Jump to content
Sign in to follow this  
Lalixprincex

Οn-off πολλων κυβικων για κοντους ανθρωπους

Recommended Posts

γειασας :D

:(

Ποιο ειναι ενα μεγαλο ονοφ [πολλων κυβικων] που θα μπορουσε να βολεψει εναν μικρο ανθρωπο σε μεγεθος.

:sorry:

οσα εχω κοιταξει [ΚΤΜ] ΤΑ ποδια μου δεν φταναν κατω.

:thumbsdown:

συνηθιζεται ποτε αυτη η οδηγηση:

υπαρχουνε που χαμηλωνουνε?

:help:

σελες φτιαχνονται?

:worshippy: VSTROM1000 :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η gs 650 ξερω οτι βγαινει και για ποιο κοντους αναβατες ....Σε μεγαλητερα κυβικα ΔΕΝ το εχω ψαξει αλλα δεν ριχνεις και καμοια ματια απο το εν λογο <<Μαγαζι>>?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
γειασας :D

:(

Ποιο ειναι ενα μεγαλο ονοφ [πολλων κυβικων] που θα μπορουσε να βολεψει εναν μικρο ανθρωπο σε μεγεθος.

:sorry:

οσα εχω κοιταξει [ΚΤΜ] ΤΑ ποδια μου δεν φταναν κατω.

:thumbsdown:

συνηθιζεται ποτε αυτη η οδηγηση:

υπαρχουνε που χαμηλωνουνε?

:help:

σελες φτιαχνονται?

:worshippy: VSTROM1000 :worshippy:

Καταρχήν καλώς όρισες στο φορουμ ;) Τώρα για πες μας λίγο το ύψος σου να δούμε. Εγώ είμαι 1.70 και καβαλάω το V-Strom άνετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υψος?πολλα ζητατε

αλλα και εγω 1.70 πανω κατω

Στο 650 ισα φτανουνε κατω.Σε νεα μεγαλο ΚΤΜ δεν φταναν

Το vstrom1000 ειναι αρκετα πιο ψηλο?

οτι θα παω και απο κοντα θα παω

το καινουριο Varadero πωςσας φαινεται?

δεν το σκεφτομαι και πολυ,αλλα ειναι και αυτο μια λυση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:bash::bash::bash::knuppel2::knuppel2:

:tomato::tomato::tomato: μη βαράτε καλέ κύριε!!!!!

Πραγματικά προτείνω FAZER γιατί είναι κοντό, μικρό και γενικά πολύ μαζεμένο!!! Και γώ κοντός είμαι!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ενα μεγαλο ονοφ [πολλων κυβικων] που θα μπορουσε να βολεψει εναν μικρο ανθρωπο σε μεγεθος.

Mονο mega On-Off σε ενδιαφερει;Γιατι;.... :mellow:

Και καλωσηρθες ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:tomato::tomato::tomato: μη βαράτε καλέ κύριε!!!!!

Πραγματικά προτείνω FAZER γιατί είναι κοντό, μικρό και γενικά πολύ μαζεμένο!!! Και γώ κοντός είμαι!!!!

Ναι αλλά δεν είναι on-off :P Και κατάλαβα ότι ο φίλος μας on-off ψάχνει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιδανικο για πρωτη μοτοσυκλετα ε;Πανευκολη.... :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ιδανικο για πρωτη μοτοσυκλετα ε;Πανευκολη.... :drunk:

:rotfl:

κι εσύ βρε καραφλοδαιμόνι, τι είναι αυτά που λες???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η gs 650 ξερω οτι βγαινει και για ποιο κοντους αναβατες ....Σε μεγαλητερα κυβικα ΔΕΝ το εχω ψαξει αλλα δεν ριχνεις και καμοια ματια απο το εν λογο <<Μαγαζι>>?

Η GS 650, ειναι η ΑΠΟΛΥΤΩΣ! πιο χαμηλη στην κατηγορια!(Και οχι μονο στην κατηγορια, αλλα γενικα..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θές πολλά κυβικά, είναι θέμα οδήγησης και ευχαρίστησης τα υπόλοιπα.

Δες ποιό μηχανάκι σου "ταιριάζει" περισσότερο. Η ανάρτηση ρυθμίζεται στα περισσότερα ως πρός το ύψος.

Τώρα για το Varadero αν θές κάτι αξιόπιστο είναι μια καλή λύση γιατί είναι και καινούριο μοντέλο σε σχέση με το Vstrom.

Καί τα 2 είναι πολυ ποιο αξιόπιστα απο τα ΚΤΜ.Αν θές να πάς πολύ χώμα με το ύψος σου που λές και το ΚΤΜ δεν είναι και ο κατάληλος συνδιασμός

μιάς και το σώμα και ειδικά τα πόδια παίζουν μεγάλο ρόλο στην οδήγηση στο χώμα.

Οσον αφορά το strom δεν είμαι και ο ποιό αντικειμενικός για να απαντήσω... :P :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί δεν παίρνεις όλες τις αντιπροσωπίες με τη σειρά και δοκίμαζε ποιά θα σε βολέψει....

Πάντως σε V-Strom έχει άνθρωπο να κάθετε αξιοπρεπώς.... Μπορείς να τη ρυθμίσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ίδιο ύψος έχουν. Ηδιαφορά είναι στην σέλα. Απο το ντέρο είναι πιο φαρδειά, και ελαφρά πιο άνετη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το μονο κριτιριο ειναι το ηψος της σελας μπες σε καθε εταιριας το σιτε και κατεβασε τα χαρακτηριστικα της μηχανης που σου αρεσει.εχουν τα περισσοτερα αν οχι ολα το ηψος της σελας απο το εδαφος.μετρα τα ποδια σου απο το καβαλο μεχρι κατω(λιγο ανοιχτα τα ποδια για να εισαι λιγο πιο κοντα στην πραγματικοτητα) και συγκρινε τα.

B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερες πολλες σε ολους. καινουριος στο σαιτ και θελω να ρωτησω πολλα πραγματα.....

λοιπον εγω που ειμαι 1.70 και εχω τρανσαλπ και ειμαι στις μυτες τι μπορω να κανω να μειωσω λιγο το υψος( εκτος απο το να παχαινω κι αλλο μηπως και κατσει η μηχανη)? μου εχουν πει για πιο λεπτη σελα ισχυει? με τη ρυθμιση της αναρτησης γινεται τιποτα? ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παληκαρε μηπως απο το χτ125 στα 1000 θα σου πεσει πολυ και σε δυναμη????

Παρε ρε για 3-4 χρονακια ενα gs650 με 50 αλογακια να κανεις και τα ταξιδακια σου να το χαρεις κιολας να δεις και τα μεγαλα κυβικα!!!

Εχει πολυ χαμηλη θεσης οδησης επειδη εισαι κ κοντουλης το φερινκ θα σε προστατευει πολυ καλα και κοιταξε να το βρεις

και με αβς..

Σκεψου το καλα!!! :_thumbsup: B) B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε για δες κ το απριλια pegasus trail 650..

ειναι οικονομικο,η σελα ειναι χαμηλη κατα τη γνωμη μου κ βγαζει η απριλια αλλη μια σε αλλο υψος,η αναρτηση ρυθμιζεται σχετικα με το βαρος του αναβατη ειναι δυνατο με 50 αλογακια,εχει πολυ καλη επαφη με τον δρομο ειτε χωμα ειτε ασφαλτος,με αρκετα καλα φρενα

πρεπει να ξερεις ομως οτι ισως σου βγαλει καποιες αστοχιες σε περιφεριακα συστηματα τα οποια παντα καλυπτονται απο την εγγυηση.αυτο ΙΣΩΣ να γινει ξαναλεω.

μην ξεχνας ομως οτι ειναι κ κατα πολυ πιο φτηνο απο το gs650 ε?εξ ου κ οι αστοχιες υλικων..

αν θες ομως να ταξιδευεις με χλμτρα ανω των 170-180 τοτε αυτα τα 2 μοντελα θα σε στεναχωρησουν αν εχεις εμπειρια να τα συγκρινεις με αλλα mega on-off

ψαξτα δες τα κ οποιο σ αρεσει καλοταξιδο κ με το μυαλο μεσα στο κρανος παντα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παληκαρε μηπως απο το χτ125 στα 1000 θα σου πεσει πολυ και σε δυναμη????

Παρε ρε για 3-4 χρονακια ενα gs650 με 50 αλογακια να κανεις και τα ταξιδακια σου να το χαρεις κιολας να δεις και τα μεγαλα κυβικα!!!

Εχει πολυ χαμηλη θεσης οδησης επειδη εισαι κ κοντουλης το φερινκ θα σε προστατευει πολυ καλα και κοιταξε να το βρεις

και με αβς..

Σκεψου το καλα!!! :_thumbsup: B) B)

+ Πολλα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα