theofilos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2008 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 30-1-2008 ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΥΛΩΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΔΟΥΝ Η ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ SITES ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ HONDA TRANSALP 600 cc ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΙΣΩ,ΜΟΝΤΕΛΟ 1999 ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΤΡΒ-702 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ 7 ΜΗΝΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ADMINISTRATOR ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ. http://rapidshare.com/files/88193112/DSC00139.JPG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 Ελα ρε φιλε...πουστια. :( Θα χω ανοιχτα τα ματια μου μιας και μενω καμαρα... Αν και λογικα, δεν θα την κυκλοφορουν κεντρο... Ευχομαι να την βρεις οσο πιο γρηγορα γινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 Γμτ...Παλι.... :( Τι να σου πω..Οτι καλυτερο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 ... και μεσα απ τη πυλωτη ρε φιλε? ....δεν εχουν τον θεο τους οι αλητες! ...μακαρι να την βρεις βρε φιλαρακι!...θα σφυριξω και στον αδελφο μου που μενει Κωνσταντινουπολητικα και εχει την ιδια σε μπλε ....και το ματι του κολλάει σαν βεντούζα στα Transalp.... να χει το νου του! .....κουραγιο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ HONDA TRANSALP 650 cc ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ. http://rapidshare.com/files/88193112/DSC00139.JPG Φιλε η μηχανη σου λες οτι ειναι Τρανσαλπ 650.Στη φωτο που βαζεις ειναι Τρανσαλπ 600......Δηλαδη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PREDATOR 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 φιλε μου κουραγιο!!!!! εγω μενω μετεωρα θα εχω ανοιχτα τα ματια μου στο υποσχομαι!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 Φιλε η μηχανη σου λες οτι ειναι Τρανσαλπ 650.Στη φωτο που βαζεις ειναι Τρανσαλπ 600......Δηλαδη; Αφού λέει το 99...το 600 είναι.Το 650 βγήκε το 2001.Μπερδεύτηκε μάλλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 Κριμα, οσο για το θεμα μην ανυσηχεις, εδω που το καταχωρησες θα τον δουν ολα τα μελη αλλα και οι επισκεπτες ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 Καλή δύναμη φίλε και εύχομαι να βρεθεί.. Όπως εύχομαι να μην του ξανασηκωθεί αυτού που την έκλεψε.. Θα έχω το νου μου για την περιοχή Τούμπας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 Όπως εύχομαι να μην του ξανασηκωθεί αυτού που την έκλεψε.. Ρε Γιωργη,ετσι να ευθυμησουμε και λιγο,λες γιαυτο να κυκλοφορουν τοσοι ντιντήδες τελευταια; :P :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theofilos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 600ara re pedia einai.alla eimai arketa taragmenos katalavenete.na sou vazei xeri kapoios stin periousia sou me to etsi thelo se trelenei.apo oti moy eipan tis pernoun gia listies kai meta tis paratan.8 stis 10 pou klevonte tis vriskoun meta apo ligo kairo.pistevo na eimai mesa stous ...8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 Γράψε μας και το κινητό σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 Το εύχομαι πραγματικά να είσαι μεσα στους 8!!!!Κριμα... Πάντως αν και εγώ την βάζω σε πιλοτή(χωρις γκαραζοπορτα)φροντιζω να την "κλείνω" στον ακάλυπτο απο τα αλλα αυτοκίνητα ωστε να πρέπει να βγουν πρώτα αυτά και μετα η μηχανή..... Λίγη ταλαιπωρία παραπάνω αλλα........ Κουράγιο :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 Ω ρε γαμώτο!!!!φίλε μου σου εύχομαι να την βρείς γρήγορα και σε καλή κατάσταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fosmaniak 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 εναν να πιασουμε και πριν ερθει η αστυναμια να παμε εκει ολοι εμεις.δεν ειμαι υπερ της βιας αλλα σε μερικα πραγματα νομιζω πως επιβαλλετε. υπομονη να και θα βρεθει. ολοι θα κοιταμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghallas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2008 Φίλε περαστικά. Πέρισυ είχαν κλέψει δική μου ΤΑ600 στο Τσινάρι, κοντά σου δλδ. Τη βρήκα μετα από 3 εβδομάδες (η αστυνομία δηλαδή - αυτό και αν ήταν έκπληξη) παρατημένη στην Τούμπα, σχεδόν άθικτη πέρα από την κλειδαριά που ήταν αναμενόμενα διαλυμένη. Εύχομαι να είσαι και εσύ το ίδιο τυχερός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theofilos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2008 το κινιτο μοθ ειναι 6932888160 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theofilos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 EFXARISTO POLI OLOUS TOUS FILOUS GIA TO ENDIAFERON TOUS.H MIXANI VRETHIKE SIMERA STIS 13.00 STO PARKING TOU IKEA THESSALONIKIS KAI TO VASIKO EPISIS XORIS ZIMIA ,PARA MONO ENA KALODIO POU VRAXIKIKLOSAN GIA NA THN VALOUN MPROS KAI XALASAN TON ''MILO'' THS KLEIDARIAS TOU TEPOZITOU GIA NA VALOUN VENZINI.TIPOTE DILADI.ENA MPRAVO KAI STIN ASTYNOMIA POY THN VRIKE META APO 7 HMERES,KAI TON THEO PANO APO OLA.THANKS...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Άντε μπράβο! Τέλος καλό όλα καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δοξα τω Θεο φιλε μου.Εισαι απο τις πολυ σπανιες περιπτωσεις που βρηκαν τη μηχανη τους.Απο δω και περα γκαραζ ή ασφαλεια κλοπης. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 από τον gkalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Ελα ρε φιλε, τελεια! Λες η ληστεια που εγινε στην περαια, να γινε με το δικο σου μηχανακι? Αν ναι, τοτε παιρνει Bonus, σαν ιστορικο μηχανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Αυτα και αν ειναι ευχαριστα νεα, μπραβο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 H MIXANI VRETHIKE SIMERA STIS 13.00 STO PARKING TOU IKEA THESSALONIKIS KAI TO VASIKO EPISIS XORIS ZIMIA Ωραια νεα!!!Μπραβο!!!!Προσοχη τωρα ε;...Καλου κακού αλλαξε θεση παρκινγκ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Αντε, και κατι καλο, μ'αυτες τις ιστοριες! Προσεχε ΠΟΛΛΑΠΛΑ! απο δω και μπρος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Ωραία!Μπράβο!Έχε το νού σου λίγο παραπάνω.Βασικά κι εγώ Συκιές μένω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες