black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Μονοκυλινδρος κινητηρας 500 cc, με 50 αλογα, και αλουμινενιο πλαισιο,ψαλιδι (Φτιαγμενο στην Κινα για μειωση του κοστους) και ετoιμη η πρωτη μοτοσυκλετα απο τη SUBARU! :D http://thekneeslider.com/archives/2007/12/...aru-motorcycle/ http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...amp;R=EPI-97081 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Μουφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 ...για να δουμε!!!!! ....μακαρι να καταφερουνε καποτε κατι αναλογο οπως με τα τετρατροχα! ............ αυτο το συγκεκριμένο δεν μου γεμιζει πολυ το ματι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Μπάααααα........ δεν μου κάνει κάτι.... Εκαστος στο είδος του.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 ΩΡΑΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Μπααα τιποτα το ιδιαιτερο που να συνοδευει το ονομα SUBARU -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 ..Ε..Ενταξει, πρωτη αποπειρα ειναι.. Να δουμε αν θα συνεχισουν.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DtGFGO46 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Δεν με συγκινει καθολου.Αλλα ακομα και στον σχεδιασμο του μοιαζει με Κινεζικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 ..Ε..Ενταξει, πρωτη αποπειρα ειναι.. Να δουμε αν θα συνεχισουν.. ;) Σιγουρα Απλα μου θυμιζει περασμενης δεκαετιας μοτο ας πουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Μονοκύλινδρο Supersport! Μια ωραία ιδέα, που, δυστυχώς, δεν προχώρησε... Θυμάμαι το (λατρεμένο, για 'μένα) SZR660... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 Μαλλον αποκλειστικα για την Κινεζικη αγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2008 :/ Αντιγραφη HONDA F3????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2008 Μπα, πώς και δεν έχει κινητήρα boxer; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Μπα, πώς και δεν έχει κινητήρα boxer; Και εξελιγμένη 4κίνηση???? :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Αρκετα νωρις πιστευω για να βγαζουμε συμπερασματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Για αμαξαδες μια χαρα τα καταφεραν....Εβγαλαν 50 αλογα!!!!!!! Αν προσπαθησουν κι αλλο θα βγαλουν και λιγοτερα στο supersport τους.... :P Δεν καθονται στα ωα τους πριν ξεφτιλιστουνε καλυτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 ΧΑΛΙΑ!!!ΧΑΛΙΑ!!!ΧΑΛΙΑ!!! MADE IN CHINA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Γαμάει!Είναι 2Χ2 με μπλοκέ και κοντά διαφορικά ρε!!! Πάντως, εμένα μ΄αρέσει.Και μου αρέσει περισσότερο που είναι μονοκύλινδρο. Αφού δεν πρόλαβα το SZR, ίσως προλάβω αυτό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 αντε ρε DOMINATOR με το καλο να το παρεις να παμε και καμια βολτα να γελασουμε και λιγο :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ναι, εσείς θα γελάτε και εγώ θα κλαίω !! Πάντως τα Sub έχουν πολύ καλό όνομα από άποψη αξιοπιστίας/επιδόσεων.Δε νομίζω να διακυνδυνεύσουν καμία μαλακία στις μηχανές τους..Ιδομεν.. Από ντιζάιν πάντως μ΄αρέσει.Το μοτέρ είναι polaris, πολύ γνωστή φίρμα και πολύ γκαζάτη,φτιαγμένο στο εργοστάσιο που φτιάχνει τα υπόλοιπα σουμπαρού,Fuji Heavy.Πλαίσιο καρατσάϊνα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2008 από τον DOMINATOR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Με τρομαζεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Πάντως λέω να περιμένω να πάρω την καινούρια υβριδική Toyota, έχει καλύτερο σέρβις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Πάντως λέω να περιμένω να πάρω την καινούρια υβριδική Toyota, έχει καλύτερο σέρβις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Subaru.....Κίνα.....εξωγήινοι!!!!Άμα δεν δουμε τίποτα στο δρόμο δεν λέμε τίποτα...αλλά και πάλι πατάτα μου φαίνεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες