morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 ΜΟΤΟΓΑΜΩΤΟ.....ΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ..... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΡΕ ΓΜΤ,,,,,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 O πατέρας μου είχε άλογα αρχικά και μετά μια πήρε μια φλορέτα 50άρα,οπότε όπως καταλαβαίνετε από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου από 5-6 χρόνων με τον αδερφό μου φρόντιζαμε, περιποιόμασταν τα άλογα και φυσικά τα καβαλούσαμε,(εξίσου επικίνδυνο με το να μαθαίνουμε μηχανάκι)Θυμάμαι μάλιστα ένα νεαρό πουλάρι που ήταν αρκετά άγριο άστρωτο ακόμα, ο πατέρας δεν ήξερε οτι το καβαλούσαμε (φυσικά δίχως σαμάρι,ινδιάνικα) και μας είχε φιλοδωρήσει με αμέτρητες τούμπες,μιλάμε για σκηνές ροντέο(ποτέ δεν το χτυπήσαμε όμως,περίμενε ό ένας να πέσει ο άλλος για να ανέβει και αυτός)! Μετά τα άλογα αρχίσαμε να γλυκοκοιτάμε την φλορέτα ,εγώ ήμουν 11 τα άλλα αδέρφια 14 και 7,ο πατέρας κατάλαβε οτι της βάζαμε χέρι και έτσι την πούλησε! Το μικρόβιο όμως μας είχε κολλήσει!Ποτέ δεν προσπάθησε να μας αποτρέψει αλλά ούτε και μας ενθάρυνε υποστήριξε ! Ακόμα βέβαια μας έχει μείνει το κόλλημα με τα άλογα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enigma 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 OOOOOOOOOΥΥΥΥΥΥΥ αν υπηρχε 4η επιλογη .... Εμενα ξεκινησε ο 3ος παγκοσμιος λεμε ... Κανεις δεν ειχε μηχανη στο δικο μου γενεολογικο δεντρο .... οσο πισω και αν πας (μεχρι τον Αδαμ και την Ευα λεμε :P ) Επειδη ηξερα τις αποψεις τους ειχα προσπαθησει να το φερω γλυκα γλυκα ...Ετσι απο τις πρωτες δουλειες μου (να ειμουν 11 η 12 χρονων) ειχα πιασει σε ενα συνεργειο της Honda ... εφερα και καποια λεφτα μαζι με την ιδεα ....... εγινε της τρελης φυσικα και λογο ηλικιας υπεκιψα στο να μην παρω .... απλα να δανειζομουν οτι κυκλοφωρουσε ....glx φλορετες (zundapp κτλ) το αγαπημενο μου mbx (ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ Ε??) Αχ να ξεραν το λαθος τους αφου ειμουν στα κρυφα κρανος προστασιες κτλ .... ανεκδοτο Τες πα καποια μερα τα πηρα στο κρανιο και εσκασα σπιτι με μια βεσπα 50αρα καταμαυρη ( τον ΡΟΚΑΜΠΙΛΟ ) οπως την ελεγα ..... Α ρε γελια .... ο πατερας μου με το στουπι να την καψει και εγω να την περνω και να την κοπαναω...(προς ολους τους υποψιφιους γονεις ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ <_< :P ) Τες πα στο θεμα μας ....ΟΧΙ σε καμοια περιπτωση ΔΕΝ βοηθησανε και ακομα με πολεμανε ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Ειχε ο πατερας μου lambreta κ τον εχω σε μια φωτο ειναι ορθιος με τα ποδια πανω στο καθισμα.Ειχε αρκετη τρελα.Για να μην τα πολυλογω φανταζεστε τι μικροβιο εχω και εγω...Ειμαι 23 χρονων,ξεκινησα με ενα σκουτερ,κατεληξα στο κλασσικο 90 τετραγωνο το αγγλικο,μετα το DT200 του 1991,TRANSALP 650 και τωρα περιμενω να βγει το μοναδικο μου GSR600.ασπρο με yoshi προγραματα κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 δεν υπηρχε.με στηριξαν.αλλωστε το μηχανακι μου δεν τρομαζει και ειμαι εξοπλισμενος παντα οταν το καβαλαω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fosmaniak 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Οχι δεν υπηρχε και δεν ηθελαν να ακουσουν καν.ουτε τωρα θελουν να ακουσουν :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 το μιρκόβιο το κόλλησα απο τον πατέρα ξεκίνησα με ενα ταουν μειτ 50 κιβικά μετα ένα λιφάν 100 κιβικα και τώρα ενα 650 που θα το κρατήσω γιατί το γουστάρω όσο για τη μαμα που λέμε , άστα , άστα ... ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Αν εξαιρέσω τον πατέρα μου που οδηγούσε ένα μικρό όταν ήταν φοιτητής! :D την δεκαετία του 70,δεν υπήρχε άλλο μέλος με μότο στην οικογένεια! Εγώ με τον αδερφό μου ανοίξαμε τον δρόμο το 1996 αποκτώντας το μηχανάκι των ονείρων μας!Και μάλιστα με την συγκατάθεση των γονέων αφού αυτοί μας το αγόρασαν βεβαίως βεβαίως :D :D Στην αρχή βέβαια ήταν αγχωμένοι,αλλα με την σωστή συμπεριφορά μας,τους καθησυχάσαμε! Τώρα πια ούτε λόγος!Με εμπιστεύονται τυφλά καθώς έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία με τα χρόνια! Πάντως αν και όταν κάνω κανέναν γιο,πολύ θα γουστάρω να τον μυήσω στον χώρο της μοτοσικλέτας καθώς είναι κάτι το οποίο λατρεύω από πιτσιρικάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Στην δικιά μου περίπτωση δεν είχε κανένας πριν απ΄την οικογένεια μηχανή. Μόνο κάποιοι φίλοι μου. Εγω και ο αδελφός μου βέβαια φανατικοί αυτοκινητάκηδες. Βέβαια στα 17 μου και εφόσον δούλευα τα καλοκαίρια και είχα μαζέψει κάποια λεφτά αγόρασα το πρώτο μου μηχανάκι. Μια VESPA 50 S. Μου άρεσε πολύ η ελευθερία που είχα πάνω στην μηχανή και ότι μπορούσα να πάω όπου θέλω ( ουκ ολίγα ταξιδάκια με την VESPA). Oι γονείς μου πάντως εφόσον με συμβούλεψαν για τους κινδύνους που κρύβονται στην οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας δεν έφεραν αντίρρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 (Τι άλλο να ζητήσω από έναν πατέρα ε ? ) Το Κ1200 ίσως; :lol: από 5-6 χρόνων με τον αδερφό μου φρόντιζαμε, περιποιόμασταν τα άλογα και φυσικά τα καβαλούσαμε,(εξίσου επικίνδυνο με το να μαθαίνουμε μηχανάκι)Θυμάμαι μάλιστα ένα νεαρό πουλάρι που ήταν αρκετά άγριο άστρωτο ακόμα, ο πατέρας δεν ήξερε οτι το καβαλούσαμε (φυσικά δίχως σαμάρι,ινδιάνικα) και μας είχε φιλοδωρήσει με αμέτρητες τούμπες,μιλάμε για σκηνές ροντέο(ποτέ δεν το χτυπήσαμε όμως,περίμενε ό ένας να πέσει ο άλλος για να ανέβει και αυτός)! Κάγκουρες του 1hp! Εγώ "ξεστράτισα" πρώτος στην οικογένεια. Δεν θυμάμαι άλλον συγγενή, σχετικά κοντινό, που να καβαλάει μηχανές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Το Κ1200 ίσως; :lol: Μα ήδη έχει ζητηθεί , στην αρχή όταν γίνω 22 ενώ πρόσφατα μου είπε (ήμασταν στην αντιπροσωπεία για service στην F650GS) "Αντε και στο πτυχίο θα πάρουμε την Κ") :lol: Ορκίζομαι Νοέμβριο για πτυχίο (μιας και εχω δόση 100% και περνάω τα πάντα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 refresh ως επικαιρο...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Πάντως στο δικό μου σόι (μέχρι και θείους θείες πρωτοξάδερφα κτλ) από τότε μέχρι και τώρα κανένας δεν καβαλάει μοτοσυκλέτες. Πολύ μοτοσυκλετιστικό σόι είχα/έχω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Δεν υπηρχε κανενα μικροβιο.....ημουν ο πρωτος Ακομα μεχρι τωρα αν με δουν πανω στην μηχανη η στο σκουτερακι η φραση που παιζει ειναι 'τι το θες παιδακι μου αυτο το πραγμα' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karapiperis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Και σε μενα δεν υπηρχε κανενα απολυτως μικροβιο! Ισως λιγο απο τα ξαδερφια μου αλλα ελαχιστα πραγματα... για τους γονεις μου ουτε λογο! Μεχρι που το καθαρμα πηγα και πηρα στα 17,κρυφα, ενα ζετακι! Ας το ζωντανεψουμε το θεμα ξανα ρε μαγκες! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Νεκρανασταση... 2008 topic .... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Πατάπη έβαλες φωτό από φοβερή κωμωδία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) o θείος μου... είχε μια Virago 500άρα και 7 ή 8 χρονών εγώ τότε το έβλεπα σαν θηρίο θυμάμαι... καλά για κράνος ούτε κουβέντα εκείνες τις εποχές... αλλά από εκείνη την ηλικία ακόμα με έβγαζε βόλτες... 13 ή 14 θα ήμουν όταν με άφησε πρώτη φορά να πάρω βόλτα μόνος μου μια Lambretta που επίσης είχε (χρώματος μπλε αυτή με τις ταχύτητες!!!)... η οποία εξακολουθεί και κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία ακόμα και σήμερα 40 χρόνια από τότε που βγήκε από το εργοστάσιο!!! Νεκρανασταση... 2008 topic .... καλό θέμα να'ναι κι'ότι να'ναι!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2013 από τον Derek_ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες