Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) σειρα 249 97Δ κεντρο μεγαλο πευκο! Ειδικοτητα καταστροφες Κ αντιαρματιστης! Μεταθεσεις πολλες! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Στρ(ΠΒ) ...TEB ΠΑΡ θηβα... Μετα Νταλιπη 1 μήνα σκοπανθρωπας (Η μεγιστη πικρα! διπλα στο σπιτι μου και δεν το ειδα ποτε!) Μεταταξη ΣΕΠ / Σώμα Ερευνας Πληροφορικής ΔΣΣ Ξανθη και Μεταθεση ΒΣΣ Βεροια! 286 Λελε! ή 2002Α ΕΣΣΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 "Μαυροσκούφης" / "τεθωρακισμένος" ΟΔ.Μ.Α (Οδηγός Μέσων Αρμάτων - Μ48) Με τέσσερα άρματα "χρεωμένα" 3 μήνες ΚΕ.ΤΘ, Αυλώνα Οι λοιποί μήνες στην 21 ΕΜΑ στην Αλεξανδρούπολη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iQfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 268 ... Κεντρο Υψηλών Προσώπων .... Υλικου πολέμου ... Σπάρτη ... Λεσβος ... Αγ. Στέφανος ... ΜΑΓΕΙΡΕΥΩΝ !!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnBG 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 ΠΟΛ.ΑΕΡΟΠ. ΣΤ 2ΟΟΟ. ΤΡΙΠΟΛΗ 3 ΜΗΝΕΣ (Μ.Ε.Τ.Α) & ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ Σ.Α 17 ΜΗΝΕΣ. ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΥΣΜΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Στο μηχανικο...σκαπανεας... Ναυπλιο-Λουτρακι-Σκυδρα-Τοξοτες (12μηνο) αρκετη αγγαρεια και σκοπια μεχρι τον 8ο μηνα...τους τελευταιους 4 μηνες μπηκα στο ΚΕΠΙΚ και βρηκα την χαρα μου!!! Με πηγαινε 1-1...υπνος-εξοδος... :D Σειρα 290... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 ""Μαυροσκούφης" / "τεθωρακισμένος ΟΔ.Μ.Α (Οδηγός Μέσων Αρμάτων - Μ48) Με τέσσερα άρματα "χρεωμένα" 3 μήνες ΚΕ.ΤΘ, Αυλώνα Οι λοιποί μήνες στην 21 ΕΜΑ στην Αλεξανδρούπολη...Σειρά; ""Μαυροσκούφης" / "τεθωρακισμένος ΠΑΜΑ 191 σειρά 2μήνες ΚΕ.ΤΘ, Αυλώνα 13 μήνες στην 21 ΕΜΑ στην Αλεξανδρούπολη... 8 μήνες Πολύκαστρο 85 μέρες φυλακή (υπηρέτησα τις 52)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) Θήβα πυροβολικό (ασχετο έ?) Μετα κατάλαβαν τη μαλακια τους και απο εκει με έστειλαν Αθήνα 401 (γμτ έχασα το 424) για ειδικότητα οδοντιάτρου στο οποίο τελείωσα σκαπανέας (ναι το 401εχει πολλα παρτέρια ) μετά πήγα Αλεξανδρούπολη στη 23ΕΥΠ ως Οδοντίατρος γύρισα 3ο σώμα στρατου ως σκοπάνθρωπος και έκανα και τη μετακόμιση Ασσηρο ως κουβαλητής-σκοπάνθρωπος και δουλεύα στη διοίκηση υγειονομικού (δαπάνες για νοσοκομεία κτλ) απο όπου και απολύθηκα με 20Φ στην πλάτη :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 από τον TheDentist Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σε ποιό τάγμα είσουν και είχε τέτοια ειδικότητα??? Λάρνακα????? Γαμιστερό ακούγεται!!!! το ταγμα μου ηταν κοντα στο καλο χωριο (ειχαμε και φυλακιο εκει) και την ειδικοτητα την πηρα για να περιπολω με φουσκοτο καθε φορα που το ταγμα πηγενε για ''σχοινακια'' κοντα σε θαλασσα ..... αστα ακουγετε ωραιο αλλα ηταν γαμιστερη μαυριλα, σαν ελδηκαριος καταλαβαινης.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 από τον kiriakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 και έκανα και τη μετακόμιση Ασσηρο ως κουβαλητής-σκοπάνθρωπος και δουλεύα στη διοίκηση υγειονομικού (δαπάνες για νοσοκομεία κτλ) απο όπου και απολύθηκα με 20Φ στην πλάτη :D Χε..Χε..Και συ Ασσηρο,ε? Ενα χρονο εκανα εκει, στο ΣΤΕΠ, πριν παω 424!.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) Χε..Χε..Και συ Ασσηρο,ε? Ενα χρονο εκανα εκει, στο ΣΤΕΠ, πριν παω 424!.. :D Για την ιστορία το συγκεκριμένο στρατόπεδο ήταν εγκαταλελειμμένο - κατεστραμμένο (και είναι και γαμώ τα στρατόπεδα) οπότε είχε κλείσει και πήγαμε εμείς να το αναστηλώσουμε οποτε Στεπ δεν υπήρχε (υπήρχε αλλα ήταν άχρηστο το κτήριο) . Τελικά αυτές τις βλακείες του στυλ έχουμε κολυτο τον τάδε δήμαρχο πάμε να στήσουμε στρατο εκεί πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν . Τρελά λεφτά έχουμε χάσει απο το άνοιξε-κλείσε στρατόπεδα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 από τον TheDentist Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 277 2002 Β΄ΕΣΣΟ ΔΒ. ΧΑΙΔΑΡΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΛΔΥΚ 9 ΜΗΝΕΣ ΜΑΛΟΥΝΤΑ - ΚΥΠΡΟΣ Ειδικότητα Χ.Α.Τ.Φ.Ο.Α. (Χειριστής Ασυρμάτου Τηλεφώνου & Οδηγός Αυτοκινήτου- δεξιοτίμονο) 20.000 ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 το ταγμα μου ηταν κοντα στο καλο χωριο (ειχαμε και φυλακιο εκει) και την ειδικοτητα την πηρα για να περιπολω με φουσκοτο καθε φορα που το ταγμα πηγενε για ''σχοινακια'' κοντα σε θαλασσα ..... αστα ακουγετε ωραιο αλλα ηταν γαμιστερη μαυριλα, σαν ελδηκαριος καταλαβαινης.... Αν καταλαβαίνω λέει????? Εγώ είμουν στο τάγμα της Αθαλάσσας ή αλλιώς ''Ταγμα Αυτοκτονίας" ! Δεν ξέρω αν το έχεις ακουστά και αν ξέρεις ποιός είναι ο σκοπός αυτού του τάγματος..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αν καταλαβαίνω λέει????? Εγώ είμουν στο τάγμα της Αθαλάσσας ή αλλιώς ''Ταγμα Αυτοκτονίας" ! Δεν ξέρω αν το έχεις ακουστά και αν ξέρεις ποιός είναι ο σκοπός αυτού του τάγματος..... Δεν ειμαι σιγουρος αλλά αυτό το τάγμα ειναι το πρώτο που θα "πέσει" μεσα στα πρώτα λεπτά ενός πολέμου.Η δουλειά του ταγματος αυτού είναι να καθυστερήσει για λιγα λεπτά τον εχθρο στα σύνορα με οποιοδηποτε τροπο έτσι ωστε να δώσει χρόνο στο στρατό να πάρει θέσεις μάχης!Το να ζήσει κάποιος μέχρι να έρθει ο "κανονικός" στρατός είναι σχεδόν απίθανο. Σωστά τα λέω ή μήπως κάνω λάθος? Έχω ακούσει τρομερά πράγματα για την εκπαιδευση αυτού του ταγματος. Ουσιαστικά μαυροσκούφης δεν ησουν? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 από τον Dare-Devil Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
emix 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Θηβα Πυροβολικο Σειρα 235 (Μαρτιος 1995) Σχολη Πυροβολικου για εκπαιδευση ΥΕΑ. Αποφοιτηση ως Εφεδρος Αξιωματικος Αντιαεροπορικου Πυροβολικου. Χιος 96ΤΕ Χαλκειος ενα χρονο και τους υπολοιπους 5 μηνες (23 μηνες συνολικα) στη Γενικη Διευθυνση Εξοπλισμων, στη Διευθυνση Προμηθειων Υπολοιπου Υλικου (ΔΠΠΥ). Αν εξαιρεσεις τη Χιο οπου μου ετυχαν ολα τα στραβα (Απο Παρμενιων μεχρι τα Ιμια) ολα τ αλλα ηταν καπως καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 αεροπορία Δ05, πυροσβέστης τρίπολη-> θεσσαλονίκη->καστέλλι->τυμπάκι (relax) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Για την ιστορία το συγκεκριμένο στρατόπεδο ήταν εγκαταλελειμμένο - κατεστραμμένο (και είναι και γαμώ τα στρατόπεδα) οπότε είχε κλείσει και πήγαμε εμείς να το αναστηλώσουμε οποτε Στεπ δεν υπήρχε (υπήρχε αλλα ήταν άχρηστο το κτήριο) . Τελικά αυτές τις βλακείες του στυλ έχουμε κολυτο τον τάδε δήμαρχο πάμε να στήσουμε στρατο εκεί πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν . Τρελά λεφτά έχουμε χάσει απο το άνοιξε-κλείσε στρατόπεδα Για πια χρονια μιλαμε? Εγω ημουν εκει, το '89.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Πυροβολικο Θηβα-Μεγαλο Πευκο (ΥΕΑ)-Κως (148 ΤΕ)-Θηβα Οταν τελειωσα μετα απο 19 μηνες καταλαβα οτι ο στρατος ηταν τα τελευταια ανεμελα χρονια, μετα αρχισαν τα πραγματικα προβληματα της ζωης...(ανευρεση δουλειας κτλ...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markodimitris 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 ΣΕΜτζης ήμανε 264 millenium Σπάρτη - Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη - Κατερίνη...πλάκα είχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Πολεμική αεροπορία....Τρίπολη βασική εκπάιδευση....116 Π.Μ στον Αραξο μετά γιά το μεγαλύτερο διάστημα και στην συνέχεια τους τελευταίους 6 μήνες περίπου στην 112 Π.Μ Ελευσίνα με ειδικότητα υλικονόμου.Κλάση Α85 με 24 μήνες θητεία!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 "Boηθος οδοντιατρου" εν καιρω ειρηνης και "ανιχνευτης χημικων και πυρηνικων ουσιων" εν καιρω πολεμου!! (Τωρα βεβαια, αυτο το τελευταιο, δεν μου το εξηγησαν ποτε, αν και μια φορα, μου'δωσαν κατι χαρτια για να κανω μαθημα για τετοιες ουσιες στο στρατοπεδο!! Απλα, τους διαβασα τα εντυπα που μου εδωσαν, βεβαια! :D ) Να σου πω εγώ τι είναι.Λοιπόν, όταν υπαρξει υποψία χρήσης ατομικού/πυρηνικού όπλου, σε πετάνε από το αεροπλάνο στον τόπο χρήσης του όπλου. Επιστρέφεις στη μονάδα σου με τα πόδια και μετράνε τη ραδιενέργεια που κουβαλάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) Να σου πω εγώ τι είναι.Λοιπόν, όταν υπαρξει υποψία χρήσης ατομικού/πυρηνικού όπλου, σε πετάνε από το αεροπλάνο στον τόπο χρήσης του όπλου. Επιστρέφεις στη μονάδα σου με τα πόδια και μετράνε τη ραδιενέργεια που κουβαλάς. :D Μπα! Μου'χε πει, μια φορα ενας καραβανας που ρωτησα, οτι μου δινουν ενα οργανο, σαν αυτο που εχουν οι ναρκαλιευτες, εμφανισιακα, και, υποτιθεται, μετραω αυτες τις ουσιες στο χωρο.. (Εγω θα την ειχα κοπανησει βεβαιως, απο την πρωτη στιγμη, μαζι με το "οργανο", αλλα λεμε! :P ) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) 92B EΣΣΟ ή 217 σειρα. Μεγαλο Πευκο Νάουσα ρεντίνα (1η πορεία βολη) Σύνορα με Αλβανια στην Καστορια ρεντινα Σύνορα με Αλβανια στην Καστορια Ρεντίνα ΚΕΟΑΧ Ρεντίνα(2η πορεία βολή) Σύνορα με Αλβανια στην Καστορια Ρεντίνα και τέλος Ειδηκότιτες ΑΤ Στριμ, πυροβολητης, χιονοδρόμος και μετά σπίτι μου Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 από τον veligekas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2008 :D Μπα! Μου'χε πει, μια φορα ενας καραβανας που ρωτησα, οτι μου δινουν ενα οργανο, σαν αυτο που εχουν οι ναρκαλιευτες, εμφανισιακα, και, υποτιθεται, μετραω αυτες τις ουσιες στο χωρο.. (Εγω θα την ειχα κοπανησει βεβαιως, απο την πρωτη στιγμη, μαζι με το "οργανο", αλλα λεμε! :P ) Πλάκα κάνω.Φοράς την ειδική στολή, θαχεις δει στην τηλεόραση, κουβαλάς το "ειδικόν όργανον" και παίρνεις μετρήσεις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2008 2003Β ΕΣΣΟ ή 283 Πυροβολικό, Κ.Ε.Πυροβολικού Θήβας -> TΕΒΠΑΡ (Τεχνικός Βοηθός Παρατηρητή Χειριστής Η/Υ) -> 193 M-ΠΕΠ/MLRS Ελευθερούπολη -> 194 Μ-ΠΕΠ/MLRS Λαγκαδάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες