FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Εεε δε λεω , καλα με πηγε.... ! Σαν εσενα ητανε ο ενας κολητος μου , αυλωνα , πυροβολητης-γεμιστης Μ-48A5 molf , Αυλωνα , Κομοτηνη , Κυπρος ... Αιμα ο κολητος... Εκανε θητεια για ολη τη παρεα , Αεροπορια εγω , ο αλλος απο Πυροβολικο 8 μερες θητεια ( και με ΠΣΚ !!! ) και ο αλλος Ι3 α.ο , απο μαυρος μεταταξη μηχανικο , ο Θανασης τεσπα εκανε θητεια και για τους 3 ...! Βιλλυ περισσοτερο για εμας τους απο πανω το λεει. Οχι οτι και εσυ κακοπερασες!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 282 σειρα-μαυροσκουφης-ΟΔΜΑ=οδηγος μεσου αρματος κατα εμας-οδηγα μ@λ@κ@ για τους υπολοιπους αυλωνα-κω-κυπρο οι μεταθεσεις παντως βλεπω τρελα βισματακια στην παρεα,ε?? :Djk Κύπρο σε ποιό τάγμα φίλτατε ????? Λάρνακα ή Λευκωσία??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) 5η εμα ημουνα.στον μαθιατη ηταν το στρατοπεδο (ειναι ενα χωριουδακι αναμεσα σε λαρνακα και λευκωσια). επαιζε τρελα το παλιος-νεος εκει. οποτε τρελη πικρα σαν νεος,αλλα τρελο ματωμα σαν παλιος :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2008 από τον ouzocolas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 5η εμα ημουνα.στον μαθιατη ηταν το στρατοπεδο (ειναι ενα χωριουδακι αναμεσα σε λαρνακα και λευκωσια). επαιζε τρελα το παλιος-νεος εκει. οποτε τρελη πικρα σαν νεος,αλλα τρελο ματωμα σαν παλιος :D B) Το ξέρω το τάγμα!!!!! Εγώ ήμουν Αθαλάσσα ( Λευκωσία) Επαιζε πολύ και μας παλιός - νέος αλλά το αλλάξαμε αυτό B) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 ειμαστε τα μαχημια της ελδυκ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man-x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Διαβιβάσεις Χειριστής Πολυδιαυλικών Συστημάτων 93Γ' ΕΣΣΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Διαβιβάσεις (χωρίς βύσμα :_innocent: ) 92Ε ΕΣΣΟ (220 σειρά) Χειριστής ασυρμάτου τηλ.- Οδηγός αυτοκινήτου (ΧΑΤΦΟΑ) στην αρχή και πολλά άλλα μετά... 5 μήνες Χαϊδάρι και μετα 24 Λ/ΔΒ aka Λιτόχωρο μέχρι απολύσεως. Πολλές ασκήσεις, και πολύ τρέξιμο πίσω από άλλους (23 ΕΜΑ - 26 ΕΜΑ - 647 ΜΤΠ ) σαν λόχος υποστήριξης αλλά έβλεπες εκείνους που έτρεχαν μπροστά από σένα και έπαιρνες κουράγιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μάριος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Εγώ τι να πω. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στο Ναυτικό (Μόνιμος Αξιωματικός γαρ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dr.sakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 πεζικο και τους τελευταιους μηνες κυλικιαρχης στο ηρωικο φυλακιο ΡΟΥΠΕΛ 297 λελε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Architect 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Μηχανικαριος.....ειδικοτητα Υπαξ. Μηχανηματων Μηχανικου....εμαθα να οδηγω μπουλντοζα... πραγματικη ειδικοτητα : σκοπανθρωπος....σειρα 295.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aba 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Δ.Ε.Α. ΠΖ (ΔΡΙΤΗΣ ΔΡΙΑΣ ΔΒ) Όλοι κοιτάνε να την βγάλουν λούφα στο στρατό και εγώ πήγα χώθηκα στις ευθύνες μέχρι το λαιμό. Έβαλα "μυαλό" όμως και τους τελευταίους 6 μήνες ήμουν στην 64 Μ.Ε. με ειδικότητα χειριστής φωτοτυπικού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george11largat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) 2/2002 6ο Συνταγμα Πεζικού Κόρινθος Βασική Εκπαίδευση Πεζικού (βολές G3,M1,καθαριότητες,σκοπάνθρωπος) 4/2002 3ο ΜΚ/ΤΠ Καβύλη Ορεστιάδος Διμοιρίτης, Θαλαμάρχης, Επιλοχίας(τα ίδια και χειρότερα+στάγιερ,TOMΠ,καναδέζα) 6/2002 ΛΥΒ Σταυρούπολη Ξάνθης Εκπαίδευση Λοχίας Πεζικού(γαμάτα συνέπεσε με ποδόσφαιρο) 8/2002 Προεδρική Φρουρά Αθήνα Λοχίας Εύζων , Εκπαιδευτής (ζόρικα αλλά διαφορετικά) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2008 από τον george11largat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 στο κεντρο ειμαι και θα ειμαι για αλλες 3 εβδομαδες καθως προχθες ορκιστηκα :D 557 ταγμα πεζικου σταυρουπολη ξανθης , ειδικοτητα ακομα δεν πηραμε , λεω να παω στρατονομια τι λετε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Και κάτι βρωμούσε πρωί πρωί στο φόρουμ... :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Και κάτι βρωμούσε πρωί πρωί στο φόρουμ... :P :P :P που θα παει ρε δε θα παλιωσω? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Ρε πάλι θα βρωμάς εισαγόμενο γάβρο από τζαπάν! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Εεεε η αεροπόρια πιάνει?? Μογγόλος δηλαδη οδηγός....στάγιερ-μπάουζερ 19μετρα και κάθε λογής αυτοκινούμενο Τρίπολη-Τατοί-Παρνηθα-(Σούδα την έκοψα ήταν χειμώνας !!)-Πεντάγωνο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Ελα ρε ! Και 'γω παρ'ολιγων Μογγολος ! Εφτασα μεχρι το τελος της εκπεδευσης , εμαθα να οδηγαω σταγιερ αλλα καταφερα να κοπω μετα απο μεγαλο κοπο ! Τ Τ , Tριπολι-Τατόι . Μογγολος... , τι μου θυμισες !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ρε συ xampos και εγω 07 Α ΕΣΣΟ ημανε στη σταυρουπολη ξανθης .Τι μου θυμησες τωρα.Παντως να ξες ειναι καλο κεντρο! Μονο εκεινη η ανηφορα πριν το πεδιο βολης με τρελαινε κοντας στις ραγες του τραινου με πεθαινε! Καρακολι ηθελα και εγω να παω αλλα μου δωσαν ακυρο! Αλλα δεν πειραζει Γιατι εγινα οδηγος και οδηγουσα M/S 290GDT(γα@##ουσε εκτος δρομου!) Σε ποιο λοχο εισαι(πανω κτιριο ή στο κατω)? Καφεδακι στη σταυρουπολη στο "castle" και για net sto net cafe στη πλατεια ε! <Υ.Γ>Καλο κουραγιο,υπομονη! Μουχαλοστραβαδο περναει ο καιρος μη μασας. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2008 από τον Sennsa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Μαζεψτε ρε τις ουρες σας θα σκοτωθουμε καμια ωρα εδω χαμο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 ΣΕΜιτζής Σπάρτη- Αλεξ/πολη(4ο ΤΕΦ) - Γιαννιτσα (Στρατολογία) - Απολελέ Είμουν 219 λόγω σπουδών πήγα με την 247 Ποιος εισαι ρε συ; Ποτε ησουν στο ΤΕΦ; Σε ειχα εγω ή οχι; Απο 2003 καλοκαιρι εως 2007 καλοκαιρι ημουν εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Ώπα έχουμε και παλιές αγάπες που βγαίνουν στην επιφάνεια; ;P Ποιος εισαι ρε συ; Ποτε ησουν στο ΤΕΦ; Σε ειχα εγω ή οχι; Απο 2003 καλοκαιρι εως 2007 καλοκαιρι ημουν εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
benakos20 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 loxias sta tethorakismena arxigos pliromatos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ben 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 μαυρος και αραχνος.5 μηνες αυλωνα 8 μηνες Λιτοχωρο 3 πρωτοκλισι 2 αυλωνα και 2 ΣΦΑ... ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΟΡΑΡΝΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Ρε συ xampos και εγω 07 Α ΕΣΣΟ ημανε στη σταυρουπολη ξανθης .Τι μου θυμησες τωρα.Παντως να ξες ειναι καλο κεντρο! Μονο εκεινη η ανηφορα πριν το πεδιο βολης με τρελαινε κοντας στις ραγες του τραινου με πεθαινε! Καρακολι ηθελα και εγω να παω αλλα μου δωσαν ακυρο! Αλλα δεν πειραζει Γιατι εγινα οδηγος και οδηγουσα M/S 290GDT(γα@##ουσε εκτος δρομου!) Σε ποιο λοχο εισαι(πανω κτιριο ή στο κατω)? Καφεδακι στη σταυρουπολη στο "castle" και για net sto net cafe στη πλατεια ε! <Υ.Γ>Καλο κουραγιο,υπομονη! Μουχαλοστραβαδο περναει ο καιρος μη μασας. 2 λοχο ειμαι :D τοβ πρωτο απ οτι βλεπω τους πανε γαμιοντας :D εμεις ειμαστε πιο καλα ακομα δεν εχω βγει , απο τεταρτη θα εχω εξοδους ομως , 08 Γ ΕΣΣΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες