kozanitis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2008 Γεια χαρά και από εμένα. Δεν έχω κάνενα (προς το παρόν) πρόβλημα με το bandit αλλά με το δίκτυο της suzuki στην Θεσσαλονίκη. Όταν έψαχνα στο επίσημο δίκτυο για αγορά η απάντηση ήταν (πλην του Πρεβεδουράκη) δεν το φέρνουμε γιατί δεν βγάζουμε τίποτα από αυτό το μοντελό.Πάρε το cbf που είναι πολύ καλύτερο και θα σου δώσουμε και δώρα.Φυσικά κανείς δεν το είχε ούτε για δείγμα το bandit. Ρωτώντας και σε άλλους αντιπρόσωπους σε άλλους νομούς άκουσα και ποιο κουλά πράγματα. Στην Κοζάνη μου είπαν να επιβαρυνθώ τα μεταφορικά (+300 ευρώ) ενώ στον έβρο μου είπαν να προπληρώσω όλη την αξία της μηχανής για να το φέρουν! Όταν έγινε η αγορά έψαξα για επίσημα αξεσουάρ.Φυσικά κανεις δεν ήξερε αν υπάρχει κατί. Όταν πήρα τηλεφωνο κάποια κυρία στον Σφακιανάκη (που το όνομα της ήταν στην επιστολή που μου έστειλαν με βιβλίο συντήρησης) ή κυρία μου είπε ότι όλα τα αξεσουαρ έιναι στην έλλήνική σελίδα της suzuki.Όσο τα είδατε εσείς άλλο τόσο τα είδα και εγώ.Καλά που υπάρχουν τα aftermarket. Άσε που οι φωτογραφίες του bandit στην σελίδα είναι σε μπλε χρώμα (μάλλον από το προηγούμενο μοντέλο) και στα χρώματα λεει ότι βγαίνει σε γκρι και μάυρο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-ΚΑΠΟΙΟΣ- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 κοζανιτισ καλημερα.οντως το εχω ακουσει απο πολους πελατεσ αυτο οτ δε το προτημουν να το πουλανε οι εμποροι γιατι δεν εχουν προμηθεια.αντιεπαγγελματικο τελειως.οσο για τη μτοσυκλετα οντωσ ειναι πολυ καλη θα το διαπιστωσεισ οσο το εχει στη κατοχη σου.απο που το πηρεσ τελικα?τι τιμη?οσο για εξεσουαρακια εχουν βγει αρκετα σχαρα βαλιτσα καγκελα προστατευτικα ζελατινα ψυλη baxτer οσο για τα χρωματα οντωσ βγαλαν μονο ασημι και μαυρο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kozanitis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Καλημέρα suzuki.gr. Την μηχανή την πήρα από τον Πρεβεδουράκη από τον οποίο είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Πήρα σε χρώμα γκρι με abs και τιμή 6395.Όσο για τα αξεσουάρ έψαξα και έβαλα σχάρα από το μοτομαρκετ και πιθανόν να βαλω και προστατευτικά κάγκελα kappa παλι από εκει μιας και μανιτάρια δεν βγαινουν για το συγκεκριμενο.(βγαινουν κάτι της rng αλλά είναι ακριβά περίπου 200+ ευρώ.Τα κάγκελα με τοποθετηση κανουν 85). Οταν κατέβηκα αθήνα με εξυπηρετησε ένα πολυ καλό παλικάρι στην Μιχαλακοπουλου όπου και πήρα αυτοκόλητο για το ρεζερβουάρ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-ΚΑΠΟΙΟΣ- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 χαιρομαι που τελικα ολα καλα.παντωσ εχουμε και σχαρα δικια μασ εδω και πολυ καρο υπαρχουν και καγκελα δικα μασ και yoshimura ζελατινα καγκελα και τα λοιπα.μεχρι τωρα τουλαχιστον ευχαριστημενοσ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Παιδιά εγώ είμαι πολ. μηχανικός αν θέλετε να σας βγάλω οικοδομική αδεια μην με ξεχάσετε. Αφου κάποιοι κάνουν την δουλειά τους στο forum, γιατί όχι και οι υπόλοιποι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kozanitis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Προς το παρον ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.ειμαι ακομη στο στρωσιμο για αυτο δεν μπορω να πω πολλα.Το μονο που δεν συνήθησα ειναι οι αναρτησεις (γιατι είχα on-off)Σε καθε λακουβα ακουετε ενα μικρο τριξιμο από μπροστα.ειναι φυσιολογικό? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-ΚΑΠΟΙΟΣ- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 ειναι σκληρο ακομα α μαλακοσουν οι αναρτησεις σου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Τι θα γίνει επιτέλους με αυτήν την διαφήμηση ??? Οποιός θέλει κάτι με την εν λόγω εταιρεία και τον εκπροσωπό της με πμ. Βαρέθηκα να διαβάζω 18 σελίδες διαφήμηση! Ημαρτον πια!!!!!!!!!!! :( <_< -_- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Παιδιά εγώ είμαι πολ. μηχανικός αν θέλετε να σας βγάλω οικοδομική αδεια μην με ξεχάσετε. Αφου κάποιοι κάνουν την δουλειά τους στο forum, γιατί όχι και οι υπόλοιποι. Τι θα γίνει επιτέλους με αυτήν την διαφήμηση ??? Οποιός θέλει κάτι με την εν λόγω εταιρεία και τον εκπροσωπό της με πμ. Βαρέθηκα να διαβάζω 18 σελίδες διαφήμηση! Ημαρτον πια!!!!!!!!!!! :( <_< -_- Παιδια χαλαρωστε λιγο, ο ανθρωπως δεν ειπε ελατε να αγορασετε απο εκει που δουλευω εγω ουτε εμπορος με δικο του μαγαζι ειναι για να εχει κερδος, εαν διαπιστωθει κατι τετοιο θα το δουμε, μεχρι στιγμης βοηθαει πολυ κοσμο σε διαφορες αποριες που εχουν! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Ο "άνθρωπος" απαντάει μόνο στους πελάτες του αν πρόσεξες... Στους υπόλοιπους απλά δεν υπάρχουν για αυτόν η αν υπάρχουν δεν συμβαδίζουν οι απαντήσεις του με αυτά που γράφει Εγώ το βλέπω σαν καθαρή (τζάμπα) διαφήμηση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Ο "άνθρωπος" απαντάει μόνο στους πελάτες του αν πρόσεξες... Στους υπόλοιπους απλά δεν υπάρχουν για αυτόν η αν υπάρχουν δεν συμβαδίζουν οι απαντήσεις του με αυτά που γράφει Εγώ το βλέπω σαν καθαρή (τζάμπα) διαφήμηση. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΟ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΔΕΟΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΚΑΒΑΛΗΣΑ ΜΗΧΑΝΗ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΙΜΠΑΙΚ ΝΑ ΒΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΗ....ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ. ΕΓΩ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.ΕΓΩ ΔΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ Ι...ΜΕΙΛ ΣΤΗΝ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΕ,ΕΜ,ΒΕ.ΤΖΙ ΑΡ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΟΝΤΑ ΤΖΙ ΑΡ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΜΑΧΑ ΤΖΙ ΑΡ.ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΚΑΝΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΥΡΙΤΕΣ ΜΕ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΘΕΩΡΗ ΕΝΑΣ ΟΤΙ 4000 ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΟΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΥΧΗΣΕ ΝΟΜΙΖΩ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 πες τα φιλε μου,γιατι και εγω βαρεθηκα να ακουω χαζα.σε οποιον θελει απανταει.ειχα βαλει και ενα θεμα και καποιος μου το μπλοκαρε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 όπως δήλωσε ο ίδιος στο 1ο ποστ του, δεν μιλάει εκ μέρους της Suzuki απλά είναι ένα κομμάτι αυτής. το ότι μιλαει υπερ των μοντέλων της συγκεκριμένης εταιρείας, και όχι για άλλα μοντέλα κλπ δεν είναι κάτι απαγορευτικό, και αρκετα μελη ως τωρα είδαν θετικά το θέμα της παρουσίας του. ΕΠΕΙΔΗ με βαση τους κανονες του MyBike "Απαγορευεται οποιαδήποτε εμπορική διαφήμιση κλπ" το τοπικ αυτό μέχρι τώρα, κινείται σε μία οριακή γραμμή, αυτός είναι και ο λόγος που δεν εχει κλειδωθεί ακόμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgebas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ο "άνθρωπος" απαντάει μόνο στους πελάτες του αν πρόσεξες... Στους υπόλοιπους απλά δεν υπάρχουν για αυτόν η αν υπάρχουν δεν συμβαδίζουν οι απαντήσεις του με αυτά που γράφει Εγώ το βλέπω σαν καθαρή (τζάμπα) διαφήμηση. Απαντάει σε αυτούς που έχουν απορίες μόνο και προφανώς για άλλα θέματα δεν έχει χρόνο. Δεν βρίσκω κάτι κακό. ..........ΕΓΩ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. .........ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΘΕΩΡΗ ΕΝΑΣ ΟΤΙ 4000 ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΟΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΥΧΗΣΕ ΝΟΜΙΖΩ Επειδή έχει αυτό το nick name σημαίνει ότι κάνει διαφήμηση??? Δηλαδή εσύ κάνεις διαφήμηση στη YAMAHA? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 από τον georgebas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex-k7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Μην πυροβολειτε τον Suzuki.gr Ασχετα με το αν γινεται διαφημηση καποιοι απο δω μεσα εχουν παρει καποιες απαντησεις που θα τους φανουν χρησημες. Ειρηνη ημην.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THEOD 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Εγώ δεν πιστεύω ότι το παλικάρι είναι "εγκάθετος" του Σφακιανάκη για να κάνει δωρεάν διαφήμιση.... Απλά και αφελέστατα έχει υπάρξει ο ίδιος πρώτα απ' όλα θύμα της πλύσης εγκεφάλου περί της γνωστής 'correct company line" και έχει φάει την γνωστή φώλα "τα δίνουμε όλα για το καλό της εταιρίας" διαθνισμένη με δήθεν κρυφουποσχέσεις για την προσωπική εξέλιξη των δήθεν "στελεχών πωλήσεων" με τους δεκάδες τίτλους και τα 700 ευρώ μηνιαίως.... Εντάξει παιδιά...Επανάληψη είναι ....το έχουμε ξαναδεί το έργο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 όπως δήλωσε ο ίδιος στο 1ο ποστ του, δεν μιλάει εκ μέρους της Suzuki απλά είναι ένα κομμάτι αυτής. το ότι μιλαει υπερ των μοντέλων της συγκεκριμένης εταιρείας, και όχι για άλλα μοντέλα κλπ δεν είναι κάτι απαγορευτικό, και αρκετα μελη ως τωρα είδαν θετικά το θέμα της παρουσίας του. ΕΠΕΙΔΗ με βαση τους κανονες του MyBike "Απαγορευεται οποιαδήποτε εμπορική διαφήμιση κλπ" το τοπικ αυτό μέχρι τώρα, κινείται σε μία οριακή γραμμή, αυτός είναι και ο λόγος που δεν εχει κλειδωθεί ακόμα. Αν δεν είναι και απο μόνο του διαφήμηση το nick name του τότε τί είναι ρε παιδιά??? Αναφέρατε σαν φόρουμ στον Σφακιανάκη οτι ένας ανορθόγραφος πωλητής του εχει κάνει διαφήμηση τον εαυτό του και την εταιρεία του στο φόρουμ??? Εγώ αν δεν έβλεπα απο μέλος του φόρουμ αυτού οτι τον γνωρίζει θα τον ειχα στολίσει νωρήτερα... Απαντάει σε αυτούς που έχουν απορίες μόνο και προφανώς για άλλα θέματα δεν έχει χρόνο. Δεν βρίσκω κάτι κακό. Απαντάει σε αυτούς και γειώνει τους υπόλοιπους.... Επειδή έχει αυτό το nick name σημαίνει ότι κάνει διαφήμηση??? Δηλαδή εσύ κάνεις διαφήμηση στη YAMAHA? Ανθρωπος πωλητής σε σοβαρή εταιρεία να στέλνει πμ σε μέλος φόρουμ και να του ζητάει τέτοια πραγματα???? Είμαστε σοβαροί??????? Δηλαδή τί αλλο να κάνει???? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Χρήστο είσαι απόλυτος....καταρχήν δεν νομιζω πως εχει αναγκη ο καθε σφακιανακης την διαφήμιση απο ενα φόρουμ... δευτερο το οτι είναι ανορθόγραφος....δεν πρεπει να το λες διοτι οι περισότεροι είμαστε.... τρίτον , υπαρχουν μελη με νικναϊμ....γιαμαχα βετρομ μπουσα κλπ....αυτοι κανουν διαφήμιση.,.,δεν νομίζω.., απλα εγω θεωρώ οτι λόγω απειρίας την πάτησε ο Γιαννάκης....μονο πελάτες δεν θα ήθελε να φερει στην σουζουκι μεσω του μαιμπαϊκ...ασε που αν μαθευτει,....θα εχει πρόβλημα....με την εταιρεία του.. τεσπα...για να μην εχουμε και αλλα προβληματα σαν φόρουμ ,αρκετα εχουμε αντιμετωπισει τελευταια....ΕΙΡΗΝΗ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ!!!!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 από τον morfeas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Απαντάει σε αυτούς που έχουν απορίες μόνο και προφανώς για άλλα θέματα δεν έχει χρόνο. Δεν βρίσκω κάτι κακό. Επειδή έχει αυτό το nick name σημαίνει ότι κάνει διαφήμηση??? Δηλαδή εσύ κάνεις διαφήμηση στη YAMAHA? EΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΒΕ ΜΑΞ.ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΙ,ΜΠΙ ΑΡ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΗ ΟΥΤΕ ΑΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΗ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΤΟΤΕ ΠΑΣΣΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ. ΦΙΛΙΚΑ ΑΡΗΣ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-ΚΑΠΟΙΟΣ- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 τι να πω ρε παιδια αν εκανα κατι λαθοσ ειλικρινα συγνωμη δε νομιζω να εκανα ποτε διαφημιση δε περιμενα να παρετε ετσι την συμετοχη μου εδωμεσα με αυτο το nick ειλικρινα ουτε ειπα σε καποιον να ερθει απο το καταστημα που ειμαι να του πουλησω.αν το ειπα σε καποιον ειλικρινα να βγει και να το πει.ειλικρινα αν πιστευτε οτι η παρουσια μου αποσκοπουσε σε αυτο ειλικρινα συγνωμη.... απλα ηελα σε καποιον που εχει ηδη suzuki αντε να τρχει απο καταστημα σε καταστημα για οποιδηποτε πληροφορια να του απαντουσα εγω απο δω. ουτε με τα εισαγωγησ ηθελα να ασχοληθω ουτε τιποτα οπως το εχω αναφερει πολλες φορες. αυτα ειχα να πω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudinos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 xaxaxaxa Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 για ποιον λογο γελάς κύριος..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 EΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΒΕ ΜΑΞ.ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΙ,ΜΠΙ ΑΡ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΗ ΟΥΤΕ ΑΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΗ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΤΟΤΕ ΠΑΣΣΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ. ΦΙΛΙΚΑ ΑΡΗΣ Άρη μην συγχίζεσαι ρε συ! Κουβέντα γίνεται! Σκέψου την επόμενη εκδρομή των Βορείων και βγάλε καμια καλή διαδρομή να γουστάρουμε! Άντε να πάμε κάπου να ξεφύγουμε και να οδηγήσω επιτέλους και το FJR να γουστάρω! B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Σκέψου την επόμενη εκδρομή των Βορείων και βγάλε καμια καλή διαδρομή να γουστάρουμε! Άντε να πάμε κάπου να ξεφύγουμε και να οδηγήσω επιτέλους και το FJR να γουστάρω! B) ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΗΣ.ΟΛΟ ΕΤΣΙ ΛΕΜΕ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕ ΜΑΞ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΒΕ ΜΑΞ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΡΥΟ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ. :D :D ΒΑΣΙΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΝΗ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ .....ΕΛΠΙΖΩ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Εγω θελω test drive το hayabusa ζηταω πολλα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες