Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

Καθαρα προσωπικος χρονος

Ποσο χρονο την ημερα εχετε πραγματικα...  

33 ψήφοι

1. 1.

• ??????? ??????.
      3
    • ????? ?????? ??? ???? ?? ??
      2
    • ????? ??? ??? ??? ????? ??? ???? ??????????? ?? ??.
      2
    • ????? 2 ???? ??? ????? ??? ???? ??????????? ?? ??
      7
    • ????? 5 ???? ??? ????? ??? ??????? ?????? ?? ??
      8
    • ??????? ?????? ???? ???? ?? ??.
      2
    • ???? ? ?????? ?????????? ????? ??? ???? (????? ???????)
      6

Recommended Posts

...για να ασχοληθειτε απολυτως με τον εαυτο σας κι αυτα που σας αρεσουν και γουσταρετε?

Οπως ας πουμε να καθησετε να πλυνετε την μοτο σας,ή να σερφαρετε στο ιντερνετ,η να διαβασετε ενα βιβλιο,ή οτιδηποτε αλλο σας αρεσει.

Ολοι εργαζομενοι πιστευω ειμαστε.Καποιοι και παντρεμενοι με η οχι παιδι/α

Ποσος πραγματικος χρονος σας απομενει λοιπον για σας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κανα διωρο το εχω καθημερινα (μεχρι να γυρισει η μικρη απο τον παιδικο σταθμο κι η γυναικα μου απο την δουλεια της :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εργαζομαι 8 - 15:30 καθημερινες, χωρις ΣΚ.

Χρονος υπαρχει...

Δεν ειμαι παντρεμενος, δεν εχω παιδια-σκυλια-γατια-καναρινια-χρυσοψαρα, ζω με τους γονεις μου και δεν εχω να μαζεψω κατι αλλο περαν του δωματιου μου ... Μια κοπελα εχω που βλεπομαστε 2-3 φορες την εβδομαδα 3-4 ωρες απογευματα....

Οποτε ολες οι υπολοιπες ωρες ειναι ελευθερες να τις περναω με την Υββονη μου(το PC), την ΧΤαρα μου, τους φιλους μου και το ταβλι μου...

Αφθονος χρονος υπαρχει ... ορεξη για πολλα δεν εχω ... :mellow: <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ti na sas po paidia..delivery eimai 3 doseis minane sti mixani ki doyuleuo osan to skili 10 wres tin imera meso oro gia na teliono grigora na tin exw DIKI MOU:> kata ta alla sinithos koimame i pao gia kafe me ton antoni pou exei ti skaftikia (aprilia pegaso 650i ;pp)

kata ta alla PIZO sti doyleia ante kamia kiriaki pou ISOS douleuo apogeuma na pame kamia tourne me ton antoni pali eis diafra xorioudakia pothe-kithe tou nomou xanion (einai o monos nomos me megales euthies;p)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

duskolo na bre9ei eleu9eros xronos alla exoume enapo9esei oloi tis elpides mas sto kalokairaki!

kai mono pou kanonizoume diakopoules & taxidia mas ftiaxnei i dia9esi...

esu aLX bravo pou ta kataferneis me ton eleu9ero xrono sou & me gunaika kai paidi *na sou zisei!!!! :D

Τροποποιήθηκε από τον saLLy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΡΑΜΑ, κανά 2ωρο το βράδυ (ξενύχτι στον computer δηλαδή) ή ΣΚ....και πάλι ΔΡΑΜΑ!!! :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα απαντήσω στο πολ γιατί πολύ απλά ο χρόνος που έχω τώρα ΔΕΝ είναι ο χρόνος που έχω συνήθως

αυτό τον καιρό έχω ΠΟΛΥ χρόνο μια και είμαι "between jobs" και αναζητώ την επόμενη δουλειά καθώς και/ή την ατομικό ξεκίνημα κάποια εργασίας γύρω από το χώρο μου

ΕΛΠΙΖΩ πάλι να έρθω στην κατάσταση να μην έχω πολύ χρόνο, αλλά να σημαίνει και ότι έτσι καλύπτω της ανάγκες του σπιτιού μου (και παραπάνω - όπως έκανα μέχρι πρόσφατα)

δεν σας το εύχομαι να έχετε τόσο χρόνο

άσε που σε "χαλάει" σε ΠΟΛΛΑ θέματα παράπλευρα, όχι αυτά που φαίνεται άμεσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω κανένα παράπονο!

Μετά από 15 χρόνια δουλειάς κάθε μέρα 5 ώρες και τα ΣΚ ελεύθερα (όχι πάντα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χρόνο έχωμε........πολλά ενδιαφέροντα δεν έχωμε αυτόν τον καιρό

βαρεμάαααααααραααααααααααα.........!!!!!!!!

:fool::fool::fool::fool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

katholou xronos! :(

apo to prwh mexri tis 14:00, douleia.

meta th douleia kai mexri to brady h sto spiti tha eimai, h tha girizw apo kai apo kei me to mhxanaki, h se kamia paralia gia mpanaki tha kataliksw.

to bradu palu exw tha prepei na bgw. prepei na dokimasoume kai ligo ton kafe.

meta ton kafe na dokimasw kai kamia mpiritsa??? :(

apelpisia!! :/ :/

tha ithela ki egw na eixa ligo eleythero xrono gia na mhn kanw tipota!!! :mellow::mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην είμαι και αχάριστο θα πώ πως έχω τον χρόνο που χρειάζομαι για να περνάω καλά!!! :yes:

Δεν μπορώ να πώ πόσο χρόνο έχω άν είναι 2 ώρες ή αν είναι 5 ή αν έιναι μόνο Σαβ/κα... :this: γιατί απλά προσπαθώ σε όλη την διάρκεια της ημέρας να κλέβω χρόνο και το πρωί και το μεσημέράκι κ το βραδάκι.. :yes: Η δικιά μου δουλίτσα πάει μια πρωί μια απόγευμα και τα Σαβ/κα δουλειά έχω και ρεπουδάκια έ! :grin: 8 ωρο.. :winking:

Τώρα ελεύθερος χρόνος...για μένα είναι .. :baby:

..να νταντεύω τον αντρούλη μου :wub: και να τον προσέχω οταν γυρνάει απο δουλίτσα :wub: ,έχω χρόνο για την κιθαρίτσα μου :music:,για το pc μου :gathering: ,για γυμναστήριο, :boxing: για το σπίτι μου,:sweatdrop: (καθαριότητες-φαγητά-σιδερώματα)και διάβασμα για να πάρω το ρημάδι το ecdl :P

οταν είχα την μικρή μου την έπλενα την γυάλιζα τσαρκάραμε.. :cowboy:

και αυτην την στιγμή που έχω το ΚΜΤ-άκι άρρωστο :( εχω περισσότερο χρόνο για ακόμη πιο πολλά!! :/ αλλά τί να το κάνω? :/ μου λείπει..έχω το κένο.. :this: δεν μπορώ να καλύψω αυτό το κενό με τίποτα... :/

....άν μπορείς να περνάς καλά,να τα συνδιάζεις όλα,να έχεις λίγο απο όλα .. B)

δεν νομίζω πως χρειάζεται και τίποτε άλλο.. :_thumbsup:

άς ζούμε κάθε λεπτό έ! ;)

Η ζωή είναι όμορφη...και...αξίζει....!!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

epeidi spoudazw to hobby mou.. o eleutheros kai o mi eleutheros xronos mou einai to idio pragma...

otan den eimai sti sxoli ... sxediazw sto spiti :_w00t:

an eixa kai to mixanaki mou ti kala pou tha itan

kai an imoun stin ellada

kai an eixa kai kana frago (ante na pesei auti i katarameni lira)

kai alla polla...

Τροποποιήθηκε από τον katemis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα έχω πολύ χρόνο,κάποιες μέρες θα τρέξω για ψιλοδουλειές(ηλεκτρονικές συσκευές) για να βγάλω κανα φράγκο.Στα χαρτιά άνεργος.Σε κανα μήνα αρχίζω διάβασμα και μόλις τελειώσω την κάνω για φαντάρος.Καλά τσουλάει η ζωη προς το παρόν..μετά το φανταριλίκι θ'αρχίσουν τα δύσκολα. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλά τσουλάει η ζωη προς το παρόν..μετά το φανταριλίκι θ'αρχίσουν τα δύσκολα. :whistling:

Καλά τσουλάει η ζωη προς το παρόν..μετά το φανταριλίκι θ'αρχίσουν τα δύσκολα. :whistling:

...για όποιον δεν το έχει εμπεδώσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανά δίωρο σίγουρα. 10-12 ώρες δουλειά καθημερινά ,1ώρα γυμναστήριο,1ώρα χορός, 7 ώρες ύπνο, ευτυχώς δεν δουλεύω ΣΚ παρεκτός εάν τύχει, αλλά κάνω τις δουλειές που δεν κάνω τις καθημερινές... Δεν απελπίζομαι όμως.... Θα έρθουν και καλύτερες μέρες (οταν θα βγω στη σύνταξη - στα 120 μου) . ΝΤΟΥΜ ΣΠΙΡΟ ΣΠΕΡΟ! (έχω να διαβάσω-διαβάσω βιβλίο λογοτεχνικό κανένα 6μηνο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΔΡΑΜΑ, κανά 2ωρο το βράδυ (ξενύχτι στον computer δηλαδή) ή ΣΚ....και πάλι ΔΡΑΜΑ!!! :(

<{POST_SNAPBACK}>

:_w00t:

themata καλά κάθε βράδυ είσαι στην Δράμα και τα Σαβ/κα και δεν μιλάς??????? :P

Α πα πα πα πα..αδικαιολόγητος!!! :grin:

Δεν είναι καθόλου Δράμα η κατάσταση.... :this: έλα βρές λίγο χρόνο και για σένα...μην ξεχνάς πως οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν...οι μέρες ομως..τα χρόνια περνάνε.... :winking: είναι όλα στο χεράκι μας΄.. :)

Πάντα φιλικά Κ. :)

NLS einai sxetiko auto.. egw as poume fantaros tha paw sta 30+... :_w00t:   de simainei oti mexri tote einai ola kala  :grin:

<{POST_SNAPBACK}>

χαχαχαχχαχα :P ....katemis :_thumbsup:

Εγώ πιστεύω πως είτε πρίν το φανταριλίκι είτε μετά τό ίδιο είναι...ΟΚ μπορεί να είσαι πιο ανέμελος πρίν τα 25 πες ..αλλά μετά έχει άλλες γλύκες η ζωή... :whistling:

Mα τι ζηταμε δηλαδης?????

Χρονο και χρημα!!!....πολλα ζηταμε??? :blink:  :tease:

<{POST_SNAPBACK}>

ALX-άκι ανάλογα πόσο χρόνο :grin: και πόσο χρήμα :grin: ζητάς...

Αλλά ντάτσι... :baby: να μην ξεχνάμε πως είμαστε εμείς οι άνθρωποι και τόσο δά..αχαριστούλια ... :P

Τροποποιήθηκε από τον ktm-isa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάστιχο τον έχω κάνει το χρόνο :angry: Δυστυχώς μόνο τα Σ/Β καταφέρνω να ασχοληθώ με τα μηχανάκια μου (βόλτα στα όρη στ' άγρια βουνά και συντήρηση εάν χρειάζεται), τη φωτογραφία, τα μαστορέματα, το ψάρεμα, τη βόλτα με το ποδήλατό μου, ψάξιμο στον υπολογιστή για τυχόν "ατασθαλίες" και το βραδάκι θα αράξουμε μαζί με τη σύντροφό μου σε κάποιο μπαράκι με καλή μουσική για χαλάρωμα.

Τις καθημερινές, τρέξιμοοοοοοοοοοο......... και αν καταφέρω (σπάνιο) ρίχνω και καμιά "πενιά" στην κιθάρα μου που κάθε φορά που την βγάζω από τη θήκη διαμαρτύρεται έντονα :tease:

Το βραδάκι κατά τις 10 καμιά ταινία ή λίγη μουσικούλα και μετά..... -_- -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηστυχως αυτη την εποχη παιζω απο 7 το πρωι μεχρι 10 το βραδυ χωρις φρενα...αλλα γενικα εχω χρονο να απολαμβανω τις χαρες της ζωης..!!! Κανω κουραγιο να τελειωσει αυτη η εποχη και να χαλαρωσω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δουλεύω από τις 9:00 μέχρι 17:00 μέχρί να πάω σπίτι 18:00 και τα ΣΚ free. :)

Εκτός απροοπτου, κανένα Σάββατο αν τύχει κάτι στην δουλειά (ευτυχώς δεν τυχαίνει

συχνά :) )

Αλλά τώρα χρειάζομαι περισσότερο ελεύθερο χρόνο μία βδομάδα να μην πάω στη

δουλειά ας πούμε!! Αγόρασα την OLYMPUS E-300 και είναι τέλεια χρειάζομαι χρόνο να την χαρώ... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα