george77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 Hello guys, έχω την εξής απορία: Είναι ασφαλές να φοράμε γυαλιά ηλίου όταν οδηγάμε μηχανή; Και αυτό γιατί εάν ,ο μη γένοιτο, γίνει κανένα ατύχημα, δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσουν τα γυαλιά και να προκαλέσουν βλάβες στα μάτια; Μαζί με κράνος μιλάω πάντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 Εαν συμβει αυτο μιλαμε για "καταστροφη" του κρανους οπου ισως και να μην ζησει ο αναβατης, αν δεν σπασει το κρανος δεν θα σπασουν και τα γυαλια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziljohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 Μερικά κράνη πλέον βγαίνουν και με ενσωματωμένο το γυαλί ηλίου, οπότε αν ήταν τόσο εύκολο να σπάσουν, οι κατασκευαστές δεν θα το βγάζανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα.Εφοσον το κρανος τηρει τις προδιαγραφες ασφαλειας και ειναι κανονικα δεμενο...no prob :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 Εγώ φοράω τις μέρες με ήλιο ηλίου (που είναι και μυωπίας) και τις υπόλοιπες σκέτα μυωπίας. Απλά όταν τα αγοράζεις να παίρνεις πλαστικούς φακούς που δεν γίνονται θρύψαλλα άμα χτυπήσουν. Από εκεί και πέρα, σε μοτοσυκλέτα είμαστε... τίποτα δεν είναι ασφαλές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 Μην αγχώνεσαι, αν ήταν έτσι, εμείς με τα γυαλιά μυωπίας τι θα κάναμε; Αν το ψάχνεις ακόμα περισσότερο, κοίτα σε κανα μαγαζί με είδη μοτοσυκλέτας για ειδικά γυαλιά οδήγησης. Εγώ όταν είμαι με φακούς επαφής, φοράω κάτι που γυαλιά ηλίου από την Colori ----> www.coloriposto.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 νομίζω μία φιμέ ζελατίνα ενδείκνειται καλύτερα απο ενα ζευγαρι γυαλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpk chios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 Aυτό που ξέρω είναι ότι ΔΕΝ πρέπει να φοράμε γυαλιά (ήλίου ή μυωπίας) μέσα από το κράνος με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο!!!Δυστυχώς έχω κι εγώ ανάγκη τα γυαλιά γιατί έχω μυωπία και αστιγματισμό οπότε κάνω συμβιβασμό αν και δεν επιτρέπεται! Πρέπει για λόγους ασφαλείας να φοράμε φακούς επαφής και μάλιστα με κλειστό κράνος για να μην ξερένονται τα μάτια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) μονο με αυθραστα γυαλια,που λενε και παραπανω τα παιδια!εγω εχω ενα τετοιο ζευγαρι της κολορι για αυτο το λογο Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 από τον lord_dimos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μου είναι αδύνατον στον ήλιο να μην φοράω μέσα απο το κράνος γυαλιά....γιά φακούς επαφής δεν το συζητάω...δεν γίνεται λόγω προβλήματος. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2008 από τον cineboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2008 νομίζω μία φιμέ ζελατίνα ενδείκνειται καλύτερα απο ενα ζευγαρι γυαλια... +1000 εγω παντα με φιμε ζελατινα ειμαι και δεν εχω κανενα προβλημα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2008 +1000 εγω παντα με φιμε ζελατινα ειμαι και δεν εχω κανενα προβλημα ;) Άσε ρε...σιγά την φιμέ που έχεις :D Φιμέ είναι αυτή που έχω εγώ ρε κουλάδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2008 Καλα καλα, κατσε σταματα να την αλλαζεις με το που σκοτεινιαζει και να κουβαλας και την αλλη και μετα πες μου για την δικια μου κουλαδε :D με αυτην που εχεις συννεφια βλεπεις και αγχωνεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2008 Άσε ρε...σιγά την φιμέ που έχεις :D Φιμέ είναι αυτή που έχω εγώ ρε κουλάδι Ασχετο, αλά έχουμε ακριβώς το ίδιο κράνος...και στα χρώματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Ρε παιδια ο Μπουρντε (νυν οδηγος Φορμουλα1) φοραει μονιμα γυαλια μυωπιας μεσα στο κρανος του οταν οδηγαει. Οποτε δεν βλεπω καποιο προβλημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Μην αγχώνεσαι, αν ήταν έτσι, εμείς με τα γυαλιά μυωπίας τι θα κάναμε; Αν το ψάχνεις ακόμα περισσότερο, κοίτα σε κανα μαγαζί με είδη μοτοσυκλέτας για ειδικά γυαλιά οδήγησης. Εγώ όταν είμαι με φακούς επαφής, φοράω κάτι που γυαλιά ηλίου από την Colori ----> www.coloriposto.gr μονο με αυθραστα γυαλια,που λενε και παραπανω τα παιδια!εγω εχω ενα τετοιο ζευγαρι της κολορι για αυτο το λογο επειδή αυτή την περίοδο ψάχνω για γυαλιά ηλίου απο αυτή την άποψη τι λένε τα συγκεκριμένα γυαλιά? Υπάρχει καμια διαφορά με τα υπόλοιπα γυαλιά η είναι διαφημιστικό τρικ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 ειδα σ ενα καταστημα κρανακι που ειχε πτυσσομενη ζελατινα...οποτε εχει ηλιο την κατεβαζεις κ εισαι καλυμμενος!!! ειναι διπλη.η φυμε ειναι εσωτερικη!!!δυστηχως δεν εχω φοτο να σας δειξω...πολυ space κατασταση!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregKozani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Υπάρχουν πολλές εταιρίες που βγάζουν μοντέλα με εσωτερική ζελατίνα για τον ήλιο εγώ έχω ένα από αυτά http://www.motorshop.gr/website/product_in...roducts_id=1083 για κοντινές βολτιτσες μιας και δεν είναι και ότι ποιο τέλειο σε ποιότητα (τρίζει) έχει και η Nolan και άλλες που δεν 8υμαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες