Jump to content
Sign in to follow this  
theofilos

ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 30-1-2008 ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΥΛΩΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΔΟΥΝ Η ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ SITES ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ HONDA TRANSALP 600 cc ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΙΣΩ,ΜΟΝΤΕΛΟ 1999 ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΤΡΒ-702 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ 7 ΜΗΝΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ADMINISTRATOR ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ.

http://rapidshare.com/files/88193112/DSC00139.JPG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ελα ρε φιλε...πουστια. :( Θα χω ανοιχτα τα ματια μου μιας και μενω καμαρα... Αν και λογικα, δεν θα την κυκλοφορουν κεντρο... Ευχομαι να την βρεις οσο πιο γρηγορα γινεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shock: ... και μεσα απ τη πυλωτη ρε φιλε? ....δεν εχουν τον θεο τους οι αλητες!

...μακαρι να την βρεις βρε φιλαρακι!...θα σφυριξω και στον αδελφο μου που μενει Κωνσταντινουπολητικα και εχει την ιδια σε μπλε ....και το ματι του κολλάει σαν βεντούζα στα Transalp.... να χει το νου του!

.....κουραγιο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ

ΕΙΝΑΙ HONDA TRANSALP 650 cc

ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ.

http://rapidshare.com/files/88193112/DSC00139.JPG

Φιλε η μηχανη σου λες οτι ειναι Τρανσαλπ 650.Στη φωτο που βαζεις ειναι Τρανσαλπ 600......Δηλαδη; :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου κουραγιο!!!!!

εγω μενω μετεωρα θα εχω ανοιχτα τα ματια μου στο υποσχομαι!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φιλε η μηχανη σου λες οτι ειναι Τρανσαλπ 650.Στη φωτο που βαζεις ειναι Τρανσαλπ 600......Δηλαδη; :think:

Αφού λέει το 99...το 600 είναι.Το 650 βγήκε το 2001.Μπερδεύτηκε μάλλον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα, οσο για το θεμα μην ανυσηχεις, εδω που το καταχωρησες θα τον δουν ολα τα μελη αλλα και οι επισκεπτες ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή δύναμη φίλε και εύχομαι να βρεθεί..

Όπως εύχομαι να μην του ξανασηκωθεί αυτού που την έκλεψε..

Θα έχω το νου μου για την περιοχή Τούμπας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όπως εύχομαι να μην του ξανασηκωθεί αυτού που την έκλεψε..

Ρε Γιωργη,ετσι να ευθυμησουμε και λιγο,λες γιαυτο να κυκλοφορουν τοσοι ντιντήδες τελευταια; :P :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

600ara re pedia einai.alla eimai arketa taragmenos katalavenete.na sou vazei xeri kapoios stin periousia sou me to etsi thelo se trelenei.apo oti moy eipan tis pernoun gia listies kai meta tis paratan.8 stis 10 pou klevonte tis vriskoun meta apo ligo kairo.pistevo na eimai mesa stous ...8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εύχομαι πραγματικά να είσαι μεσα στους 8!!!!Κριμα...

Πάντως αν και εγώ την βάζω σε πιλοτή(χωρις γκαραζοπορτα)φροντιζω να την "κλείνω" στον ακάλυπτο απο τα αλλα αυτοκίνητα ωστε να πρέπει να βγουν πρώτα αυτά και μετα η μηχανή.....

Λίγη ταλαιπωρία παραπάνω αλλα........

Κουράγιο :( :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εναν να πιασουμε και πριν ερθει η αστυναμια να παμε εκει ολοι εμεις.δεν ειμαι υπερ της βιας αλλα σε μερικα πραγματα νομιζω πως επιβαλλετε.

υπομονη να και θα βρεθει.

ολοι θα κοιταμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε περαστικά. Πέρισυ είχαν κλέψει δική μου ΤΑ600 στο Τσινάρι, κοντά σου δλδ.

Τη βρήκα μετα από 3 εβδομάδες (η αστυνομία δηλαδή - αυτό και αν ήταν έκπληξη) παρατημένη στην Τούμπα, σχεδόν άθικτη πέρα από την κλειδαριά που ήταν αναμενόμενα διαλυμένη.

Εύχομαι να είσαι και εσύ το ίδιο τυχερός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

EFXARISTO POLI OLOUS TOUS FILOUS GIA TO ENDIAFERON TOUS.H MIXANI VRETHIKE SIMERA STIS 13.00 STO PARKING TOU IKEA THESSALONIKIS KAI TO VASIKO EPISIS XORIS ZIMIA ,PARA MONO ENA KALODIO POU VRAXIKIKLOSAN GIA NA THN VALOUN MPROS KAI XALASAN TON ''MILO'' THS KLEIDARIAS TOU TEPOZITOU GIA NA VALOUN VENZINI.TIPOTE DILADI.ENA MPRAVO KAI STIN ASTYNOMIA POY THN VRIKE META APO 7 HMERES,KAI TON THEO PANO APO OLA.THANKS......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοξα τω Θεο φιλε μου.Εισαι απο τις πολυ σπανιες περιπτωσεις που βρηκαν τη μηχανη τους.Απο δω και περα γκαραζ ή ασφαλεια κλοπης.

Τροποποιήθηκε από τον gkalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε φιλε, τελεια! Λες η ληστεια που εγινε στην περαια, να γινε με το δικο σου μηχανακι? Αν ναι, τοτε παιρνει Bonus, σαν ιστορικο μηχανακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
H MIXANI VRETHIKE SIMERA STIS 13.00 STO PARKING TOU IKEA THESSALONIKIS KAI TO VASIKO EPISIS XORIS ZIMIA

Ωραια νεα!!!Μπραβο!!!!Προσοχη τωρα ε;...Καλου κακού αλλαξε θεση παρκινγκ... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε, και κατι καλο, μ'αυτες τις ιστοριες! Προσεχε ΠΟΛΛΑΠΛΑ! απο δω και μπρος! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα