Jump to content
μάθο...

"Το'χεις" το Παραμύθι;

Recommended Posts

Τα λόγια του παππού του είχαν γίνει εμμονή! Ξυπνούσε κάθε λίγη ώρα με θεόστεγνο και ξερό το στόμα και έπινε νερό! Κάθε φορά που ξαναπροσπαθούσε να κοιμηθεί την έφερνε στο μυαλό του.

-Τί ωραίο κορίτσι, σκεφτόταν.

Του ερχόταν στο μυαλό η μορφή της! Το καλοσχηματισμένο και γεμάτο καμπύλες κορμί της. Το σταρένιο δέρμα της. Το ''στρατιωτικό'' της στήθος που ήταν μονίμως σε στάση προσοχής! Τα λακκάκια πίσω στη μέση της που ήταν πάντα εμφανή με τα χαμηλοκάβαλα τζινάκια που φοράει! Τα ίσια της μαλλιά που μονίμως είχαν ένα μεθυστικό άρωμα ανθόκηπου! Ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακρυά! Τόσο μακρυά ωστε να είναι ευδιάκριτος ο λείος λαιμός της! Ενας λαιμός αψεγάδιαστος, χωρίς σημάδια, χωρίς κρεατοελιές, χωρίς φλέβες να πετάγονται! Καθαρός και λείος στο χρώμα και την υφή της κρέμ-καραμελέ! Ενας λαιμός που τον αγκίζεις και αντιλαμβάνεσαι τη θερμότητα και τους χτύπους της καρδιάς της.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σκεπτώμενος όλα αυτά..........αποκοιμήθηκε!!!

Το πρωϊ με το που ανοίγει τα μάτια του,το πρώτο πράμα που σκέφτεται ειναι η Έρικα!

Σκέφτεται: "Πω πω την δάγκωσα για τα καλά την λαμαρίνα"!!!

Πίνει ένα καφεδάκι στα γρήγορα κα ξεκινάει για το μάγαζί να βρεί την Έρικα και να μάθει επιτέλους ποια είναι η πρόταση που θέλει να του κάνει!.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-Που πας ρε μ@λ@κοπουτση;;;Θα το π@δηξεις τελικα το γκομενακι;....Μη μ@σας ρε...Σκιστη στα τεσσερα...πεταγεται ο παπους μπροστα στην πορτα καπνιζοντας αγεροχα το αφιλτρο του...

-Καλημερα παππου...απαντα ο Μιμης χωρις πολυ ορεξη για πολλα...

-Α ρε χαρα στα σκελια σου ρε κ@λοπαιδο...Να μουνα νεος να μην σταματαω να τις χτυπαω ουτε για κ@τουρημ@...θα χε παρει φωτια ο σουμιές απο τον κολ@καναπε που τωρα μονο για καμμια βεντούζα κι εντριβη ειμαι ...Σκ@τα κολοζωη...πώς μας τα πηδάς ετσι..Σταδιαλαα και πηρε μια ρουφηξια γουρλωνοντας το ματι...

-Χαχαχαχαχα εχεις κεφια ρε παπουλη απαντησε ο Μιμης...Μονο στο κοκό το μυαλο σου..αλλά με τι πουλι..παει πεταξε...

-Να μην εχω την καραμπίνα ρε κ@λοπαιδαρα...να σου πατήσω μια μπαλωθια στ'αχαμνα να σου δειξω..ετσι κι αλλιως για διακοσμητικα τα'χεις...Σταδιααααλα παλιαδερφή...

-Χαχαχαχαχαχα....παρε φόρα γερο μονο.,...και τραβα κανε καμμια βουτιά στον καναπε σου...χαχαχαχαχαχα...

-Ρε μ@λακισμενο;Θυμησου αμα γυρισεις να μου φερεις ενα κουτι Βιαγκρα...να σε σκισω ρε....που θα μου πεις εμενα στα 85 μου οτι δεν εχω πουλι...ΠΕΤΕΙΝΟΣ ειναι ρεεεεεε...και κανει την γνωστη κινηση χουφτωνοντας τα...ευαισθητα του... -ασταδιαλα τα μαθανε ολα οι νεοι συνεχιζει...ελα παπουλη να σου δειξω πως το κανει ο Πειραιας..στον Βαρκαααρη ρε...

Δεν εδωσε σημασια ο Μιμης και καβαλαει τον παπιο να παει στο μαγαζι της μικρης...-Φευγω γερο...κοιτα μην σου ξεφυγει καμμια φρρρρρρρρρρρρρρ...και δηλητηριασεις τη μανα μου...Γιατι μονο γιαυτη εισαι ικανος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

-Α ρε π@υστη να παρω τωρα την πετρα νμα σου πω....και κανει την κινηση να σκυψει αλλά ...επιβεβαιωθηκε ο Μιμης...ακουστηκε ενα μακρυ φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...και εμεινε με το σκ@τενιο χαμογελο στη μουρη...

-Αστο παπου..την αλλη φορα χαχαχαχαχα..

Στο δρομο η σκεψη του Μιμη,οσο πλησιαζε ηταν στην περιεργη "προταση"της Ερικας ..τι σκ@τα εννοουσε σκεφτοταν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να εννοουσε τι να εννοουσε....

οτι κ αν εννοουσε εγω πρεπει να τα φερω τα πραματα οπως πρεπει να γινει το δικο μου σε περιπτωση που το μωρο παει να στραβωσει την συνταγη...δραπετσωνα φιλε μου!δραπετσωνα!σκεφτηκε κ κορδωθηκε στο μηχανακι!

θα μπορουσε να ειναι κ κατι ασχετο ομως!!τσαμπα ανυσηχια ισως....λαβυρινθος ολα αυτα στο μυαλο του μιμη!!

ευτυχως ολα τελειωναν γιατι εφτανε στον προορισμο του εξω απο το μαγαζι που δουλευει το μωρο!!

σβηνει το μοτερ..κατεβαζει το σταντ κ την ωρα που παει να πατησει το ποδι του τρεμει,αφου το μωρο τον εχει καρφωσει απο την ωρα που προβαλε η μηχανη στο παρκιν του μαγαζιου κ χαμογελαει αφηνοντας οτι εκανε κ απλα τον κοιταει χαρουμενη!

κανει δηθεν οτι στερεωνει-ελεγχει την μηχανη μεχρι να βρει την ψυχραιμια να περπατησει αντρικα κ παλι προς το μερος της...

κ ΤΟΤΕ του ρχονται στο μυαλο τα λογια ενος ξαδερφου απο την Κρητη :whistling:

"ρε συ ολες οι γυναικες εχουν ενα προτυπο αντρα στο μυαλο τους,αμα σε δουν κ αποκλινεις εστω κ λιγο σε μια στιγμη αδυναμιας σε κοιτανε δυσπιστα κ σε αμφισβητουν!!ο καλυτερος τροπος ειναι μια μαντιναδα να της δωσεις την ευθυνη-δηθεν- με ομορφο τροπο..."

κ τοτε θυμαται τα μαγικα λογια που θα δινανε τη γραμμη πως θα περνουσε η μερα τους!!!!!!

"ειδα τα,παλι σημερα τα ματια που με κρινουν

αυτα μου παιρνουνε ζωη κ μου την ξαναδινουν"

ααχ καψουρα!!!!

ανασανε βαρια κ προχωρησε........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Να σταθεις στο υψος σου ρε μ@λακα"σκεφτεται ο Τζιμης...και προχωρα αποφασιστικα προς το μερος της αφου πηρε μια ανασα βαθια πρωτα...

-Καλημερα,λεει με φωνη που θα ελιωνε και καλόγερο,η Ερικα...

(αυτο δεν ηταν στο προγραμμα γμτ γμτ)σκεφτεται ο Μιμης αλλά δεν πρεπει να καταρρευσει η αξιοπρεπεια ουτε και να δειξει λιγος...

-Καλημερα σε σενα ειπε ο φιλος μας

-Ελα μεσα,να φτιαξω καφε;

-Εσυ θα τον φτιαξεις ειπε χαμογελωντας ο Μιμης(σιγα να μην...σκεφτηκε,αυτη ουτε για να πλυνει το φλυτζανι δεν θα'ναι οχι και να φτιαξει καφε...)

-Μονο για παρτη μου φτιαχνω καφε αλλά για σενα θα κανω την παραχωρηση.

-Δεν θελω παραχωρησεις,καφε θελω να ανοιξει το ματι

-...και δεν θα μου πεις τι καφε;ρωτα η μικρη

-Α...ναι...ξερεις εγω δεν πινω αυτους τους φλωρικους,εσπρεσους καποτσινους και τετοιους...Ενας Ελληνικος σκετος θα ηταν μια χαρα αν δεν σου κανει κοπο...(λες να την στριμωξω λιγο;...)

-Εγω δεν φτιαχνω φλωρικους καφεδες,απαντα η μικρη και τον στελνει...

...ή εγω κατι δεν πιανω ή καποιος με εχει παρει "αλλιως" αναρωτιεται ο Μιμης...τεσπα αστο να δουμε που θα κυλισει...και του διακπτει τη σκεψη η Ερικα

-Πηγαινε στο γραφειο μου,πιασε καρεκλα και θα ερθω...

Μπαινει ο Μιμης στο γραφειο και μενει καγκελο...ΧΛΙΔΗ σε ολο της το μεγαλειο...Τετοιες δερματινες πολυθρονες μονο σε κατι Εκθεσεις Σαλονιου που πηγαινε με την κυρα Χαρικλεια (ράφτρα στο επαγγελμα)ειχε ξαναδει απο κοντα...Να κατσω τωρα σκεφτεται ή θα ειναι τιποτα "ηλεκτρικες" και θα με στειλουν...Δε βαριεσαι...Και χανεται μεσα σε μια περιστρεφομενη...Αυτααα ειναι ρε μαγκα σκεφτηκε...Ουτε ο Καραμανλης να ημουνα...

-Ετοιμος και ο αντρικος καφες σου λεει μπαινοντας και η Ερικα...

-Στα μερη μας δεν λεμε στην υγεια σου με τον καφε λεει ο Μιμης γιατι αυτο το λεμε μονο οταν πεθαινει κανεις...και τραβα μια ρουφηξια γεματη

-Μα εδω δεν πεθαινει κανεις τον διακοπτει η Ερικα,εδω γεννιεται κατι πολυ μεγαλο...συμπληρωνει και ισα του Μιμη που δεν του'φυγε ο καφες απο τον καρύτζαφλο ρουκετα στον Πινακα με την Ελικα απο το Μοναχο που ηταν κρεμασμενος απεναντι...

-Να μην σου χαλασω τον ειρμο της σκεψης ειπε...συνεχισε...

-Κοιτα Μιμη,να μη γελιομαστε...εχεις καταλαβει οτι δεν ειμαι κανενα κοριτσακι που μου αρεσει να παιζω...

Κι εδω ο Μιμης αστραπιαια σκεφτεται...ρε συ μπας και θα μου τα ριξει αυτη;Θα φανω μαλ@κας να μου την πεσει γκομενα αντι να της τα χωσω εγω;...Και σκεφτηκε και τα λογια του παπου"ρε βαλτη κατω και γ....."...Απο την αλλη ομως δεν ηθελε να προτρεξει και παει αλλου το πραγμα και φανει διπλά μ@λακας μετα...και την αφησε...

-...και συνεχιζει η Ερικα...σου εδειξα απο την μερα που βρεθηκαμε για πρωτη φορα οτι στο βλεμμα μου υπαρχει κατι...κατι δυνατο. Δεν γουσταρω τις φλωριες των Βορειων Προαστειων αλλά ουτε και τους λιγουρηδες που θα με προσεγγισουν για το πακετο που τρεχει πισω μου...για τα φραγκα της οικογενειας...

-Για μισο...την διακοπτει ο Μιμης...να καταλαβω κατι

-...

-Θες να πεις οτι για σενα ειμαι κατι ξεχωριστο;Θες να το παμε καπου;

-Θελω να πω οτι για μενα ο αντρας ξεχωριζει για δυο πραγματα.Για το βλεμμα του και για την αυθεντικοτητα του

-...

-Και σε σενα βλεπω οτι ...

--Πεταγεται ο Μιμης στον αερα και πριν προλαβει να τελειωσει τη φραση της κανει αυτο για το οποιο αν κοιτουσε απο μια μεριά ο παπους,θα ριχνε 50 μπαλωθιες για χαρη του εγγονου του αλαλάζοντας "ετσι πηδ@ει ο Πειραιαααας ρε κουφαααααα@@@λεεες"...Την κολλαει στον τοιχο και της τραβαει ενα φιλι τοσο ΓΕΜΑΤΟ που θα το θυμαται για παντα...Οχι οτι δεν το θελε κι αυτη αλλά την αιφνιδιασε ο φιλος μας και εμεινε με ενα χαζο χαμογελο μεχρι τ'αυτια να τον κοιταζει...Αφωνοι και οι δυο...αλλά κοκκαλωμενοι...περιεργο αλλά κανεις δεν ελεγε μιλιά...

-Ηρθα εδω για μια προταση,αποφασιει να σπασει τη σιωπη ο Μιμης...αυτο ηταν;

-Αυτο ηταν κατι που γουσταρουμε κι οι δυο ειπε η Ερρικα...η προταση μου ειναι αλλη...

-Να δω ρε κοριτσι μου πού θα το πας ειπε ο Μιμης...

Δεν φημιζεται και για τα μισολογα βεβαια η μικρη...

-Ο πατερας φευγει σε δυο μηνες...Αναλαμβανει Γενικος Διευθυντης της BMW Ευρωπης στο Ντισελτορφ της Γερμανιας...Το μαγαζι εδω μενει σε μενα...δηλαδη...μονη μου δεν θα το αναλαβω...

-..............................

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ντρνννννννννννννννν...ντρνννννννννννννν....διακοπτει την μιλιά της ενας χτυπος τηλεφωνου...

Η Ερικα κοιταζει για λιγο το κινητο και κανει μια γκριματσα θυμου και ενοχης στη φατσα της...

-Συγγνωμη λιγο...λεει στο Μιμη και απομακρυνεται προς την πορτα του γραφειου...

-Σου ειπα να σταματησεις αυτο που κανεις...αμαν πια ειναι πολυ ενοχλητικο...........λεει με εντονο υφος στο τηλεφωνο.Και συνεχιζει...

-Οχι δεν υπαρχει κανενα τετοιο ενδεχομενο και δεν δινω μία για οτι νοιωθεις και κουραφεξαλα.Αυτα σε μενα πλεον δεν περνανε Ρένο...Με εξοργιζεις και μονο που με καλεις...ΠΑΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...και δινει μια στο κινητο εξαλλη και το κανει κομματια...

-ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκει ειναι που ο μιμης ψιλοσυγχυζεται....

μηπως προκειται για ενα επιπολαιο μωρο?

ποσο με ξερει για να μου κανει τετοια προταση?

ποσο με ξερει για να μου τα ριχνει αμεσως μετα απο χωρισμο?

απο τη μια αυτες οι ρεωτησεις στο μυαλο του κ απο την αλλη το πειραιωτικο ενστικτο του αντρα..αυτος ο κ@λος ομως ειναι τρελα!κ το μωρο κοντευει να βαλει τα κλαματα απο τα νεευρα της!

αφηνει για λιγο τις σκεψεις κ παει να την ηρεμησει κρατωντας κ μια αποσταση οπως πρεπει αλλωστε..

-ελα ηρεμησε!

-οχι δεν καταλαβες!

-τι δεν καταλαβα??ενας πρωην γκομενος ειναι που σου φερθηκε σα μαλακας κ τωρα σε θελει

ακομα..κ μεταξυ μας κοιταζοντας σε τον ψιλοκαταλαβαινω,ειπε κ της χαμογελασε ζεστα χαϊδευοντας την στον ωμο..

-ναι ε?τον καταλαβαινεις?του απαντησε η ερικα κολακευμενη κ του ψιλοχαμογελασε

-ετσι μπραβο λεει ο μιμης κ την τραβαει προς το μερος του της σκαει ενα φιλακι κ την αγκαλιαζει για λιγο κ οχι πολυ σφιχτα,αρκετα ομως για να μυρισει τα μαλλια της κ να του ανεβει το αιμα στο κεφαλι( :whistling::wub: )

ελα αραξε να ηρεμησεις να τα πουμε λιγο..

-ενταξει οτι πεις του ειπε ζουζουνιστικα η ερικα..

για λιγο καθισαν αμιλητοι κ μετα ξεκινησε η κουβεντααα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Του Μιμη ομως δεν του καθοτανε καθολου καλα η φαση"δεν θελω να γινω σαν τους μαλακες της γειτονιας της...μονολογησε"...

Ο Μιμης εχει μεινει αναυδος..."τετοιο κινητο ρε π@υστη μου και να το κανει κομματια;Αυτο κοστιζει οσο τρεις φορές ο πάπιος μου... γ@μηστ@!!!..." αλλά δεν μπορει να πει τιποτα...

-Συγγνωμη...γυριζει προς το μερος του η Ερρικα

-Εμενα με συγχωρεις...λεει ο Μιμης,που μαλλο ηρθα σε ασχημη φαση στη ζωη σου

-ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ...τεντωνει τη φωνη η μικρη...

-Ξερω ξερω λεει ο Μιμης..εγω ειμαι διαφορετικας"...δυσκολευομαι ομως να σε πιστεψω...

-......................................

-Και να σου πω πια ειναι η πλακα;συνεχιζει ο Δραπετσωνιτης...για μια στιγμη σκεφτηκα ο μ@λ@κας οτι θα μπορουσαμε εσυ κι εγω να...αλλά μαλλον απλα αγαπάμε αλλιως εμεις οι δυο...

και πριν καλα καλα αρθρωσει λεξη η μικρη ο Μιμης σηκωνεται ευχαριστει για τον καφε και κλεινει την πορτα πισω του...

-Α και που'σαι Ερικα....μην κανεις τον κοπο να χαλασεις τη ζωη σου για μενα...δεν αξιζει μαλλον...

και κλεινει την πορτα...ανεβαινει στον πάπιο,τσαφ τσαφ...

-Το κερατο σου για παπιε!!!Τωρα βρηκες να μπουκωσεις...τσαφ τσαφ ...αλλά ματαια...κατεβαινει και σκυβει πανω απο τη μηχανη μπας και το φτιαξει να την κανει...δεν κοιτα γυρω του...Νοιωθει μ@λ@κας και το μονο που θελει ειναι να εξαφανιστει...Για μια στιγμη νομιζε οτι κατι λαμπει σ'αυτη την π@υτανα τη ζωη του αλλά...

-Ξερω οτι ακουγεται δυσκολο και ισως με θεωρησεις ψευτρα...διακοπτει το συλλογισμο του η Ερικα...

-Ο πρωην μου ηταν...και δεν χωνεψε ποτέ οτι δεν θα ανοιγα τα πόδια μονο και μόνο για τα λεφτα του...και με εχει ζαλισει ο μ@λακας ΓΑΜΩΤΟ...και μπηγει τα κλαμματα...

Ο Μιμης σηκωνεται χωρις καν να την κοιταξει τραβαει μια δυνατη μανιβελια και...βρρρρρρ βρρρ...παιρνει μπροστα...

Δεν σηκωνει καν το βλεμμα του απο το δρομο...Βαζει το χιλιοκωπανημενο κρανος του(πού λεφτα για Arai που ονειρευοτανε και ησαν και κανα 10αρι απο δαυτα στα ραφια του μαγαζιου πίσω του...του "μπαμπα"...).

-Μιμηηηη...ξεσπα η Ερικα...καταλαβε με ρε ΓΑΜΩΤΟ...δεν...

ματαια ομως...ο Μιμης την κανει για το σπιτι...μεσ'τη σκοτουρα του και στη στεναχωρια του..."ρε π@υστη μου..τελικα η ζωη μας ειναι σαν τις γυναικες..δεν αλλαζουν ποτέ οσο κι αν το προσπαθησουμε"φιλοσοφουσε μονολογωντας πανω στον πάπιο κατεβαινοντας την Συγγρου για το λιμάνι...οσα τα νευρα και η σκασίλα του τόσο εστιβε το γκαζι στον πάπιο ,τόσο το ντουμανι πισω του...

Φτανει στο σπιτι,κατεβαινει απο τον παπιο,πεταει σε μια γωνια στην αυλη το παλιοκρανος και στριβει ενα Drumm...

-Σκατα...καθεται βυθισμενος στις σκεψεις του και προσπαθει να ηρεμησει...

-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδες?τελικα ηταν επιπολαια...απο που κ ως που να με κυνηγησει να κλαψει στη μεση του δρομου??

τι της ημουνα?τπτ κ ομως εκανε κινησεις που για "μας" εχουν βαρος κ σημασια...

καριολα ζωη!!!ειπε κ τραβηξε με πεισμα την πρωτη τζουρα μεχρι τα νυχια των ποδιων του...

παιχνιδακι της θα μ ειχε!!κ καλα εγω εχω γκομενο που δεν εχετε εσεις!θα παινευοταν στις φιλες της!!

κ εκει τον βλεπει ο παππους του.

-ρε συ!τι εγινε το μαμησες??

-(τζουρα κ βαρυ βλεμμα...)

-ωχ το μαλακα την καψουρευτηκε!!!!

-τζουρα,βλεμμα κατω,ο καπνος αργει να βγει απο τα σπλαχνα πιεζοντας τον για να κανει οσο περισσοτερη ζημια μπορει..)

-κοιτα το μαλακισμενο σοβαρα το κανει ρε!ξυπνα!σου κανε μαλακια ε?ρε φλωρε!δε σου χω πει...

-γερο(με βαρια φωνη) κοψε τις μαλακιες με τη ζωη μου τα χω...

-ε και???αυτη ειναι νομιζεις καλυτερη?καριολες ειναι ολες!

-ο μιμης ψιλογελαει...

-ετσι αγορι μου πηγαινε της κοντρα κ χαμογελα της!μονο ετσι θα την χαρεις!μ αναβεις?

-οχι μπατιρης,λεει ο μιμης γελωντας,αναβοντας το τσιγαρο του παππου του..

-τι?

-τπτ αστο παππου..απλα δεν ταιριαζαμε...(τζουρα)

-ετσι ειναι αγορι μου,ομως ο κοσμος τους ειναι ψευτικος οσο κ να λαμπει...

-κ ο δικος μας γιατι να ειναι αληθινος?οσο κ αν ποναει καμμια φορα?αδικια δεν ειναι?

-οχι γιατι εμεις εχουμε αξια χωρις λεφτα ενω αυτοι δεν αξιζουνβ οσα κ αν εχουν!τωρα για το κοριτσι σου δεν ξερω...

-καλη ειναι...ποιο κοριτσι μου ρε παππου?

-ειδες?τη θες ε?

-κ τι να βγει?αυτη εχει μαθει αλλιως!

-ακου να δεις...μια κουβεντα απο τον παππου σου....οταν μια γυναικα μεγαλωνοντας τα χει ολα,αυτο που της λειπει ειναι να της φερθουν σαν γυναικα!αυτο ψαχνουν κατα βαθος ολες!αυτο μονο ενας αντρας μπορει να την κανει να το νιωσει..εσυ εισαι αντρας?ναι!εισαι διατεθημενος αφου υπαρχει η διαφορα ταξης?

αλλιως ξεχνα το κ προχωρα!!!

ο μιμης εχει μεινει μαλακας κ κοιταζει το γερο καταματα!!!

-παππου?για καντο ποιο λιανα...δλδ?

-μα να της παταξεις τα ματια εξω για να φοραει μασκα μην τα χασει!!!!!λεει ο παπους γελωντας!!!

κ κει πετιεται η μανα κ του κανει παρατηρηση!

-ρε παππου παλι μαλακιες λες στο παιδι?ελατε μεσα ηρθε κ ο μικρος να φαμε ολοι μαζι να τα πουμε!!!

ο παππους ειχε δικιο μεχρι που το μαλακισε αλλα ουτε κ κει ειχε απολυτο αδικο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ...ΕΛΙΩΣΑΑΑΑ.....ποτανα γεροοοοο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

... με τη ζωη μου τα χω...

-ε και???αυτη ειναι νομιζεις καλυτερη?καριολες ειναι ολες!..

-Τραβα μεσα εσυ κυρα χαρικλεια...ψελλισε ο γερος,εδω εχουμε αντρικες κουβεντες...τοσα χρονια "τα κουβαλαμε"...φευγα μη σε παρει καμμια ξωφαλτση..

-Σα δε ντρεπεσαι πορνογερε,τα εχεις κανει σκ@τα στη ζωη σου θες να χαλασεις και το γιο μου τωρα...

-Εγω μωρη σιγανοπαπαδια τα εκανα σκατ@;Μη σου θυμισω για τοτε που σε ξενοπηδ@γε ο Ράφτης και σου εκανα πλατες μη σε δει ο αντρας σου ο ταβερνιαρης και σε ματσουκωσει;Τα θυμασαι μωρη σκροφ@;...Ασταδιαλα που θα μου πεις...

-ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!ντροπη σου ρε σκ@τογερε;Εγω ρε;....Εγω μπορει να ημουν αμεσ'τη φτωχεια αλλά μεγαλωσα 3 παιδιά και ειχα και σενα να μπεκροπινεις μια ζωη και να σε μαζευω..Φτου σου παλιοσκ@τιαρη..

-Να χα μωρη εδω το δικανο να σου γεμισω τον κ@λο σκαγια..σταδιαλα ολες ιδιες ειστε...

-Ελα ηρεμηστε ρε τωρα..Μανα αστονε αφου τον ξερεις τωρα μην τον ξεσυνεριζεσαι..αστον δεν τα εννοει τον ξερεις...

-Κανε μου τη χαρη ρε βρωμοπαιδο...σταδιαλα...εγω ολα τα εννοω.εχω κουτελο ρε...στην τρουμπα με ειχανε βασιλια...

-Ναι,πεταγεται η κυρα Χαρικλεια..σε ειχαν βασιλια οι πουτ@νες ολες και οι νταβατζηδες καθε μερα ηταν εδω για τα βερεσέδια..ουτε για να πηδηξεις δεν ειχες ρε σκ@τιαρη...

-Φευγα δωθε μωρη μην αρπαξω καμμια βοϊδοπ@υτσ@ και σε μαυρισω τα παϊδια...σταδιαλα...γκουχα γκουυυυχα και αρχιζει ενα πνιχτο βηχα ο παπους κατακοκκινισε και γουρλωσαν τα ματια

-Παπου;Ρε παπου;;;Ημαρτον τι εγινε τωρα,πεταγεται ο Μιμης και σπευδει να τον σηκωσει να παρει ανασα...

Η κυρα Χαρικλεια κοιτουσε αμηχανα και μουδιασμενα...

γκουχααααα γκουχα γκουχ αααα.....συνεχισε ο γέρος και καποια στιγμη εδειξε να σωριαζεται με μιας στο εδαφος....ακουνητος

-Ελα ρε παπου...συνελθε;ελα του φωναζε ο μικρος...αλλά ματαια...Ο παπους στεκοταν εκει σχεδον λιποθυμος...κατι ψιλοτραυλιζε αλλά τα'λεγε ακαταλαβιστικα και δεν εδοσε σημασια ο μικρος...δεν ηξερε κιολας...

-Μανα τρεχα φωναξε τον Αγησιλαο το Φαρμακοποιο απο απενατι...τρεχα σου λεω...

Μια και δυο ερχεται ο φαρμακοτριφτης,ελλειψει γιατρου και ριχνει μια ματια στον παπουλη..

-Πιεση χαμηλη και αδυναμος πολυ σφυγμος Μιμη...Φοβαμαι οτι θελει νοσηλεια...

-Τι λες τωρα κυρ.Αγησιλαε...Μα δεν εχει τιποτα ο παπους μου...

-Γεραματα Μιμη..γεραματα..τιποτ'αλλο...και εκανε ενα νευμα με νοημα

-Βαλτε τον να ξαπλωσει σε ενα κρεβατι και θα καλεσω εγω ασθενοφορο...ειπε ο γειτονας...κι οτι χρειαστει θα'μαι κι εγω εδω...

-Τι να χρειαστει δηλαδη κυρ.τετοιε μου;πεταχτηκε ο Μιμης...Ο παπους δεν ειναι στα καλα του;...Μια ανασα θελει και παλι καλα θα ειναι;...Ε......;;;Εεεε;;;..................χωρις να παρει απαντηση απο τον φαρμακοτριφτη...ο οποιος με σιωπηλο βλεμμα κοιτουσε και δεν εβγαινε λεξη...Τι να τους πει;...Αγραμματοι ανθρωποι,μεγαλωμενοι παρεα στη γειτονια.Ο μπαρμπαΜητσος τούς φυλαγε οταν ηταν πιτσιρικια τοτε απο τις κακοτοπιες και τους κινδυνους...Σαν παιδια του τα ειχε ολα στη γειτονια...Και τωρα τα πραγματα ηταν δυσκολα αλλά τι να πει ο κυρ.Αγησιλαος...Και κυριως ΠΩΣ να το πει...

-Λεγε ρε Αγησιλαε..λεγε..αποκριθηκε η μανα..Θα τα κακαρωσει ο γερος;...Μιλα μας...Πες μας...

-Ρε γειτονα..γουρλωσε τα ματια σχεδον βουρκωμενα ο μικρος...Τι μου λες ρε φιλε;...Ο Παπους ρε;........

.........................................

-Ο κυρ.Αγησιλαος,ετσι τον φωναζανε ως επιστημονα,αν και ηταν στα χρονια του Μιμη...,καρφωσε το βλεμμα του στον φιλο του και βουρκωσε...

-Μιμη;...Ο παπους μας δεν ξερω αν τα καταφερει...Εγκεφαλικο...θα δουμε ρε φιλε...

-Τι εγκεφαλικο ρε και κουραφεξαλα;Τι ειναι αυτο ρε συ Αγησιλαε;μη με δουλευεις πες το μου λιανα ρε;...Τι μου λες;

-Ναι ρε Μιμη...ο παπους εχει προβλημα...

Στο βαθος ακουστηκε η σειρηνα να ουρλιαζει...ουιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ουιιιιιιιιιιι...Τοτε ο παπους κανει ενα νευμα στον Μιμη και του κουναει το δεικτη του χεριου του

-Ελα δω ρε μικρε...

Παει απο πανω ο Μιμης αποχαυνωμενος και σχεδον σε αλλο κοσμο..Πόσο γρηγορα ειχε ξεχασει την Ερικα...Τωρα αλλο ηταν το θεμα εδω...

-Λεγε ρε παπουλη..σ'ακουω..

-Μικρε φευγω...

-ΟΧΙ ΠΑΠΠΟΥ!!!ΔΕ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑ ΛΕΩΩΩ...και τον πιασαν τα ζουμια...μη μου κανεις τετοια...οχι ρε...

-Ακουσε με ρε κολοπαιδο για μια φορα...μη σε τσακισω...δυναμωσε τη φωνη με ολη τη δυναμη που του ειχε απομεινει και ειπε με το υφος που ηξερε ο γερος.Αυτο το υφος που χρονια και χρονια δεν αφησε κανεναν να μπει μεσ'το σπιτι και να τους ενοχλησει...κερβερος...της πιατσας ηταν αλλά στο σπιτι κανενας π@στης δεν τολμαγε...Θα του τα εκοβε στεγνα ο μπαρμπαΜητσος...

-Λεγε...κοψε τις μαλακιες ομως...

-Εγω θα φυγω...Ακου με...Την Ερικα(ηξερε του τα ειχε πει η κυρα Χαρικλεια...)να μην την χασεις...Να τα βρεις...Τοσα χρονια τρωγαμε σκ@τα και μεγαλωσατε μπέσα και ωραια...Αλλά αυτη ειναι η ευκαιρια της ζωης σου...Η ευκαιρια για τη φαμιλια σου... Μην την αφησεις...γ@μα τις τις χαζογκομενες.Αυτη εχει ποιοτητα και σου αξιζει ρε μπαγασα...Ακους...Να μην την....................

Ηταν τα τελευταια λογια του.Εσκυψε το κεφαλι στο πλάι και εφυγε...για παντα...

Ο Μιμης απαρηγορητος και βυθισμενος σε μεγαλες σκεψεις...Αναψε τσιγαρο και το κρατουσε λες και ηταν χασικλης πριν την πρεαζα του...Το βλεμα του στον παπου αλλά η σκεψη του μακρυα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο θεος να του συγχωρεσει του παππουλη...

πεταχτηκε κ ο μικρος απο μεσα με την φασαρια...κ ειδε τον παππου ταβλα

-οχι ρε πουστη ειπε!τι εγινε?

-η αμηχανη σιωπη ηταν η απαντηση που τον εκανε να καταλαβει κ να αγκαλιασει την μανα του που σιγολεγε οτι δεν τα εννοουσε κ οτι ετσι τα λεγαν παντα..

την παρηγορησε κ την πηγε μεσα...

ηρθε κ το ασθενοφορο να διαγνωσει αυτο που ηξεραν ολοι...παει στη μανα ο μιμης να την παρηγορησει κ γεννιεται το ερωτημα

Στην μικρη που σπουδαζει ποιος κ πως θα το πουν που ηταν η αδυναμια της ο παππους???

ασε ειπε ο μιμης θα εξηγησω εγω στην κατερινουλα μας τι κ πως....ΕΧΕΙ Κ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΓΑΜΩ ΤΥΧΗ ΜΟΥ!!!μονολογησε ο μιμης.....

γενικα στην γειτονια επικρατουσε ενας πανικος με το θανατο του παππου...αυτο που ειχε κανει εντυπωση στο μιμη ηταν κατι ξεκαρφωτες γιαγιαδες που δεν τις ειχε ξαναδει να πηγαινουν πανω απο τον παππου κ να μενουν ωρα....φευγοντας του καναν σχολια οπως "ο παππους σου ηταν ο πρωτος,ο ενας..." "ο παππους ηταν μεγαλος..." "ο παππους σου ηξερε..." δεν βγαινουν ποια τετοιοι αντρες..."

τι να εννοουσαν?μες την αναμπουμπουλα δεν εδωσε ομως κ πολυ σημασια επρεπε να ειδοποιησει την μικρη να ερθει απο την πατρα που σπουδαζε...

Τροποποιήθηκε από τον giorgoschef

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To αποφασισε ο Μιμης...θα παω στο Κατερινακι εγω,τι να της λεω τωρα απο το τηλεφωνο,ασε μην εχουμε και χειροτερα...Και πώς θα παω ρε γμτο στην Πατρα,αναλογιστηκε...μια τσιγαριά δρομος ναι,αλλά με τον πάπιο,μαλλον κανα 3αρι πακετα θα κανω,ασε που δεν ξερω κι αν φτασω κιολας με ολους αυτους τους κ@ριοληδες στον κωλοδρομο...μονολογουσε...

-Εγω θα σε παω,μπηκε με τρεμμαμενη φωνη η Ερρικα-στεναχωρια βλεπεις,ο παπυλης του Μιμη ητανε...Θα παμε με τ'αυτοκινητο να ελα να δεις...και κανει μια ο Μιμης και ριχνει μια ματια στην αυλη... :huh: Αμαν ρε π@υστη μου αναφωνησε!Σορυ ρε Ερρικα αλλά δεν το'θελα μου ξεφυγε...αλλά ειναι αυτο αμαξι ρε παιδακι μου ή ολοκληρο Bova διορωφο υπερλουξ!!!Τι αμαξι ειν'αυτο;Μην ρισκαρω να πω εγω γιατι μαλλον μαλακι@ θα ξεστομισω σκεφτηκε...-ΒΜW X5 M SPEC,555 αλογα,με 500lt ροπης...του λεει η Ερρικα...θα μας παει Πατρα σε μιαμιση το πολυ ωρα,θα φερουμε και το Κατερινακι μαζι μας για τον παπου...Δεν ηταν σιγουρος ο Μιμης αν καταλαβε για ποιο αμαξι του ειπε,αλλά την ελικα μπροστα την ειδε...Του πουστη σκεφτηκε,κοτζαμ αντιπροσωπεια εχει,αλλου θα πηγαινε...-Ακου ρε Ερρικα,εγω δεν ειμαι για τετοιες ανεσεις,αμα μπω σε κανα τετοιο,θα παω πριν την ωρα μου...δεν εχω μαθει εγω σε τετοια. Ακου και τη δικη μου προταση.Αμα γουσταρεις να ακολουθησεις,παμε παρεα,θα παρουμε τον παπιο και όποτε φτασουμε.θα μου πεις,ρε συ θα σιτεψει ο γέρος μεχρι να γυρισουμε...δε βαριεσαι,δροσιά θα χει στο ψυγειο του...-Παμε,του λεει αυτη...και μονο στην ιδεα οτι θα παμε παρεα,μαζι σου οπου θελεις!-Αυριο φυγαμε της λεει ο Μιμακος...-Τι αυριο;λεει αυτη...τωρα παμε! Ρε μπελααας νυχτιατικα σκεφτεται ο Μιμης...αλλά δε θελει και πολυ-κυρα Χαρικλειαααααα,πιασε ενα μπουφανακι απο τη ντουλαπα,παω να βρω το Κατερινακι...Σαλταρουνε στον παπιο,κρανακι ο Μιμης και το...αισθημα και φυγαμε!-Δε σε πειραζει της λεει,να κανουμε και καμμια σταση για τσιγαρακι,να ξεπιαστουμε κιολας...-Ο,τι πει ο οδηγος,χαμογελασε αυτη και μολις αγκαλιαζει το Μιμη και ξεκινανε...αυτο ητανε.Ο Μιμακος και μονο που εχει διπλωμενο γυρω του το μωρο,ξεχναει και πάπιο,ξεχναει και πιασιματα ξεχναει τα παντα...Ουτε ο κερατας ο Γλυξμπουργκ στα παλατια να τανε.Κι αν εβλεπες το χαμογελο του μεσα απο την θαμπη ζελατινα του,αυτα ητανε! :D Πιασανε Εθνικη λοιπον και η περιπετεια αρχισε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι ετσι σφιχταγκαλιασμενοι αφηνουν την παραλιακη και πιανουν την καβαλας. περνανε το παλατακι και βλεπει ενα περιπτερο ανοιχτο. ευκαιρια λεει να παρω τσιγαρα γιατι βραδυατικο που αλλου θα βρω. και κανει μια σταση στο περιπτερο της λεει θελεις τιποτα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθώς ο δικός μας κατεβαίνει απο την τζιπουριά, ο τόπος γεμίζει μπλέ φάρους................ Τί έγινε πάλι ρε γμτ μου, σκέφτεται. ΕΥΠ, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ΟΥΚ, συνοριοφύλακες, λιμενοφύλακες, ακόμα και αγροφύλακες, έχουν περικυκλώσει το τζιπ............

- "Έλα, αρχηγέ, τους πιάσαμε, ακούγεται να λέει ένας αστυνομικός στον ασύρματο, η γκόμενα κουβαλούσε ένα μασσούρι ίδιο με αυτό που βάλανε στο ΑLTER το Φλεβάρη."

- "Μην ακουμπήσει κανείς το παληκάρι, ακούγεται η φωνή του αρχηγού στον ασύρματο, είναι δικός μας........ αυτός τους ξέθαψε τους τυφλοπόντικες....."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καθώς ο δικός μας κατεβαίνει απο την τζιπουριά, ο τόπος γεμίζει μπλέ φάρους................ Τί έγινε πάλι ρε γμτ μου, σκέφτεται. ΕΥΠ, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ΟΥΚ, συνοριοφύλακες, λιμενοφύλακες, ακόμα και αγροφύλακες, έχουν περικυκλώσει το τζιπ............

- "Έλα, αρχηγέ, τους πιάσαμε, ακούγεται να λέει ένας αστυνομικός στον ασύρματο, η γκόμενα κουβαλούσε ένα μασσούρι ίδιο με αυτό που βάλανε στο ΑLTER το Φλεβάρη."

- "Μην ακουμπήσει κανείς το παληκάρι, ακούγεται η φωνή του αρχηγού στον ασύρματο, είναι δικός μας........ αυτός τους ξέθαψε τους τυφλοπόντικες....."

:rtfm: :rtfm: ΔΕΝ πηγαν με το τζιπ τελικα αλλα με τον παπιο..... :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε κετατάδες....το mybike ειιναι αυτό ή διαβάζω Άρλεκιν???????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι τέτοιο ονειρευόταν, όταν ξαφνικά η βραδυνή αύρα τον ξύπνησε και θυμήθηκε ότι οδηγάει πάπιο κι όχι ελέφαντα και σκέφτηκε "Που πάω ο έρμος με το σεβντά από πίσω;"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μια στιγμη ακουει κατι ξερογκαζιες απο ενα αλλο παπιο.

γυρναει και βλεπει τον οδηγο να τον κοιταει με ενα προκλητικο βλεμα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα