:με βόλεψε καλύτερα το Fazer μιας και είναι κοντύτερα και στα γούστα μου αλλά και στη δική μου μοτοσυκλέτα(αν και το δικό μου αρέσει περισσότερο).

Επιδόσεις: Fazer ΕΝΤΕΛΩΣ όμως!Ακόμη και η ''τρύπα'' δεν είναι ενοχλητική και προσωπικά θα με βόλευε απο άποψης γρηγορότερη ευκολότερη και κυρίως ασφαλέστερη μετάβαση στα 1000 κυβικά.Οι χαμηλές ροπές του τίγρη σε μια στριφτερή και με κακή άσφαλτο διαδρομή είναι εκτός απο περιτές,επικύνδινες για οδηγό με μικρή εμπειρία

After sales: θέλει ερώτημα?!

Kόστος ανά χιλιόμετρο: θέλει ερώτημα?!

Κατανάλωση:εδώ μιλάει ο τίγρης και η χαμηλή ιπποδύναμη του σε σχέση με το Fazer

Ταξίδι: Προσωπική μου άποψη και εμπειρία είναι οτι όσο φορτώνεται το ένα φορτώνεται και το άλλο.Ο Ντένις παραπάνω αναφέρει 800? για τριπλέτα στο Fazer.Για τον τίγρη όμως?!Τέσπα.Προσωπικά βολεύομαι και με σαμάρια και έχω πάει παντού με αυτά!Μπαγαζιέρα εννοείται οτι παίρνουν και τα δύο ανεξάρτήτως αισθητικού αποτελέσματος που όμως λίγο με ενδιαφέρει όταν ταξιδεύω.

Άνεση: τίγρης αντικειμενικά,όσο αντικειμενικά μπορεί να δεί κάποιος ένα τέτοιο θέμα.Πολύ μικρές οι διαφορές όμως κι εδώ με το αέρα στα γόνατα να μου είναι όμως πιο ενοχλητικός στον τίγρη.

Θέση οδήγησης: υποκειμενικό θέμα και πάλι.Με βόλεαν εξίσου και τα δύο,κανένα όμως δεν είναι όπως θέλω εγώ την θέση οδήγησης(βλέπε Fazer 1000 2003)

Mεταπώληση: θέλει ερώτημα?!Το Fazer φεύγει περίπου...5 μέρες πρίν αποφασίσεις να το πουλήσεις! :lol:

Άνεση επιβάτη : Definetly τίγρης.Δεν έχωβ προσωπική εμπειρία εδώ αλλά υποθέτω οτι θα είναι καλύτερο το Triumph μιας και έχω εμπειρία απο το Fazer και δεν ήταν καθόλου καλή.Και πάλι όμως υστερούν και τα δύο σε σχέση με αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου(όπως ακριβώς το Fazer 1000 2003 δηλάδή).

Τασο,έχω επαναλάβει πολλές φορές την λέξη ''προσωπικά''.Εχω προσπαθήσει άπειρες φορές να πείσω κόσμο οτι τα κριτήρια του καθενός είναι Υ-ΠΟ-ΚΕΙ-ΜΕ-ΝΙ-ΚΑ!Οι τομείς που δίνω ΕΓΩ ιδιαίτερη προσοχή,το fazer κερδίζει κατά κράτος.Τώρα για εσένα,σου είπα.Σκέψου τι χρήση έχεις κάνει μέχρι στιγμής στις μοτοσυκλέτες σου,άν ανταπεξήλθε όπως και όσο θα ήθελες ΕΣΥ και κάπως έτσι θα σκεφτείς...δια την αφαιρετικής μεθόδου.Θα ξεκαθαρίσεις το μυαλό σου δηλαδή απο τις περιτές σκέψεις και θα διαμορφώσεις τα κριτήρια σχετικά με το τι ΔΕΝ θέλεις απο μια μοτοσυκλέτα.Σύμφωνα με αυτή την μέθοδο,ίσως οδηγηθείς ακόμη και σε τελείως διαφορετική κατεύθηνση - κατηγορία μοτοσυκλέτών.Έχε μυαλό ανοιχτό και ...καλά ξεμπερδέματα απο το ευχάριστο (και για σένα και για μας) αυτό δίλημμα,τρίλλημμα κτλ... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε γαμωτο οταν ειχα κανει τεστ ντραιβ το tiger μου αρεσε με αρκετη ροπη(τοτε ειχα το gsxr750)αλλα μου εδωσε την αισθηση οτι κατι ελειπε,σιγουρα δεν περιμενα να ειχε τα αλογα απο το gsxr αλλα κατι ελειπε και δεν μπορω να καταλαβω τι? :_shifty:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τασουλη παντως,ετσι για να το ακουσεις κι αυτο,σκεψου να εβαζα Τοπικ "Λεω να παρω ΚαΤεΜ.Τι λετε;"...Τι πιστευεις,θα ειχα παρει το 990;.....Το πηρα ομως γιατι ΕΓΩ το γουσταρα...Και βλεπουμε...:)

Θελω να σου πω με αυτο,οτι περα απο αυτα που θ'ακουσεις ΟΛΑ μα ΟΛΑ ειναι "Τι θα επαιρνε ο καθενας μας"...Εσυ τι θελεις ειναι το θεμα.Και καμμια φορα η ποικιλλια στις γνωμες δεν ξερω αν σε βοηθα ή σε μπερδευει πιο πολυ τελικα...

Φιλικα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτο που ισως αν εισαι ψηλο και στιβαρο παιδι να μπορεις να κανεις παραπανω με τον τιγρη, ειναι να πας σε καποια οφφ βατα μονοπατια που με το φειζερ, θα πηγαινεις με 20.

:wacko:

Ποιό είναι το χαρακτηριστικό του Tiger που το κάνει καλύτερο "εκτός δρόμου" από το Fazer; Το μόνο που θα μπορούσε να πει κανείς είναι η απόσταση από το έδαφος (στο fazer είναι 135mm) και η διαδρομή της ανάρτησης (στο Tiger 150mm μπρος-πισω). Όποιος έχει τα υπόλοιπα νούμερα, είμαι περίεργος να τα δούμε. Καλό και χρυσό το Tiger, μην έχεις την ψευδαίσθηση όμως ότι μπορεί να πάει παραπέρα από οποιοδήποτε γυμνό street: σε έναν απλό επίπεδο χωματόδρομο, με 10-20 χιλιόμετρα, τα πόδια κάτω και τη ψυχή στο στόμα...

BTW υπάρχει μια παρεξήγηση για τον όρο off road. Δεν εννοούμε off tarmac!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως ο σεβαστος multijohn με προβληματισε μιας και πιστευω εχει αρκετη εμπειρια στο τομεα των street και μπορω να πω οτι δεν εχει και αδικο σε τιποτα απο ολα αυτα.. :_rock-on:

Για να καταλαβετε εμενα μου αρεσουν τα ξεσπασματα των street γενικως και ας μην εχουνε απο χαμηλα τις ροπες με οτι συνεπαγεται αυτο..

Σου δινουν μια αισθηση ποιο πορωσης να βλεπεις να ανεβαινει στο στροφομετρο στις ροπες του και αμεσως να νιωθεις την λυσα του κινητηρα να σου δινει κλωτσια ιπποδυναμης και να καταπινεις την ευθεια κτλ.

Πραγμα παρολο που οταν ανοιξα τον τιγρη με 1η και 2α ναι μεν τα εδωσε κατευθειαν σε πολυ λιγοτερες στροφες μιας και τα κοκκινα του ειναι πολυ χαμηλοτερα..αλλα δεν με πορωσε τοσο ρε γαμωτο να πω γουαου γουατ δε φακ ις δις :o ολα απλα γινοντουσαν ομαλα(περι ορεξεος παντα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα, το fazer που εχεις στην φωτο ειναι απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!

Επειδη διαβασα που λες οτι σε ενδιαφερει/σου αρεσει η μεγαλη τελικη, πανω σε αυτο θελω να σου βαλω μια

σκεψη στο μυαλο,

πηγαινεις ποτε σε βολτα/ταξιδι πανω απο 200 εστω και για 5 λεπτα; δεν νομιζω πως τα 240 ειναι λιγα του τιγρη,

με το να πηγαινεις 260 για ενα και μονο ανοιγμα λεει κατι; ή θα πηγαινεις με τον ρυθμο των 260 σε βολτα;

Αρα αυτο που θελω να σου πω, ειναι πως αυτο για ΕΜΕΝΑ δεν αποτελει σωστο κριτηριο για αποφαση!

Τωρα το θεμα εμφανησης νομιζω οτι παιζει πολυ σημαντικο ρολο και εγω απο εμφανιση θα επερνα το FZ1!

Βεβαια για το μοτερ του tiger εχω ακουσει αψογα λογια καθως το τρικυλινδρο μοτερ του ειναι πολυ ξεχωριστο

αλλα και παιχνιδιαρικο.

Απο την αλλη λες οτι δεν σκεφτεσαι τα σουπερ ταξιδια, αρα εαν σου αρεσει ο τιγρης, απο αυτη την αποψη ειναι πιο σωστη

επιλογη,

αρα, σκεψου πιο σε ευχαριστει πιο πολυ, πιο ειναι αυτο που οταν θα λες στην ερωτηση τι; μηχανακι εχεις και

θα το λες θα σε κανει μεσα σου να γελας σα χαζος απο ευτυχια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την λιγοτερη δυναμη τασο εγω την εχω συναντησει παντως σε πολυ λιγες περιπτωσεις......................δηλαδη σε ταχυτητες ΑΝΩ των 200 χλμ,και πιστεψε με το κιτακι της Τ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ. :devil::_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε αυτο που λεει ο θανος συμφωνω(για την τελικη πανω απο τα 200+)

να προσθαισω σε αυτο για το μοτερ του τιγρη πως και εγω εχω ακουσει καλα λογια αλλα το ιδιο εχω ακουσει και για του φαιζερ.αρα δεν νομιζω πως καποιο υστερει σε αυτο τον τομεα.

να προσθαισω τελος και εναν αλλο παραγοντα.την ηλικια του αναβατη. νεο παιδι εισαι. τι τα θες τα γεροντιστικα τιπου ον-οφ.παρε το στρειτακι να γουσταρεις :burn: .(αφου το βλεπω γουσταρεις αδρεναλινη στο κοκκινο)και οταν καβατζαρεις τα 40 παρε κατι σε ον-οφ για πιο χαλαρα :scooter: .μην γινεις σαν τον παππου στην διαφημιση που παει να ανεβει στο τι ντι εμ. :P

καθε πραγμα στον καιρο του και το ον -οφ στα 40 σου οπως λεει και ο λαος μας ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τι τα θες τα γεροντιστικα τιπου ον-οφ.παρε το στρειτακι να γουσταρεις :burn: .(αφου το βλεπω γουσταρεις αδρεναλινη στο κοκκινο)και οταν καβατζαρεις τα 40 παρε κατι σε ον-οφ για πιο χαλαρα :scooter: .

Το τύπου ON-OFF και μάλιστα γεροντίστικο είναι το Tiger??? :shock::shock: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για να καταλαβετε εμενα μου αρεσουν τα ξεσπασματα των street γενικως και ας μην εχουνε απο χαμηλα τις ροπες με οτι συνεπαγεται αυτο..

Σου δινουν μια αισθηση ποιο πορωσης να βλεπεις να ανεβαινει στο στροφομετρο στις ροπες του και αμεσως να νιωθεις την λυσα του κινητηρα να σου δινει κλωτσια ιπποδυναμης και να καταπινεις την ευθεια κτλ.

Πραγμα παρολο που οταν ανοιξα τον τιγρη με 1η και 2α ναι μεν τα εδωσε κατευθειαν σε πολυ λιγοτερες στροφες μιας και τα κοκκινα του ειναι πολυ χαμηλοτερα..αλλα δεν με πορωσε τοσο ρε γαμωτο να πω γουαου γουατ δε φακ ις δις :o ολα απλα γινοντουσαν ομαλα(περι ορεξεος παντα)

Ρε μπας και θες καμμια Hayabusa σε καλη τιμη και δεν το ξερεις ακομα;...Κυκλοφορουνε πολλες μεταχειρω και αριστες...Και θα καλυψει τα "γουστα" που θες να βγάζεις...και με την ανεση σου...

03hayabusa3.jpg

... νεο παιδι εισαι. τι τα θες τα γεροντιστικα τιπου ον-οφ.παρε το στρειτακι να γουσταρεις :burn:

Τι το'΄θελες τωρα αυτο;...Όποτε εχεις ωρα στειλε ενα ΠΜ να ερθεις απο το σπιτι να παρεις μια βολτα το "γεροντιστικο"990... :grin: Να το ξαναφερεις ομως... :whip:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε μπας και θες καμμια Hayabusa σε καλη τιμη και δεν το ξερεις ακομα;...Κυκλοφορουνε πολλες μεταχειρω και αριστες...Και θα καλυψει τα "γουστα" που θες να βγάζεις...και με την ανεση σου...

03hayabusa3.jpg

Κωστα οχι πως δεν μου εχει περασει απο το μυαλο αλλα ηθελα κατι ποιο φρεσκο :rolleyes:

Βρε μπας και? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κωστα οχι πως δεν μου εχει περασει απο το μυαλο αλλα ηθελα κατι ποιο φρεσκο :rolleyes:

Βρε μπας και? :huh:

Δεν ξερω ουτε προσπαθω να σε πεισω.Αλλά βασει αυτων που λες μου ακουστηκε σαν "θελω busa" ...Σε θεμα "πως παει" βεβαια μπορουν να σε κατατοπισουν τα παιδια που την εχουν/ειχαν...Προσωπικα τη θεωρω ως μια πολυ καλη επιλογη ...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα