sofia_t.n 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Γεια σας παιδια! Ειμαι νεο μελος και νεα οδηγος! Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με το χωρο αν και δεν γνωριζω πολλα. Εχω ενα scooter αλλα θελω να παρω κατι αλλο. Εχω σπασει το κεφαλι μου και εχω καταλειξει σε 2, το xtx125 και το r125(δεν εχει βγει ακομα). Γνωριζω οτι δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους αλλα μου αρεσουν και τα 2. Οφειλω να πω οτι ειμαι ερωτευμενη με το r125. Ερχομαι τωρα και σκεφτομαι,κατευθειαν απο scooter σε street?μηπως τσακιστω πουθενα?Γιαυτο σκεφτκα τι xtx125, με το οποιο παταω ανετα κατω, ειναι ευελικτο και ανετο για μεσα στην πολη(και για το χωριο ισως). Αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο θα το διαβασω με χαρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Καλώς την κοπελλιά! Είσαι στο σωστό δρόμο! Το R125 είναι κουκλί και ότι πρέπει για την δουλειά που το θές.Έχει και το σχετικό γκαζάκι του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofia_t.n 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Μια διεθκρινιση: xtx125 ειναι το ενα μοντελο και yamaha yzf-r125 ειναι το αλλο.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Ναι βρε!Το καταλάβαμε!Αλλά καλά κάνεις και το το λές R125 γιατί αυτό είναι! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Χμ. Δύσκολη επιλογή. Έχω την εντυπώση ότι σαν πρώτη μοτοσυκλέτα καλλίτερα να επιλέξεις το XT. Θεωρώ ότι είναι καλλίτερη σχολή για να μάθεις ;) Γνώμη μου πάντα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Καλως μας ηρθες!! :D Ψαξε τα σχετικα με μοτο θεματα και θα βρεις πολλα που σ'ενδιαφερουν! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Eεεεεπ!! Και εδω?? :o Ας ενωθει με ΤΟΥΤΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofia_t.n 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Κι εγω αυτο νομιζω...xt=σχολη. Βεβαια το r δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου! Μου φαινεται οτι θα παρω το xt πρωτα για λιγο και μετα θα παρω και το αλλο. Θα δουλευω μονο γι αυτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 καλώς την sofia_t.n καλά να περνάς ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofia_t.n 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Καλως σας βρηκα παιδια.Να περνατε ολοι καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Καλως ηρθες κοπελια!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Καλως ηρθες κοριτσαρε, πολλα ασφαλη χμ σε ο,τι διαλεξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 καλως ηρθες και απο μενα ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Καλώς ήρθες ! Από σκούτερ μπορείς να πας και στα δύο, αλλά σαφώς πιο δυσκολοδήγητο είναι το ΥΖF. Το ΧΤ όμως θα το βαρεθείς πιο γρήγορα και θα θέλεις μεγαλύτερο. Θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό που γουστάρεις αλλά να είσαι εγκρατής και να έχεις γνώση του κινδύνου. Λίγος φόβος χρειάζεται. Όπως είπε και κάποιος "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Καλωσηρθες :) Οσο για το διλημμα σου.....................................................μπλα μπλα.................................μπλα μπλα..............................................μπλα μπλα............................................. (θα ακουσεις πολλα αλλά ΠΑΡΕ αυτο που γουσταρεις ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 Καλωσηρθες :) Οσο για το διλημμα σου.....................................................μπλα μπλα.................................μπλα μπλα..............................................μπλα μπλα............................................. (θα ακουσεις πολλα αλλά ΠΑΡΕ αυτο που γουσταρεις ) +1 :lol: :lol: :lol: Καλωσήρθες Σοφία !!! Πάρε αυτό που σου αρέσει και με τον καιρό θα το μάθεις μια χαρά. Στην τελική, γι'αυτό είναι οι μηχανές, για να τις γουστάρουμε από την αρχή μέχρι το τέλος Να περνάς καλά !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2008 :D Παρε αυτο που σου κανει το κλικ!!!!Εχεις καιρο μπροστα σου για να σκεφτεις πιο ωρημα.Καλα να περνας οτι κι αν παρεις και παντα ορθια.Α!!!Καλως ηρθες. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2008 Καλώς τη Σοφία! θα διαλέξεις για πρώτο μοτοσυκλετάκι αυτό που σε γυαλίζει καλύτερα απ' όλα... αυτό που σε μιλάει πιότερο μέσα σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2008 Καλως ηλθες κοπελια,καλα ποσταρισματα και πολλα ασφαλη χιλιομετρα. Θα προτεινα να πας κατευθειαν στο r125,δεν θα τεκμηριωσω αυτο που λεω γιατι το εχεις κανει ηδη εσυ!!! Οφειλω να πω οτι ειμαι ερωτευμενη με το r125. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rspanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2008 καλωσηρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες